lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.226
Ρε φίλε έχεις προέδρους-ιδιοκτήτες στη φυλακή και μου λες για τον Μελισσανίδη; Επικοινωνείς ή όχι; Που θες να καταλήξεις ακριβώς; Πόσες καταδίκες πρέπει να έχει ή να μην έχει κάποιος για να μπορεί να βάλει χρήμα στο ποδόσφαιρο; Κι άντε είναι ο Διάβολος ο τίγρης, τι σε κόφτει από ΤΩΡΑ; Έχει κάνει κάποια πουστιά τώρα ή μου γράφεις για αυτές που ΘΑ κάνει και καλά σε ένα-δύο-τρία χρόνια;δηλαδη ρε φιλε αν θελεις στην δουλεια σου ναπαρεις ενα ατομο και αυτος ειναι αποδεδειγμενα κλεφτης...οταν το ανακαλυψεις και πας να τον στειλεις και σου πει τι σχεση εχει η δουλεια μου με τα προσωπικα μου τι θα του πεις;;;;;;περιμενω.....απο αυτα που γραφουμε κρινομαστε....
ΓΙα να τελειώνουμε γιατί δε βλέπω να έχεις επιχειρήματα, ευκαιρίες πήραν σχεδόν όλοι για να συμμαζευτούν οικονομικά, ο γάβρος την εκμεταλλεύτηκε, εμείς ο ΑΡΗΣ και άλλοι όχι και τώρα το ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ όμορφα κι ωραία. Κοίτα κι εσύ να σουλουπωθείς γιατί τελείωσαν οι εποχές των βολεμάτων και των μεγάλων λαών που καθόντουσαν σούζα μπροστά τους οι πολιτικοί.