dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Ρε τυπε δεν καταλαβαινεις οτι λεγοντας αυτα που εβαλε ο πιπης, στην ουσια δινεις καθε δικαιωμα στον αλλον να λεει για βουλγαριες κλπ κλπ. ;)
Ρε τυπε δεν καταλαβαινεις οτι λεγοντας αυτα που εβαλε ο πιπης, στην ουσια δινεις καθε δικαιωμα στον αλλον να λεει για βουλγαριες κλπ κλπ. ;)
αν και καποιες στιγμες του βιντεο δεν μου αρεσαν εχω ενα πραγμα να πω......ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ....ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ...
Ρε φιλε, γιατι καποιοι απο εσας και απο αλλες ομαδες ηθελαν να ριξει η Παρι η η Μαντσεστερ 5αρες και 7αρες;εχω πολλους γνωστους αρειανους που υποστηριζουν ανοιχτα ολυμπιακο σαν δευτερη ομαδα.....αν φαμε γκολ ολη η οδος παπαναστασιου θα σηκωθει στο ποδι :S :S :S
ποτε χασατε πρωταθλημα; :oμαριε μια κουβεντα θα σου πω αν λεω αν γινει τελικος βαζελου γαυρου οποιος παοκσης υποστηριξει βαζελο...ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ το πρωταθλημα που εχασα πριν λιγα χρονια...δεν ειναι πολλα επειδη συνεργαστηκε με το παραρτημα του βορρα...ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ...αυτο που θα λενε οι περισοτεροι παοκσηδες ειναι να πεσει καμια βομβα να γινει διακοπη.... α ξεχασα...και το παραρτημα πανυγιριζε λες και πηρε πρωταθλημα....
Το 2008.Εσεις ποτε χασατε πρωταθλημα και δεν το ξερουμε οι υπολοιποι; :Sεσυ ποτε εχασες πρωταθλημα στα χαρτια;;;;;;;;;;;;
Οχι βρε δεν ξεφυγε,λες οτι εχασες το πρωταθλημα καποτε.ποτε ηταν αυτο;Αφου μεχρι προπερσυ τερματιζες στην καλυτερη περιπτωση 3ος.εκτος αν εννοεις το 2010
που ειχες βγει 3ος παλι,αλλα ησουν σχετικα κοντα στον πρωτο,με μολις 10 βαθμους διαφορα.
[size=30pt]Δεν έχει φύλο η κάψα για το δικέφαλο.
Φώτο μετά απο διπλό στο Καραισκάκη.[/size]
Σε ποια χρονολογια λες;γιατι θυμαμαι 91-92 και 92-93 τα περισσοτερα τα ειχε παρει ο βαζελος.
μονο το 93-94 ειχαμε εμεις παραπανω.