travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
εχουμε πολλα προβατα μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
δεν ειμαι θεσσαλονικιός ρε απλά εδω ζω.Και εγω το ιδιο, υπαρχει περιπτωση να παρω στα σοβαρα γαυρο θεσσαλονικιο :S![]()
![]()
![]()
να οργανωθούμε τότε.εχουμε πολλα προβατα μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να τα λες απο την αρχη αυταδεν ειμαι θεσσαλονικιός ρε απλά εδω ζω.![]()
εχει μη νομίζεις,ξέρω αρκετούς.Να τα λες απο την αρχη αυτα![]()
Ξερεις, δεν εχω γνωρισει ποτε θεσσαλονικιο γαυρο, και για αυτο αντιδρω ετσι
![]()
Μπορει να εχει και δεν με νοιαζει καθολου. Δεν αλλαζουμε συζητηση γιατι ανακατευομαι :Sεχει μη νομίζεις,ξέρω αρκετούς.
Θα το χαρώ αν ο ΠΑΟΚ κάτσει και χάσει από τον Απόλλωνα,έτσι να χαλάσει την μανέστρα σε κάποιους
χωρις να θελω να υπερσπιστω τις μπουγατσες, στις οποιες ευχομαι να ψοφησουν ολες απο λεπρα, στη συγκεκριμενη εικονα απλα βαψανε τον περιβαλλοντα χωρο του μνημειου και οχι το ιδιο το μνημειο...δεν ειναι το ιδιο με αυτο που κανανε τα ερπετα...οχι βεβαια οτι και οι μπουγατσες δεν εχουν κανει πολυ χειροτερα, απλα αναφερομαι στην συγκεκριμενη φωτογραφια..![]()
Kαλυτερα να μασας παρα να μιλας.
Βεβηλωμα ειναι αδελφε και το ενα και το αλλο,τετοια μνημεια δεν τα βαφεις αν θες να σεβεσαι την ιστορια σου.ειτε ειναι το ιδιο το μνημειο ειτε ο περιβαλοντας χωρος.χωρις να θελω να υπερσπιστω τις μπουγατσες, στις οποιες ευχομαι να ψοφησουν ολες απο λεπρα, στη συγκεκριμενη εικονα απλα βαψανε τον περιβαλλοντα χωρο του μνημειου και οχι το ιδιο το μνημειο...δεν ειναι το ιδιο με αυτο που κανανε τα ερπετα...οχι βεβαια οτι και οι μπουγατσες δεν εχουν κανει πολυ χειροτερα, απλα αναφερομαι στην συγκεκριμενη φωτογραφια..
να σου ευχηθω ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΑΠΟ ΧΟΛΕΡΑ....χωρις να θελω να υπερσπιστω τις μπουγατσες, στις οποιες ευχομαι να ψοφησουν ολες απο λεπρα, στη συγκεκριμενη εικονα απλα βαψανε τον περιβαλλοντα χωρο του μνημειου και οχι το ιδιο το μνημειο...δεν ειναι το ιδιο με αυτο που κανανε τα ερπετα...οχι βεβαια οτι και οι μπουγατσες δεν εχουν κανει πολυ χειροτερα, απλα αναφερομαι στην συγκεκριμενη φωτογραφια..
δηλαδη το να κλεβεις ενα περιπτερο ειναι το ιδιο με το να κλεβεις μια τραπεζα;Βεβηλωμα ειναι αδελφε και το ενα και το αλλο,τετοια μνημεια δεν τα βαφεις αν θες να σεβεσαι την ιστορια σου.ειτε ειναι το ιδιο το μνημειο ειτε ο περιβαλοντας χωρος.
χωρις να θελω να υπερσπιστω τις μπουγατσες, στις οποιες ευχομαι να ψοφησουν ολες απο λεπρα, στη συγκεκριμενη εικονα απλα βαψανε τον περιβαλλοντα χωρο του μνημειου και οχι το ιδιο το μνημειο...δεν ειναι το ιδιο με αυτο που κανανε τα ερπετα...οχι βεβαια οτι και οι μπουγατσες δεν εχουν κανει πολυ χειροτερα, απλα αναφερομαι στην συγκεκριμενη φωτογραφια..
Εσυ τελικα πρεπει να εισαι εντελως χαζος.Βεβηλωμα ειναι αδελφε και το ενα και το αλλο,τετοια μνημεια δεν τα βαφεις αν θες να σεβεσαι την ιστορια σου.ειτε ειναι το ιδιο το μνημειο ειτε ο περιβαλοντας χωρος.
Δηλαδη δεν συμφωνεις οτι βεβηλωσαν και οι δυο το μνημα;Εσυ τελικα πρεπει να εισαι εντελως χαζος.![]()
σου εκανα μια ερωτηση...δηλαδη το να κλεβεις ενα περιπτερο ειναι το ιδιο με το να κλεβεις μια τραπεζα;