Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
θα βαρεθουμε να ακουμε για πανναγιες και χριστους :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:λες και οχριστος και η παναγια ασχολουνται με τον ΠΑΟΚ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:τι εγινε μεγαλε;;;;;;;;;;χαθηκες....το απουσιολογιο γραφει.....Α-Α αδικαιολογητως απων... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
Πάντως το ανησυχητικό ειναι οτι σας βλέπω πολυ υποτονικους, σε σχέση με τα προηγούμενα 35-40 καλοκαίρια τέτοια εποχή που πηγαίνατε φουλαριστοι για πρωταθλημα.......

Λέτε να εχουμε κανενα μελέ με την Παναγίτσα;;;;;  (Το Μάιο θα είμαστε καλα κετς;;;;)

:2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:birdman: για πάρτη σας και να σας κάνω χαβαλέ εδώ είμαι, δόξα τω Θεω εχω τρεχαματα στις δουλειές και δεν προλαβαίνω........

Α! το δικο μας το πτώμα βρωμισε κιόλας, αλλα και το δικο σας δεν το βλέπω καλα......
Ετσι νομιζεις, φετος μπορει να εινα μεταβατικη χρονια αλλα θα βγαλουμε πεντε,με εξι καλα παιχτακια για να χτυπησουμε το πρωταθλημα σε δυο χρονια απο τωρα  ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ετσι νομιζεις, φετος μπορει να εινα μεταβατικη χρονια δεκαετία αλλα θα βγαλουμε πεντε,με εξι καλα παιχτακια για να χτυπησουμε το πρωταθλημα σε δυο είκοσι χρονια απο τωρα  ;)

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
θα βαρεθουμε να ακουμε για πανναγιες και χριστους :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:λες και οχριστος και η παναγια ασχολουνται με τον ΠΑΟΚ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:τι εγινε μεγαλε;;;;;;;;;;χαθηκες....το απουσιολογιο γραφει.....Α-Α αδικαιολογητως απων... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Καλα αδερφε, δόξα τω Θεω και την Παναγία, ολα καλα, αλλα τρέξιμο, να δούμε αν θα βγάλει σε καλο στο τελος!!!!!!

Τουλαχιστον δεν εχω χρόνο να σκάβω με το φτυάρι να θάψουμε το πτώμα, εχω αφήσει καλούς ΜΑΛΑΚΕΣ εκει πανω γι αυτη τη δουλεια!!!!!!  :dancing:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Καλα αδερφε, δόξα τω Θεω και την Παναγία, ολα καλα, αλλα τρέξιμο, να δούμε αν θα βγάλει σε καλο στο τελος!!!!!!

Τουλαχιστον δεν εχω χρόνο να σκάβω με το φτυάρι να θάψουμε το πτώμα, εχω αφήσει καλούς ΜΑΛΑΚΕΣ εκει πανω γι αυτη τη δουλεια!!!!!!  :dancing:
αν θυμαμε καλα μενεις σε νησι.....ριξε καμια βουτια και για μας.... :rockon: :rockon:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Γιατί ρε αρχηγέ εσυ δεν πας να ρίξεις καμια βουτιά χαλκιδικάρα; Σε κανα βουνό είσαι μήπως;

Καλη η Χαλκιδική (που δεν εχει σαν αυτη) αλλα το νησί, ευχαριστω το θεό, ειναι αλλη φάση. Και ανάμεσα στη δουλεια πετάγεσαι μια ωριτσα παίρνεις τη δροσιά σου και συνεχίζεις.

Βλέπω κατι φωτο απο φίλους με τη μούρλα Παρασκευή μεσημερι η έξοδος και Κυριακή απογευμα η επιστροφή και ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Αλλα καλα εδώ, αλλα εκει, περι ορεξεως θα μου πείτε!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλα ρε εσεις τι μαλακια κανετε;Θα πατε να παιξετε Β εθνικη χωρις δικαιωμα μεταγραφων;

Ασ´τα μαν, εχουμε μπλέξει με αφραγκα, άσχετα και κουτοπονηρα καρτουν, δεν ξέρουν τι τους γινεται. Και με τρύπιος επισης. Σε ΠΑΕ, λέσχες,ας και σουπεραδες, το τρυπημα παει σύννεφο.

Για τις μεταγραφές δεν ξερω καλα καλα αν και η ιδια η διοργανώτρια εχει αποφασίσει, αλλα στα @@ μου κιόλας, αυτη τη στιγμή για να καταλάβεις ο ΑΡΗΣ αφανίζεται για 1,5-2 μυρια μετρητο ζεστό. Να βαρας το κεφάλι σου στον τοίχο ειναι. Αλλα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ, ειναι γλυκιά η πουτανα η λεζάντα και η καρέκλα (και το βάζο με το μέλι).

Αυτο δεν ειναι ΑΡΗΣ. Σκουλήκια φίλος, ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
να πω την αμαρτία μου μόλις μπηκα σπιτι ανοιξα την τηλεοραση και βλεπω πρωτο πλανο τον σαλπι στην κερκίδα, αμεσως σκεφτομαι το συμβόλαιο του ( σε συνδυασμό με κάτι τρομερα που είπε πρόσφατα ο τουρσουνίδης για τα 200.000 -250.000 συμβόλαια των υπολοιπων διεθνών που κλεισαμε περυσι) και προς στιγμη σκεφτομαι ότι αν είχε τραυματιστεί στο μουντιαλ θα πληρωνόταν μερος του συμβολαίου απο την ουέφα.
δεν χωνεύονται τα 850.000 ( καπου εκεί πρεπει να είναι με την εφορία)και ειδικά με τη φετινη λιτότητα

Σουηδός

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
2-1 η ΠΑΟΚΑΡΑ. Γαμάτοι είναι οι μικροί κ στο πρωτάθλημα μαζί με τους έμπειρους, τις μεταγραφες κ τον Αγγελάρα μια χαρά θα είναι η ομαδάρα :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ΠΑΟΚ ΣΑΓΑΠΩ!ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ!ΚΟΝΒΟΙ 40 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Φιλικό με τη Νάπολι ο ΠΑΟΚ!

Μνήμες από τον Ντιέγκο Μαραντόνα στον ΠΑΟΚ. Όπως ανακοίνωσε ο Δικέφαλος του Βορρά, στις 2 Αυγούστου θα βρεθεί στο «Σαν Πάολο» για να αντιμετωπίσει τη Νάπολι, 26 χρόνια μετά τις αναμετρήσεις τους για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 1988
napoli_featured.jpg

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Οριστικοποιήθηκε άλλο ένα μεγάλο φιλικό για τον ΠΑΟΚ, που θα ταξιδέψει στο Σαν Πάολο της Νάπολι μετά από 26 χρόνια! Ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί σε φιλικό αγώνα προσκεκλημένος της Νάπολι το Σάββατο 2 Αυγούστου στις 9 ώρα Ιταλίας.

Πέρασαν κιόλας 26 χρόνια από την τελευταία επίσκεψη του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο γήπεδο, στο οποίο ηττήθηκε με 1-0 από την φημισμένη ομάδα του Μαραντόνα στις 7 Σεπτεμβρίου του 1988. Οι δυο αγώνες με τους ναπολιτάνους αλλά και η εκδρομή των ΠΑΟΚτσήδων στον Ιταλικό νότο έχουν μείνει στην ένδοξη ευρωπαϊκή ιστορία της ομάδας μας.

Η Νάπολι έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, 2 Πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα Ιταλίας, καθώς και ένα Super Cup. Πέρυσι τερμάτισε 3η στο Καμπιονάτο (πίσω από Γιουβέντους και Ρόμα) εξασφαλίζοντας μια θέση στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Προπονητής της είναι ο Ράφα Μπενίτεθ και στο ρόστερ της υπάρχουν μεγάλα ονόματα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο αρχηγός Χάμσικ, ο Μέρτενς, ο Ιγκουαϊν, ο Ραούλ Αλμπιόλ, ο Ινλέρ, ο Ζούνιγκα, ο Χοσέ Καγιεχόν αλλά και η τελευταία μεταγραφή, ο επιθετικός Μίτσου είναι μόνο μερικά από αυτά.

Ωραια εκδρομη θα κανουμε  :rockon: ΝΑΠΟΛΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!
ΠΑΟΚΙΑ του φορουμ ηταν κανενας απο εσας στην εκδρομη πριν 26 χρονια εχω ακουσει παρα πολλα για αυτη την εκδρομη αλλα και τον επαναλιπτικο στην ΤΟΥΜΠΑ που πραγματικα ειχε γινει χαμος.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Φιλικό με τη Νάπολι ο ΠΑΟΚ!

Μνήμες από τον Ντιέγκο Μαραντόνα στον ΠΑΟΚ. Όπως ανακοίνωσε ο Δικέφαλος του Βορρά, στις 2 Αυγούστου θα βρεθεί στο «Σαν Πάολο» για να αντιμετωπίσει τη Νάπολι, 26 χρόνια μετά τις αναμετρήσεις τους για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 1988
napoli_featured.jpg

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Οριστικοποιήθηκε άλλο ένα μεγάλο φιλικό για τον ΠΑΟΚ, που θα ταξιδέψει στο Σαν Πάολο της Νάπολι μετά από 26 χρόνια! Ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί σε φιλικό αγώνα προσκεκλημένος της Νάπολι το Σάββατο 2 Αυγούστου στις 9 ώρα Ιταλίας.

Πέρασαν κιόλας 26 χρόνια από την τελευταία επίσκεψη του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο γήπεδο, στο οποίο ηττήθηκε με 1-0 από την φημισμένη ομάδα του Μαραντόνα στις 7 Σεπτεμβρίου του 1988. Οι δυο αγώνες με τους ναπολιτάνους αλλά και η εκδρομή των ΠΑΟΚτσήδων στον Ιταλικό νότο έχουν μείνει στην ένδοξη ευρωπαϊκή ιστορία της ομάδας μας.

Η Νάπολι έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, 2 Πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα Ιταλίας, καθώς και ένα Super Cup. Πέρυσι τερμάτισε 3η στο Καμπιονάτο (πίσω από Γιουβέντους και Ρόμα) εξασφαλίζοντας μια θέση στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Προπονητής της είναι ο Ράφα Μπενίτεθ και στο ρόστερ της υπάρχουν μεγάλα ονόματα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο αρχηγός Χάμσικ, ο Μέρτενς, ο Ιγκουαϊν, ο Ραούλ Αλμπιόλ, ο Ινλέρ, ο Ζούνιγκα, ο Χοσέ Καγιεχόν αλλά και η τελευταία μεταγραφή, ο επιθετικός Μίτσου είναι μόνο μερικά από αυτά.

Ωραια εκδρομη θα κανουμε  :rockon: ΝΑΠΟΛΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!
ΠΑΟΚΙΑ του φορουμ ηταν κανενας απο εσας στην εκδρομη πριν 26 χρονια εχω ακουσει παρα πολλα για αυτη την εκδρομη αλλα και τον επαναλιπτικο στην ΤΟΥΜΠΑ που πραγματικα ειχε γινει χαμος.
ειμουνα στην τουμπα φιλαρακι....ενα θα σου πω....λιγο πριν την εναρξη του αγωνα αναψανε πυρσους....υποψιν τοτε το γηπεδο ηταν τσιμεντο και δεν ειχε καρεκλες οπως τωρα.....40.000ορκ να ουρλιαζουν και αρχιζουν οι πυρσοι να πεφτουν μεσα στον αγωνιστικο χωρο.....πισω απο το τερμα μπροστα στην 4 ειχαν πεσει τοσοι πολλοι πυρσοι ου καιγονταν τα χορτα και αρπαξαν φωτια τα διχτυα......τρελλες καταστασεις φιλε......και  ημουν 14 χρονων τοτε....

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.644
Πόντοι
26.096
Αρα είσθε 490 τώρα. Και παρόλα αυτά συνεχίζετε να επαινείτε τους πυρσούς;;;!!!
Στα ευρωπαϊκά μάτς που είμαι σίγουρος ότι βλέπετε, έχετε δει πολλούς πυρσούς. Φθάνει πια η θεοποίηση του κάφρου και δεν αναφέρομαι σ΄ εσάς, που σας εκτιμώ, πραγματικά!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.644
Πόντοι
26.096
40 και όχι 490, συγχωρήσστε με.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories