Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δηλαδή ο Πάοκ έχει σούπερ υλικό και η μόνη αιτία για την οποία μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα είναι ο Σάντος? :think:
Ταράτσα αυτά δεν τα διαβάζεις? :2funny:
Μάλλον δεν τον ξέρουν τον σαντος, τέτοιος προπονητής είναι διασφαλίζω το 0 πίσω και αν μπορέσω βάζω ένα γκολ και γεια σας, υλικό σούπερ δεν έχει αλλά έχει τον καλύτερο αμυντικό του πρωταθλήματος με διαφορα, το καλύτερο κέντρο μέχρι στιγμής με βερον και γκαρσια και πολύ καλό επιθετικό τον μουσλι, όλοι οι άλλοι είναι ρολιστες και δουλευταράδες! Καλύτερο υλικό δεν έχει απο όλους αλλά ένα απο τα καλύτερα!

Επισκέπτης
όντως παρά τις νίκες ο Σάντος δεν εμπνέει εμπιστοσύνη...είναι πολύ φοβιτσιάρης και προσανατολισμένος μόνο στην άμυνα,χωρίς σύστημα και αυτοματισμούς στην επίθεση...με αυτό το υλικό και Άγγελο στον πάγκο θα πετούσε η ομάδα
Με αυτό το υλικό ο σαντος είναι ο ιδανικός, δεν μπορείς να παίξεις μπαλάρα ούτε θέαμα να δώσεις, μονο το αποτέλεσμα κοιτάει και καλά κάνει γιατί τόσα χρόνια το αποτέλεσμα έλειπε βασικα! Έχει πολύ καλό κεντρικό άξονα και στις 3 γραμμές αλλά μέχρι εκεί! Δεν είναι τυχαίο ότι έχεις φάει μόνο 1 γκολ και αυτό απο λάθος ατομικό!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εντάξει, χαλάρωσε.  Κάποιοι άλλοι άκουγαν τους διοικούντες τους να δηλώνουν οτι πάνε για 30 νίκες.  Τώρα βέβαια μετά από 4 αγωνιστικές πάνε για 27.  Τις γριές τις ρώτησαν;
Εγώ να χαλαρώσω?Στον δικό σου πες τα!Αν δεν πάρετε πρωτάθλημα θα φταίει ο Σάντος?Σας πέφτει λίγος?Και ποιον θα πάρετε...τον Κωστίκο?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλώς ή κακώς και οι 3 ομάδες του κέντρου έχουν καλύτερο υλικό!Μην τρελαθούμε τελείως!!!
ρε προδοτη ο Γιοργος Μινος ειπε οτι ο Παοκ εχη το καλιτερο ιλικο ολον τον εποχον,
ο ΓΙΟΡΓΑΡΟΣ εινε ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κάτι πρεπει να γίνει με τη διαχείριση του υλικού από τον Σάντος.
Ο σβούρας από εκεί που ήταν να φεύγει ή και να σταματάει ακόμη , θα το τρώμε για ένα μήνα ως βασικό.
και ο πιτσιρικάς ο γεωργίου ούτε στην αποστολή.
άν έβαζε μία από τις κλασικές ευκαιρίες που έχασε, ο τσαπατσούλης, θα είχαμε πολλά γέλια.
Άρης δεν υπήρχε στο γήπεδο, εδώ ο αλλος ο μαέστρος έβακε τον μουρεσάν να πιέζει τους επιθετικούς μας.
¨Ο, τι και να πεις για κοντρερας, μουσλίμοβιτς, και κατά την προσωπική μου εκτίμηση για Δάρλα θα είναι λίγο.
Επίσης δεν μπορεί να παίζουν μαζί και Ιβιτς και Βερόν. ΠΟλύ αργοί και δεν μαρκάρουν. Ο ίβιτς είναι ίσως ο πιο φλώρος Σέρβος αθλητής.
SIR Λάμπρος forever ( ξυπνήστε.
Γιατί η τρίτη δε θα είναι και φαρμακερή)

Επισκέπτης
Ο Σαντος είναι καλός για να στήνει ομάδες και ο Αγγέλος για να τις κοουτσάρει, ο Σαντος δεν μπορεί να γυρίσει παιχνίδι ο Αγγελος το κάνει για πλάκα! Προπονητές που να είναι καλοί σε όλα είναι λιγοι πολύ λίγοι.... ο Φεργκιουσον για παράδειγμα, άντε πάρτε τον! :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Καλώς ή κακώς και οι 3 ομάδες του κέντρου έχουν καλύτερο υλικό!Μην τρελαθούμε τελείως!!!

βάζεις και τον ΠΑΟ μέσα που είναι για γέλια...με Σόουζα,ανύπαρκτη άμυνα και τον νέο Κονσεισάο στο κέντρο?...δε νομίζω
και για τους άλλους 2 αεκ και θρύνο παίζεται

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εγώ να χαλαρώσω?Στον δικό σου πες τα!Αν δεν πάρετε πρωτάθλημα θα φταίει ο Σάντος?Σας πέφτει λίγος?Και ποιον θα πάρετε...τον Κωστίκο?

Δεν είμαι "δικός τους" . Παναθηναικός είμαι. Αλλά λεώ αυτό που βλέπω. Μια ομάδα πιο πλήρη σε όλες τις γραμμές από τις υπόλοιπες, με αξιόπιστους παίχτες, δηλαδή ούτε βεντέτες που να μην ενδιαφέρονται, ούτε λίγους. Ακριβώς εκεί που πρέπει για μια ελληνική ομάδα. Προσεκτικά επιλεγμένους θα έλεγα.
Επίσης είναι ως τώρα η πιο "ομάδα" μέσα στο γήπεδο. Για πες εσύ που έχεις αντίρρηση σε αυτά?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τώρα για το ΠΟλατιάν και την επίμαχη φάση , δε νομίζω πως αξίζει να σταθεί κανείς.
Μόνο ίσως οι αρχιδιαιτητές.
Α ξέχασα και ο ΠΣΑΠ , που από ώρα σε ώρα βγάζει και ανακοίνωση.
Δεν ξέρω πότε θα γίνει αλλά τον πρωτο που θα έχω δίπλα και θα πετάξει αντικείμενο, παίζει από το νατον παω συνοδεία στον πιο κοντινό αστυνομικό , μέχρι και να σκοτωθούμε ( εξαρτάται από το πόσοι θα είναι, μην μας σκοτώσουν κιόλας)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ο Σαντος είναι καλός για να στήνει ομάδες και ο Αγγέλος για να τις κοουτσάρει, ο Σαντος δεν μπορεί να γυρίσει παιχνίδι ο Αγγελος το κάνει για πλάκα! Προπονητές που να είναι καλοί σε όλα είναι λιγοι πολύ λίγοι.... ο Φεργκιουσον για παράδειγμα, άντε πάρτε τον! :2funny:

πότε έστησε ομάδα ο Σάντος?...μην αναπαράγουμε κλισέ που δεν ισχύουν...ο Άγγελος είναι μαζί με Μπάγεβιτς ο κορυφαίος έλληνας προπονητής

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
βάζεις και τον ΠΑΟ μέσα που είναι για γέλια...με Σόουζα,ανύπαρκτη άμυνα και τον νέο Κονσεισάο στο κέντρο?...δε νομίζω
Εγω ρε μαγκα παντως θα ντρεπομουν να κραξω εναν παιχτη που ειναι ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ βασικος στην καλυτερη εθνικη ομαδα του κοσμου.Και αναφερομαι στον Ζιλμπερτο.

Επισκέπτης
πότε έστησε ομάδα ο Σάντος?...μην αναπαράγουμε κλισέ που δεν ισχύουν...ο Άγγελος είναι μαζί με Μπάγεβιτς ο κορυφαίος έλληνας προπονητής
Σου είπα δεν τον ξέρετε τον σαντος, με τα δικά μας λιμά έχασε το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία μην λέμε ότι θέλουμε!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλά σκέψου τι θα έλεγες αν είχες μερικούς από τους παίχτες του βάζελου!!!Κωλοτούμπες θα έκανες...
Αυτή την στιγμή παίζεις με βασικούς Λάκη , Ιβιτς που η ΑΕΚ τους είχε στον πάγκο πριν 3 χρόνια!!!Τι διαβάζετε ρε εκεί πάνω? :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τώρα για το ΠΟλατιάν και την επίμαχη φάση , δε νομίζω πως αξίζει να σταθεί κανείς.
Μόνο ίσως οι αρχιδιαιτητές.
Α ξέχασα και ο ΠΣΑΠ , που από ώρα σε ώρα βγάζει και ανακοίνωση.
Δεν ξέρω πότε θα γίνει αλλά τον πρωτο που θα έχω δίπλα και θα πετάξει αντικείμενο, παίζει από το νατον παω συνοδεία στον πιο κοντινό αστυνομικό , μέχρι και να σκοτωθούμε ( εξαρτάται από το πόσοι θα είναι, μην μας σκοτώσουν κιόλας)
Όντως δεν αξίζει να συζητάς για την φάση του φάουλ. Πρέπει η διαιτησία να σταματήσει να είναι δικαιολογία της ποδοσφαιρικής ανυπαρξίας. Και το λέω αυτό καταπίνοντας τον εγωισμό μου ως Αρειανός, αλλά αρκετά μ'αυτή την καραμέλα. Όσο για το άλλο θέμα άκουσα πως πλέον δεν υφίσταται η τιμωρία έδρας. Ισχύει αυτό;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εγω ρε μαγκα παντως θα ντρεπομουν να κραξω εναν παιχτη που ειναι ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ βασικος στην καλυτερη εθνικη ομαδα του κοσμου.Και αναφερομαι στον Ζιλμπερτο.

την εικόνα του στο γήπεδο βλέπουμε φίλε,που είναι από κακή έως μέτρια...το ότι τον έδωσε η Άρσεναλ με 1,5 εκ μόνο κάτι μου λέει
ας μην βιαζόμαστε αλλά στην ίδια θέση ο Πάμπλο Γκαρσία δείχνει τρεις κλάσεις ανώτερος

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
O Βιερίνια είναι νόκ ούτ 3 μήνες και μετά από αυτό, αμφιβάλω αν ξανά παίξει μπάλα (όπως έπαιζε πριν) φέτος το παλικάρι. Τον έδωσε η Porto fc δανικό για ένα χρόνο χωρίς οψιόν αγοράς (γιατί θεωρείται ο πιτσιρικάς ένα από τα καλύτερα ταλέντα της Πορτογαλίας) και θα τον πάρει πίσω σακάτη...σιγά μην ξαναστείλει παίχτη δανικό στο ελληνικό πρωτάθλημα....Το ερώτημα τώρα είναι αν θα τιμωρηθεί ο Βίτολο από τον αθλητικό δικαστή όπως τιμωρήθηκε ο Γεωργιάδης πέρσι με τον Καράμπελα.... :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Δεν είναι ισορροπημένο όμως και "στοχευμένο". Δηλαδή εμείς δόσαμε τόσα λεφτά αλλά άμυνα και επίθεση δεν έχουμε. Ο Ολυμπιακός έχει κάποιους ποιοτικούς παίκτες μπροστά, αλλά σαν ομάδα είναι σκορποχώρι. Επίσης δε ξέρω κατά πόσο έχουν και ουσία ( Μπελούτσι, Λέτο). Στα αμυντικά χαφ, ο Ντούντου είναι δυνατός αλλά μερικές φορές χάνεται. Και πίσω... πιασε το αυγό και κούρευτο. Όσο για την ΑΕΚ σε καμιά περίπτωση δεν έχει καλύτερο υλικό από του ΠΑΟΚ, αλλά και αυτό που έχει δεν είναι ακόμη σωστά δουλεμένο. Αργή ανάπτυξη, ταλαιπωρία της μπάλας, τουλάχιστον πίσω ο Κυριάκος και μπροστά ο Μπλάνκο είναι αξιόπιστοι. Αλλά δε φτάνουν.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μαγκες εμενα που στα αρχιδια οπιος και να κερδιζε το ματσ δε βλεποταν,ο Σαντος το χει ριξη στην αμινα και επιθετικα ιταν ανιπαρκτος ο ζΠαοκ,ο Αγκελος ιταν ο καλιτερος προπονοτις σας αλα το πολι Βατοπεδι βλαπτη
Ο Αρουλις ιταν σε αλο γιπεδο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom