Ναι ρε πόλεμο!!!!Στην πιο υπέροχη. βαρβάτη, Αργεντίνικη, με τον πιο φανταστικό, ανυπέρβλητο, μαγκιώρικο, αλλανιάρικο λαό της υφηλίου . Μπαοκάρα ρε, πιάσε μια Κουρτάκη (έτσι για να την σπάσω στον Πλέζουρα που κόλλησε με τις Μαλαματίνες)Πόλεμο???????????? Αυτό λέγεται οργάνωση φόρουμ! Κάθε ομάδα έχει το χώρο της να γράφουμε. Επειδή στραβογάμησε ο Ντέμης να ανοίξο άλλο δηλαδή?????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Επισκέπτης
μαλακιες γραφεις..αφου εισαστε τοπικιστες του κερατα..μαλαματινα & ξερο ψωμι λεμε..αν δειτε ανθρωπο να πινει κουρτακη εισαστε ικανοι να τον πλακωσετε..ασε..ξερω απο θεσ/νικη..Ναι ρε πόλεμο!!!!Στην πιο υπέροχη. βαρβάτη, Αργεντίνικη, με τον πιο φανταστικό, ανυπέρβλητο, μαγκιώρικο, αλλανιάρικο λαό της υφηλίου . Μπαοκάρα ρε, πιάσε μια Κουρτάκη (έτσι για να την σπάσω στον Πλέζουρα που κόλλησε με τις Μαλαματίνες)
Γιατρέ μη μας βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι. Δεν είναι όλοι κομπλεξικοίμαλακιες γραφεις..αφου εισαστε τοπικιστες του κερατα..μαλαματινα & ξερο ψωμι λεμε..αν δειτε ανθρωπο να πινει κουρτακη εισαστε ικανοι να τον πλακωσετε..ασε..ξερω απο θεσ/νικη..
Επισκέπτης
δεν μιλαω επι προσωπικου..Γιατρέ μη μας βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι. Δεν είναι όλοι κομπλεξικοί
Γιατρέ μη μας βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι. Δεν είναι όλοι κομπλεξικοί
Eσυ είσαι προχωρημένος και ψαγμένος ρε... αλλά είσαι και μεγάλο νούμερο.
Ο «πόλεμος» σε βάρος του Αρη συνεχίζεται. Αυτή τη φορά το «ύπουλο χτύπημα» ήρθε από την έγκυρη εταιρία δημοσκοπήσεων GPO σε έρευνα που διενήργησε το διήμερο 11-12 / 10 σε πανελλαδικό επίπεδο και σε δείγμα 1.000 ατόμων μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων με χρήση ερωτηματολογίου για λογαριασμό της εβδομαδιαίας free press “OLE”. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη δύναμη στην Θεσσαλονίκη. Το ποσοστό των φιλάθλων του στο πολεοδομικό συγκρότημα φθάνει το 52,7 %. Η «αδικημένη» και «κατατρεγμένη» ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση με 18 %. Τρίτος είναι ο Παναθηναικός με 11 % τέταρτος ο Ηρακλής με 8,2 % και πέμπτος ο Ολυμπιακός με 6.8 %. Πανελλαδικά ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 4η θέση με ποσοστό 11,4 % και ο Αρης στην 5η θέση με ποσοστό μόλις 3,1 % όταν η Ξάνθη βρίσκεται στην 6η θέση με ποσοστό 2.5%. Η ανωτερότητα του Αρη σε βάρος της Ξάνθης είναι της τάξεως του 0.6 %. Τρίτη δύναμη στην Ελλάδα παρουσιάζεται η ΑΕΚ με 13 %. Μόλις 1.6 % περισσότερο από τον ΠΑΟΚ. Ιδιαίτερα σημαντικό ποσοστό φιλάθλων παρουσιάζει η μέτρηση για τον ΠΑΟΚ και στην Αθήνα ενώ το ποσοστό φιλάθλων της ομάδας που βασισμένη στην προπαγάνδα προσπαθεί να επιβιώσει είναι μηδενικό. Άλλη μια έρευνα που έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που ξέρουμε από μικρά παιδιά. Ότι ο ΠΑΟΚ είναι η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα. Όσα τρυκ κι αν χρησιμοποιήσουν οι «γκέμπελς» δε πρόκειται ποτέ να γίνουν πιστευτοί. Όσο για τον «πόλεμο» που θεωρούν ότι δέχονται, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι πρόθεση τους είναι να ασκήσουν πίεση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης για να κερδίσουν ένα πρωτοσέλιδο παραπάνω. Αυτό είναι το μεγάλο τους πρόβλημα.
Αναρτήθηκε από paokpress
Αντε ρε αυτες οι εταιριες δημοσκοπησεων δεν ειναι εγκυρες,ολοι ξερουν οτι ειμαστε η πρωτη δυναμη στην πολη και οχι μονο περιμετρικα της Παπαναστασιου και μεχρι το 157!!!
Αναρτήθηκε από paokpress
Αντε ρε αυτες οι εταιριες δημοσκοπησεων δεν ειναι εγκυρες,ολοι ξερουν οτι ειμαστε η πρωτη δυναμη στην πολη και οχι μονο περιμετρικα της Παπαναστασιου και μεχρι το 157!!!
εγω παντως δεν εχω δει πιο κομπλεξαρα απο εσενα.εχω πολλα φιλαρακια αθηναιους απο ολεσ τις ομαδες και εσυ εισαι περιπτωσαρα.και αυτα περι μαλαματινας και κοθρτακη ειναι παπαριές,μαλακιες γραφεις..αφου εισαστε τοπικιστες του κερατα..μαλαματινα & ξερο ψωμι λεμε..αν δειτε ανθρωπο να πινει κουρτακη εισαστε ικανοι να τον πλακωσετε..ασε..ξερω απο θεσ/νικη..
μπούφε
Επιτέλους πάλι ΠΑΟΚ. Βαρέθηκα δύο εβδομάδες. Αύριο παίζουμε με την πιο γλιτζιάρικη ομάδα της Ελλάδος. Ελπίζω να το πάρουμε το ματσάκι. Μεγαλύτερες πιθανότητες το Χ πάντως. Αυτό όμως που είναι απορίας άξιον είναι γιατί οι εταιρείες έχουν σαν φαβορί την ομάδα του λαζαράκου. Μέχρι τώρα έχουμε δείξει σταθερότερη πορεία και πιο συγκροτημένη ομάδα. Αντίθετα ο βάζελος μέχρι τώρα αποδεικνύει την καλοκαιρινή πρόβλεψή μου πως το ερυθρόλευκο έκτρωμα θα πάρει πάλι με άνεση το πρωτάθλημα. Φυσικά υπερτερούν στο μπάτζετ και στην πλειάδα ποιοτικότερων ποδοσφαιριστών από τους δικούς μας. Μεγάλο πλήγμα η απουσία του Βιερίνια.
ΥΓ Και κάτι που θυμήθηκα τώρα με τον Βιερίνια. Αυτοί που περσι ψυξοκλαίγαν για την (ανεπίτρεπτη) κίνηση του γουχου τώρα έχουν αναγάγει τον πούστολο σε εθνικό ήρωα του οικοδομικού τετραγώνου παπαναστασίου-σεφέρη-γαζή-ανακρέοντος. Απλά τραγικοί...
ΥΓ Και κάτι που θυμήθηκα τώρα με τον Βιερίνια. Αυτοί που περσι ψυξοκλαίγαν για την (ανεπίτρεπτη) κίνηση του γουχου τώρα έχουν αναγάγει τον πούστολο σε εθνικό ήρωα του οικοδομικού τετραγώνου παπαναστασίου-σεφέρη-γαζή-ανακρέοντος. Απλά τραγικοί...
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 708
- Πόντοι
- 4.255
Δυστυχως χασαμε αλλους 2 βαθμους στην εδρα μας!!!!Δεν δοθηκε πεναλτυ στον Μουσλι αλλα και του μαντζιου ηταν τραβηγμα.........δεν παιξαμε καλα.........ειδικα στο 2ο ημιχρονο,χαλια μαυρα.............
Θελω επισης να παραπονεθω για την εκδοση εισητηριων μεσω ιντερνετ.......ηταν μονο ενα ταμειο το οποιο εξυπηρετουσε αυτη την διαδικασια!!!Το θεμα ειναι οτι υπηρχε προβλημα και με τα διαρκειας και ολοι αυτοι μαζευτηκαμε σ'αυτο το ταμειο!!!!Ειχαμε και τους μπατσους να μας διωξουν απο αυτο το ταμειο επειδη λεει ερχοταν η αποστολη του βαζελου.....30 λεπτα καθυστερηση!!!Απ'τις 4.30 το εισητηριο το πηρα στις 6.30(μιση ωρα πριν το ματς!!!!)
Απαραδεκτα πραγματα!!!Θελουμε και λεγομαστε "μεγαλη ομαδα"!!!!παπαριες!!!!
Θελω επισης να παραπονεθω για την εκδοση εισητηριων μεσω ιντερνετ.......ηταν μονο ενα ταμειο το οποιο εξυπηρετουσε αυτη την διαδικασια!!!Το θεμα ειναι οτι υπηρχε προβλημα και με τα διαρκειας και ολοι αυτοι μαζευτηκαμε σ'αυτο το ταμειο!!!!Ειχαμε και τους μπατσους να μας διωξουν απο αυτο το ταμειο επειδη λεει ερχοταν η αποστολη του βαζελου.....30 λεπτα καθυστερηση!!!Απ'τις 4.30 το εισητηριο το πηρα στις 6.30(μιση ωρα πριν το ματς!!!!)
Απαραδεκτα πραγματα!!!Θελουμε και λεγομαστε "μεγαλη ομαδα"!!!!παπαριες!!!!
Επειδή είμαι προχωρημένος και ψαγμένος δεν σε γαμάω άλλο σαβούραEσυ είσαι προχωρημένος και ψαγμένος ρε... αλλά είσαι και μεγάλο νούμερο.
Εσύ συνέχισε να βλέπεις φωτογραφίες με τον λαό σου και να αυνανίζεσαι. Όταν όμως θα αρχίσει η κατρακύλα πάλι θα κλαίτε και θα σας φταίει το κατεστημένο.Ο «πόλεμος» σε βάρος του Αρη συνεχίζεται. Αυτή τη φορά το «ύπουλο χτύπημα» ήρθε από την έγκυρη εταιρία δημοσκοπήσεων GPO σε έρευνα που διενήργησε το διήμερο 11-12 / 10 σε πανελλαδικό επίπεδο και σε δείγμα 1.000 ατόμων μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων με χρήση ερωτηματολογίου για λογαριασμό της εβδομαδιαίας free press “OLE”. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη δύναμη στην Θεσσαλονίκη. Το ποσοστό των φιλάθλων του στο πολεοδομικό συγκρότημα φθάνει το 52,7 %. Η «αδικημένη» και «κατατρεγμένη» ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση με 18 %. Τρίτος είναι ο Παναθηναικός με 11 % τέταρτος ο Ηρακλής με 8,2 % και πέμπτος ο Ολυμπιακός με 6.8 %. Πανελλαδικά ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 4η θέση με ποσοστό 11,4 % και ο Αρης στην 5η θέση με ποσοστό μόλις 3,1 % όταν η Ξάνθη βρίσκεται στην 6η θέση με ποσοστό 2.5%. Η ανωτερότητα του Αρη σε βάρος της Ξάνθης είναι της τάξεως του 0.6 %. Τρίτη δύναμη στην Ελλάδα παρουσιάζεται η ΑΕΚ με 13 %. Μόλις 1.6 % περισσότερο από τον ΠΑΟΚ. Ιδιαίτερα σημαντικό ποσοστό φιλάθλων παρουσιάζει η μέτρηση για τον ΠΑΟΚ και στην Αθήνα ενώ το ποσοστό φιλάθλων της ομάδας που βασισμένη στην προπαγάνδα προσπαθεί να επιβιώσει είναι μηδενικό. Άλλη μια έρευνα που έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που ξέρουμε από μικρά παιδιά. Ότι ο ΠΑΟΚ είναι η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα. Όσα τρυκ κι αν χρησιμοποιήσουν οι «γκέμπελς» δε πρόκειται ποτέ να γίνουν πιστευτοί. Όσο για τον «πόλεμο» που θεωρούν ότι δέχονται, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι πρόθεση τους είναι να ασκήσουν πίεση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης για να κερδίσουν ένα πρωτοσέλιδο παραπάνω. Αυτό είναι το μεγάλο τους πρόβλημα.
Αναρτήθηκε από paokpress
Υ.Γ. Άκουσες ποτέ ρε παπάρα κανέναν μας να λέει ότι έίμαστε πιό πολλοί από εσάς; Ναρκωτικά παίρνεις;
Rusty καλημέρα. Όπως αποδείχτηκε (και το ξέρατε και' σεις) δεν έχετε πάγκο και αν γίνει καμιά στραβή με τραυματισμό τότε τα βρίσκετε σκούρα.Επιτέλους πάλι ΠΑΟΚ. Βαρέθηκα δύο εβδομάδες. Αύριο παίζουμε με την πιο γλιτζιάρικη ομάδα της Ελλάδος. Ελπίζω να το πάρουμε το ματσάκι. Μεγαλύτερες πιθανότητες το Χ πάντως. Αυτό όμως που είναι απορίας άξιον είναι γιατί οι εταιρείες έχουν σαν φαβορί την ομάδα του λαζαράκου. Μέχρι τώρα έχουμε δείξει σταθερότερη πορεία και πιο συγκροτημένη ομάδα. Αντίθετα ο βάζελος μέχρι τώρα αποδεικνύει την καλοκαιρινή πρόβλεψή μου πως το ερυθρόλευκο έκτρωμα θα πάρει πάλι με άνεση το πρωτάθλημα. Φυσικά υπερτερούν στο μπάτζετ και στην πλειάδα ποιοτικότερων ποδοσφαιριστών από τους δικούς μας. Μεγάλο πλήγμα η απουσία του Βιερίνια.
Υ.Γ. Όλοι οι Αρειανοί εδώ μέσα τουλάχιστον, ένα γαμοσταυρίδι το ρίξαμε για την πουστιά του Βίτολο (που παρεπιπτόντως δεν ήταν εξέπαφής όπως του ΓΧ). Τώρα εσύ που είδες ότι τον κάναμε ήρωα δεν ξέρω. Δεν μου φάνηκες πάντως μέχρι τώρα για παπαρολόγος, μη μου το χαλάς
Κάθε τι καινούριο μέχρι να δοκιμαστεί στην πράξη έχει ατέλειες. ΥπομονήΘελω επισης να παραπονεθω για την εκδοση εισητηριων μεσω ιντερνετ.......ηταν μονο ενα ταμειο το οποιο εξυπηρετουσε αυτη την διαδικασια!!!Το θεμα ειναι οτι υπηρχε προβλημα και με τα διαρκειας και ολοι αυτοι μαζευτηκαμε σ'αυτο το ταμειο!!!!
Επισκέπτης
ε ναι..Κάθε τι καινούριο μέχρι να δοκιμαστεί στην πράξη έχει ατέλειες. Υπομονή
γι' αυτο εχτες τα ζωα σπασανε τα τουρνικε στην 4..
Rusty καλημέρα. Όπως αποδείχτηκε (και το ξέρατε και' σεις) δεν έχετε πάγκο και αν γίνει καμιά στραβή με τραυματισμό τότε τα βρίσκετε σκούρα.
Υ.Γ. Όλοι οι Αρειανοί εδώ μέσα τουλάχιστον, ένα γαμοσταυρίδι το ρίξαμε για την πουστιά του Βίτολο (που παρεπιπτόντως δεν ήταν εξέπαφής όπως του ΓΧ). Τώρα εσύ που είδες ότι τον κάναμε ήρωα δεν ξέρω. Δεν μου φάνηκες πάντως μέχρι τώρα για παπαρολόγος, μη μου το χαλάς
Από εμένα καλησπέρα Πέτρο. Βασικά δεν μίλησα για κανέναν από εδώ μέσα αλλά για διάφορους φίλους μου (δικών σου φρονημάτων) καθώς και βλέποντας ότι δημιουργήθηκε στο facebook group που προτείνει αιώνιο συμβόλαιο στον βίτολο. Από εκεί πήρα το ερέθισμα για το σχόλιό μου.
Στα αγωνιστικά τώρα εσάς δεν σας είδα οπότε δε μπορώ να έχω άποψη. Σε εμάς φάνηκε η έλλειψη πάγκου αφού από τη στιγμή που βγήκε ο Γκαρσία συνυπολογίζοντας απουσίες κοντρέρας και βιερίνια δεν κάναμε απολύτως τίποτα. Επίσης πρέπει όλοι να αποδεχτούμε την φιλοσοφία του Σάντος που δεν ρισκάρει σε τίποτα. Είναι ο πρώτος προπονητής που το κάνει στον ΠΑΟΚ τόσο έντονα. Αν αυτό είναι καλό ή όχι θα κριθεί στο τέλος. Το βαζελάκι τραγικότατο και ακόμα πιο τραγικό όταν έβγαλε τον κοντό. Δίκαιο το χινάρι αφού δεν έγινε ούτε μία σωστή φάση. Πάντως πιστεύω πως κινούμαστε σε πολύ σωστό δρόμο αφού όλοι λειτουργούν σαν ομάδα. Τέλος προβλέπω ότι στα επακόλουθα "μικρά" ματς θα δούμε και τον Ίβιτς που θέλουμε. Ο τρόπος που παίξαμε στα ντέρμπι πιστεύω ότι δεν τον βοηθάει για να δείξει αυτά που μπορεί.
ΥΓ: Νιώθω πολύ τυχερός που έχω για επιθετικό τον Μούσλι. Ο άνθρωπος είναι ανυπέρβλητος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K