Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ναι φίλε θέλει να τιμωρηθείς γιατί είναι ζοχάδας και του έβγαλες πολλή γλώσσα. Εμάς τι μας νοιάζει ρε μαν; Απλά επειδή και φέτος τα λουστήκαμε σ' ενημερώνω για τις ποινές.
καλα κανεις και ενημερωνεις...απο την εμπειρια που εχω απο τα γηπεδα...απο το 1985....εχω μαθει τα εξης...εχθρος του ΠΑΟΚ ειναι ο ολυμπιακος......εχθρος του γαυρου ειναι ο βαζελος.....εσεις ειστε η τριτη δυναμη στην αθηνα...σαν τον ηρακλη στην σαλονικα.....παμε παρακατω...εχω μια περιεργεια...θελει ο χοντρος  ο βαζελος να παει προκριματικα τσου-λου;;;;;αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και μπει τι γινεται;;;;χανει λεφτα και ο εχθρος του σηκωνει αναστημα.....τον ΠΑΟΚ ακομα δεν τον θεωρειΑΜΕΣΣΑ εχθρο του προς το παρρον...οποτε πιστευω πως θα πεσουμε στα μαλακα...αν μας ξεπατωσουν στην τιμωρια εδω θα ειμαστε να το συζηταμε..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αδερφε λαθος κανεις..οι γαυροι εχουν λυσαξει να τιμωρηθουμε και φυσικα το θελει κι ο χοντρος..εμας βλεπει πλεον σαν αντιπαλο σε ολα, δεν υπαρχει αλαφουζος πουθενα..

Αλλα θα παρουν τα αρχιδια μας οσον αφορα τη τιμωρια που θελουν γιατι υπαρχουν δεδικασμενα που δεν μπορουν να παραλειφθουν..ασ´ τους τους πονεμενους αλλοθρησκους ολων των αποχρωσεων  να τραγουδανε.. ;)
ειδα το μυνημα σου.. ;) ;) ;) ;)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Επισης στο φεισμπουκ του καραπαπα πολλοι gay-ροι ζητανε να μας τιμωρησουν και να περασουν στα χαρτια.. :2funny: γνωστη τακτικη

Ειπαμε η πουτσα ηταν πολυ βαρια και ασηκωτη

ελα ρε, δεν το πιστευω αυτο που εγραψες... εισαι αλητης και ρουφιανος!
οι γαυροι να ζητανε κατι στα χαρτια?? ποτε δεν εχει γινει αυτο... ειναι γνωστο παγκοσμιως πως οτι εχει κερδισει αυτη η ομαδα, το κερδισε στο γηπεδο με την αξια της...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Επισης στο φεισμπουκ του καραπαπα πολλοι gay-ροι ζητανε να μας τιμωρησουν και να περασουν στα χαρτια.. :2funny: γνωστη τακτικη

Ειπαμε η πουτσα ηταν πολυ βαρια και ασηκωτη
αλλο τι θελει ο κοσμος και αλλο τι θελει η διοικηση......εγω σου λεω θα πεσουμε μαλακα...και θα λενε οι αεσιδες πουστη ιβαν τι εκανες παλι....εδω θα ειμαστε...τωρα αν διαψευστω.....πιστεω οτι πολλα ειναι για το θεαθηναι...οταν ηθελε κατι ο γαυρος το εκανε αμεσως....υποθεση βαλνερ τιμωρια κεκλυσμενων στο κυπελλο....και τοσα αλλα...γι αυτο πιστευω οτι θα την γλυτωσουμε..

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
και γιατι να τιμωρηθουμε δηλαδη δεν καταλαβα...
επειδη μπηκανε μερικοι μεσα να πανηγυρισουνε και να παρουνε αυτογραφα απο τους παιχτες??

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
και γιατι να τιμωρηθουμε δηλαδη δεν καταλαβα...
επειδη μπηκανε μερικοι μεσα να πανηγυρισουνε και να παρουνε αυτογραφα απο τους παιχτες??
οσο καθυστερει η υποθεση τοσο το καλυτερο....κανονικα υπαρχει δεδικασμενο....δεν εχουμε να φοβηθουμε κατι.....

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
παιδια ο ιβαν για μενα τι να φοβηθει :) Το μονο που μπορει να φοβηθει για μενα ειναι να μην χασει ολη του την περουισια για μεταγραφες :) :) :) τιποτα αλλο :) :)Ενταξει πρεπει να παρει και εργα ειναι επενδυτης :) :) Αλλα απο εκει και περα περνοντας ο ολυμπιακος τα εξασφαλισμενα εκατομμυρια του τσαμπιονς λινγκ :) :) Θα πρεεπει να ρισκαρει πολυ παραπανο γιατι αυτος θα τα βαζει μεσα απο την ιδια του την τσεπη :) Το εχω ξαναπει οτι ο ιβαν για να παρει πρωταθλημα απο τον ολυμπιακο θα πρεπει  να ξοδεψει ολη του την περιουσια και αυτο αν το κανει :) :) Γιατι ο ολυμπιακος εχει και τα κεντρα αποφασεων μαζι του :) :) ειναι πολυ δυσκολα για τον ΠΑΟΚ :) Μονο αν ο κυριος μελισανιδης αν το θελει πραγματικα μπορει να χτυπησει παρασκηνιακα τον κυριο μαρινακη :) Και αυτο λογο τις δυναμικης του :) που απορρεει απο την περιουσια του :) Που οπως εχω διαβασει απο αθηναικα μεσα μαζικης ενημερωσης ειναι τεραστια :) :) Οποτε οι ολυμπιακοι δεν εχουν να φοβονται τον ΠΑΟΚ αλλα την ΑΕΚ :) :) Η ΑΕΚ θα κανει καινουργιο γηπεδο πολυ καλυτερο απο το δικο τους και εχει εναν οικονομικο παραγοντα πολυ πιο δυνατο απο τον δικο τους :) Οποτε η απειλη για τον ολυμπιακο δεν ειναι ο ΠΑΟΚ αλλα η ΑΕΚ :) Ο ΠΑΟΚ εχει γηπεδο 55 ετων.. Ενω η ΑΕΚ θα κανει το πιο καινουργιο και συχρονο ιδιωτικο γηπεδο στην ελλαδα :) :) Πιστευω με τα οσα ακουω αν ειναι αληθινα :) :) :) :) :) :) :) οτι η επομενη μεγαλη δυναμη στην ελλαδα :) Ειναι η ΑΕΚ :) :) Και οχι ο ΠΑΟΚ :) :) Οσο και να μην το θελω σαν Παοκτσης :) :) :) πρεπει να βλεπω την αληθεια :) :) :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
επειδη ομως οποια ποινη επιβληθει θα ειναι εφεσιμη κρατα μικρο καλαθι....οταν ο γαυρος ηθελε να παιξουμε σε αδειο γηπεδο τιμωρηθηκε η εδρα για επισοδεια στον βολο///το κεκλυσμενων με τον γαυρο στο κυπελλο.....τωρα γιατι δεν κινουνται οι διαδικασιες;;;;;;;;σκεψου λιγο πονηρα... ;) ;) ;) ;)
Tι εννοεις ρε δικε μου δεν κινουνται οι διαδικασιες,πασχα ειναι,αργιες ειχαμε.Απο αυριο μπαινει παλι στο κανονικο προγραμμα.Και εννοειται οτι θα τιμωρηθεις βαρια,και ετσι πρεπει να γινει.Οπως χαρηκα και για την τιμωρια σε εμας,που δεν μας
χαιδεψαν καθολου,και καλα εκαναν και μακαρι να γινεται συνεχεια οποτε κανουν φασαρια τα δικα μας ζωα,ετσι θα χαρω και με εσας γιατι η ατιμωρησια που υπαρχει στις ομαδες σας και ειδικα στο παοκι επι βενιζελου,ειναι αισχρη.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
Χρησταρα εγω θα σ πω οτι θα εχουμε καινουργιο υπερσυγχρονο προπονητικο και νεα τουμπα πριν τη κουλα που βρισκεται στα χωραφια της Γ ακομα..μη τρελενεσαι και μην βγαινεις οφσαιντ..τα πακετα του Ιβαν ουτε που μπορεις να τα φανταστεις..ο μελισσαν μπορει να εχει αλλα εχει και μεγαλα καβουρια..μην τρως παπα ;)
τι να φαω παπα αδερφε :) η ΑΕΚ θα φτιαξει το καλυτερο γηπεδο στην ελλαδα :)Και μαγκια τις :) οσον αφορα τις περιουσιες των μεγαλομετοχων 250 εκατομμυρια ευρω ο κυριος ιβαν σαββιδης 20 δισεκατομμυρια ευρω τζιρο οι επιχειρησεις του κυριου μελισσανιδη :) Το γηπεδο μας ειναι 55 ετων :) :) η ΑΕΚ θα κανει καινουργιο εξαρχης :) :) δεν με πηραζει αυτο τοσο μπορουμε εμεις τοσο εχουμε :) :) :) :) ο καθενας οπως μπορει :)ΥΓ.. Η ΑΕΚ δειχνει οτι θα ανεβει Α εθνικη το αν εχει καβουρια στις τσεπες η οχι αυτο θα το δουμε οταν ανεβει στην Α εθνικη γιατι στην Γ ειναι ανετα η καλυτερη ομαδα στην Β του χρονου θα την κρινουμε παλι Αλλα το οριστικο αποτελεσμα θα ειναι οταν η ΑΕΚ θα ανεβει στην Α εθνικη τοτε θα μπορουμε να σχολιασουμε αν ο κυριος μελισανιδης εχει καβουρια η οχι στις τσεπες  :) Προς το παρον η ΑΕΚ ειναι Β εθνικη οταν με το καλο ανεβει στην Α τα ξαναλεμε :) για αν κανει η δε κανει κατι ο προεδρος τις :) :) :) :) :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και δεν μπορουν ευκολα να σε τιμωρησουν λογω δεδικασμενων και γιατι κρατανε τη πισινη να κανουν αναλογα και χειροτερα στο τηγανι..

Ο ιβαν δεν ειναι ουτε ντεμακος, ουτε γοντικας για να πουλαει μαγκια οποτε γουσταρει ο χοντρος..
Ναι τον ξερεις και απο χθες τον ιβαν,και τον εχεις κανει μαγκα,ενω σε εχει στην κοροιδια..
Πριν τον αναγαγεις σε μαγκα,ψαξε λιγο το παρελθον του..Κοιτα τι εκανε στις ομαδες που ειχε πριν απο εσενα..
Ειχε την Ροστοχ,εταζε ευρωπαικα μεγαλεια,γηπεδα,πρωταθληματα,και τελικα δεν αγοραζε παιχτες..Με δανεικους
την εβγαζε και με παιχτες απο τις ακαδημιες..Με αποτελεσμα να παλευει να μεινει κατηγορια..Και ολα αυτα σε μια
3ετια..Οι φιλοι της ομαδας εβγαζαν πανο για να τον διωξουν..Δεν πτοηθηκε,και αναλαβε να σωσει την αλλη ομαδα
της πολης,την ΣΚΑ Ροστοχ..Μια απο τα ιδια και εκει,τωρα η ομαδα αυτη κοντευει να κυρηξει πτωχευση,παιζοντας σε τοπικη κατηγορια...Για αυτο κρατα μικρο καλαθι Στιμακο και μην ανοιγεσαι..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ειδες καμια εισβολη οπαδων στον αγωνιστικο χωρο και να διακοπει το ματς οπως εγινε σε σας; Τα μονα επεισοδια που εγιναν ηταν στη φυσουνα μετα το τελος του αγωνα..να προσεχεις τις συγκρισεις σου μαστερακο..
Η εισβολη στο τελος εγινε απο οπαδους του αιγαλεω μετα το γκολ της ΑΕΚ...Εμεις τιμωρηθηκαμε για τα επεισοδια στην αρχη του παιχνιδιου..Διακοπη στο δικο σας φυσικα και υπηρξε,με υπαιτιοτητα δικη σας..Πως εφτασαν τα ψαρια ρε φιλε στον παγκο;Δεν μιλαμε για 2-3 ψαρακια ο ανθρωπος ειχε ολοκληρο κασονι.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
Τα 250 ειναι αυτα που φαινονται στο φορμπς..ο τζιρος της καπνοβιομηχανιας του μονο περυσι ηταν 800 εκατομυρια..και σου ξαναλεω ποιος σου λεει εσενα χρησταρα μου οτι δεν θα σου φτιαξει σε 2 χρονακια νεα γηπεδαρα; Κατσε να γινει η αρχη με το προπονητικο και ολα θα παρουν τον δρομο τους..

Α και η "αγια σοφια" αν την κανουν ετσι οπως λενε ειναι ο,τι πιο κακογουστο και υπερβολικο εχω δει..ο ορισμος του κιτς.. :grin: θα πεσει γελιο αν γινει οντως ετσι
ο τζιρος των επιχειρησεων του κυριου μελισανιδη ηταν 20 δισεκατομμυρια ευρω :) Τι να του πουμε εμεις απο την ζωη μας :) Η ΑΕΚ εχει επικεντρο την αθηνα οπου εκει ειναι τα κεντρα αποφασεων :) Τι να πουμε εμεις που εχουμε γηπεδο 55 ετων που κανεις τον σταυρο σου οταν πας για να μην γινει χτυπα ξυλο τιποτα κακο :) Η ΑΕΚ εχει εξαγγειλει γηπεδαρα :) Με τα μεχρι τωρα δεδομενα καποια στιγμη θα αρχισει να γινετε :)  Εδω θα φανει και η δυναμη του κυριου Μελισανιδη και γενικα τις ΑΕΚ στο γηπεδο :) Πολους γνωστους και φιλους Αεκτσηδες :) :) Τους ακουω με πολυ θαυμασμο για το γηπεδο τους με εχουν πει οτι εχουν δωσει και λεφτα για το γηπεδο κτλ :) δεν το ρωτησα παραπανο γιατι ακομα δεν ειναισ την Α εθνικη και δεν τους απασχολει το τι κανουμε εμεις η οι αλλοι προς το παρον παντα :) :) :) Τεσπα υγεια την πεφτω για υπνο :) :) :) :) :) :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τα 250 ειναι αυτα που φαινονται στο φορμπς..ο τζιρος της καπνοβιομηχανιας του μονο περυσι ηταν 800 εκατομυρια..και σου ξαναλεω ποιος σου λεει εσενα χρησταρα μου οτι δεν θα σου φτιαξει σε 2 χρονακια νεα γηπεδαρα; Κατσε να γινει η αρχη με το προπονητικο και ολα θα παρουν τον δρομο τους..

Α και η "αγια σοφια" αν την κανουν ετσι οπως λενε ειναι ο,τι πιο κακογουστο και υπερβολικο εχω δει..ο ορισμος του κιτς.. :grin: θα πεσει γελιο αν γινει οντως ετσι
Αστο μαν μην ψαρωνεις ο ενας ταζει 2 χρονια και ακομη δεν εχει γινει ουτε μελετη,ο αλλος σε ενα χρονο τελειωσε 2 ακομη γηπεδα στο προπονητικο και εκανε βελτιωσεις,και σε ενα μηνα ξεκιναει να χτιζει το γηπεδο.Ο νομος εχει υπογραφει απο ολα τα υπουργεια και μετα τις 28 που θα ανοιξει η βουλη μπαινει για ψυφιση.Τι συγκρινεις τωρα.Απο την αλλη μακαρι να κανει
οσα υποσχεται,μονο καλο θα κανουν στο ποδοσφαιρο.Αλλα τον κοβω πολυ χλωμο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η διακοπη με τα ψαρια εγινε πριν την εναρξη του ματς και σ´αυτη την 70λεπτη καθυστερηση φταιει και ο γαυρος και ο διαιτητης μιας και ο παγκος ειχε καθαριστει μεσα σε ενα δεκαλεπτο..επισης για να γνωριζεις υπαρχει ηδη δεδικασμενο με φετινο ματς της β εθνικης που καθυστερησε 45 λεπτα να αρχισει και η ομαδα αθωωθηκε στην εφεση..θα ειναι σκανδαλο λοιπον να τιμωρηθουμε εμεις για αυτο..δες τα αντικειμενικα τα πραγματα μαστερακο και μη θολωνεις..
Για ποιον λογο ειχε γινει η καθυστερηση στον αλλον αγωνα;Ειχαν καψει τον παγκο,η ειχαν πεταξει ψαρια; :think:

OceanG

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλα κανεις και ενημερωνεις...απο την εμπειρια που εχω απο τα γηπεδα...απο το 1985....εχω μαθει τα εξης...εχθρος του ΠΑΟΚ ειναι ο ολυμπιακος......εχθρος του γαυρου ειναι ο βαζελος.....εσεις ειστε η τριτη δυναμη στην αθηνα...σαν τον ηρακλη στην σαλονικα.....

Ρε κακομοίρη, ψωλοζητιάνε, ποιος ζμπάοκ; Χιλιόμετρα απέχεις από ΟΣΦΠ, ΠΑΟ...και από ΑΕΚ ακόμα. Πόσους τίτλους έχεις; Πόσους φιλάθλους; Εχθρός σου είναι ο...Αρούλης, κακομοίρη. Τσουτσέκια. Με μια πούτσα στο στόμα είστε συνέχεια, γαμιόλες.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλα κανεις και ενημερωνεις...απο την εμπειρια που εχω απο τα γηπεδα...απο το 1985....εχω μαθει τα εξης...εχθρος του ΠΑΟΚ ειναι ο ολυμπιακος......εχθρος του γαυρου ειναι ο βαζελος.....εσεις ειστε η τριτη δυναμη στην αθηνα...σαν τον ηρακλη στην σαλονικα.....
στο μυαλο σου εχθρος σου μπορει να ναι και η Ρεαλ Μαδριτης..στην πραγματικοτητα ομως εχθρος της επαρχιακης ομαδας με τα 2 εγχωρια πρωταθληματα ειναι ο ρουλης  και η αελ...ποκ δεν πλησιαζεις ουτε σε 2 δεκαετιες..επειδη ειδα ρωτησες ποιον υποστηριζουμε το σαββατο,προσωπικα ευχομαι να ξεπερασετε τον ευατο σας και την ιστορια σας και να το παρετε εσεις..

αλλα το βλεπω πολυ δυσκολο..οι επαρχιακες ομαδες παραδοσιακα ζοριζονται μακρια απο τον τοπο τους..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δε μπορώ να σταματήσω να υπενθυμίζω ποσο .......γεμάτη ειναι η τροπαιοθηκη αυτού του συλλόγου...

Ο Κ. Μητσοτάκης εύχεται ολόψυχα να φτάσετε επιτέλους τους τίτλους του Πανελλήνιου Γ.Σ.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    96,5 KB · Εμφανίσεις: 26

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ρε κακομοίρη, ψωλοζητιάνε, ποιος ζμπάοκ; Χιλιόμετρα απέχεις από ΟΣΦΠ, ΠΑΟ...και από ΑΕΚ ακόμα. Πόσους τίτλους έχεις; Πόσους φιλάθλους; Εχθρός σου είναι ο...Αρούλης, κακομοίρη. Τσουτσέκια. Με μια πούτσα στο στόμα είστε συνέχεια, γαμιόλες.
πρωτο μυνημαπου εστειλες.......τιμη μου που γραφτηκες στο σαιτ για να μου απαντησεις.....ωστοσο....33 λεξεις 6 βρισιες......καλα το πας....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
πρωτο μυνημαπου εστειλες.......τιμη μου που γραφτηκες στο σαιτ για να μου απαντησεις.....ωστοσο....33 λεξεις 6 βρισιες......καλα το πας....

:2funny: :2funny: :2funny:

Κουφάλα, εμένα με βρίζουν μονο παλιοί, ένας, ΕΝΑΣ δε γράφτηκε μονο και μονο για να βρίσει ΕΜΕΝΑ..... :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :tickedoff:

:2funny: :2funny:

Χρονια πολλα Χριστός Ανέστη φιλαρακι μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom