Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
αυτο που μπορει να πει σιγουρα ειναι οτι η ομαδα στερειται σοβαροτητας....δηλαδη και ο τελευταιος αγωνας με προπονητη τον τουριστα ολλανδο 0-2 δεν ηταν; ποσο ελειξε;2-2...γιατι τοοτε δεν βγηκατε γατακια να πειτε οτι το στησανε;θελετε να σας πω και αλλα;το 1-1 με τον αρη με αυτο το μουνοπανο που παριστανε τον διαιτητη γιατι δεν βγηκατε να το πητε στημενο;αλλα μονο αυτα που σας συμφερουν;και εγω γιατι να μην πω οτι ο γαυρος εδωσε βαθμους σε βαζελο και αστερα για να με δυσκολεψει;ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Σας εχουνε και εσας στα υποπτα για στημενα στα παιχνιδια με Καλονη και Πας
Επισης δεν ξεχναμε και την ανατροπη στην Ξανθη 4 λεπτα πριν το τελος κτλ κτλ

Σημερα το 0-3 εγινε 3-3 από τους τελευταιους ...

Βγαλτε τις φανελες δεν ειστε αξιοι να τις φορατε !!!!
Και αν σας συμπαθήσανε μερικοι γιατι καταγγειλατε τις στημενες ομαδες... σημερα σας φασκελωνει ολη η Ελλαδα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Σας εχουνε και εσας στα υποπτα για στημενα στα παιχνιδια με Καλονη και Πας
Επισης δεν ξεχναμε και την ανατροπη στην Ξανθη 4 λεπτα πριν το τελος κτλ κτλ

Σημερα το 0-3 εγινε 3-3 από τους τελευταιους ...

Βγαλτε τις φανελες δεν ειστε αξιοι να τις φορατε !!!!
Και αν σας συμπαθήσανε μερικοι γιατι καταγγειλατε τις στημενες ομαδες... σημερα σας φασκελωνει ολη η Ελλαδα.
ποσες ανατροπες εκανε ο παοκ φετος;ποσες στην ευρωπη;ποσες φορες βρεθηκε πισω στο σκορ;αν μου απαντησεις σωστα τοτε μπορω να πω οτι εχω εναν συνομιλητη τουλαχιστον διαβασμενο....αν δεν γνωριζεις και γραφεις αυτα στερεισαι σοβαροτητας....αρα τρολλαρεις....παρεπιπτωντως τι ομαδα εισαι;;;;;;;;;;;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
αυτο που μπορει να πει σιγουρα ειναι οτι η ομαδα στερειται σοβαροτητας....δηλαδη και ο τελευταιος αγωνας με προπονητη τον τουριστα ολλανδο 0-2 δεν ηταν; ποσο ελειξε;2-2...γιατι τοοτε δεν βγηκατε γατακια να πειτε οτι το στησανε;θελετε να σας πω και αλλα;το 1-1 με τον αρη με αυτο το μουνοπανο που παριστανε τον διαιτητη γιατι δεν βγηκατε να το πητε στημενο;αλλα μονο αυτα που σας συμφερουν;και εγω γιατι να μην πω οτι ο γαυρος εδωσε βαθμους σε βαζελο και αστερα για να με δυσκολεψει;ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
Καλά ρε τύπε, πως γίνεται το 0-3 στο πρώτο μισάωρο να γίνεται 3-3?Μιλάμε για μια ομάδα που είναι έτοιμη να πέσει κατηγορία και μια ομάδα που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση....εκτός αν ξαφνικά γίναμε Αγγλία και ο ανταγωνισμός είναι τόσο σκληρός που όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπυ....τέσπα, δεν το έπαιξα γιατί κάτι μου βρωμούσε σε αυτό το παίχνίδι, αλλά και στημένο να μην είναι, αποτελεί ντροπή για την ομάδα του ΠΑΟΚ....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Καλά ρε τύπε, πως γίνεται το 0-3 στο πρώτο μισάωρο να γίνεται 3-3?Μιλάμε για μια ομάδα που είναι έτοιμη να πέσει κατηγορία και μια ομάδα που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση....εκτός αν ξαφνικά γίναμε Αγγλία και ο ανταγωνισμός είναι τόσο σκληρός που όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπυ....τέσπα, δεν το έπαιξα γιατί κάτι μου βρωμούσε σε αυτό το παίχνίδι, αλλά και στημένο να μην είναι, αποτελεί ντροπή για την ομάδα του ΠΑΟΚ....
με ιβαν προεδρο εχουμε αναγκη τα λεφτα για να στησουμε αγωνα.....η ομαδα εχει φερει αλλπροσαλλα αποτελεσματα ολη την χρονια....και δεν μου κανει εντυπωση.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
αυτο που μπορει να πει σιγουρα ειναι οτι η ομαδα στερειται σοβαροτητας....δηλαδη και ο τελευταιος αγωνας με προπονητη τον τουριστα ολλανδο 0-2 δεν ηταν; ποσο ελειξε;2-2...γιατι τοοτε δεν βγηκατε γατακια να πειτε οτι το στησανε;θελετε να σας πω και αλλα;το 1-1 με τον αρη[size=10pt] με αυτο το μουνοπανο που παριστανε τον διαιτητη [/size]γιατι δεν βγηκατε να το πητε στημενο;αλλα μονο αυτα που σας συμφερουν;και εγω γιατι να μην πω οτι ο γαυρος εδωσε βαθμους σε βαζελο και αστερα για να με δυσκολεψει;ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Ρε παπάρα, συμμαζεψου, αυτός πάλι σας έφταιγε;;; Νεο σπαναθα ανακάλυψε η ασπρόμαυρη προπαγάνδα;;;

Σημερα και να μην ξεβρακωθηκατε για τα στημένα, που εγω πιστεύω οτι η ομάδα των ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ τα τελευταία 2 χρονια σίγουρα στήνει παιχνιδακια, σίγουρα ξεβρακωθηκατε οτι ειστε η ΚΛΑΣΣΙΚΗ 3-4η ομαδουλα που κρατιέται εκει ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΕΚ-ΑΡΗ-ΠΑΟ...... Και δεν ειστε ουτε καν καθαροί 2οι, σας παίζει στα ίσια Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης κλπ κλπ.....

Με παίκτες πολυδιαφημισμένα ΚΑΡΤΟΥΝ, προπονητη έναν πρώην ξυλοκοπο που έμαθε προπονητική ελεω βασιλακη Γκαγκάτση στην U17 της δημόσιας εθνικής......

Και ολα αυτα με έναν πρόεδρο που ΔΗΛΩΣΕ ολα τα αστεία αυτο το καλοκαίρι.....

Άντε γεια, σας περιμένουμε!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
με ιβαν προεδρο εχουμε αναγκη τα λεφτα για να στησουμε αγωνα.....η ομαδα εχει φερει αλλπροσαλλα αποτελεσματα ολη την χρονια....και δεν μου κανει εντυπωση.....
Ναι μωρε κολυμπατε στο χρημα. Για αυτο ακομα ειστε με παγωμενα χρεη.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Πρεπει  να  παρεις λεφτα  για  να  στησεις  ενα  παιχνιδι ;
Δε  νομιζω.............απλα  τα  δανεικα  μενουν..........καβα.....για  αργοτερα...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μάξιμε ο τραβεστολάγνος λέει δεν θα πέσουν γιατί έχουν κόσμο  :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εμένα αυτός ο Ιβάν δεν μου γεμίζει το μάτι...ολόκληρος μεγιστάνας και φέρνει Νίνη, Νέσιντ και κάτι άλλα παλτά....τι να πω....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
μαξιμε στην β η στην γ;;;;;;;;;

Δεν ξέρω, πάντως προσέξτε μην χάνετε και εσείς χρόνο οπως την πατήσαμε εμείς πέρσι...... Τζάμπα μια χρονια ακομα στην α για να φάνε τα λαμογια....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εμένα αυτός ο Ιβάν δεν μου γεμίζει το μάτι...ολόκληρος μεγιστάνας και φέρνει Νίνη, Νέσιντ και κάτι άλλα παλτά....τι να πω....
και ολοι δανεικοι  :2funny:

Ο αρης στην γ θα παιξει τραβεστολαγνε ξυπνα και η αεκ επιτηδες επεσε περσυ για να φανει και καλα αδικημενη κλπ στα κοροιδα τους οπαδους της

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Μεταξύ μας, ουτε αυτούς τους το γεμίζει αλλα ειναι η μοναδική τους ελπίδα. Ειναι δυνατόν να τους γεμίζει το μάτι αυτός που κρατάει στην ομάδα αυτούς τους δυο για τους οποίους η μισή τούμπα βριζοταν με την υπόλοιπη μισή;;

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ενω εσυ με το σκανδαλ κοσκοτα δεν επεσες...γιατι;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΚΟΣΜΟ......

Γιατι  βρεθηκε  ο  θειος  και  πληρωσε.....κατι  που ο  ρωσσος  δε  θελει η  μαλλον  θελει  να  δωσει  οτι  γουσταρει........

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ενω εσυ με το σκανδαλ κοσκοτα δεν επεσες...γιατι;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΚΟΣΜΟ......
Aλλες εποχες. Αλλωστε πληρωσε ο Ολυμπιακος εστω με 120 δοσεις. Πλεον μαγκιες δεν περνανε, ειδικα στους δυσκολους καιρους που ειμαστε.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
μαξιμε ο ιβαν μαθαινει...για μενα ζαγορακη και βρυζα ειναι οι πρωτοι που πρεπει να διωξει :S :S :S :S :S :S

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Μεταξύ μας, ουτε αυτούς τους το γεμίζει αλλα ειναι η μοναδική τους ελπίδα. Ειναι δυνατόν να τους γεμίζει το μάτι αυτός που κρατάει στην ομάδα αυτούς τους δυο για τους οποίους η μισή τούμπα βριζοταν με την υπόλοιπη μισή;;
Είναι και άμπαλος, δεν ξέρει και την ελληνική πραγματικότητα....έχει ελαφρυντικά....πάντως ομάδα δεν έχει φτιάξει ένα χρόνο τώρα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom