Επισκέπτης
ρε παλληκαρι αμα ανοιγαμε νεο θρεντ καθε φορα που γεμιζει το καραισκακη,επρεπε το μισο site να εχει αναλογο θεμα..
τι ναρκωτικα πινετε εκει πανω???
χαχαχααχαχαχχαα.....σωστος ο πλεζουρας...ρε παλληκαρι αμα ανοιγαμε νεο θρεντ καθε φορα που γεμιζει το καραισκακη,επρεπε το μισο site να εχει αναλογο θεμα..
μαλλον δεν εχεις καταλαβει γιατι το κανωρε παλληκαρι αμα ανοιγαμε νεο θρεντ καθε φορα που γεμιζει το καραισκακη,επρεπε το μισο site να εχει αναλογο θεμα..
γιατι σου φανηκε περιεργο φιλε αυτο ?χαχαχααχαχαχχαα.....σωστος ο πλεζουρας...
ασε μωρε τα παιδια να χαρουν...
το κορυφαιο γελιο ειναι που διαβασα χτες στις εφημεριδες:"κομμενες οι ρετσινες και οι μπυρες στην Τουμπα,η Τουμπα δεν ειναι ταβερνα...."
για φαντασου ρε φιλε!!!
ρε παλληκαρι αμα ανοιγαμε νεο θρεντ καθε φορα που γεμιζει το καραισκακη,επρεπε το μισο site να εχει αναλογο θεμα..
ε και???θα πετανε τσιμεντα οπως παλια..σιγα τα ωα..κοβει η πουτανα το γαμησι???χαχαχααχαχαχχαα.....σωστος ο πλεζουρας...
ασε μωρε τα παιδια να χαρουν...
το κορυφαιο γελιο ειναι που διαβασα χτες στις εφημεριδες:"κομμενες οι ρετσινες και οι μπυρες στην Τουμπα,η Τουμπα δεν ειναι ταβερνα...."
για φαντασου ρε φιλε!!!
γιατι αγαπημενε μου φιλε τετοιου ειδους "αποφασεις"δεν μπενουν πρωτο θεμα σε εφημεριδες και με εικονες σαν κι αυτες,για να μην γελαει το συμπαν...τις περνας στο πιο μιλητο στον κοσμο....γιατι σου φανηκε περιεργο φιλε αυτο ?
φιλε μου στο καραισκακη υπαρχουν τυπαδες με τισ ρετσινες στο χερι πριν μπειτε στο γηπεδο ?γιατι αγαπημενε μου φιλε τετοιου ειδους "αποφασεις"δεν μπενουν πρωτο θεμα σε εφημεριδες και με εικονες σαν κι αυτες,για να μην γελαει το συμπαν...τις περνας στο πιο μιλητο στον κοσμο....
μας εχεις πει οτι το κανεις για να βλεπεις αντιδρασεις..μαλλον δεν εχεις καταλαβει γιατι το κανω
αλλα το αλλο παλικαρι δεν καταλαβα ακομα τι ομαδα ειναι
οχι..ο θειος μας μοιραζει δωρεαν dom perignon & πρεζα..φιλε μου στο καραισκακη υπαρχουν τυπαδες με τισ ρετσινες στο χερι πριν μπειτε στο γηπεδο ?
τσουκου....φιλε μου στο καραισκακη υπαρχουν τυπαδες με τισ ρετσινες στο χερι πριν μπειτε στο γηπεδο ?
Σίγουρα υπάρχουν αλλά αυτοί έχουν τουλάχιστον ξεφύγει από το στάδιο της μαλακίας του πετάγματος μπουκαλιών μέσα στο γήπεδοφιλε μου στο καραισκακη υπαρχουν τυπαδες με τισ ρετσινες στο χερι πριν μπειτε στο γηπεδο ?
δινει κι απ αυτην ρε?οχι..ο θειος μας μοιραζει δωρεαν dom perignon & πρεζα..
σας χαιρετω αλανια...παω να περασω κανα κτεο γιατι αγριεψαν τα πραγματα...
υγ:το θεμα συγχωνευτηκε
και εδω πολεμο μας κανετε ρε ?Θα πιω και μια ZERO (με το συμπάθειο φίλε ΖΕΡΟ) τώρα να χωνέψω καλύτερα!!!!!!
ρε λεμε μπουγατσα με υπνοστεντον & μαλαματινα..μην ασχολεισαι..Πόλεμο????????????