O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2
- Πόντοι
- 616
ωραιος ο Ιβαν ρε...
εγω λέω να τη βάλει υποδοχή στην καφετέρια μπας κ ρεφάρει καμμια ζημια[size=16pt] ΤΖΑΒΕΛΛΑ, ΤΖΑΒΕΛΛΑ, ΤΖΑΒΕΛΛΑ,
ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑ 'ΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
ΤΖΑΒΕΛΛΑ, ΤΖΑΒΕΛΛΑ, ΤΖΑΒΕΛΛΑ,
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΨΩΛΕΣ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΑ-ΜΠΕΛΑ
ΦΕΡ' ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΑΡΗ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ
ΣΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ, Η ΑλεξανδΡακΗ ΠΡΩΤΗ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥΡΝΕ ΣΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ...[/size]
Ακομη να το ξεπερασεις ρε τυπε; :'(Εγώ θα διαφωνίσω μαζί σας. Η χρονιά ήταν άκρως επιτυχιμένη. Δύο φορές στην Τούμπα νίκησαν τον Ολυμπιακό. Από το πάθος που ξεχίλιζε εκεί με τον κοτισμό εκτός από την Τούμπας αυτό δείχνει. Ο σχεδιασμός του Σαβίδη γιαυτό είναι.ΚΟΤΕΣ
ναι και ο βιερινια είναι κοντα στο λιμάνι, επειδή η γυναίκα του δεν προσαρμόστηκε στη γερμανία .....Του έμειναν ψυχολογικά, πληγώθηκε η υπερηφάνεια τους… δεν φάγαν ποτέ τέτοια μαγκιά …τα κάνανε μόνο αυτοί αυτά…. Τους πόνεσε τόσο που άρχισαν από τώρα να βάζουν στο στόχαστρο παίχτες που θέλει ο ΠΑΟΚ…
Ακομη να το ξεπερασεις ρε τυπε; :'(
Του έμειναν ψυχολογικά, πληγώθηκε η υπερηφάνεια τους… δεν φάγαν ποτέ τέτοια μαγκιά …τα κάνανε μόνο αυτοί αυτά…. Τους πόνεσε τόσο που άρχισαν από τώρα να βάζουν στο στόχαστρο παίχτες που θέλει ο ΠΑΟΚ…
[/quote
Αν σε καλύπτει φίλε να τα δίνεις όλα (και ποδοσφαιρικώς και μποξερικώς και οπαδικώς) και στον τελικό να εισπράτεις 4 με τους άντρες της εξέδρας της Τούμπας να τους φωνάζουν "μην φωνάζετε τόσο δυνατά, μας κουφάνατε) και με αυτά που θα συμβούν στα πλεϋ οφ τότε χαλάλι σας.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Είμαι μόνιμα ο πρώτος. Στον ΠΑΟΚ κάνουν συμβούλια και διαβούλια για μια πολύ πετυχημένη χρονιά. Μια ζωή μέχρι τον Ολυμπιακό στην Τούμπα θα φτάνουν. Πρωτάθλημα ποτέ
Χαχα εμείς δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους… άμα κάνεις ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό θα γνωρίσεις πολλές ομάδες που δεν έχουν τίτλους να έχουν πολύ τρελό κόσμο από πίσω… Εμείς γίναμε ΠΑΟΚ για τον λαό του και για την ιστορία του ΠΑΟΚ και αυτό που εκφράζουν τα 4 γράμματα… έχουμε νεκρούς αδέρφια στον ΠΑΟΚ ! Η ζωή δεν είναι μόνο εύκολα… το πιο εύκολο πράγμα στην ζωή είναι να γίνεις γαύρος και να λες 40 26 16 73 – 38 κτλ.
Βέβαια μεγαλώσαμε και στην Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω τι ομάδα θα ήμουν αν μεγάλωνα στον Πειραιά… Εθνικάρα!
Η πλάκα και τα πειράγματα που γίνονται μεταξύ των φιλάθλων ήταν είναι και θα είναι μέσα στη ζωή αλλά δεν είναι το κριτήριο για το αν έχεις καλή ομάδα και για το τι απαιτήσεις έχεις από αυτούς που διαφεντεύουν την ομάδα σου. Το κριτήριο είναι να μπορείς να βλέπεις και να κρίνεις μόνος σου. Και εκεί είναι η διαφορά των οπαδών. Στον Ολυμπιακό το οπαδιλίκι έχει ανέβει επίπεδο όσο αφορά τις απαιτήσεις. Στην τελευταία χρονιά που πήρε πρωτάθλημα επί Κόκαλη ο Ολυμπιακός αν θυμάσαι καλά στην φιέστα οι οπαδοί γιουχάρανε. Γιατί η ομάδα είχε απαράδεκτες εμφανίσεις. Πέρυσι με τον τελικό με τον Αστέρα οι περισσότεροι φίλαθλοι είχαν φύγει. Φέτος στα τελευταία παιγνίδια το Καραϊσκάκη είχε τον μισό κόσμο. Γιατί η ομάδα δεν έπαιζε. Εσείς στην Τούμπα θέλατε πάσει θυσία να πάρετε τον Ολυμπιακό. Και τον πήρατε. Και τι έγινε λοιπόν. Όταν δεν μπορείς σα φίλαθλος να δεις ότι με αυτούς τους παίκτες (όχι όλους φυσικά) που έχω δεν μπορώ να χτυπίσω το πρωτάθλημα αλλά σε κοροϊδεύουν οι διοικούντες και οι φυλλάδες κάνεις έναν αντίπαλο σημαία τον παίρνεις και μετά? Τέσερα στον τελικό, πλέΫ οφ με κλειστή Τούμπα βαθμοί μείον και μάλλον η πρώτη θέση στα πλάϋ οφ θα χαθεί και κινδυνεύει η ομάδα να ξεκινήσει στο Γιουρώπα από τον Ιούλιο. Και όλα αυτά γιατί? να πάρω τον γαύρο, αλλά μετά τι?
το πιο ευκολο πραγμα ειναι να εισαι μαλακς ,να εχεις την γκινια να εισαι παοκτζης ,να μην εχεις τα αρχιδια να παραδεχτεις την ανωτεροτητα του ολυμπιακου και να ψαχνεις σε μαλακιες (νεκρα αδερφια,4 γραμματα,πολυ κοσμο κλπ κλπ) να βεις τροπο να αναδειξεις ΄΄μγαλοσυνη'' για τον καρπαζοσυλλεκτη συλλογο που υποστηριζεις...
Η ζωή δεν είναι μόνο εύκολα… το πιο εύκολο πράγμα στην ζωή είναι να γίνεις γαύρος και να λες 40 26 16 73 – 38 κτλ.
κλασικη μπουγατσα...
Χαχα εμείς δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους… άμα κάνεις ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό θα γνωρίσεις πολλές ομάδες που δεν έχουν τίτλους να έχουν πολύ τρελό κόσμο από πίσω… Εμείς γίναμε ΠΑΟΚ για τον λαό του και για την ιστορία του ΠΑΟΚ και αυτό που εκφράζουν τα 4 γράμματα… έχουμε νεκρούς αδέρφια στον ΠΑΟΚ ! Η ζωή δεν είναι μόνο εύκολα… το πιο εύκολο πράγμα στην ζωή είναι να γίνεις γαύρος και να λες 40 26 16 73 – 38 κτλ.
Βέβαια μεγαλώσαμε και στην Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω τι ομάδα θα ήμουν αν μεγάλωνα στον Πειραιά… Εθνικάρα!
βρε καλως τον γαυρο που ηρθε να ξεκαυλωσει στο θεμα του ΠΑΟΚ....κλασικη μπουγατσα...
στο τελος της χρονιας που εχουν ξεβρακωθει πληρως : "δεν γιναμε μπαοκ για τους τιτλους κτλ κτλ "
σε κανα 2 μηνες τον αυγουστο : "φετος θα σας ξεσκισουμε,θα παρουμε πρωταθλημα κτλ κτλ "
βεβαια, μια ζωη στερηση και βιασμοι ειναι λογικο να κανετε τα παντα για να ξεγελασετε τους εαυτους σας....
το καλυτερο μου σας δινω....βρε καλως τον γαυρο που ηρθε να ξεκαυλωσει στο θεμα του ΠΑΟΚ....
το καλυτερο μου σας δινω....