Αυτή την καραμέλα ότι ήρθε ο Σαβίδης στην Ελλάδα για να πάρει έργα και πείρε τον ΠΑΟΚ για να πάρει έργα είναι μόνο για τους αφελείς και τους ηλίθιους ….
Είναι σαν τις μεταγραφές του Ροναλντίνιο και Ντρογμπά…
Αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς να τα λες σε παιδάκια…. Θα πρέπει να είναι χαζός αν νομίζει κανένας ότι ο Σαβίδης έδωσε δικά του λεφτά 25-30 εκατομμύρια δικά του λεφτά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του ΠΑΟΚ για να πάρει ένα Ξενοδοχείο (χα χα)
και μία χρεωκοπημένη βιομηχανία καπνού ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη( όταν έχει έναν κολοσσό καπνού στο Ροστόφ) ….. Και ακόμα πιο αφελής θα πρέπει να είναι όποιος νομίζει ότι ο Πουτιν μάλωσε τον Σαβίδη επειδή κάνει επενδύσεις στην Ελλάδα….
Ποιοι τα λένε αυτά τα κανάλια του Μπομπολα και η Τρέμη (χα χα) ….
Λίγοι ξέρουν ποιος είναι πραγματικά ο Σαβίδης και γιατί εδώ και 6 χρόνια ήθελε τον ΠΑΟΚ και ποιοι είναι από πίσω…. Δεν πρόκειται να σας πω φυσικά …γιατί με βολεύει όπως βολεύει και τον Σαβίδη να νομίζετε ότι τα λεφτά που ξοδεύει στον ΠΑΟΚ είναι δικά του και ότι ήρθε στην Ελλάδα για να πάρει έργα (δημόσιες επιχειρήσεις που είναι για μπλούμ και σκότωμα και δεν τις θέλει πρακτικά κανείς και παρουσιάζεται σαν θεός ο Σαβίδης με την μεγαλύτερη προσφορά ) και χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ σαν όχημα και ότι είναι μαλωμένος με τον Πουτιν….. Έτσι συνεχίστε…. Συνεχίστε….
Απελπισμένος ΑντιΠΑΟΚτσης:Αχ θέε μου κάνε να φύγει ο Σαβίδης από τον ΠΑΟΚ
Θεός : Προσπαθώ… κάνω ότι μπορώ… αλλά αυτός κάνει μεταγραφές τώρα τι να πω είναι τρελος?
Απελπισμένος ΑντιΠΑΟΚτσης: Μα καλά γιατί δεν έστειλες ένα Σαβιδη και στην δικιά μου ομάδα και μου έστειλες παπαδες?
Θεός : Τι κακό έχουν οι ΠΑΠΑΔΕΣ?