Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
αν και καποιες στιγμες του βιντεο δεν μου αρεσαν εχω ενα πραγμα να πω......ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ....ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ...

Επισκέπτης
Ρε τυπε δεν καταλαβαινεις  οτι λεγοντας αυτα που εβαλε ο πιπης, στην ουσια δινεις καθε δικαιωμα στον αλλον να λεει για βουλγαριες κλπ κλπ. ;)

Ναι αυτά περίμεναν για να τα λένε αυτά..Και στα @@ μας κι όλας..Απο Ιωάννινα το έγραψαν αυτό απ'οτι είδα..

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ρε τυπε δεν καταλαβαινεις  οτι λεγοντας αυτα που εβαλε ο πιπης, στην ουσια δινεις καθε δικαιωμα στον αλλον να λεει για βουλγαριες κλπ κλπ. ;)

αυτη την στιγμη εχω μια φαγουρα στο δεξι αρχιδι για το τι νομιζουν και τι λενε οι χαμουτζηδες

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
αν και καποιες στιγμες του βιντεο δεν μου αρεσαν εχω ενα πραγμα να πω......ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ....ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ...

Από ένα βιντεο 7+ λεπτών ΚΑΦΡΙΛΑΣ μεσα και εξω απο το χορτάρι πες μου και κατι που σου άρεσε.... :think:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
η κερκιδα μαξιμε...θελει και ερωτημα;;;;;;;;;;;;; :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
εχω πολλους γνωστους αρειανους που υποστηριζουν ανοιχτα ολυμπιακο σαν δευτερη ομαδα.....αν φαμε γκολ ολη η οδος παπαναστασιου θα σηκωθει στο ποδι :S :S :S
Ρε φιλε, γιατι καποιοι απο εσας και απο αλλες ομαδες ηθελαν να ριξει η Παρι η η Μαντσεστερ 5αρες και 7αρες;
Δηλαδη αμα στο τελικο πανε Ολυμπιακος και Παναθηναικος δεν θα σκασουν καποιοι οπαδοι σας που θα λενε "γαμησε τους τριφυλλι" κτλ;
Τωρα που ο Αρης δεν μπορει να νικησει τον ΠΑΟΚ θελουν να δουν καποια αλλη ομαδα να το κανει. Και αμα ηταν ο παναθηναικος στην θεση του Ολυμπιακου τα ιδια πιστευω θα ελεγαν.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
μαριε μια κουβεντα θα σου πω αν λεω αν γινει τελικος βαζελου γαυρου οποιος παοκσης υποστηριξει βαζελο...ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ το πρωταθλημα που εχασα πριν λιγα χρονια...δεν ειναι πολλα επειδη συνεργαστηκε με το παραρτημα του βορρα...ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ...αυτο που θα λενε οι περισοτεροι παοκσηδες ειναι να πεσει καμια βομβα να γινει διακοπη.... :rockon: :rockon: :rockon:α ξεχασα...και το παραρτημα πανυγιριζε λες και πηρε πρωταθλημα....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
μαριε μια κουβεντα θα σου πω αν λεω αν γινει τελικος βαζελου γαυρου οποιος παοκσης υποστηριξει βαζελο...ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ το πρωταθλημα που εχασα πριν λιγα χρονια...δεν ειναι πολλα επειδη συνεργαστηκε με το παραρτημα του βορρα...ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ...αυτο που θα λενε οι περισοτεροι παοκσηδες ειναι να πεσει καμια βομβα να γινει διακοπη.... :rockon: :rockon: :rockon:α ξεχασα...και το παραρτημα πανυγιριζε λες και πηρε πρωταθλημα....
ποτε χασατε πρωταθλημα; :o

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
εσυ ποτε εχασες πρωταθλημα στα χαρτια;;;;;;;;;;;; :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
η συζητηση ξεφυγε...απαντησα στον μαριο γιατι κανενας παοκσης δεν πρεπει να υποστηριζει βαζελο.....α ξεχασα...το δικαστηριο τιμωρησε τον προεδρο σου 5 χρονια για λαθρεμποριο καυσιμων...να τον χαιρεστε τον προεδρο και μπραβο που ενας πρωθηπουργος εδωσε τον οπαπ σε εναν που η δικαιοσυνη αποφανθηκε οτι κανει λαθρεμποριο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Οχι βρε δεν ξεφυγε,λες οτι εχασες το πρωταθλημα καποτε.ποτε ηταν αυτο;Αφου μεχρι προπερσυ τερματιζες στην καλυτερη περιπτωση 3ος.εκτος αν εννοεις το 2010
που ειχες βγει 3ος παλι,αλλα ησουν σχετικα κοντα στον πρωτο,με μολις 10 βαθμους διαφορα. :think:

Επισκέπτης
Οχι βρε δεν ξεφυγε,λες οτι εχασες το πρωταθλημα καποτε.ποτε ηταν αυτο;Αφου μεχρι προπερσυ τερματιζες στην καλυτερη περιπτωση 3ος.εκτος αν εννοεις το 2010
που ειχες βγει 3ος παλι,αλλα ησουν σχετικα κοντα στον πρωτο,με μολις 10 βαθμους διαφορα. :think:

Ναι για το 2010 λέει που με έσφαξαν μέσα στο σκουληκογήπεδο ελεω βάζελου..Εκεί δεν μου στέρησαν μόνο τους βαθμούς, αλλά και παίκτες για τα επομένα ματς με τις κάρτες..Η ομάδα μετα απο αυτό λογικό ήταν να καταρεύσει..Στα πλευ οφ βγήκα πρώτος περπατώντας..

Φρεσκαρίστηκε η μνήμη σου καθόλου?

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
εδω ακομα δεν εγινε το ΓΑΥΡΟΣ-ΠΑΟΚ κ ο αλλος λεει ποιον να υποστηριζουν τα Παοκια σε τελικο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ......επειδη εχασε πρωταθλημα με 10 βαθμους διαφορα...δηλαδη ο ΠΑΟ κ η ΑΕΚ που εχουν χασει απο 5 πρωταθληματα ο καθενας με 2,3 βαθμους διαφορα απο τον γαυρο τι να πουν....

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
[size=30pt]Δεν έχει φύλο η κάψα για το δικέφαλο.
Φώτο μετά απο διπλό στο Καραισκάκη.[/size]
104jklg.jpg

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Η Μαρία είναι αυτή   :grin:

Επισκέπτης
1604824_820499011311829_705809559_n.jpg
H απαντηση των οπαδων του λευκου πυργου στα συνθηματα που ειχαν γραψει τα σκουληκια :2funny: :2funny:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Σε ποια χρονολογια λες;γιατι θυμαμαι 91-92 και 92-93 τα περισσοτερα τα ειχε παρει ο βαζελος.
μονο το 93-94 ειχαμε εμεις παραπανω.

για να ειμαι ειλικρινης, δεν θυμαμαι πού το διαβασα, αλλα το διασταυρωσα με φιλο ΑΕΚτζη και ισχυει το εξης:
το 1ο και το 2ο ρεκορ κερδισμενων πεναλτι σε ενα πρωταθλημα, ανηκουν στην ΑΕΚ! Συμπεριλαμβανομενων Κοκκαλη, Μαρινακη eras...

τωρα βεβαια τα χανουμια θα πουνε οτι ειναι λογικο εκεινη η ομαδαρα να κερδιζει πολλα πεναλτι...
οτι ακριβως λενε και οι γαυροι εδω και 15 χρονια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom