Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μπορεί...και στην πορεία μπορεί να βρεθούν και άλλοι 2-3 παίχτες που θα χωρούσαν στην ενδεκάδα των 3 της Αθήνας!Αλλά συνολικά είναι αστείο να λέμε ότι ο Πάοκ έχει το καλύτερο ρόστερ επειδή την 4η αγωνιστική βρέθηκε στην κορυφή!
Δεν λέμε κάτι το διαφορετικο! :grin:
Γκαντέμη, μπήκες στην μέση χθες στα βουντού που κάνουμε με τον Ναύαρχο και μας γκαντέμιασες! :tickedoff:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν λέμε κάτι το διαφορετικο! :grin:
Γκαντέμη, μπήκες στην μέση χθες στα βουντού που κάνουμε με τον Ναύαρχο και μας γκαντέμιασες! :tickedoff:
Εσείς λέγατε ότι θα χάσουμε ρε βρωμόστομοι! :tickedoff:
Ωραία γούρια έχετε!!!Πάντως και οι 3 πέσαμε έξω...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σου είπα μερικούς παίχτες που θα παίζανε με κλειστά μάτια στον Πάοκ!Το αντίθετο δεν μπορεις να το πεις!Τι να κάνουμε?Από την τέταρτη αγωνιστική έχεις βγάλει εσύ τόσο φοβερά συμπεράσματα?Και η Λίβερπουλ είναι πρώτη στην Αγγλία... :grin:
΄

Φίλε εγώ αυτό το είχα πει από ον Ιούλιο ακόμη όταν γίνονταν οι μεταγραφές. Από την ΑΕΚ σίγουρα έχει καλύτερο ρόστερ. Εγώ σα Παναθηναικός θα ήθελα ένα Μουσλίμοβιτς στην επίθεση. Από το καλοκαίρι το έλεγα ότι καλύτερα ένας τέτοιος απλά καλός πειθετικός με εμπειρία στο καμπιονάτο παρά ο βραζιλιάνος πρώτος σκόρερ εκεί που φέραμε. Ή ο Μάτζιος.
Και Κοντρέρας θα ήθελα να έχω και Πάμπλο Γκαρσία και Βιερίνια και Βερόν και Σέρτζιο Κονσεισάο κλπ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
΄

Φίλε εγώ αυτό το είχα πει από ον Ιούλιο ακόμη όταν γίνονταν οι μεταγραφές. Από την ΑΕΚ σίγουρα έχει καλύτερο ρόστερ. Εγώ σα Παναθηναικός θα ήθελα ένα Μουσλίμοβιτς στην επίθεση. Από το καλοκαίρι το έλεγα ότι καλύτερα ένας τέτοιος απλά καλός πειθετικός με εμπειρία στο καμπιονάτο παρά ο βραζιλιάνος πρώτος σκόρερ εκεί που φέραμε. Ή ο Μάτζιος.
Και Κοντρέρας θα ήθελα να έχω και Πάμπλο Γκαρσία και Βιερίνια και Βερόν και Σέρτζιο Κονσεισάο κλπ.
Ρε μήπως έχεις βρει καμμιά μΠαοκτζού γκόμενα και πας να μας τρελάνεις? :boobies:

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο ΠΑΟΚ φαίνεται φέτος πως έχει μια πολύ καλή ενδεκάδα αλλά πάνω από όλα επιτέλους παίκτες οι οποίοι είναι σοβαροί σε ότι τους ζητήσει ο προπονητής. Δεν μπορώ παρά να συγχαρώ τον Σάντος γιατί φαίνεται πως δημιούργησε μια οικογένεια. Για μένα αυτό είναι βασικό. ¨Οσον αφορά την αγωνιστική τακτική που ακολουθεί το ξέραμε όταν τον πήραμε. Αυτός ήταν ο λόγος που τον πήραμε. Χαίρω πολύ, δεν παίζουμε την μπάλα που παίζαμε με ντούσαν αλλά και τότε είχαμε καλύτερους παίκτες. Επίσης πιστεύω πως θα έρθουν και οι αυτοματισμοί και όλα. Μακάρι να συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο.

Αλλού εστιάζω το πρόβλημα φέτος. Στην ανυπαρξία καλού πάγκου εκτός από 3-4 περιπτώσεις. Αλλά και πάλι δεν μιλάμε για παίκτες που μπορούν να γυρίσουν την ροή ενός αγώνα. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα και θα φανεί κατά τη διάρκεια. Μόνο στην άμυνα έχουμε αξιόπιστες λύσεις.

Κατά τα άλλα αυτό που έλεγα από Αύγουστο. Η 4η θέση μοιάζει καπαρωμένη. Σκεφτείτε πως σε 4 αγώνες με 2 ντέρμπι μας έχουν κάνει μόλις 3 ευκαιρίες. Χθές η συμπάθειά μου δεν μπήκε καθόλου περιοχή. Αυτό το γεγονός το θεωρώ άκρως θετικό.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μπορεί...και στην πορεία μπορεί να βρεθούν και άλλοι 2-3 παίχτες που θα χωρούσαν στην ενδεκάδα των 3 της Αθήνας!Αλλά συνολικά είναι αστείο να λέμε ότι ο Πάοκ έχει το καλύτερο ρόστερ επειδή την 4η αγωνιστική βρέθηκε στην κορυφή!
εσύ δεν πας να προτείνεις κανένα ματς, μπας και πληρωθεί κανένας;
κερδίσατε και χτες στο ντέρμπυ και δε βάζει γλώσσα σήμερα.δεν το είδα όμως γιατί εκείνη την ώρα έβλεπα τον Πάμπλο τον κοντρέρας.
τι παιχταράς είναι ο άνθρωπος.
ήδη φέτος έχω βγάλει σε λιγότερο από μήνα που ξανάρχισα γύρω στα 500€.
πέρυσι έβγαλα με 1.500 τις διακοπές, φέτος αν συνεχίσει έτσι . πρεπει να σκεφτώ τι θα τα κάνω

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ρε μήπως έχεις βρει καμμιά μΠαοκτζού γκόμενα και πας να μας τρελάνεις? :boobies:

Γιατί είστε τόσο δύσπιστοι ρε παιδί μου! καλά θα δούμε μην ανησυχείται! scripta manem. Βέβαια θα μου πεις γιατί είσαι φαντικός με τον ΠΑΟΚ αφού είσαι Παναθηναικός? Απλά ΛΕΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ. Άμα δω κάτι άλλο θα το πω.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εσύ δεν πας να προτείνεις κανένα ματς, μπας και πληρωθεί κανένας;
κερδίσατε και χτες στο ντέρμπυ και δε βάζει γλώσσα σήμερα.δεν το είδα όμως γιατί εκείνη την ώρα έβλεπα τον Πάμπλο τον κοντρέρας.
τι παιχταράς είναι ο άνθρωπος.
ήδη φέτος έχω βγάλει σε λιγότερο από μήνα που ξανάρχισα γύρω στα 500€.
πέρυσι έβγαλα με 1.500 τις διακοπές, φέτος αν συνεχίσει έτσι . πρεπει να σκεφτώ τι θα τα κάνω
Έχεις καιρό να δώσεις όμως προγνωστικά!
Ήταν πολύ καλό και αυτό το ΣΚ! :rockon:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Έχεις καιρό να δώσεις όμως προγνωστικά!
Ήταν πολύ καλό και αυτό το ΣΚ! :rockon:
lIVE επαιξα κυρίως.
Και τις δύο εβδομάδες έπιασα αλμερία εντός και ρεάλ εκτός.
Το κορυφαίο άντερ έπαιξα χτες:Βαλένθια ( αντί για άσσο το ζώον)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γενικά δεν μπαίνω τόσο συχνά στο σάιτ λόγω δουλειας, δεν έχω δει καν τι προτείνει ο μεγάλος γκουρού από τα γιάννενα.και ο αλλος με το δικό του σάιτ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αντε σε κανα δυο χρονια αν συνεχισετε ετσι,ισως να μπορεσετε να μας κοντραρετε με αξιωσεις στο αγωνιστικο κομματι
γιατι στο οπαδικο ειστε πισω και πολυ κατωτεροι απο αυτον τον λαο
[youtube=425,350]oUsTxTHgrA0[/youtube]

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αντε σε κανα δυο χρονια αν συνεχισετε ετσι,ισως να μπορεσετε να μας κοντραρετε με αξιωσεις στο αγωνιστικο κομματι
γιατι στο οπαδικο ειστε πισω και πολυ κατωτεροι απο αυτον τον λαο
[youtube=425,350]oUsTxTHgrA0[/youtube]
και μόνο ότι ασχολείστε μαζί μας και κοντράρεστε ΄ενώ αλλους λαούς τους βλέπετε με συμπάθεια, κάτι θα έπρεπε να σου λέει

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
:dancing:

Συνημμένα

• 272al91if1uf7.jpg
    272al91if1uf7.jpg
    68,3 KB · Εμφανίσεις: 24

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
Πόσο άρρωστος μαλάκας πρέπει να είναι ο σκηνοθέτης της φωτογραφίας;
μπα, ποσο μπαουκσης πρεπει να ναι για να στησει τετοια φωτο; πολυ μα παααρα πολυ
αλλα ειπαμε οταν λες μπαουκ και ας μη γαμησω ποτε μη περιμενεις κατι λιγοτερο

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
ΠΑΟΚΙΑ τι κανετε;Αφου τελειωσε το ματς με τα ερπετα,το κ καλα ντερμπι οπως λεγαν αυτοι,τωρα πως γινεται να ειναι ενα ματς ντερμπι οταν το σκουληκι εχει να μας κερδιζει 10 χρονια γαμα τα,καθε 10 χρονια και το αιγαλεω μας παιρνει,αφου τελειωσαμε με τα γκαλακια παμε στον εργοτελακο,δυσκολο ματς μαγκες αλλα πιστευω να πανε ολα καλα.Αυτος ο ιβιτς ρε παιδια πολυ απαλευτος,απιστευτα αργος κ πολυ φλωρος μου θυμιζει το τσαρτα,μονο που ο τσαρτας ηταν 5 κλασεις πανω.Θα δειξει φετος ειμαστε σοβαροι ομαδα κ θα πανε ολα καλα.ΣΕ ΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom