Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν είμαι "δικός τους" . Παναθηναικός είμαι. Αλλά λεώ αυτό που βλέπω. Μια ομάδα πιο πλήρη σε όλες τις γραμμές από τις υπόλοιπες, με αξιόπιστους παίχτες, δηλαδή ούτε βεντέτες που να μην ενδιαφέρονται, ούτε λίγους. Ακριβώς εκεί που πρέπει για μια ελληνική ομάδα. Προσεκτικά επιλεγμένους θα έλεγα.
Επίσης είναι ως τώρα η πιο "ομάδα" μέσα στο γήπεδο. Για πες εσύ που έχεις αντίρρηση σε αυτά?
Το αν θα φτιάξουν καλύτερη "χημεία" στο γήπεδο θα είναι μαγκιά του προπονητή!Γιατί καλύτεροι παίχτες από πολλούς που έχουν οι ομάδες της Αθήνας δεν είναι!!!Δηλαδή αν είχατε στην ομάδα παίχτες σαν τον Μπλάνκο , τον Κυργιάκο , τον Ντιόγο , τον Γκαλέτι , τον Σόουζα , τον Ίβανσιτς ΄κλπ κλπ τι θα μας λέγατε?Ότι πάτε για το διηπειρωτικό? :headbang:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μαγκες εμενα που στα αρχιδια οπιος και να κερδιζε το ματσ δε βλεποταν,ο Σαντος το χει ριξη στην αμινα και επιθετικα ιταν ανιπαρκτος ο ζΠαοκ,ο Αγκελος ιταν ο καλιτερος προπονοτις σας αλα το πολι Βατοπεδι βλαπτη
Ο Αρουλις ιταν σε αλο γιπεδο
Ο ΑΡΗΣ ήταν σε άλλη πόλη βόθρε

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Καλά σκέψου τι θα έλεγες αν είχες μερικούς από τους παίχτες του βάζελου!!!Κωλοτούμπες θα έκανες...
Αυτή την στιγμή παίζεις με βασικούς Λάκη , Ιβιτς που η ΑΕΚ τους είχε στον πάγκο πριν 3 χρόνια!!!Τι διαβάζετε ρε εκεί πάνω? :grin:

μόνο τον Κλέιτον γουστάρω από τον ΠΑΟ πραγματικά γιατί είναι μπαλαδόρος...οι άλλοι είναι της σειράς και οι έλληνες βύντρα καραγκούνης(κωμικός,πέρασε τη μισή του καριέρα ξαπλωμένος κάτω) και οι ξένοι Σόουζα Γκάμπριελ Σαριέγκι κλπ...κάποια καλά στοιχεία από Σιμάο και  Μουν

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ο ΑΡΗΣ ήταν σε άλλη πόλη βόθρε
εχης δικιο,δε ξερο γεογραφια
ο Νατσο φετος εχη πεση πολι και παρτε πισο τον Αβρααμ γιατι για Θρυλο δε κανει ο ΝεστοΜαλντινις

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πότε έστησε ομάδα ο Σάντος?...μην αναπαράγουμε κλισέ που δεν ισχύουν...ο Άγγελος είναι μαζί με Μπάγεβιτς ο κορυφαίος έλληνας προπονητής
αγκελόσκυλο. ουυυυυυυυυυ.

εννοείται ότι το ποδόσφαιρο που παίζουμ ε δεν είναι καθόλου ελκυστικό, ενώ έχουμε υλικό για κάτι τέτοιο.
Αλλά:
όσο κερδίζουμε δενμπορει να πεις κανείς τίποτα και με την ίδια αγωνιστικη φιλοσοφία έκανε ό,τι έκανε στην ΑΕΚ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εχης δικιο,δε ξερο γεογραφια
ο Νατσο φετος εχη πεση πολι και παρτε πισο τον Αβρααμ γιατι για Θρυλο δε κανει ο ΝεστοΜαλντινις
Προτείνω δίκαιη ανταλλαγή Αβρααμ με Αουρέλιο :2funny: :2funny:.
Άσχετο..ρε βόθρε λύσε μου μια απορία. Έχεις laptop στον αχόρταγο;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
μόνο τον Κλέιτον γουστάρω από τον ΠΑΟ πραγματικά γιατί είναι μπαλαδόρος...οι άλλοι είναι της σειράς και οι έλληνες βύντρα καραγκούνης(κωμικός,πέρασε τη μισή του καριέρα ξαπλωμένος κάτω) και οι ξένοι Σόουζα Γκάμπριελ Σαριέγκι κλπ...κάποια καλά στοιχεία από Σιμάο και  Μουν
Για τον Νίνη δεν θα έκανες κωλοτούμπες?Τον Σαλπιγγίδη δεν θα τον ήθελες πίσω?Ο Σόουζα είναι λίγος για τον Πάοκ!Ο Ίβανσιτς άμπαλος!Κουλάρετε...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Όσο για το άλλο θέμα άκουσα πως πλέον δεν υφίσταται η τιμωρία έδρας. Ισχύει αυτό;
νομίζω πως ναι. αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο.
1.για δεκα λεπτά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρό. είσαι γηπεδούχος και θέλεις ειδικά στην αρχή να επιβάλεις το ρυθμό σου.
2. τα πρόστιμα πανε σύννεφο
3.είσαι πορεία ανάκαμψης.αγωνιστικά, οικονομικά, διοικητικά τα πράγματα είναι καλύτερα από ποτέ  και υπάρχουν ακόμη τέτοια ζώα που τα αφήνουν οι διπλανοί τους , να κανουν τετοιες μαλ..ίες;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Προτείνω δίκαιη ανταλλαγή Αβρααμ με Αουρέλιο :2funny: :2funny:.
Άσχετο..ρε βόθρε λύσε μου μια απορία. Έχεις laptop στον αχόρταγο;
οχι ρε αχορταγο δε δουλεβο πια,στο γραφιο ειμε και εχο ενα φοριτο Ντελ με φεντορα πανο γιατι με γουιντου τα κανα πουτανα και μου το βαλε ο αδερφος μου

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
την εικόνα του στο γήπεδο βλέπουμε φίλε,που είναι από κακή έως μέτρια...το ότι τον έδωσε η Άρσεναλ με 1,5 εκ μόνο κάτι μου λέει
ας μην βιαζόμαστε αλλά στην ίδια θέση ο Πάμπλο Γκαρσία δείχνει τρεις κλάσεις ανώτερος
Συμφωνω οτι ολα στο γηπεδο κρινονται.Ακομα ειναι πολυ νωρις για να βγαλουμε συμπερασματα για ολους τους παικτες.Παντως εγω με την Ιντερ ειδα Ματος και Ζιλμπερτο να παιζουν για πλακα ολο το κεντρο της ιντερ για κανα μισαωρο στο δευτερο ημιχρονο.Τα δειγματα που εχουμε δεν ειναι ικανα για να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη.Εγω να σου πω την αληθεια μου θελω τον ΠΑΟΚ δυνατο και γουσταρω που φετος παρουσιαζεται ετσι.Αλλα χαμηλα το κεφαλι παιδια.Εχετε μια πολυ καλη τετραδα παικτων(Μουσλιμοβιτς,Κοντρερας,Βερον,Γκαρσια) αλλα μην ''τρελλαινεστε'' ακομα.Ειναι νωρις.Φιλικη συμβουλη.
ΥΓ:O Ζιλμπερτο ηρθε στον Παναθηναικο επειδη πολυ απλα ο Παναθηναικος του εδωσε οτι ακριβως ζητουσε στο συμβολαιο.Καμια αλλη ομαδα δεν προκειται να του εδινε τοσα λεφτα τον χρονο.Μολις η Βερντερ ακουσε το συμβολαιο που του εδινε ο Παναθηναικος εκανε πισω με την μια.Ο Βενγκερ τον εδωσε σε τοσο χαμηλη τιμη επειδη ειναι πολυ μεγαλος για τα γουστα του.Συν οτι ηθελε να εξοικονομησει τον τελευταιο χρονο του συμβολαιου του.Βεβαια μπορει ο Ζιλμπερτο να μην προσφερει τα αναμενομενα.Αλλα δεν ειναι λογικο να κραζετε εναν παικτη ο οποιος ειναι αυτην την στιγμη βασικος και ενιοτε αρχηγος στην εθνικη Βραζιλιας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Καλά σκέψου τι θα έλεγες αν είχες μερικούς από τους παίχτες του βάζελου!!!Κωλοτούμπες θα έκανες...
Αυτή την στιγμή παίζεις με βασικούς Λάκη , Ιβιτς που η ΑΕΚ τους είχε στον πάγκο πριν 3 χρόνια!!!Τι διαβάζετε ρε εκεί πάνω? :grin:

Δηλαδή εμείς ( Παναθηναικός) δεν έχουμε φέτος Χριστοδουλόπουλο και Μελίση?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πάντως τέτοια αδικία στον γαύρο,δεν την αντέχει κανένας...
μην αδικείτε άλλο αυτήν την τίμια και πεντακάθαρη ομάδα,το κόσμημα του ελληνικού αθλητισμού

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
πάντως τέτοια αδικία στον γαύρο,δεν την αντέχει κανένας...
μην αδικείτε άλλο αυτήν την τίμια και πεντακάθαρη ομάδα,το κόσμημα του ελληνικού αθλητισμού
δουλεβει στο θρυλο ο γκαγκα ιος ,εισε σοστος παντα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
:dancing:

Συνημμένα

• skordas.jpg
    skordas.jpg
    156,3 KB · Εμφανίσεις: 17
  • pablogarciaspaokxi5.jpg
    pablogarciaspaokxi5.jpg
    50,7 KB · Εμφανίσεις: 24

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Το αν θα φτιάξουν καλύτερη "χημεία" στο γήπεδο θα είναι μαγκιά του προπονητή!Γιατί καλύτεροι παίχτες από πολλούς που έχουν οι ομάδες της Αθήνας δεν είναι!!!Δηλαδή αν είχατε στην ομάδα παίχτες σαν τον Μπλάνκο , τον Κυργιάκο , τον Ντιόγο , τον Γκαλέτι , τον Σόουζα , τον Ίβανσιτς ΄κλπ κλπ τι θα μας λέγατε?Ότι πάτε για το διηπειρωτικό? :headbang:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!

Τώρα εσύ μου βάζεις όλους τους παίκτες όλων των ομάδων και όλων των θέσεων! Αχταρμάς! Γίνεται σύγκριση έτσι??? Ο κόσμος έτσι συγκρίνει : ΆΜΥΝΑ ¨: Αυτή ο ΠΑΟΚ, αυτή ο Ολυμπιακός αυτή η ΑΕΚ αυτή ο ΠΑΟ. Αμυντικά χαφ: αυτά αυτά και αυτά. Επιθετικά χαφ... επίθεση! Και μετά κατά πόσο έχουν δέσει αυτοί και αν κάνουν αυτό για το οποίο προορίζονται.
Ο Σάντος δεν είναι άχρηστος. Απλά έχει το στοιχείο ότι όταν είναι να φτάσει να διεκδηκεί, χάνει τη μπάλα. Τώρα ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος με δύο ντέρμπυ ήδη. Και αν παιχτεί στα ίσια αυτό με εμάς, μετά έχει εύκολο πρόγραμμα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σου είπα μερικούς παίχτες που θα παίζανε με κλειστά μάτια στον Πάοκ!Το αντίθετο δεν μπορεις να το πεις!Τι να κάνουμε?Από την τέταρτη αγωνιστική έχεις βγάλει εσύ τόσο φοβερά συμπεράσματα?Και η Λίβερπουλ είναι πρώτη στην Αγγλία... :grin:

Επισκέπτης
Σου είπα μερικούς παίχτες που θα παίζανε με κλειστά μάτια στον Πάοκ!Το αντίθετο δεν μπορεις να το πεις!Τι να κάνουμε?Από την τέταρτη αγωνιστική έχεις βγάλει εσύ τόσο φοβερά συμπεράσματα?Και η Λίβερπουλ είναι πρώτη στην Αγγλία... :grin:

Και προτιμούσα το βερον απο οποιοδήποτε δικό μας χαφ!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Και προτιμούσα το βερον απο οποιοδήποτε δικό μας χαφ!
Μπορεί...και στην πορεία μπορεί να βρεθούν και άλλοι 2-3 παίχτες που θα χωρούσαν στην ενδεκάδα των 3 της Αθήνας!Αλλά συνολικά είναι αστείο να λέμε ότι ο Πάοκ έχει το καλύτερο ρόστερ επειδή την 4η αγωνιστική βρέθηκε στην κορυφή!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom