Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Αμυντικό χαφ έχουμε Τσιώλη... ειναι deep playmaker defensine midfielder playing style...

Deep lying playmaker λέγεται σκατόβλαχε γαμώ τη στάνη σου, μου θες κι αγγλικά τρομάρα σου. Αν κι ο τζιόλης είναι σκέτο... deep lying

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Deep lying playmaker λέγεται σκατόβλαχε γαμώ τη στάνη σου, μου θες κι αγγλικά τρομάρα σου. Αν κι ο τζιόλης είναι σκέτο... deep lying
Συγχωρα τον,εχει να παιξει FM αρκετο καιρο και τα ξεχασε...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
xaxa  :2funny: πλάκα κάνεις  :2funny:
Δεν είναι παπαρια είναι η [glow=red,2,300]αλήθεια[/glow] που την λένε [glow=red,2,300]όλοι[/glow]... πρώτα από όλα την λένε και πάρα πολλοί υγιής σκεπτόμενοι Αριανοι που δεν ζούνε στον κόσμο τους και μέσα στο ψέμα... Το λένε όλοι οι ΑΕΚτσίδες... οι Βαζελοι... οι ίδιοι οι γαύροι βγαίνουν στα ραδιοφωνα και σας λένε παράρτημα... οπότε δεν είναι καραμέλα που την λέω μόνο εγώ, εκτός και αν ζεις στον κόσμο σου και δεν αντιλαμβάνεσε τι γίνετε γύρω σου...
Αν πάλι σε πειράζει που την λέω και εγώ (επι προσωπικου) τότε αδερφέ να μην το ξάνα πω εγώ αν σε χαλάει , γιατί πίστεψέμε το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να σου χαλάω την διάθεση.... PIECE :2funny:

Κατ' αρχας, αλήθεια και μέσος παοξης ειναι αντίθετες έννοιες, τέλος!
Δεύτερον, το λένε όλοι, έχεις δίκιο, ο μπαμπης ο σουγιάς, ο Κώστας ο μπαλτας και ο πεταλούδας ο Νίκος.....

Αυτή την πιπα που ανακαλυψατε εσχάτως να λέτε και να χαίρεστε, ένας ειναι ο λόγος, να αποτιναξετε από πάνω σας τη ρετσινιά..... Γιατι όταν ο γαυρος σε εχει 15 χρονια σχεδόν ΓΚΟΜΕΝΑ, περνάει ΑΕΡΑΣ από το γηπεδακι σου και οι παίκτες που έχουν κατηφορισει προς το μεγάλο λιμάνι με αδιευκρίνιστες διεργασίες ειναι πάνω από παλάμη ίσως και δυο παλαμες, καθώς και όταν εστηνες την κωλαρα σου (όχι προσωπικά, σα σωματείο) στους βαζελους με βοκολους και καραγκουνηδες να ανοίγουν τις αμυνες σα βεντάλια, γελουσαν και τα τσιμέντα...... Και όταν καπάκι σε εχει κάνει ξανά τώρα ο γαυρος το .....τανακι του και σε κρατάει ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ δεύτερο, παράρτημα λέγεσαι.... Με γκαγκατσεικο και σια να κάνουν πάρτυ, μπαμπάς στον original γαυρο, γιος στον ιμιτασιον...... Όταν χθες το βράδυ υπεγραψες σα λογιστακος επιταγή 11+ επιπλέον εκ. Ευρώ στο θείο βαγγελα για το μπατζετ του, σκυφτουλης είσαι, τουλάχιστον ο βαζελος το πάλευε και λίγο όταν ήταν στη θέση σου, εσυ είσαι και ΠΟΥΘΕΝΑΣ παναθεμα σε στην Ευρώπη.....(έχετε και μούτρα να κοροιδευετε το αήττητο του Χαριλάου σε 27 Ευρωπαϊκά παιχνίδια, που δε μπορείτε ούτε 1σαιζον να κρατήστε τη "μεγαλύτερη έδρα της Ευρώπης και της υφηλίου"  :jerking: ναουμ)  :2funny:

Παράρτημα γιατι στα χάλια που έχω καταντήσει πήρα δανεικό παίκτη που θα πήγαινε σε ανταγωνιστρια ομάδα μου και προσπαθώντας να σωθω με ΕΣΦΑΞΑΝ   Κ-Α-Ι   στο παιχνίδι της χρονιάς πέρσι και ο Θεός ξέρει πως τελικά το πήρα, στον Ατρόμητο που πήρα ανάποδη κόκκινη κάρτα στο 30', το λένε μονο αυτοί που σου είπα......

Είπαμε, αν θυμάσαι και το πανό στο Βόλο το '80, μια φορα ρουφιάνος, ΠΑΝΤΑ ρουφιάνος.....

kingwulf

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Ζηλεύεις  ε... σου πείρα τους καλύτερους διεθνής παίχτες και τα μισά λεφτά θα τα πάρω από την Εθνική ...χαχα (ας είναι καλά ο Σαντος).... :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.spox.com/de/sport/fussball/bundesliga/0903/Bilder/alexandros-tziolis-514.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.i-live.gr/wp-content/uploads/2010/09/news-ellada-spiropoulos-kroatia.jpg[/img[/URL]]
[img]http://media.larena.it/media/2013/01/590327_369555_resize_526_394.jpg
images
Αυτη η ομαδα μαυτους τους παικτες και εχοντας οι αλλοι τον (Δωνη) της Ισπανιας χτυπαει πρωταθλημα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
καταλάβε κατι..αλλο να μαζεψεις απο τον παναθηναικο λετο, ζιλμπερτο, σισε και αλλο σπυροπουλο, κουινσι, τζιολη

στην μια περιπτωση γινεσε πρωταθλητης και στην αλλη Loser

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ένα όνομα ακόμα δεν ακούστηκε από ΠΑΟ,αλλά είμαι σίγουρος μέχρι 31 Αυγούστου θα ακουστεί

ΦΟΡΝΑΡΟΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

έτσι κι αλλιώς οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ γίνονται με συγκεκριμένα κριτήρια εδώ και χρόνια

διωγμένος
ελεύθερος
χιαστούς
καμία συμμετοχή τα προηγούμενα χρόνια

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
καταλάβε κατι..αλλο να μαζεψεις απο τον παναθηναικο λετο, ζιλμπερτο, σισε και αλλο σπυροπουλο, κουινσι, τζιολη

Ειναι γάτα λέμε ο ρωσοποντιος, επειδη δεν του εκατσαν με τη σειρά, Ροναλτινιο,μπερμπατοφ,νειμαρ,ντρογκμπα,Τζιμπουρ κλπ κλπ είπε να πάρει τΖιωλη (ο άλλος ειναι προπονητής παοκια) σπυροπουλο,κατσουρανη (πέρσι) κιτσιου και έναν δανεικό σεντερφορ που τα τελευταία 2χρονια εχει βάλει 3γκολ και έκανε 2 χιαστους, γκολ και εγχείρηση (το τελευταίο ήταν σε προπόνηση, πιο χαλαροί ρυθμοί, το γλίτωσε το "μαχαίρι")!!!!!!  :2funny: :2funny:

Οπως έλεγε και ένας φιλος, για το γάμο του ρπ, έκανε πρόταση γάμου στη Μονικα Μπελουτσι και επειδη αυτή δεν ήθελε να έρθει να ζήσει στην Ελλάδα, παντρεύτηκε τελικά Ελληνίδα, τη Γεωργία Βασιλειαδου!!!!  
:2funny: :2funny: :2funny::2funny:

Αλλα το κόλπο ειναι άψογο, τα μισά συμβόλαια ειναι πληρωμένα από την Εθνική de facto, τα υπόλοιπα θα τα πληρώσουν τα πρόβατα με διαρκείας και εισπράξεις, ζααααααχαρη ειναι ο ρπ...

Στον παοκ διοικεί η συμμορία του 2004 και τα κοζια καλα κρατούν.....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ειναι γάτα λέμε ο ρωσοποντιος, επειδη δεν του εκατσαν με τη σειρά, Ροναλτινιο,μπερμπατοφ,νειμαρ,ντρογκμπα,Τζιμπουρ κλπ κλπ είπε να πάρει τΖιωλη (ο άλλος ειναι προπονητής παοκια) σπυροπουλο,κατσουρανη (πέρσι) κιτσιου και έναν δανεικό σεντερφορ που τα τελευταία 2χρονια εχει βάλει 3γκολ και έκανε 2 χιαστους, γκολ και εγχείρηση (το τελευταίο ήταν σε προπόνηση, πιο χαλαροί ρυθμοί, το γλίτωσε το "μαχαίρι")!!!!!!  :2funny: :2funny:

Οπως έλεγε και ένας φιλος, για το γάμο του ρπ, έκανε πρόταση γάμου στη Μονικα Μπελουτσι και επειδη αυτή δεν ήθελε να έρθει να ζήσει στην Ελλάδα, παντρεύτηκε τελικά Ελληνίδα, τη Γεωργία Βασιλειαδου!!!!  
:2funny: :2funny: :2funny::2funny:

Αλλα το κόλπο ειναι άψογο, τα μισά συμβόλαια ειναι πληρωμένα από την Εθνική de facto, τα υπόλοιπα θα τα πληρώσουν τα πρόβατα με διαρκείας και εισπράξεις, ζααααααχαρη ειναι ο ρπ...

Στον παοκ διοικεί η συμμορία του 2004 και τα κοζια καλα κρατούν.....

προεδρος που μπαινει σε παε με τον τριτο περισσοτερο κοσμο στην ελλαδα με εναν παναθηναικο διαλυμενο, και αγοραζει κατσουρ, τζιολη, σπυροπουλο, καποιον βιτορ και εναν επιθετικο με 3 γκολα σε 4 χρονια μονο καβλωμενος δεν ειναι...μονο σοβαρες προθεσεις στην μπαλα δεν εχει...

και παραλληλα να λεει οτι χτυπησε την πορτα ροναλντινιο και μπερμπατοφ...λες και δεν υπηρχε πχ σαβιολα...Οι αμπραμοβιτς καβλωσαν το 09 να φερουν σισε και τον εφεραν..δεν μιλαγαν για ντρογμπαδες και πως δεν ειναι ωριμο το εδαφος..αυτα ειναι για 15χρονα...

εχεις δει το ελληνικο με τον βεγγο που ελεγε θα σε κανω βασιλισσα και την ειχε στο χαμοσπιτο;;;;;

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Κατ' αρχας, αλήθεια και μέσος παοξης ειναι αντίθετες έννοιες, τέλος!
Δεύτερον, το λένε όλοι, έχεις δίκιο, ο μπαμπης ο σουγιάς, ο Κώστας ο μπαλτας και ο πεταλούδας ο Νίκος.....

Αυτή την πιπα που ανακαλυψατε εσχάτως να λέτε και να χαίρεστε, ένας ειναι ο λόγος, να αποτιναξετε από πάνω σας τη ρετσινιά..... Γιατι όταν ο γαυρος σε εχει 15 χρονια σχεδόν ΓΚΟΜΕΝΑ, περνάει ΑΕΡΑΣ από το γηπεδακι σου και οι παίκτες που έχουν κατηφορισει προς το μεγάλο λιμάνι με αδιευκρίνιστες διεργασίες ειναι πάνω από παλάμη ίσως και δυο παλαμες, καθώς και όταν εστηνες την κωλαρα σου (όχι προσωπικά, σα σωματείο) στους βαζελους με βοκολους και καραγκουνηδες να ανοίγουν τις αμυνες σα βεντάλια, γελουσαν και τα τσιμέντα...... Και όταν καπάκι σε εχει κάνει ξανά τώρα ο γαυρος το .....τανακι του και σε κρατάει ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ δεύτερο, παράρτημα λέγεσαι.... Με γκαγκατσεικο και σια να κάνουν πάρτυ, μπαμπάς στον original γαυρο, γιος στον ιμιτασιον...... Όταν χθες το βράδυ υπεγραψες σα λογιστακος επιταγή 11+ επιπλέον εκ. Ευρώ στο θείο βαγγελα για το μπατζετ του, σκυφτουλης είσαι, τουλάχιστον ο βαζελος το πάλευε και λίγο όταν ήταν στη θέση σου, εσυ είσαι και ΠΟΥΘΕΝΑΣ παναθεμα σε στην Ευρώπη.....(έχετε και μούτρα να κοροιδευετε το αήττητο του Χαριλάου σε 27 Ευρωπαϊκά παιχνίδια, που δε μπορείτε ούτε 1σαιζον να κρατήστε τη "μεγαλύτερη έδρα της Ευρώπης και της υφηλίου"  :jerking: ναουμ)  :2funny:

Παράρτημα γιατι στα χάλια που έχω καταντήσει πήρα δανεικό παίκτη που θα πήγαινε σε ανταγωνιστρια ομάδα μου και προσπαθώντας να σωθω με ΕΣΦΑΞΑΝ   Κ-Α-Ι   στο παιχνίδι της χρονιάς πέρσι και ο Θεός ξέρει πως τελικά το πήρα, στον Ατρόμητο που πήρα ανάποδη κόκκινη κάρτα στο 30', το λένε μονο αυτοί που σου είπα......

Είπαμε, αν θυμάσαι και το πανό στο Βόλο το '80, μια φορα ρουφιάνος, ΠΑΝΤΑ ρουφιάνος.....

1ον Την μεγαλύτερη αρνητική παράδοση στην ιστορία ο γαύρος την έχει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα όπως και τις περισσότερες ήττες από κάθε άλλη ομάδα, ακόμα και τα τελευταία 15 χρόνια που λες εγώ τον έχω κανονίσει πιο πολλές φορές από όλους…δες στατιστικα
2ον Εγώ όταν πουλούσα παίχτες στον βαζελο με υπερτιμημένες τιμες και τον έπιανα τον κώλο εσύ ξεπουλούσες παίχτες στον γαυρο…
3ον αήττητο του Χαριλάου είναι σε 26 Ευρωπαϊκά παιχνίδια από τις 28 συνολικά συμμετοχές στην Ευρώπη (ο ΠΑΟΚ έχει τις διπλάσιες) αλλά ποτέ δεν έπαιξες προκριματικά τσου λου και ποτέ δεν έφτασες όπως και ο ΠΑΟΚ ως τους 16 του ΟΥΕΦΑ τουλάχιστον…. Μέχρι τους 32 και οι δύο….
4ον Το ότι έδωσα πρωτάθλημα στον Βαζελο και αυτός σε εμένα και ότι πήγαν κάποιοι και σήκωσαν πανό στον Βόλο για να σας κάνουν καζούρα (είναι οι ίδιοι που σας πέταξαν έξω από την θύρα 3) είναι αλήθεια … και ντροπή τους … εγώ δεν υιοθετώ καμία από τις δύο ενέργειες… είμαι νέας γενιάς....
5ον Ο Γκαγκάτσης ήταν δικηγόρος στον ΠΑΟΚ πριν πάει στον γαύρο … από τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε καριέρα και μετά κατέβηκε κάτω… και τώρα δουλεύει πάλι για τον ΠΑΟΚ… Ο Γκαγκάτσης πήγε να δώσει ένα κύπελλο στον ΑΡη  αλλά εσείς οι Αριανοί το πετάξατε στα σκουπίδια όταν παίξατε με τον γαύρο τελικό στο Καυτατζογλιο και δώσατε το κύπελλο να το σηκώσει μέσα στην Μακεδονια ο γαύρος… Τότε είχατε καλή ομάδα και Μπαγεβιτς… Αλλά αυτά αν τα κάνανε άλλοι… τέλος πάντων..
6ον Οι ΑΕΚτσίδες - Βαζελοι (αλλα και γαυροι τα λένε στα ραδιοφωνα ) εσας λένε ρουφιάνους του βορρά επειδή εσεις περνετε επι δύο χρόνια δανικούς από τον Μαρινακη και του φιλάτε λένε το χερι... αυτοί τα λένε δεν τα λέω εγώ.. και οταν ενω όλοι ενώ ολοι αυτοί...

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

:think:
Φαφουτε φέτος θα μπεις πλει οφ ή θα έχουμε πάλι μπαραζ με τον Πανοπουλο και θα βάζεις παλι τελευταία στιγμή την Ξανθη να κάνει προετημασία νωρίς νωρίς...? Αυτός ο Αλαφούζος Τανκερ έχει γιατί δεν έδωσε εγγυητική των 10 εκατμ που έλεγε να πεξετε ευρώπη? Το ξέρεις οτι έχει τιμωρία με αναστολή από το financial fair play και πας για τιμωρία έτσι και δεν βάλει χρήμα φέτος....  :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
:think:
Φαφουτε φέτος θα μπεις πλει οφ ή θα έχουμε πάλι μπαραζ με τον Πανοπουλο και θα βάζεις παλι τελευταία στιγμή την Ξανθη να κάνει προετημασία νωρίς νωρίς...? Αυτός ο Αλαφούζος Τανκερ έχει γιατί δεν έδωσε εγγυητική των 10 εκατμ που έλεγε να πεξετε ευρώπη? Το ξέρεις οτι έχει τιμωρία με αναστολή από το financial fair play και πας για τιμωρία έτσι και δεν βάλει χρήμα φέτος....  :2funny:

Ελπιζουμε σε επιστροφη του τσιγγερ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
1ον Την μεγαλύτερη αρνητική παράδοση στην ιστορία ο γαύρος την έχει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα όπως και τις περισσότερες ήττες από κάθε άλλη ομάδα, ακόμα και τα τελευταία 15 χρόνια που λες εγώ τον έχω κανονίσει πιο πολλές φορές από όλους…δες στατιστικα
2ον Εγώ όταν πουλούσα παίχτες στον βαζελο με υπερτιμημένες τιμες και τον έπιανα τον κώλο εσύ ξεπουλούσες παίχτες στον γαυρο…
3ον αήττητο του Χαριλάου είναι σε 26 Ευρωπαϊκά παιχνίδια από τις 28 συνολικά συμμετοχές στην Ευρώπη (ο ΠΑΟΚ έχει τις διπλάσιες) αλλά ποτέ δεν έπαιξες προκριματικά τσου λου και ποτέ δεν έφτασες όπως και ο ΠΑΟΚ ως τους 16 του ΟΥΕΦΑ τουλάχιστον…. Μέχρι τους 32 και οι δύο….
4ον Το ότι έδωσα πρωτάθλημα στον Βαζελο και αυτός σε εμένα και ότι πήγαν κάποιοι και σήκωσαν πανό στον Βόλο για να σας κάνουν καζούρα (είναι οι ίδιοι που σας πέταξαν έξω από την θύρα 3) είναι αλήθεια … και ντροπή τους … εγώ δεν υιοθετώ καμία από τις δύο ενέργειες… είμαι νέας γενιάς....
5ον Ο Γκαγκάτσης ήταν δικηγόρος στον ΠΑΟΚ πριν πάει στον γαύρο … από τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε καριέρα και μετά κατέβηκε κάτω… και τώρα δουλεύει πάλι για τον ΠΑΟΚ… Ο Γκαγκάτσης πήγε να δώσει ένα κύπελλο στον ΑΡη  αλλά εσείς οι Αριανοί το πετάξατε στα σκουπίδια όταν παίξατε με τον γαύρο τελικό στο Καυτατζογλιο και δώσατε το κύπελλο να το σηκώσει μέσα στην Μακεδονια ο γαύρος… Τότε είχατε καλή ομάδα και Μπαγεβιτς… Αλλά αυτά αν τα κάνανε άλλοι… τέλος πάντων..
6ον Οι ΑΕΚτσίδες - Βαζελοι εσας λένε ρουφιάνους του βορρά επειδή εσεις περνετε επι δύο χρόνια δανικούς από τον Μαρινακη και του φιλάτε λένε το χερι... αυτοί τα λένε δεν τα λέω εγώ.. και οταν ενω όλοι ενώ ολοι αυτοί...
Φιλε αν αληθινα το πιστευεις αυτο δεν μπορουμε να συζηταμε σοβαρα...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
2ον Εγώ όταν πουλούσα παίχτες στον βαζελο με υπερτιμημένες τιμες και τον έπιανα τον κώλο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα  τα  διαβασει  αυτα  ο  Τζιγγερ  και  θα  χασει  τον  υπνο  του  που  τον  πιανατε

[move]Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Ο........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Φιλε αν αληθινα το πιστευεις αυτο δεν μπορουμε να συζηταμε σοβαρα...

Φίλε εσεις οι Αριανοί τα λέτε ότι ντροποί που περνουμε δανικους από τον γαυρο καλύτερα να πεφταμε περιφανα με την ΑΕΚ και να ανέβενα καθαρός και εσέις δώσατε τον Μαυρογενίδη και Αβραμ στον γαυρό και τους κυνιγούσατε στην ΠΑΕ και ζητούσαν μετά λεφτά και το λάκωμα... Οι Αριανοί τα λενε στο Ραδιοφωνο...

Χθες βγηκε Αριανός και έλεγε ότι καλύτερα να έπεφτα παρα ξανά τον Τατο και 99 σφαλιάρες και να μην μπορώ να παίξω Ευρώπη....

Το ξέρεις οτι υπάρχει περίπτωση από φέτος η ΑΕΚ να παίξει β' εθνική γιατί ζητάνε ομάδες να αντικαταστησουν αυτες που πέσανε οικιοθελώς στην γ από την β... Το ψαχνουν....

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ελπιζουμε σε επιστροφη του τσιγγερ

φίλε ο Τσιγγερ είναι μόνο για Ραλλυ και γκομενες και κολεγια... δεν ασχολείτε με ποδοσφαιρο... και δεν θέλουν να το κάνουν... εδώ σας πεταξε έξω από το προπονητικό... ;)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Φίλε εσεις οι Αριανοί τα λέτε ότι ντροποί που περνουμε δανικους από τον γαυρο καλύτερα να πεφταμε περιφανα με την ΑΕΚ και να ανέβενα καθαρός και εσέις δώσατε τον Μαυρογενίδη και Αβραμ στον γαυρό και τους κυνιγούσατε στην ΠΑΕ και ζητούσαν μετά λεφτά και το λάκωμα... Οι Αριανοί τα λενε στο Ραδιοφωνο...

Χθες βγηκε Αριανός και έλεγε ότι καλύτερα να έπεφτα παρα ξανά τον Τατο και 99 σφαλιάρες και να μην μπορώ να παίξω Ευρώπη....

Το ξέρεις οτι υπάρχει περίπτωση από φέτος η ΑΕΚ να παίξει β' εθνική γιατί ζητάνε ομάδες να αντικαταστησουν αυτες που πέσανε οικιοθελώς στην γ από την β... Το ψαχνουν....
Κι εγω που δεν μιλαω σε ραδιοφωνα την ιδια γνωμη εχω,περυσι ευχομουν να πεσω να "καθαρισω",ομως απο το να ξευτιλιζομαι αγωνιστικα καθε Κυριακη και να χω και τα αρρωστα να μπουκαρουν χιλιες φορες Τατος,απλα πραγματα!!Αν γινεις προεδρος εσυ με περιορισμο μεταγραφων μπορεις να προτεινεις αλλη λυση,εγω δεν την βλεπω!

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
2ον Εγώ όταν πουλούσα παίχτες στον βαζελο με υπερτιμημένες τιμες και τον έπιανα τον κώλο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα  τα  διαβασει  αυτα  ο   Τζιγγερ   και  θα  χασει  τον  υπνο  του  που  τον  πιανατε

[move]Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Ο........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Ε ναι ρε φίλε χορηγία Βγενό + 8 εκατομυρια για Μελιση και Χριστοδουλοπουλο....  :2funny:
Η συμορια του 2004 έφαγε με χρυσά κουτάλια.... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom