Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Nαι γιατι οι δικοι σας θα ειναι καλυτεροι..Τιποτα λιγμενες τυροπιτες θα εχετε στις τσεπες για να βγαλετε την μερα
και μιλατε για τα αριανα.

Αυτοί με το ταπερακι πανε στο τσαντίρι, στο ΟΑΚΑ 2 μέρες δρόμος με τα ταψια θα κατεβούν.... :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    115,4 KB · Εμφανίσεις: 22

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η αντιμετωπιση που θα εχεις ακομα κι απο τους πουστομπατσους εκει κατω θα ειναι εχθρικη..Να εισαι σιγουρος γι αυτο..Μη κανεις ακυρες συγκρισεις με τα σκουληκια
Aσε ρε γατακι που θα μιλησετε για μπατσονια εσεις τα παοκια..λες και δεν εχουμε ερθει ποτε εκει πανω και δεν ξερουμε οτι τα εχετε κανει πλακακια με τους μπατσους.Πιο πολυ βαρανε αυτοι απο εσας.Μονο συνθηματα δεν λενε μαζι σας τα μπατσοπαοκια.

Επισκέπτης
Aσε ρε γατακι που θα μιλησετε για μπατσονια εσεις τα παοκια..λες και δεν εχουμε ερθει ποτε εκει πανω και δεν ξερουμε οτι τα εχετε κανει πλακακια με τους μπατσους.Πιο πολυ βαρανε αυτοι απο εσας.Μονο συνθηματα δεν λενε μαζι σας τα μπατσοπαοκια.
Μαστερακο πολυ αγρια μας την μπαινεις σημερα, για κατσε καλα μην εχουμε αλλα  :s&m_1:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
Αυτοί με το ταπερακι πανε στο τσαντίρι, στο ΟΑΚΑ 2 μέρες δρόμος με τα ταψια θα κατεβούν.... :2funny: :2funny: :2funny:
ο συγκεκριμενος κανει διατροφη. Βαρη χρειαζεται να τρωει 5-6 γευματα την ημερα που αυτο σημαινει οτι πρεπει να φαει την ωρα του αγωνα κατι καθαρο γιατι τοτε θα ειναι η ωρα που πρεπει να φαει :) Οποτε και λογικα τρωει σε ταπερακι απο το σπιτι.. Τον ρωτησανε και τους το ειπε :) Εχω δει ακομα και απο κλαμπακια να βγαινουν το βραδυ και να τρωνε σε ταπερακι φιλαρακια ντουλαπες που καναν μποντι μπιλντινγκ :) :)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μαστερακο....οταν την φυλαξη της τουμπας την ειχαν αναλαβει οι οργανωμενοι δεν ειχε ανοιξει ρουθουνι.....ο μπατσος ειναι εχθρος του παοκση ......εχουν γινει και ιστορικα πολλα γεγονοτα.....ποτε δεν ηταν φιλοι μας οι μπατσοι ουτε θα γινουν....

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
τι μου λετε τωρα εσεις, εκδρομες, ταπερακια και μαλακιες, εγω ξερω οτι παμε με δυο μονο χαφ στον τελικο...
Κατσε και Λαζαρ, αλλος δεν υπαρχει, Κατσουρ, Νατχο τιμωρημενοι, Μαντουρο τραυματιας... ο Λαζαρ προερχεται απο τραυματισμο, αν παθει κατι την πουτσισαμε...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
τι μου λετε τωρα εσεις, εκδρομες, ταπερακια και μαλακιες, εγω ξερω οτι παμε με δυο μονο χαφ στον τελικο...
Κατσε και Λαζαρ, αλλος δεν υπαρχει, Κατσουρ, Νατχο τιμωρημενοι, Μαντουρο τραυματιας... ο Λαζαρ προερχεται απο τραυματισμο, αν παθει κατι την πουτσισαμε...
οντος...δεν εχεις πολλες επιλογες...αντε ο κιτσιου...ο λινο σαν αριστερος χαφ...ο βουκιτς και ο μαρτενς....αλλα δεν θα ελεγα οτι ειναι ολοι τους ααξιοπιστοι σε αυτη την θεση...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οντος...δεν εχεις πολλες επιλογες...αντε ο κιτσιου...ο λινο σαν αριστερος χαφ...ο βουκιτς και ο μαρτενς....αλλα δεν θα ελεγα οτι ειναι ολοι τους ααξιοπιστοι σε αυτη την θεση...
Κανονιστε να το χασετε.Το κυπελλο πρεπει να το παρει δικεφαλος,εστω και ιμιτασιον. :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Κανονιστε να το χασετε.Το κυπελλο πρεπει να το παρει δικεφαλος,εστω και ιμιτασιον. :rockon:
βρε οπαδε του ιμιτασιον δικεφαλου...το κυπελο γ εθνικης εγινε για νατο παρετε και τελικα πηρατε απο τα τρια το μακρυτερο :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
βρε οπαδε του ιμιτασιον δικεφαλου...το κυπελο γ εθνικης εγινε για νατο παρετε και τελικα πηρατε απο τα τρια το μακρυτερο :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
Τις ιδιες μαλακιες που λεει ο ρεντ που εχει μυαλο κουκουτσι λες και εσυ  :2funny:
Απο που και ως που ιματασιον εμεις. :think: τον δικεφαλο τον ειχαμε απο την ιδρυση μας.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
για το κυπελο εχεις να μας πεις κατι;;;;;;;;;;;ποιος το πηρε;;;;;;;

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
όλοι όσοι το έπαιζαν άνετοι ότι έχουν ακρες για εισιτήρια ήδη έβαλαν την όπισθεν.
η μόνη λύση, γιατί και με τους συνδέσμους δεν θα βγει άκρη, είναι απο κατόχους διαρκείας που δεν θα πάνε.
προβλέπω ότι , και δικαιολογημένα, την τετάρτη θα έχουμε σόου στην ΠΑΕ , με τα διαρκείας της 7 κυρίως.
Καλύτερα ν α έλεγαν  ότι δεν δίνουμε εισιτήρια σε διαρκείας καθόλου, ο διαχωρισμός που έγινε εντελώς ερασιτεχνικός και ακομψος και θα έχει αντίκτυπο στα εισιτήρια του χρόνου,  όπου η 7 απο την πιο γεμάτη θα είναι η πιο άδεια θύρα

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κάπου έχει εξαφανιστεί αυτός, αλλα δε μου φταίει αυτός, οι ανύπαρκτοι που ειχε ο συλλογος τα τελευταία 30 χρονια και επέτρεψαν σε ενα σύνδεσμο να γίνει μεγαλύτερο brand απο τον ίδιο το σύλλογο, αυτοι μου φταίνε.

Εννοείτε φίλος οτι όπου υπαρχει χρήμα, κάποιοι κονομάνε, ειδικα σε τέτοιες περιπτώσεις που εχει κάψα ο κοσμος, εδώ σε εσάς λίγα εγιναν με το "απάτη travel"?

Ειναι οπως κάποτε με τη 5ημερη που έβγαιναν και 4-5 free voucher για τους διοργανωτές, σε μια τάξη 50-60 ατόμων, τι με νοιάζει εμένα ποιος πηγε τζάμπα, εγω πλήρωσα, πήγα την εκδρομή μου, γούσταρα και τέλος, αν δε γούσταρα ας μη πήγαινα....
δεν είναι το οικονομικό έτσι και αλλιώς η εκδρομή ατομικά θα κοστίσει πολύ παραπάνω( περα απο το ότι σε περνάνε για βλάκα, ειδικά με αστεία επιχειρήματα στήριξης των συνδέσμων που κρατάνε  τους συνδέσμους με δικά τους χρήματα,  :headbang: :headbang:. Μεγάλη η ιστορία με τους συνδέσμους αλλά η κουβέντα δεν τελειώνει ποτέ)  αλλά ότι το λέει και η λέξη:
Εκδρομή.εχω μεγαλώσει αρκετά για να μου επιβάλουν τον τρόπο, το μέσο και κυρίως τους συνταξιδιώτες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
ευχομαι ολοψυχα και εγω το κυπελλο να το παρει η μπουγατσα και φυσικα να μην γυρισουν ολοι οι οπαδοι του πισω στα σκοπια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom