Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
δηλαδη ρε φιλε αν θελεις στην δουλεια σου ναπαρεις ενα ατομο και αυτος ειναι αποδεδειγμενα κλεφτης...οταν το ανακαλυψεις και πας να τον στειλεις και σου πει τι σχεση εχει η δουλεια μου με τα προσωπικα μου τι θα του πεις;;;;;;περιμενω.....απο αυτα που γραφουμε κρινομαστε....
Ρε φίλε έχεις προέδρους-ιδιοκτήτες στη φυλακή και μου λες για τον Μελισσανίδη; Επικοινωνείς ή όχι; Που θες να καταλήξεις ακριβώς; Πόσες καταδίκες πρέπει να έχει ή να μην έχει κάποιος για να μπορεί να βάλει χρήμα στο ποδόσφαιρο; Κι άντε είναι ο Διάβολος ο τίγρης, τι σε κόφτει από ΤΩΡΑ; Έχει κάνει κάποια πουστιά τώρα ή μου γράφεις για αυτές που ΘΑ κάνει και καλά σε ένα-δύο-τρία χρόνια;
ΓΙα να τελειώνουμε γιατί δε βλέπω να έχεις επιχειρήματα, ευκαιρίες πήραν σχεδόν όλοι για να συμμαζευτούν οικονομικά, ο γάβρος την εκμεταλλεύτηκε, εμείς ο ΑΡΗΣ και άλλοι όχι και τώρα το ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ όμορφα κι ωραία. Κοίτα κι εσύ να σουλουπωθείς γιατί τελείωσαν οι εποχές των βολεμάτων και των μεγάλων λαών που καθόντουσαν σούζα μπροστά τους οι πολιτικοί.

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
για παρομειες περιπτωσεις κωλοτρυπιδι ομαδες στο εξωτερικο πεφτανε.....μονο στην μπανανια γινεται αυτο που εγινε...για να το τελιωνουμε...ολες οι ομαδες εχουν λερωμενη την φωλια τους......για το σκανδαλο των λουλουδιων εχεις να μου πεις κατι;;;;;;;;;;;η εγω σαν παοκσης θα σου διδαξω την ιστορια του γαυρου;;;;;ποιοι βουλευτες ψηφισαν στην βουλη για να μην πεσεις;;;;;;;; :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:ξαψτο λιγο και μετα μιλα..
ασε τα λουλούδια κ μην ξεφευγεις!Επρεπε να πέσεις οπως η φιορεντινα Δ;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δηλαδη οτι επεσες γ και σε εναν χρονο σβηστηκαν τα χρεη σου ενω οποια αλλη ομαδα πεσει δεν σβηνονται και πρεπει να κανει 3χρονια να ανεβει δεν ειναι σκανδαλο....οτι ο προεδρος σου ηταν υποδικος για λαθρεμποριο καυσιμων και ο σαμαρας του εδωσε τον οπαπ δεν ειναι σκανδαλο....οτι η δικαιωσυνη αποφανθηκε οτι ο προεδρος σου εκανε λαθρεεμποριο και τον τιμωρησε με 5 χρονια φυλακη και κυκλοφορει ελευθερος γιατι του την κανανε εξαγορασιμη την ποινη.....ρε αστα διαλλα που θα μας πειτε οτι σκανδαλωδως παιζουμε α εθνικη.....μιλησανν οι προστατες του νομου και της δικαιωσυνης.....πρωτα σκεφτομαστε και μετα μιλαμε....πρωτα βλεπουμε αν η φωλια μας ειναι καθαρη και μετα μιλαμε..
Αυτα ειναι υποθεση προ 20ετιας ρε τυπε..Και καμια σχεση δεν εχουν με την ΑΕΚ.Η δικαιοσυνη εβγαλε αποφαση.
Δεν του την εκαναν εξαγορασιμη την ποινη,ισχυει για ολους αυτο και οχι μονο για τον συγκεκριμενο.Ποιος σου ειπε οτι
αν δεν θα πεσετε δεν θα σβηστουν και τα χρεη;Ο νομος δεν εχει αλλαξει,πεφτεις,κανεις εκκαθαριση κανονικα.Κοντα εισαστε
και εσεις.Πιο κοντα απο οτι πιστευεις.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
για παρομειες περιπτωσεις κωλοτρυπιδι ομαδες στο εξωτερικο πεφτανε.....μονο στην μπανανια γινεται αυτο που εγινε...για να το τελιωνουμε...ολες οι ομαδες εχουν λερωμενη την φωλια τους......για το σκανδαλο των λουλουδιων εχεις να μου πεις κατι;;;;;;;;;;;η εγω σαν παοκσης θα σου διδαξω την ιστορια του γαυρου;;;;;ποιοι βουλευτες ψηφισαν στην βουλη για να μην πεσεις;;;;;;;; :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:ξαψτο λιγο και μετα μιλα..
Άσε γιατί από ιστορία δεν κατέχεις. Του ΠΑΟ είναι ιστορία τα λουλούδια. Ποια βουλή, αχταρμά τα έχεις κάνει στο μυαλουδάκι σου. ΆΝτε πάνε να ξεκουραστείς γιατί πρέπει να στηθείς και ουρά για τίκετς, καπνογόνα και ρετσίνα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καμια σχεση μωρε, να απλα μπηκαν κατι οπαδοι της κουλας44 να δειξουν τη δυναμικη που εχουν με το νου τους απο τα αλωνια της Γ που βοσκουν..σαν πορδες στον ανεμο ακουγονται..μη δινεις σημασια.. ;)
Στιμ σουβλισες ρε;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ασε τα λουλούδια κ μην ξεφευγεις!Επρεπε να πέσεις οπως η φιορεντινα Δ;
ρε φιλε εχεις χεσμενη την φωλια σου...απλα λεω οτι ολοι ειμαστε λερωμενοι....κανουμε διαγωνισμο για το ποιος ειναι λιγοτερο λερωμενος;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αεκσιδες και γαυροι ποιον υποστηριζετε το σαβατο;;;;;;;;;;;;

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Μαγκες καυλωνω ασχημα με γαυροχανουμα ενωμενα να υποστηριζουν βαζελα στον τελικο  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Ποσο ποναει οταν ο μεγαλος ΠΑΟΚ γαμαει :pipa3: :cum:
Είναι επειδή είναι σπάνιο το φαινόμενο, σαν κομήτης ένα πράμα. :grin: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
εαν παρω το κυπελλο θα παρω και τα πλει οφ αερας....αμα το χασουμε;;;;;;;;;;;;ζορικα τα πραγματα...μπορει να χασουμε και τα δυο.. :S :S :S
ενα απο τα δυο θα πάρεις!Τα έχουν μοιράσει οι πρόεδροι!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
στο ερωτημα που ειπε ο τραβεστολαγνος ας παραθεσω τις δικες μου εμπειριες :) Εχω γνωστους ολυμπιακους που δεν λενε τιποτα δεν τους ενδιαφει το τι θα γινει δεν ειναι με κανεναν δεν θελουν κανεναν τιποτα απολιτος οσους και αν ρωτησα :) :) Τωρα παμε στους παναθηναικους οπαδους οσους και αν ρωτησα βριζουν τους ολυμπιακους τους λεω τι θα γινει ο αγωνας και αυτοι βριζουν τους ολυμπιακους :) τωρα οσους αεκτσηδες ρωτησα με λενε οτι αν ανεβουμε στην α εθνικη αυτα που ξερουν οι ολυμπικακοι  να τα ξεχασουν οποτε φιλε τραβεστογλανε ο ΠΑΟΚ ειναι μονος του και λογικο ειναι αυτο :)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.190
Πόντοι
5.916
Μαγκες καυλωνω ασχημα με γαυροχανουμα ενωμενα να υποστηριζουν βαζελα στον τελικο  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Ποσο ποναει οταν ο μεγαλος ΠΑΟΚ γαμαει :pipa3: :cum:

τον εχετε καταντησει πολυ μικρη ομαδα ομως εσεις οι οπαδοι του. Δυστυχως ετσι ειναι

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ενα απο τα δυο θα πάρεις!Τα έχουν μοιράσει οι πρόεδροι!
εγω ξερω οτι οταν πας να κανεις μοιρασια εισαι ισος προς ισο.....λες ο ιβαν να βλεπει τον αλαφουζο ιδιο και ομοιο του;;;;;;;;;;μηπως ειναι μερα με νυχτα;;;;;;γιατι οταν εμφανιστηκε ο ιβαν ο αλαφουζος προσεγκισε τον ιβαν;;;;;αν ηταν ισχυρως.....οπως ο μελισαν....θα κινουνταν μονος του...αρα;;;;;;οταν ενας πειναει και  οι καταστασεις δειχνουν ναειναι με το μερος του  τα παιρνει ολα...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
εγω ξερω οτι οταν πας να κανεις μοιρασια εισαι ισος προς ισο.....λες ο ιβαν να βλεπει τον αλαφουζο ιδιο και ομοιο του;;;;;;;;;;μηπως ειναι μερα με νυχτα;;;;;;γιατι οταν εμφανιστηκε ο ιβαν ο αλαφουζος προσεγκισε τον ιβαν;;;;;αν ηταν ισχυρως.....οπως ο μελισαν....θα κινουνταν μονος του...αρα;;;;;;οταν ενας πειναει και  οι καταστασεις δειχνουν ναειναι με το μερος του  τα παιρνει ολα...
Ο τελικός είναι ένα ματς, όλα γίνονται. Στα πλέι-οφ την έχεις άσχημα, θα παίξεις χωρίς κόσμο κι εκτός δε στροφάρει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟ χτυπάει πρωτιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom