raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.324
- Πόντοι
- 5.006
υπαρχει αραγε μερα που να μην ξεφτιλιζεται ο καραφλας και ο ρωσοποντιος?????Τι εγινε ρε το κανανε μπουρδελο τα συνεταιρακια το παιχνιδι....τα αδελφα σωματεια.....
υπαρχει αραγε μερα που να μην ξεφτιλιζεται ο καραφλας και ο ρωσοποντιος?????Τι εγινε ρε το κανανε μπουρδελο τα συνεταιρακια το παιχνιδι....τα αδελφα σωματεια.....
υπάρχει άραγε παιχνίδι που να μην επιβεβαιώνεται ότι η πιο τιποτένια ύπαρξη στη Γη, ο μεγαλύτερος πουτάνας γιος είναι ο οργανωμένος οπαδός;υπαρχει αραγε μερα που να μην ξεφτιλιζεται ο καραφλας και ο ρωσοποντιος?????
πες μου εσυ αν ο ιβαν με Μαρινάκη παρέα στο τηγάνι αν θα πηγαίνανε παρέα κάτω απο θύρα για κατευνάσμο του πλήθους!υπάρχει άραγε παιχνίδι που να μην επιβεβαιώνεται ότι η πιο τιποτένια ύπαρξη στη Γη, ο μεγαλύτερος πουτάνας γιος είναι ο οργανωμένος οπαδός;
πες μου εσυ αν ο ιβαν με Μαρινάκη παρέα στο τηγάνι αν θα πηγαίνανε παρέα κάτω απο θύρα για κατευνάσμο του πλήθους!
και ο δικος σας δεν παει πισω ρε μαν,αν διαβασες χθες την γελοια συνεντευξη που εδωσε.υπαρχει αραγε μερα που να μην ξεφτιλιζεται ο καραφλας και ο ρωσοποντιος?????
οι αρειανοι με την αλφα εθνικη;;;;;;;;;;;τι σχεση εχουν;;;;;;;;;;Κατα τα αλλα, μπαοκια ειστε ΖΩΑ.
Και βαζελια ειστε ανιστόρητοι, τι σχέση εχει ο μπαοκ με τη Θεσσαλονικη;;
οι αρειανοι με την αλφα εθνικη;;;;;;;;;;;τι σχεση εχουν;;;;;;;;;;
κατι αλλο σε ρωτησα...Μαλακά, μεγάλη ξεφτίλα όλο το γήπεδο να αποθεωνει τη......σημαία σου...
Το Δημητράκη.....
αντε να ανεβει λιγο ο κοντος.....γαμω την πουτανα μου μεσα
χάρηκε η μάπα σου τραβεστολάγνε που πήρατε x?
ΟΧΙ...αλλα ετσι οπως εξελιχθηκε το ματς ηταν δικαιο αποτελεσμα...χάρηκε η μάπα σου τραβεστολάγνε που πήρατε x?
κακως που δεν το επαιξες στο στοιχημα να κονομησεις...Στημενο
Ε ναι,λογικά ο Πάοκ εδωσε πόντο στον Πάο.Στημενο