Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγώ όχι κι όχι επειδή ζω στη Θεσσαλονίκη.Χρειάζεται να υπάρχουν ισχυρές ομάδες κι ισχυροί σύλλογοι.
σιγα τον ισχυρο οποτε κατεβαινει τα τεμπη παντα με την ουρα στα σκελια γυριζει πισω

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Θα φάει και θα δυναμώσει. :grin:

YellowPress

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
εγώ όχι κι όχι επειδή ζω στη Θεσσαλονίκη.Χρειάζεται να υπάρχουν ισχυρές ομάδες κι ισχυροί σύλλογοι.

Η ομάδα σου κάνει ό,τι μπορεί, εδώ κ πολλά χρόνια - δεκαετίες - για να διαλύσει όσες ομάδες έχουν δύναμη κ κόσμο. Κ τα έχει καταφέρει ως ένα σημείο. Αντί λοιπόν να λες όχι, θα πρέπει να επιδοκιμάζεις κ να χειροκροτάς, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι γαύροι. Το οφείλεις στην αισθητική κ στο ήθος - κυρίως στο ήθος - της ομάδας σου, της ομάδας της τρούμπας.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Η ομάδα σου κάνει ό,τι μπορεί, εδώ κ πολλά χρόνια - δεκαετίες - για να διαλύσει όσες ομάδες έχουν δύναμη κ κόσμο. Κ τα έχει καταφέρει ως ένα σημείο. Αντί λοιπόν να λες όχι, θα πρέπει να επιδοκιμάζεις κ να χειροκροτάς, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι γαύροι. Το οφείλεις στην αισθητική κ στο ήθος - κυρίως στο ήθος - της ομάδας σου, της ομάδας της τρούμπας.
προσωπικά δε νιώθω την ανάγκη ν απολογηθώ για κανέναν. Λεω αυτό που πιστευω για όλους.Και για την ομάδα μου.

Επισκέπτης
"Κατσάδα" Μπουτάρη για τα γκράφιτι οπαδών του Άρη: "Τόσο απολίτιστοι είμαστε που διαλύουμε την πόλη;"

Για αντικοινωνικές, ασύδοτες και απολίτιστες συμπεριφορές έκανε σήμερα λόγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή τα γκράφιτι των οπαδών του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης πάνω στον Λευκό Πύργο, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο του μνημείου...Συγκεκριμένα, στο Βασιλικό Θέατρο, τη ΧΑΝ, το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών και "όλη την Τσιμισκή".

Απευθύνοντας χαιρετσιμό σε εκδήλωση για την κρουαζιέρα, ο κύριος Μπουτάρης υπενθύμισε ότι χθες, η ομάδα του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της και είπε χαρακτηριστικά:

"Τόσο απολίτιστοι είμαστε που διαλύουμε την πόλη; Είχαμε που είχαμε τους διάφορους αναρχικούς, αλλά τώρα και εσείς; Τι γιορτάζετε τελικά; Δηλαδή αν έχουμε πτώση [σε χαμηλότερη κατηγορία] θα γκρεμίσουμε τον Λευκό Πύργο; Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε όλοι μαζί [οι φορείς της πόλης]. Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν μπορούμε να έχουμε 1000 χωροφύλακες πίσω από κάθε τρελαμένο που θέλει να κάνει ό, τι θέλει στην πόλη. Εδώ δεν έχουμε ούτε έναν χωροφύλακα".

Πρόσθεσε μάλιστα ότι "τού πέρασε από το μυαλό" να προωθήσει καταστατική απόφαση, βάσει της οποίας οι καταστηματάρχες θα υποχρεούνται να καθαρίζουν τα γκράφιτι από τα καταστήματά τους.

“Στη Θεσσαλονίκη δεν έχουμε τουριστική συνείδηση, ξεκινώντας από το επίπεδο της αρχής, είτε αυτό λέγεται δήμαρχος είτε επιμελητήριο και φτάνοντας μέχρι τους σερβιτόρους και τους ταξιτζήδες. Αυτό πρέπει να το παλέψουμε", κατέληξε.

Xαους σας ξεβρακωσε ολους μαζι ο δημαρχος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ρε χαους που κρυφτηκες  :grin: δεν θα πεις κατι για τον αρειανο δημαρχο που σας ξεβρακωσε ολους  :2funny: καλα για τον μαστερακο μονο γελαω με αυτα που γραφει  :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ  και ποσο μαλλον σε αυτον που το παιζει και παοκτσης απο μικρος, Ντροπη του.
εδω ρε φιλε ειχαμε παικτες σαν τον βιτολο και κοντρερας που μας πουλησαν για λιγα λεφτα....τελος παντως δεν εχω διαθεση για καυγα...καθε αποψη σεβαστη...εγω προσοπικα τον γουσταρω τον δημητρη.... :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.708
Πόντοι
606
ασσο αυριο ο απολλον αν δεν κατσει ο παοκ αλαζω ομαδα θα γινω ολυμπιακος εκεί  εχω και τον χρηστιδη φιλαράκι δεν μασαω οποτε αυριο χανουμε με 1-0 και προχωράμε :) :) :) :)  

Επισκέπτης
εδω ρε φιλε ειχαμε παικτες σαν τον βιτολο και κοντρερας που μας πουλησαν για λιγα λεφτα....τελος παντως δεν εχω διαθεση για καυγα...καθε αποψη σεβαστη...εγω προσοπικα τον γουσταρω τον δημητρη.... :grin: :grin: :grin: :grin:
Βιτολο και κοντρερας δεν υπαρχουν για εμας. Τελος  ;) 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
1478936_10152044356704752_1825787391_n.jpg

Kαλυτερα να μασας παρα να μιλας.
ελα είπες κάτι μπόχα?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
τελικα κανουμε κοντρα για ναδουμε ποιος εχει τους πιο μαλακες οπαδους;σεολες τις ομαδες υπαρχουν.... :grin: :grin: :grin: :grin:
πλάκα του κάνω ρε συ.Φυσικά και υπάρχουν ζώα από κτηνοτροφία πάσχουμε  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom