Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.550
Πόντοι
5.006
Το  γηπεδο  στην Πυλαια  ρε  μπαοκ  ποιος  το  εφτιαξε ;  Ξερεις ;

Για  το  καραισκακη  ρωτα  τους  μαλακες  τους  κομπλεξικους  δημοσιογραφους  της  πολης  σου  να  σου

πουν  με  τινος  λεφτα  φτιαχτηκε........βρες  ενα   γραπτο   κειμενο  που  να  λεει  οτι  φτιαχτηκε  με   κρατικο  χρημα......

ΤΥΠΕ  ΕΙΣΑΙ   ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ.........ΔΕΝ  ΤΗΝ  ΠΑΛΕΥΕΙΣ.....ετσι  σας  μαθαινουν  και  γινεστε  

[move]Μ  Α  Λ  Α  Κ  Ε  Σ  ......[/move]
τωρα το πηρεσ χαμπαρι! :grin:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Εδω  οι  ζεστες  ......παρε  παρε.....

Συνημμένα

• 1011432_569711076425561_547500576_n.jpg
    1011432_569711076425561_547500576_n.jpg
    57,7 KB · Εμφανίσεις: 11

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Είναι ο γενικοτερος αντίκτυπος του σλόγκαν "η κακιά Αθήνα φταίει" που ειναι στα χείλη του μέσου Θεσσαλονικιου..... Οχι οτι ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ψέμα, όχι οτι είστε καλα κουμασια εκει κάτω  :2funny:, αλλα ειναι η μόνιμη δικαιολογία για τη μαλακια που μας δέρνει στην πόλη και αντί να κοιτάξουμε να ανοίξουμε τα ματια μας και να πάμε μπροστά περιμένουμε σα ζητιανοι τα ψίχουλα που θα μας στείλουν απο το κέντρο....

Αμ αυτο το "συμπρωτεύουσα" τι εμετος, παγκοσμίως μοναδικό φαινόμενο χώρα που εχει και τέτοια!!!

Αυτο ειναι που βρήκε ο βαζελος εκ Καλαμάτας Μπουζας και θησαυρισε δεκαετίες τώρα με την προπαγάνδα των σπορ του βορρά επι χρονια και metrosport πιο πρόσφατα! Η ιστορία του ξεκινάει απο την περιβόητη υπόθεση κουδα με την οποία γαλουχηθηκαν δεκάδες χιλιάδες παοξακια πιστεύοντας οτι ο "μεγαλεξανδρος" ειναι παοξης και ο κακός γαυρος πήγε να τον αρπάξει!!!!

Ιστορικός-3

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
:idiot:Και  εχετε  και  το  θρασος  ρε  τσαμπατζηδες   να  το  λετε  και  PAOK   SPORTS  ARENA  ........

Ποιος  το  πληρωσε  ρε  κρατικοδιαιτα   λαμογια........ε  ;Σας  το  εκανε  δωρο  η  πουλημενη

κυβερνηση  των  Αθηνων ;  Ρε  ουουουστ  μια  ζωη  στην  κλαψα  και  στη  ζητιανια.....

Μετρο  η  Αθηνα  ...  μετρο  και  εσεις........μεγαρο  μουσικης  η  αθηνα    μεγαρο   και  εσεις

ρε  αει  στο  διαολο   παλιοζητουλες...........

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Είναι ο γενικοτερος αντίκτυπος του σλόγκαν "η κακιά Αθήνα φταίει" που ειναι στα χείλη του μέσου Θεσσαλονικιου..... Οχι οτι ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ψέμα, όχι οτι είστε καλα κουμασια εκει κάτω  :2funny:, αλλα ειναι η μόνιμη δικαιολογία για τη μαλακια που μας δέρνει στην πόλη και αντί να κοιτάξουμε να ανοίξουμε τα ματια μας και να πάμε μπροστά περιμένουμε σα ζητιανοι τα ψίχουλα που θα μας στείλουν απο το κέντρο....

Αμ αυτο το "συμπρωτεύουσα" τι εμετος, παγκοσμίως μοναδικό φαινόμενο χώρα που εχει και τέτοια!!!

Αυτο ειναι που βρήκε ο βαζελος εκ Καλαμάτας Μπουζας και θησαυρισε δεκαετίες τώρα με την προπαγάνδα των σπορ του βορρά επι χρονια και metrosport πιο πρόσφατα! Η ιστορία του ξεκινάει απο την περιβόητη υπόθεση κουδα με την οποία γαλουχηθηκαν δεκάδες χιλιάδες παοξακια πιστεύοντας οτι ο "μεγαλεξανδρος" ειναι παοξης και ο κακός γαυρος πήγε να τον αρπάξει!!!!

Ιστορικός-3

Καλά αυτό το "συμπρωτεύουσα" είναι όλα τα λεφτά...το λένε και δεν ντρέπονται...και μετά είναι και αυτό το αιώνιο κόμπλεξ....η νοοτροπία του μέσου Σαλονικιού είναι ίδια με την νοοτροπία του χωριάτη που πούλησε τα πρόβατα και τα χωράφια και κατέβηκε στην πρωτεύουσα να τα φάει στα μπουζούκια....

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Και  επειδη  με  νευριασες  παρε  και  αυτο  για  να  μαθαινεις  την  πραγματικη  σου  ιστορια.....

Το καλοκαίρι του 1966, ο Κούδας ήταν 20 ετών και είχε προλάβει να δείξει από πολύ μικρός το αστείρευτο ταλέντο του. Αέρινος, γρήγορος, με εξαιρετική πάσα και τελειώματα, έγινε γρήγορα βασικό στέλεχος του ΠΑΟΚ, με όλους να προβλέπουν ότι θα αφήσει εποχή. Τη σεζόν 1965-66 είχε παίξει σε 29 αγώνες της Α Εθνικής, σκοράροντας 13 γκολ. Ένα απ΄αυτά ήταν και στο 3-2 του Δικεφάλου επί του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της Τούμπας!

Το ποδόσφαιρο τότε δεν ήταν επαγγελματικό και οι παίκτες δεν είχαν συμβόλαια, αλλά δελτία τα οποία κρατούσαν οι ομάδες. Αν κάποιος ήθελε να φύγει, αυτό γινόταν μόνο με τη συγκατάθεση του σωματείου. Στις 14 Ιουλίου του 1966, η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην Θεσσαλονίκη, καθώς ο Κούδας μαζί με τον πατέρα του, βρέθηκαν στην Αθήνα, με τον νεαρό παίκτη αποφασισμένο να υπογράψει δελτίο στον Ολυμπιακό!

Τι είχε συμβεί; Θα πρέπει να πάμε 47 χρόνια πίσω για να καταλάβουμε. Η οικογένεια Κούδα ήταν φτωχή, ο νεαρός Γιώργος έπαιζε ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα εργαζόταν για να συνεισφέρει στο οικογενειακό εισόδημα. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βοηθήσει, ανοίγοντας ένα ουζερί στον πατέρα του. Φάνηκε, όμως, ασυνεπής, τα γραμμάτια διαμαρτυρήθηκαν και ένα χρέος 150.000 δραχμών, που δημιουργήθηκε σε βάρος του Γιώργου Κούδα ήταν δυσβάσταχτο για τα δεδομένα της εποχής.

Ο Ολυμπιακός προσφέρθηκε να βοηθήσει. Ο Κούδας και ο πατέρας του, αποφάσισαν να φύγουν από την Θεσσαλονίκη και οι επιστολές που έστειλαν σε εφημερίδες της Θεσσαλονίκης ήταν ενδεικτικές: "Το παιδί μου έχει δημιουργήσει χρέος σε μετρητά και γραμμάτια άνω των 150.000 δραχμών. Αυτό το μαγαζί έκαμαν στον Κούδα”  έγραψε ο Γιάννης Κούδας, ενώ μια μέρα αργότερα ο ίδιος ο παίκτης εξηγούσε: "“Εγώ και οι οικογένειά μου υπομείναμε πολλά και φτάσαμε σε σημείο να στερηθούμε ακόμη και την τροφή. Τα υπομείναμε γιατί αγαπούσαμε και εξακολουθούμε να αγαπούμε τον ΠΑΟΚ. Για μένα και την οικογένειά μου είναι η δεύτερη θρησκεία. Πέραν όμως, από όλα αυτά, δεν ανέχομαι από κανέναν να αποκαλεί εμένα και την οικογένειά μου εκβιαστές... Το σωματείον “Ολυμπιακός” εις το οποίο μόνος μου ζήτησα να πάω, έχει τόσο στενές φιλικές σχέσεις με τον αγαπημένο μου ΠΑΟΚ, ώστε να παρέχει εγγυήσεις ότι θα με προσέξει... Γνωρίζετε άλλωστε ότι για τη μεταγραφή μου εγώ δεν αξίωσα τίποτα από το νέο μου σωματείο τον Ολυμπιακό”.

Συνημμένα

• koudas_sinentefxi.jpg
    koudas_sinentefxi.jpg
    55 KB · Εμφανίσεις: 13

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Και  επειδη  με  νευριασες  παρε  και  αυτο  για  να  μαθαινεις  την  πραγματικη  σου  ιστορια.....

Το καλοκαίρι του 1966, ο Κούδας ήταν 20 ετών και είχε προλάβει να δείξει από πολύ μικρός το αστείρευτο ταλέντο του. Αέρινος, γρήγορος, με εξαιρετική πάσα και τελειώματα, έγινε γρήγορα βασικό στέλεχος του ΠΑΟΚ, με όλους να προβλέπουν ότι θα αφήσει εποχή. Τη σεζόν 1965-66 είχε παίξει σε 29 αγώνες της Α Εθνικής, σκοράροντας 13 γκολ. Ένα απ΄αυτά ήταν και στο 3-2 του Δικεφάλου επί του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της Τούμπας!

Το ποδόσφαιρο τότε δεν ήταν επαγγελματικό και οι παίκτες δεν είχαν συμβόλαια, αλλά δελτία τα οποία κρατούσαν οι ομάδες. Αν κάποιος ήθελε να φύγει, αυτό γινόταν μόνο με τη συγκατάθεση του σωματείου. Στις 14 Ιουλίου του 1966, η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην Θεσσαλονίκη, καθώς ο Κούδας μαζί με τον πατέρα του, βρέθηκαν στην Αθήνα, με τον νεαρό παίκτη αποφασισμένο να υπογράψει δελτίο στον Ολυμπιακό!

Τι είχε συμβεί; Θα πρέπει να πάμε 47 χρόνια πίσω για να καταλάβουμε. Η οικογένεια Κούδα ήταν φτωχή, ο νεαρός Γιώργος έπαιζε ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα εργαζόταν για να συνεισφέρει στο οικογενειακό εισόδημα. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βοηθήσει, ανοίγοντας ένα ουζερί στον πατέρα του. Φάνηκε, όμως, ασυνεπής, τα γραμμάτια διαμαρτυρήθηκαν και ένα χρέος 150.000 δραχμών, που δημιουργήθηκε σε βάρος του Γιώργου Κούδα ήταν δυσβάσταχτο για τα δεδομένα της εποχής.

Ο Ολυμπιακός προσφέρθηκε να βοηθήσει. Ο Κούδας και ο πατέρας του, αποφάσισαν να φύγουν από την Θεσσαλονίκη και οι επιστολές που έστειλαν σε εφημερίδες της Θεσσαλονίκης ήταν ενδεικτικές: "Το παιδί μου έχει δημιουργήσει χρέος σε μετρητά και γραμμάτια άνω των 150.000 δραχμών. Αυτό το μαγαζί έκαμαν στον Κούδα”  έγραψε ο Γιάννης Κούδας, ενώ μια μέρα αργότερα ο ίδιος ο παίκτης εξηγούσε: "“Εγώ και οι οικογένειά μου υπομείναμε πολλά και φτάσαμε σε σημείο να στερηθούμε ακόμη και την τροφή. Τα υπομείναμε γιατί αγαπούσαμε και εξακολουθούμε να αγαπούμε τον ΠΑΟΚ. Για μένα και την οικογένειά μου είναι η δεύτερη θρησκεία. Πέραν όμως, από όλα αυτά, δεν ανέχομαι από κανέναν να αποκαλεί εμένα και την οικογένειά μου εκβιαστές... Το σωματείον “Ολυμπιακός” εις το οποίο μόνος μου ζήτησα να πάω, έχει τόσο στενές φιλικές σχέσεις με τον αγαπημένο μου ΠΑΟΚ, ώστε να παρέχει εγγυήσεις ότι θα με προσέξει... Γνωρίζετε άλλωστε ότι για τη μεταγραφή μου εγώ δεν αξίωσα τίποτα από το νέο μου σωματείο τον Ολυμπιακό”.

Ενδιαφέρον....ποιο είναι το νόημα?Γι' αυτό ο ΠΑΟΚ δεν γουστάρει τον ΟΣΦΠ?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλά αυτό το "συμπρωτεύουσα" είναι όλα τα λεφτά...το λένε και δεν ντρέπονται...και μετά είναι και αυτό το αιώνιο κόμπλεξ....η νοοτροπία του μέσου Σαλονικιού είναι ίδια με την νοοτροπία του χωριάτη που πούλησε τα πρόβατα και τα χωράφια και κατέβηκε στην πρωτεύουσα να τα φάει στα μπουζούκια....

Καλα, μην το παραγαμησουμε, δε φταίει μονο ο κόσμος γι αυτο, όλοι όσοι φρόντισαν να καθιερωθεί το σλόγκαν της "συμπρωτεύουσας" φταίνε και ο κοσμάκης απλα έμαθε να αναμασα οτι του ταΐζουν χωρίς να το σκέφτεται.....

Γέννημα-θρεμα Θεσσαλονικιος αλλα έμαθα να μην περιμένω ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ..... Οτι καταφέρω μόνος μου!!! (και πιστεύω οτι μέχρι στιγμής καλα το πάω)

Δυστυχώς, μάλλον βόλευε πολυ να ειναι έτσι η κατάσταση στη χώρα, να ζει το 50+% του πληθυσμού στο κέντρο το υπόλοιπο 20% περίπου στη "συμπρωτεύουσα" και η επαρχία να ερημωνει.....

Μαντρωμενα και βολεμενα τα πρόβατα, δε βελαζουν πολυ πολυ, κάπως έτσι φτάσαμε στ σημερινά τα ΧΑΛΙΑ μας....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Καλα, μην το παραγαμησουμε, δε φταίει μονο ο κόσμος γι αυτο, όλοι όσοι φρόντισαν να καθιερωθεί το σλόγκαν της "συμπρωτεύουσας" φταίνε και ο κοσμάκης απλα έμαθε να αναμασα οτι του ταΐζουν χωρίς να το σκέφτεται.....

Γέννημα-θρεμα Θεσσαλονικιος αλλα έμαθα να μην περιμένω ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ..... Οτι καταφέρω μόνος μου!!! (και πιστεύω οτι μέχρι στιγμής καλα το πάω)

Δυστυχώς, μάλλον βόλευε πολυ να ειναι έτσι η κατάσταση στη χώρα, να ζει το 50+% του πληθυσμού στο κέντρο το υπόλοιπο 20% περίπου στη "συμπρωτεύουσα" και η επαρχία να ερημωνει.....

Μαντρωμενα και βολεμενα τα πρόβατα, δε βελαζουν πολυ πολυ, κάπως έτσι φτάσαμε στ σημερινά τα ΧΑΛΙΑ μας....
Γενικά η νοοτροπία δεν είναι και η καλύτερη....και ξέρω πολλούς Σαλονικιούς που πιστεύουν το ίδιο....ειδικά αυτό το "μας γαμάει η Αθήνα" έχει κουράσει πολύ κόσμο....

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Παρτε τον  και  με  τη  φανελα  του  Θ Ρ Υ Λ Ο Υ.........ΚΟΝΤΡΑ  ΣΤΟΝ  ΕΘΝΙΚΟ.....

Συνημμένα

• koudas_osfp_ethnikos.jpg
    koudas_osfp_ethnikos.jpg
    32,4 KB · Εμφανίσεις: 20

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ενδιαφέρον....ποιο είναι το νόημα?Γι' αυτό ο ΠΑΟΚ δεν γουστάρει τον ΟΣΦΠ?

Θεωρητικά απο εκει ξεκίνησε ο "πόλεμος και έχθρα" τους, λόγω της ιστορίας του κουδα που φυσικα αλλιώς την παρουσίαζαν και το κάνουν μέχρι σήμερα στη Θεσσαλονίκη! Τότε ήταν που γιγαντωθηκε και η κωλοφυλλαδα του Μπουζα, το ευαγγέλιο του παοκτση, ο οποίος αν και άρρωστος βαζελος, προερχόμενος απο Ηνωμένες Καλαμάτα, μυριστηκε ψωμί στην υπόθεση και άρχισε η μεγάλη της προπαγάνδας σχολή..... Βάλε και το οτι ήταν η εποχή που η χουντα είχε αναγάγει το ποδόσφαιρο σαν "αρτο και θέαμα" για το λαό και έγινε χώρος εκτόνωσης το γήπεδο, δεν έπεφτε άσχημη μια κόντρα του λαού, κατα το "διαίρει και βασίλευε".....

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα, άλλωστε οι πολυ παλιοί ξέρουν οτι μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '70 παοκ δεν υπήρχε, ουσιαστικά απο τον πρώτο τους τίτλο το '72 εμφανίστηκαν, μέχρι τότε μονο Αρης υπήρχε απο Θεσσαλονίκη σε τοπικά και κάποια πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Θεωρητικά απο εκει ξεκίνησε ο "πόλεμος και έχθρα" τους, λόγω της ιστορίας του κουδα που φυσικα αλλιώς την παρουσίαζαν και το κάνουν μέχρι σήμερα στη Θεσσαλονίκη! Τότε ήταν που γιγαντωθηκε και η κωλοφυλλαδα του Μπουζα, το ευαγγέλιο του παοκτση, ο οποίος αν και άρρωστος βαζελος, προερχόμενος απο Ηνωμένες Καλαμάτα, μυριστηκε ψωμί στην υπόθεση και άρχισε η μεγάλη της προπαγάνδας σχολή..... Βάλε και το οτι ήταν η εποχή που η χουντα είχε αναγάγει το ποδόσφαιρο σαν "αρτο και θέαμα" για το λαό και έγινε χώρος εκτόνωσης το γήπεδο, δεν έπεφτε άσχημη μια κόντρα του λαού, κατα το "διαίρει και βασίλευε".....

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα, άλλωστε οι πολυ παλιοί ξέρουν οτι μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '70 παοκ δεν υπήρχε, ουσιαστικά απο τον πρώτο τους τίτλο το '72 εμφανίστηκαν, μέχρι τότε μονο Αρης υπήρχε απο Θεσσαλονίκη σε τοπικά και κάποια πανελλήνια πρωταθλήματα.

Το μόνο καλό που έχει η Θεσ/νίκη σε ποδοσφαιρικό επίπεδο είναι ο Ραπτόπουλος που μας κάνει και γελάμε!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Οχι ρε  τυπε  γελαμε  και  με  μπαοκ........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βασικά γελάω με τους "καμμένους" παοκτσήδες....που κάθε καλοκαίρι, έχουν εξασφαλισμένο στο μυαλό τους το πρωτάθλημα, το κύπελλο, το τσου λου και πάει λέγοντας.....

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
αλλη μια συζητηση ειπεδου που αλλαξε το ρου της ιστοριας

τα καρντασια στην νεαπολη θα ηταν υπερηφανα αν με εβλεπαν να χρησιμοποιώ τετοιες λεξεις

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Γενικά η νοοτροπία δεν είναι και η καλύτερη....και ξέρω πολλούς Σαλονικιούς που πιστεύουν το ίδιο....ειδικά αυτό το "μας γαμάει η Αθήνα" έχει κουράσει πολύ κόσμο....

Ασ´τα, γαματα, πρόσφατο σχετικό παράδειγμα η ιστορία με την "υποθαλάσσια αρτηρία", πέταξαν ένα ψίχουλο υπό μορφή ταματος στο Θεσσαλονικιο και αντί να σκεφτεί λιγάκι, τι ειναι αυτο, πως θα γίνει, αν πρέπει να γίνει, απλα καιγόταν επι 10+ χρονια ΠΟΤΕ θα γίνει, πέρασαν τα χρονια, έπεσε άκυρο, τσουουουπ η "κακιά Αθήνα"......

Εν τω μεταξύ ένα ΑΠΛΟ-ΦΤΗΝΟ-ΠΡΑΚΤΙΚΟ έργο που ούτε καν χρειαζόταν να μεσολαβήσει ούτε η "κακια" ούτε κανεις, ήταν σχεδόν έτοιμο και υπήρχε στα σκαριά, η θαλάσσια συγκοινωνία απο το κέντρο προς την ανατολική πλευρά και τα περίχωρα, κάηκε απο την αρχή..... Θα είχε λύσει πολλα απο τα προβλήματα μετακίνησης-κυκλοφοριακού-ρύπανσης και πρακτικοτητας για 30-40% του πληθυσμού που μένει και κινείται απο και προς εκείνη την πλευρά...

Αλλα μας έφαγαν οι παπαγεωργοπουλοι-σαξωνηδες-λεμουσιες και ψωμιαδηδες!

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Και  για  να  σας   φυγει η  καψα  προτεινω  να  δημιουργηθει  θεση  Σ Υ Μ Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Τ Η......

να  χαρειται  και  εσεις  λιγο........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αφου  εχουμε  συμπρωτευουσα   να  εχουμε  και  συμπρωταθλητη...........να  τα  μοιραζομαστε  ολα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Έκτακτη ανακοίνωση της ΟΥΕΦΑ

Η επιτροπή εκτάκτου ανάγκης της ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε πριν από λίγο πως, όσες ομάδες αποκλειστούν απόψε από τα πλει οφ του Γιουρόπα Λίγκ θα μπούνε σε μια ειδική κλήρωση προκειμένου να αναδειχθεί η -τυχερή- ομάδα που θα αντικαταστήσει την Φενέρμπαχτσέ που αποκλείστηκε από την διοργάνωση.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν ο Ατρόμητος αποκλειστεί απόψε από την Αλκμααρ θα συμμετέχει σ΄ αυτή την ειδική κλήρωση της ΟΥΕΦΑ για την ομάδα που θα αντικαταστήσει την Φενέρ στους ομίλους.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

αυτος νευριασε με αρειανο και ανταπανταει με κουδα

ρε λακαμα γαμω τα ληγμενα σου
στειλε πμ για να σου βρω καλο σταφ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom