Επισκέπτης
Με 36.500 θα καθαρίσει το αρχιλαμόγιο ο τίγρης για λαθρεμπορίσια κέρδη εκατομμυρίων..Η ξεφτύλα η ίδια..Ελλαδιστάν
γαμησε τους τουρκους μωρη θρυλαρα
ολη η Αρειανη οικογενεια ειναι μαζι σας
σοκ και δεος :S :S :S :S :S :Sγαμησε τους τουρκους μωρη θρυλαρα
Καποιοι απο εσας γιατι στηριζαν Μαντσεστερ; Γιατι σου προκαλει εκπληξη;σοκ και δεος :S :S :S :S :S :S
εχω πολλους γνωστους αρειανους που υποστηριζουν ανοιχτα ολυμπιακο σαν δευτερη ομαδα.....αν φαμε γκολ ολη η οδος παπαναστασιου θα σηκωθει στο ποδι :S :S :SΚαποιοι απο εσας γιατι στηριζαν Μαντσεστερ; Γιατι σου προκαλει εκπληξη;
Ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου.
εχω πολλους γνωστους αρειανους που υποστηριζουν ανοιχτα ολυμπιακο σαν δευτερη ομαδα.....αν φαμε γκολ ολη η οδος παπαναστασιου θα σηκωθει στο ποδι :S :S :S
10 χρονια εμενα χαριλαου....απο ανεκαθεν υποστηριζαν γαυρο...απλα τωρα εκφραζονται ανοιχτα...Ποιά δεύτερη? Η πρώτη τους γίνεται πλέον
10 χρονια εμενα χαριλαου....απο ανεκαθεν υποστηριζαν γαυρο...απλα τωρα εκφραζονται ανοιχτα...
ασχετο ..απο που ειναι η φοτο με τον τυπο που κλωτσα την γιαγια;Αυτά ρε φίλε είναι γνωστά όπως το οτι η γη γυρίζει και είναι στρόγγυλη
ασχετο ..απο που ειναι η φοτο με τον τυπο που κλωτσα την γιαγια;![]()
![]()
![]()
![]()
Λαθος καναν. Διπλο περα απο τα συνορα (Τεμπη) επρεπε να λεει
Τι έπαθες ρε λιτλ πίπη? Σε χάλασε? Όταν βρίζετε Μακεδονίες και λέτε για Βουλγαρίες κτλ τότε δεν σε είδα να ενοχλείσαι..