Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
για να ειμαι ειλικρινης, δεν θυμαμαι πού το διαβασα, αλλα το διασταυρωσα με φιλο ΑΕΚτζη και ισχυει το εξης:
το 1ο και το 2ο ρεκορ κερδισμενων πεναλτι σε ενα πρωταθλημα, ανηκουν στην ΑΕΚ! Συμπεριλαμβανομενων Κοκκαλη, Μαρινακη eras...

τωρα βεβαια τα χανουμια θα πουνε οτι ειναι λογικο εκεινη η ομαδαρα να κερδιζει πολλα πεναλτι...
οτι ακριβως λενε και οι γαυροι εδω και 15 χρονια...
Αδερφέ μπορώ να σε χρησιμοποιήσω σαν πηγή μιας και είσαι τόσο εμπεριστατωμένος; Τα επιχειρήματά σου είναι καταπληκτικά και θα ήθελα κι εγώ να έχω σοβαρές απόψεις στο ποστ μου. Έχω ακούσει πως αν έχεις πάνω από 1.000 ποστ δεν χρειάζεται να αιτιολογείς την άποψή σου και πως όλοι οι αναγνώστες πρέπει να παίρνουν τα λεγόμενά σου ως ευαγγέλιο. Προσωπικά δεν είμαι θρησκευόμενος αλλά αν είναι να ξεγελάσουμε μερικές δεκάδες ανεγκέφαλους στο μπου.κομ δεν έχω πρόβλημα να σε υποστηρίξω. Ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος και αυτά που γράφω να μην εμφανίζονται στο φόρουμ αντί για προσωπικό μήνυμα. Πάντα με μπέρδευε η τεχνολογία.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
μαριε μια κουβεντα θα σου πω αν λεω αν γινει τελικος βαζελου γαυρου οποιος παοκσης υποστηριξει βαζελο...ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ το πρωταθλημα που εχασα πριν λιγα χρονια...δεν ειναι πολλα επειδη συνεργαστηκε με το παραρτημα του βορρα...ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ...αυτο που θα λενε οι περισοτεροι παοκσηδες ειναι να πεσει καμια βομβα να γινει διακοπη.... :rockon: :rockon: :rockon:α ξεχασα...και το παραρτημα πανυγιριζε λες και πηρε πρωταθλημα....

Αν τα λέτε και τα ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ειστε για γέλια και για κλάματα.... :2funny:

Αλλα επειδη μεγάλωσα στη "συμπρωτεύουσα" με τον μύθο της "μεγάλης ομάδας" που ειχε "κόντρα" με τον οσφπ ελεω κουδα και έπαιξε 75748838929283746 τελικούς στην Αθηνα και της "έκλεψαν" κύπελλα και πρωταθλήματα..... Μάλλον τα πιστεύετε....

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
λογικο οι "αεκτσηδες" να ειναι εναντιον του παοκ σημερα
2 φορες τους εσωσε ο γαυρος απο το να πεσουν κατηγορια για στησιμο αγωνα
τις λυκοφιλιες μεταξυ παο οσφπ αεκ της ξερουμε καλα

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αν τα λέτε και τα ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ειστε για γέλια και για κλάματα.... :2funny:

Αλλα επειδη μεγάλωσα στη "συμπρωτεύουσα" με τον μύθο της "μεγάλης ομάδας" που ειχε "κόντρα" με τον οσφπ ελεω κουδα και έπαιξε 75748838929283746 τελικούς στην Αθηνα και της "έκλεψαν" κύπελλα και πρωταθλήματα..... Μάλλον τα πιστεύετε....

ο κλασικος μαλακας σαλονικιος
για καποιο λογο εφυγε πριν 2 μηνες απο την πολη
και εχει αναπτυξη τουπε επιπεδου κατοικου γενευης
συνηθως ντρεπονται να πουν την καταγωγη τους
και ανακαλυπτουν ριζες απο μεγαλες ευρωπαικες χωρες

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
για να ειμαι ειλικρινης, δεν θυμαμαι πού το διαβασα, αλλα το διασταυρωσα με φιλο ΑΕΚτζη και ισχυει το εξης:
το 1ο και το 2ο ρεκορ κερδισμενων πεναλτι σε ενα πρωταθλημα, ανηκουν στην ΑΕΚ! Συμπεριλαμβανομενων Κοκκαλη, Μαρινακη eras...

τωρα βεβαια τα χανουμια θα πουνε οτι ειναι λογικο εκεινη η ομαδαρα να κερδιζει πολλα πεναλτι...
οτι ακριβως λενε και οι γαυροι εδω και 15 χρονια...

μην λες τετοια για την αεκ
οι οπαδοι του λαθρεμπορα θα σου ορμηξουν με επιχειρηματα οτι ειναι το πιο καθαρο σωματειο σε 3 γαλαξιες τουλαχιστον

Επισκέπτης
μην λες τετοια για την αεκ
οι οπαδοι του λαθρεμπορα θα σου ορμηξουν με επιχειρηματα οτι ειναι το πιο καθαρο σωματειο σε 3 γαλαξιες τουλαχιστον

Μην είσαι κακεντρεχής με αυτό το λουλούδι τον τιγρούλη..Κοτζαμ 36.500 θα αναγκαστεί να πληρώσει ο φουκαράς για τις στημένες κατηγορίες και την άδικη καταδίκη του..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ο κλασικος μαλακας σαλονικιος
για καποιο λογο εφυγε πριν 2 μηνες απο την πολη
και εχει αναπτυξη τουπε επιπεδου κατοικου γενευης
συνηθως ντρεπονται να πουν την καταγωγη τους
και ανακαλυπτουν ριζες απο μεγαλες ευρωπαικες χωρες

Ώπα,ώπα, άραξε, αυτα εδώ τα λέω και τα πιστεύω τα τελευταία 15-20 χρονια που άρχισα να αντιλαμβάνομαι τι παίζει σ αυτη την πόλη και τη χώρα γενικότερα.... Και γι αυτο πιστεύω οτι εχω κανει οτι εχω κανει στη ζωή μου και συνεχίζω, όπου κι αν είμαι..... Οταν αποβάλει αυτη η πόλη τα ΚΟΜΠΛΕΞ και την ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ της μπορει να γίνει καλυτερη.....

Αν εσυ νομίζεις οτι ειναι ο επίγειος παράδεισος, δικαίωμα σου.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ώπα,ώπα, άραξε, αυτα εδώ τα λέω και τα πιστεύω τα τελευταία 15-20 χρονια που άρχισα να αντιλαμβάνομαι τι παίζει σ αυτη την πόλη και τη χώρα γενικότερα.... Και γι αυτο πιστεύω οτι εχω κανει οτι εχω κανει στη ζωή μου και συνεχίζω, όπου κι αν είμαι..... Οταν αποβάλει αυτη η πόλη τα ΚΟΜΠΛΕΞ και την ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ της μπορει να γίνει καλυτερη.....

Αν εσυ νομίζεις οτι ειναι ο επίγειος παράδεισος, δικαίωμα σου.

αν επιτρεπεται που ζεις τωρα φιλε?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
λογικο οι "αεκτσηδες" να ειναι εναντιον του παοκ σημερα
2 φορες τους εσωσε ο γαυρος απο το να πεσουν κατηγορια για στησιμο αγωνα
τις λυκοφιλιες μεταξυ παο οσφπ αεκ της ξερουμε καλα
για ποιο λογο να ειμαστε εναντιον του μικρου μας ξαδελφου; :think:
ισα ισα που εγω γουσταρω να δω τελικο παοκ - βαζελου

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
μαξιμεεεεεεεεεεεεε πανε σε ενα πρακτορειο και παιξε τον αγωνα γκολ-γκολ.....να βγαλεις κανα μηνιατικο... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
παιδια κανα λινκ να δουμε το ματσακι σημερα
ρε παιδια σας παρακαλω ειμαι αναπηρος
εχω και 2 παιδακια που πεινανε
σας παρακαλω
για την παοκαρα μας

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1

Επισκέπτης
παιδια κανα λινκ να δουμε το ματσακι σημερα
ρε παιδια σας παρακαλω ειμαι αναπηρος
εχω και 2 παιδακια που πεινανε
σας παρακαλω
για την παοκαρα μας

Εγκεφαλικά ανάπηρος..Να τα λες αυτά μην μπερδεύεται ο κόσμος..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
:2funny:

Συνημμένα

• 10170732_5.jpg
    10170732_5.jpg
    38,2 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
Φωτογραφία πριν 4 χρόνια έβαλε ο αχρηστίδης..Πρόσφατη.. :2funny:

Δεν πήγες ακόμα στο βρωμογήπεδο σου ρε?

pavlosyn

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Μεχρι τα μεσα της δεκαετιας του 80 δεν υπηρχε καμια οπαδικη κοντρα μεταξυ γαβρων και μπαοκτζηδων (αγωνιστικη κοντρα δεν υπαρχει ακομαν και τωρα  μιας και μιλαμε για ομαδα χωριο),μεχρι τοτε το οποιο προβλημα οπαδικο (πιο πολυ προσωπικες διαφορες ηταν)που υπηρχε ηταν μεταξυ αυτων με καποιους σκληρους Αθηναιους γαβρους,οι Πειραιωτες γαβροι δεν ειχαν καμια ιδιαιτερη αντιπαλοτητα με τους οπαδους του ΠΑΟΚ αφου το μυαλο τους ηταν στη μαστουρα,τους εχθρους "εντος των πυλων" και δεν τους θεωρουσαν υπολογισιμη δυναμη.Η οποια αντιπαλοτητα συντηρηθηκε απο κυκλους της αδικημενης συμπρωτευουσας που προσπαθουσε να φτασει τον γιγαντα ενω στην ουσια ειναι ενας νανος,αυτο μπηκε για τα καλα στον κοσμο  ΠΑΟΚ και μετουσιωθηκε  σε μια κατα φαντασια κοντρα με τον Ολυμπιακο.Μετα τα μεσα της δεκαετιας του 80 και ενω αρχισαν να δημιουργουν κερκιδα οι οπαδοοι του Παοκ τηνιδια ωρα αρχισαν να βγαζουν γλωσσα,αυτο σιγα-σιγα εφτασε κατω με αποτελεσμα την γνωστη οπαδικη κοντρα που υπαρχει και σημερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom