Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Επειδή είμαι προχωρημένος και ψαγμένος δεν σε γαμάω άλλο σαβούρα
Γάμα με κιάλλο απο το ιντερνετ μην σταματάς. γαμιά μου εσυ  :2funny:
Είσαι μεγάλο νούμερο ρε μαλάκα, το υφάκι σου είναι όλα τα λεφτά, μας το παίζεις ιστορία ρε σκατιάρη.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Από εμένα καλησπέρα Πέτρο. Βασικά δεν μίλησα για κανέναν από εδώ μέσα αλλά για διάφορους φίλους μου (δικών σου φρονημάτων) καθώς και βλέποντας ότι δημιουργήθηκε στο facebook group που προτείνει αιώνιο συμβόλαιο στον βίτολο. Από εκεί πήρα το ερέθισμα για το σχόλιό μου.

Στα αγωνιστικά τώρα εσάς δεν σας είδα οπότε δε μπορώ να έχω άποψη. Σε εμάς φάνηκε η έλλειψη πάγκου αφού από τη στιγμή που βγήκε ο Γκαρσία συνυπολογίζοντας απουσίες κοντρέρας και βιερίνια δεν κάναμε απολύτως τίποτα. Επίσης πρέπει όλοι να αποδεχτούμε την φιλοσοφία του Σάντος που δεν ρισκάρει σε τίποτα. Είναι ο πρώτος προπονητής που το κάνει στον ΠΑΟΚ τόσο έντονα. Αν αυτό είναι καλό ή όχι θα κριθεί στο τέλος.   Το βαζελάκι τραγικότατο και ακόμα πιο τραγικό όταν έβγαλε τον κοντό. Δίκαιο το χινάρι αφού δεν έγινε ούτε μία σωστή φάση. Πάντως πιστεύω πως κινούμαστε σε πολύ σωστό δρόμο αφού όλοι λειτουργούν σαν ομάδα. Τέλος προβλέπω ότι στα επακόλουθα "μικρά" ματς θα δούμε και τον Ίβιτς που θέλουμε. Ο τρόπος που παίξαμε στα ντέρμπι πιστεύω ότι δεν τον βοηθάει για να δείξει αυτά που μπορεί.

ΥΓ: Νιώθω πολύ τυχερός που έχω για επιθετικό τον Μούσλι. Ο άνθρωπος είναι ανυπέρβλητος.
Για τον Μούσλι θα συμφωνήσω εν μέρη, είναι πραγματικά καλός (αποτελεσματικός θα ήταν η καλλύτερη λέξη). Για τον Ίβιτς θα έλεγα πως δεν πρόκειται να δεις αυτά που περιμένεις. Ο άνθρωπος είναι εκνευριστικός, μπορεί να κάνει από σπόντα κανένα καλό παιχνίδι αλλά γενικά είναι γτπ. Η φιλοσοφία του Σάντος είναι παρόμοια με του Ρεχάγκελ οπότε όπως καταλαβαίνεις μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Τέλος πάντων είδωμεν. Καλημέρα σας

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γάμα με κιάλλο απο το ιντερνετ μην σταματάς. γαμιά μου εσυ  :2funny:
Είσαι μεγάλο νούμερο ρε μαλάκα, το υφάκι σου είναι όλα τα λεφτά, μας το παίζεις ιστορία ρε σκατιάρη.
Καλά δεν ντρέπεσαι ρε μαλάκα να πηγαινοέρχεσαι από το ένα thread στο άλλο και να παρακαλάς να σε γαμήσω; Και άλλοι είναι πουστράκια, δεν παρακαλάνε έτσι για ένα πούτσο. Και για να δείς πόσο ανώτερος άνθρωπος είμαι, δεν θα σε αφήσω παραπονεμένο. Σου μαγείρεψα και σε κερνάω πουστράκι..

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλά δεν ντρέπεσαι ρε μαλάκα να πηγαινοέρχεσαι από το ένα thread στο άλλο και να παρακαλάς να σε γαμήσω; Και άλλοι είναι πουστράκια, δεν παρακαλάνε έτσι για ένα πούτσο. Και για να δείς πόσο ανώτερος άνθρωπος είμαι, δεν θα σε αφήσω παραπονεμένο. Σου μαγείρεψα και σε κερνάω πουστράκι..
Και μ'αρεσει που καποια στιγμη κραζατε(αναμεσα τους κι εσυ)εμενα για το δηθεν χαμηλο μου επιπεδο!!!Παραδεξου το ρε Πετρο οτι ολοι εδω μεσα ψοφαμε για καζουρα και μπινελικι στον αλλον!Εγω το παραδεχομαι και γι'αυτο οταν κραζω δεν γουσταρω μετα τους δηθεν ηθικους να μιλανε για το επιπεδο μου και τη μορφωση μου!Αυτα για αρχη.Δεν με αναγνωριζω,μιλαω με αρειανο τοσο χαλαρα και ευγενικοτατα!Θα επανορθωσω συντομα :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και μ'αρεσει που καποια στιγμη κραζατε(αναμεσα τους κι εσυ)εμενα για το δηθεν χαμηλο μου επιπεδο!!!Παραδεξου το ρε Πετρο οτι ολοι εδω μεσα ψοφαμε για καζουρα και μπινελικι στον αλλον!Εγω το παραδεχομαι και γι'αυτο οταν κραζω δεν γουσταρω μετα τους δηθεν ηθικους να μιλανε για το επιπεδο μου και τη μορφωση μου!Αυτα για αρχη.Δεν με αναγνωριζω,μιλαω με αρειανο τοσο χαλαρα και ευγενικοτατα!Θα επανορθωσω συντομα :2funny: :2funny: :2funny:
Έχεις καταλάβει λάθος. Γουστάρω την καζούρα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο συγκεκριμένος και κανα δυό ακόμα το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν και να βρίζουν και τους απαντάω ανάλογα. Γιατί με τόσους άλλους κάνουμε πλάκα η ακόμα μιλάμε και σοβαρότατα; Όσο για το ότι μιλάς χαλαρά με αρειανό, να το προσέξεις. Θα πρότεινα augmedin των 500 mg για αρχή και βλέπουμε. Άντε καλημέρααααααα

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Έχεις καταλάβει λάθος. Γουστάρω την καζούρα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο συγκεκριμένος και κανα δυό ακόμα το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν και να βρίζουν και τους απαντάω ανάλογα. Γιατί με τόσους άλλους κάνουμε πλάκα η ακόμα μιλάμε και σοβαρότατα; Όσο για το ότι μιλάς χαλαρά με αρειανό, να το προσέξεις. Θα πρότεινα augmedin των 500 mg για αρχή και βλέπουμε. Άντε καλημέρααααααα
Ναι ρε συ δικιο εχεις...πηρα και αρχισα να συνερχομαι...ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ειπα κι εγω δεν θα εμφανιστεις???Καλα ρε με τον ΠΑΟΚ ασχολεισαι παλι?Εχεις ντερμπι με την κυρα ρουλα την Κυριακη στου κλεανθη :2funny: :2funny: :2funny:
οι αρειανοι ειναι αδερφια μας,υποστηριζω και τις 2 ομαδες
εσας τις πουτανες δεν σας χωνευω με τιποτα :rockon:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
οι αρειανοι ειναι αδερφια μας,υποστηριζω και τις 2 ομαδες
εσας τις πουτανες δεν σας χωνευω με τιποτα :rockon:
Ε που να μας χωνεψεις 24 χρονια πουτσα και ξυλο ειναι πολλα ρε μαστορα!Δεν το εχεις ζησει απο αλλη ομαδα,ετσι δεν ειναι??? :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ε που να μας χωνεψεις 24 χρονια πουτσα και ξυλο ειναι πολλα ρε μαστορα!Δεν το εχεις ζησει απο αλλη ομαδα,ετσι δεν ειναι??? :2funny: :2funny: :2funny:
απο καμια δεν το εχω ζησει
την βαζελινη την ξεπλυνατε η ακομη?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Άντε τρελόπαιδα, καιρός να μονιάσετε

Συνημμένα

• snews500.jpg
    snews500.jpg
    22,5 KB · Εμφανίσεις: 24

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Άντε τρελόπαιδα, καιρός να μονιάσετε
οσο και να μας γλυφουνε δεν μασαμε απο τετοια
οπου τους βρισκουμε απο κρητη μεχρι βελιγραδι θα τρωνε ξυλο,τα νοσοκομεια θα εχουν ελλειψεις στα ραμματα και θα ξεπουλανε τα μαγαζια απο μπρατσακια
απλα πραγματα

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Έχουμε τα δικά μας έχουμε και έναν αρχιμαλάκα που εμφανίζοντας την σημαία της Βουλγαρίας νομίζει πως είναι γαμάτος. Ά ρε βούρδουλα που θέλουν οι μαλάκες οι νεοέλληνες....

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οσο και να μας γλυφουνε δεν μασαμε απο τετοια
οπου τους βρισκουμε απο κρητη μεχρι βελιγραδι θα τρωνε ξυλο,τα νοσοκομεια θα εχουν ελλειψεις στα ραμματα και θα ξεπουλανε τα μαγαζια απο μπρατσακια
απλα πραγματα

Σαν την αλαμάνα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom