travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
εγω δεν επεσα γ εθνικη......μην συγκρινεις την βουρτσα με την πουτσαA.Ε.Κ. θεσσαλονικης εισαι..Μη μιλας!!!!
εγω δεν επεσα γ εθνικη......μην συγκρινεις την βουρτσα με την πουτσαA.Ε.Κ. θεσσαλονικης εισαι..Μη μιλας!!!!
να κανουμε καταληψη το λιμανι;;;;;;;;;;;;;;ευχομαι ολοψυχα και εγω το κυπελλο να το παρει η μπουγατσα και φυσικα να μην γυρισουν ολοι οι οπαδοι του πισω στα σκοπια....
εγω δεν επεσα γ εθνικη......μην συγκρινεις την βουρτσα με την πουτσα
καλο ανεκδοτοΡε μη τρελαινεσαι..........οι τυποι απο την ανυπαρξια τους εχουν γινει φαντασιοπληκτοι....
αεκ θεσσαλονικης........
ΚΑΙ;;20.000 χιλιαδες κοσμο Μαζευω ΡΕΕΕΕΕ..εγω δεν επεσα γ εθνικη......μην συγκρινεις την βουρτσα με την πουτσα
21 τελικοί 14 κύπελα Α.Ε.Κ. 2 στα 3για το κυπελο εχεις να μας πεις κατι;;;;;;;;;;;ποιος το πηρε;;;;;;;
καλο ανεκδοτο
ΡΕ Αμπαλε εσυ μαθε και λιγο Ιστορια Γαμω το λιμανι και το Πασαλιμανι..ΤΟ 24' εγινε η ΑΕΚ Θεσσαλονικης,μετα μαλωσανε φυγανε και πηγαν στην Αθηνα οπου εγινε ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ,αυτοι που μεινανε πισω κανανε τον Μπαογκ που σαν σημα ειχε για αρχη το ΤετραφυλλοΤριφυλλι και μετα το αλλαξε,και επαιξε με τον 'Ρουλη' για τα χρωματα οπου και εχασε εβαλε τα μαυρα και ο σκουλικας κρατησε τα κιτριναΡε μη τρελαινεσαι..........οι τυποι απο την ανυπαρξια τους εχουν γινει φαντασιοπληκτοι....
αεκ θεσσαλονικης........
αν ειναι δυνατον να συγκριθουμε με επαρχιακη ομαδα που βρισκεται +1 σε τιτλους απο την ΑΕΛ ρε φιλε..21 τελικοί 14 κύπελα Α.Ε.Κ. 2 στα 3
16 τελικοί 4 κύπελλα παοκ
ΡΕ Αμπαλε εσυ μαθε και λιγο Ιστορια Γαμω το λιμανι και το Πασαλιμανι..ΤΟ 24' εγινε η ΑΕΚ Θεσσαλονικης,μετα μαλωσανε φυγανε και πηγαν στην Αθηνα οπου εγινε ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ,αυτοι που μεινανε πισω κανανε τον Μπαογκ που σαν σημα ειχε για αρχη το ΤετραφυλλοΤριφυλλι και μετα το αλλαξε[και καλα],και επαιξε με τον 'Ρουλη' για τα χρωματα οπου και εχασε εβαλε τα μαυρα και ο σκουλικας κρατησε τα κιτρινα
Είναι το κλίμα εκεί πάνω τύπε. ;)αν ειναι δυνατον να συγκριθουμε με επαρχιακη ομαδα που βρισκεται +1 σε τιτλους απο την ΑΕΛ ρε φιλε..
για το μεγεθος τους σαν συλλογος,οι τοσοι τελικοι ειναι επιτυχια..αν καταφερουν και δεν παρουν τα παπαρια μου το σαββατο,θα φτασουν τα 5 κυπελλα ελλαδος κιολας..
αν και δυσκολο το βλεπω,μετα τη λαρισα βγαζουν σπυρια..ειναι homesick η επαρχιακη ομαδα.
Φουρό και νεροπίστολα ποιοι έχουν?Στα Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α μου η ιστορια της αεκουλας...............ελα τρεχα
να παρεις εισητηριο με την τραχανοπλαγια τωρα και ασε μας στην ησυχια μας....
και πολυ κλααααααααααααααααμα λεμε.............
Μονο μην πατε για μαλλι παλι και φυγετε κουρεμενοι οπως περυσι στο λιμανι,που πηγατε να δειρετε τους ΑΕΚτζηδες και τελικα οχι μονο τις φαγατε αλλα πεταξαν και τα μηχανακια σας στο νερο.ευχομαι ολοψυχα και εγω το κυπελλο να το παρει η μπουγατσα και φυσικα να μην γυρισουν ολοι οι οπαδοι του πισω στα σκοπια....
μαν δεν γαβγιζω σκεφτομαιΠάντα το μπάσταρδο σκυλί γαβγίζει δυνατότερα τύπε.
Λαθος κανεις,η ΑΕΚ Θεσσαλονικης ιδρυθηκε το 1925 ενα χρονο μετα την ΑΕΚ,ο ΠΑΟΚ ιδρυθηκε ενα χρονο μετα.Μετα απο 4 χρονια,το 1929 αποφασισαν οι δυο ομαδες να συγχωνευθουν και να παρει ο ΠΑΟΚ το σημα της ΑΕΚ Θ. τον Δικεφαλο.Μεχρι τοτε ειχε για σημα ενα πεταλο και ενα τριφιλι.ΡΕ Αμπαλε εσυ μαθε και λιγο Ιστορια Γαμω το λιμανι και το Πασαλιμανι..ΤΟ 24' εγινε η ΑΕΚ Θεσσαλονικης,μετα μαλωσανε φυγανε και πηγαν στην Αθηνα οπου εγινε ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ,αυτοι που μεινανε πισω κανανε τον Μπαογκ που σαν σημα ειχε για αρχη το ΤετραφυλλοΤριφυλλι και μετα το αλλαξε,και επαιξε με τον 'Ρουλη' για τα χρωματα οπου και εχασε εβαλε τα μαυρα και ο σκουλικας κρατησε τα κιτρινα
δε μιλάω για σένα προφανώς.μαν δεν γαβγιζω σκεφτομαι
και να ελεγες δεν πειραζειδε μιλάω για σένα προφανώς.