Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Άντε θα σου γράψω ένα ποστ να σε ικανοποιήσω  :2funny:

Αν σου έφερνε τον Κοντρέρας τώρα που μένει ελεύθερος... τον Ελεύθερο Γιοβανοβιτς, τον ελεύθερο Λαζοβιτς θα σε χαλούσε....  ;) Εσύ κολλησες με το αμυντικό χαφ... εδώ χθες η Μεταλιστ δεν είχε σοβαρό αμυντικό χαφ θες εσύ να έχεις δέκα αμυντικά χαφ... Δεξί μπακ μόνο κάτι σε Λατιν θα μου άρεσε κάτι σαν τον παλιο καλό Νετο... Που είναι αυτός τώρα? Αλλά ο Κιτσιου είναι φίλε καλή μετοχή να επενδύσεις...  ;)
Παλι εγραψες με τον κιτσιου ρε τυπε  :2funny:

Εχει η ομαδα α.χαφ εκτος του γκαρσια και δεν το προσεξα  :think:

Εχω βιτορ στα στοπερ τι αλλο να θελω απ τι ζωη  :headbang:

Η πουτανα η τσσκα κανει την δουλεια τη,ς και η ομαδα μας δεν εχει σεντερ φορ... αλλα αμα παιρνεις 7.000  εισαι στα αρχιδια σου τελος.

ΥΓ. παιχτες σαν τον λινο πρεπει να γινουν αγαλμα στα αποδυτηρια

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Και πριν 4 χρόνια εχεις κερδισει 7 πεναλντι και ο ΠΑΟΚ 4 κανένα. :2funny:
Και μια άλλη χρονιά εσύ είχες ρεκορ 20 κόκκινες είχαν φάει συνολικά οι αντιπαλοί σου, δηλαδή σε κάθε παιχνίδι σχεδόν ο αντίπαλος σου έπαιζε με παίχτη λιγότερο ...  :2funny: Άσε ρε φίλε την γκρινια και τα στατιστικά του υπογείου.. ξεκολά...  ο ΠΑΟΚ δεν φταίει για το κατάντημα σας...:2funny:
Για τα ονοματα που παραθεσα και διωκονται ή ειναι ηδη στην ψειρου τσιμουδια....

Μια ζωη με την πλατη της ΕΠΟ ειστε και κανατε μαγκιες εκ του ασφαλους.

Για ποια καταντια μιλας ?

Κοιταξτε μπας και πληρωσει καμια δοση ο Ρωσσος γιατι ολο συναντησεις ειναι αλλα απο μπικικινια γιοκ...

Περυσι με δανεικους την βγαλατε.

Μπατατουδης νουμερο 2 μου θυμιζει και μετα θα ΞΑΝΑζητατε να σας χαριστουν ολα τα χρεη.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μια απλη ερωτηση ενος αμεροληπτου οπαδου.Ο Ρωσσος μιλουσε λεει με Ροναλντινο,Ντρογκμπα,κτλ,μεταγραφες απο 6 μυρια και πανω και δεν του κατσαν,δεν μπορουσε με τα μισα να φερει 3 παικταραδες,ενα 10αρι,ενα δεξι μπακ και ενα στοπερ (εκει ποναει κατα την γνωμη μου ο παοκ)να τελειωνει η μπουγαδα?Και παιζει προκριματικα Τσου Λου με ενα πιτσιρικα που κανονικα
θα πρεπε να βολοδερνει μεταξυ Σερρων και Καβαλας ως δανεικος και τωρα μαθαινει την θεση?Πως το εξηγειτε εσεις οι "μεγαλοι" παοκτσηδες?Για το ματς δεν μπορω να εχω γνωμη γιατι δεν το ειδα,ωστοσο αυτη την απορια την εχω μερες τωρα...

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Μπατατουδης νουμερο 2 μου θυμιζει και μετα θα ΞΑΝΑζητατε να σας χαριστουν ολα τα χρεη.

Ετσι τώρα αντί για ΙΝΤΕΡΣΑΤ και ΕΡΓΑΣ και ΩΤV έχουμε την ΣΕΚΑΠ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και PAOK TV...  :2funny:

Επισκέπτης
Μια απλη ερωτηση ενος αμεροληπτου οπαδου.Ο Ρωσσος μιλουσε λεει με Ροναλντινο,Ντρογκμπα,κτλ,μεταγραφες απο 6 μυρια και πανω και δεν του κατσαν,δεν μπορουσε με τα μισα να φερει 3 παικταραδες,ενα 10αρι,ενα δεξι μπακ και ενα στοπερ (εκει ποναει κατα την γνωμη μου ο παοκ)
Αρειανε αν εβαζες και ενα α.χαφ θα σε περνουσαν για κλωνο μου  :2funny:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Μια απλη ερωτηση ενος αμεροληπτου οπαδου.Ο Ρωσσος μιλουσε λεει με Ροναλντινο,Ντρογκμπα,κτλ,μεταγραφες απο 6 μυρια και πανω και δεν του κατσαν,δεν μπορουσε με τα μισα να φερει 3 παικταραδες,ενα 10αρι,ενα δεξι μπακ και ενα στοπερ (εκει ποναει κατα την γνωμη μου ο παοκ)να τελειωνει η μπουγαδα?Και παιζει προκριματικα Τσου Λου με ενα πιτσιρικα που κανονικα
θα πρεπε να βολοδερνει μεταξυ Σερρων και Καβαλας ως δανεικος και τωρα μαθαινει την θεση?Πως το εξηγειτε εσεις οι "μεγαλοι" παοκτσηδες?Για το ματς δεν μπορω να εχω γνωμη γιατι δεν το ειδα,ωστοσο αυτη την απορια την εχω μερες τωρα...

Είναι έξυπνος ο κοντός ... κέρδισε 5000 διαρκείας επιπλέον μόνο που το είπε ενώ ο Μαρινάκης μόλις είδε πτώση στο εμπορικό αναγκάστικε να φέρει παίχτες... να ξέρεις ... είναι γάτα ο κοντος... καμία σχέση με Πατατούδη... σε πουλάει και σε αγοράζει....  ;)

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

Αμυντικό χαφ έχουμε Τσιώλη... ειναι deep playmaker defensine midfielder playing style... μεγαλο πουλέν ... είδε τον έχω και αφίσα... όπου πήγε πείρα φανέλα.. να φαντστείς έγινα ΠΑΟΚ λόγο Τσίωλη....φέτος.. νεοΠΑΟΚτσης είμαι από μόδα και έτσι... ;)
URL]]

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αμυντικα χαφ εχεις ρε "κλωνε",Γκαρσια,κατσουρανη,Τζιωλη,Κατσε.Λιγοι κατ εμε αλλα ιεραρχεις τις αναγκες σου,δεν κανεις ομαδα διωχνοντας το μισο ροστερ,
για αμυντικα χαφ θα εψαχνα ενα καλο τον Δεκεμβρη και παικτη κλασης το αλλο καλοκαιρι...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μην γελάς
μαζί με Ανταμτσικ-Κμίετσικ και Βαλαώρα Ζιώγα μπροστά,παπάδες έκαναν!

Επισκέπτης
Αμυντικα χαφ εχεις ρε "κλωνε",Γκαρσια,κατσουρανη,Τζιωλη,Κατσε.Λιγοι κατ εμε αλλα ιεραρχεις τις αναγκες σου,δεν κανεις ομαδα διωχνοντας το μισο ροστερ,
για αμυντικα χαφ θα εψαχνα ενα καλο τον Δεκεμβρη και παικτη κλασης το αλλο καλοκαιρι...
Οι δυο τελευταιοι δεν ειναι α.χαφ ειναι ΑΜΠΑΛΑ ΧΑΦ  :2funny:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

Ο Αρης έμαθα πείρε ένα καλό Πωλονο αμυντικό χαφ (φαντάσου πήρατε εσείς και ακομα ο γαυρος δεν έχει αμχαφ)... θα τον παρακουλουθήσω και μπορεί να γίνει καμία ανταλαγή του χρόνου... Αλλά φίλε Τσιώλη δύσκολα να φύγει... μέτρα φέτος ποσες φορες θα είναι MVP ... με το καλημερα ήταν είδη μία φορά χθες...

Κατεβαίνω Ουκρανία με

Γλυκο

Κιτσιου  Λοπεθ  Βιτορ  Λινο

Κατσουρ Τσιωλης Λαζαρ

ΣΑΛΠΙ   ΝΕΣΙΝΤ  ΛΟΥΚΑΣ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Οι δυο τελευταιοι δεν ειναι α.χαφ ειναι ΑΜΠΑΛΑ ΧΑΦ  :2funny:
Για την Ψαροκωσταινα μια χαρα ειναι,τρενο θα σε πανε...για παραπανω σιγουρα θες καλυτερους αλλα πρεπει να ειναι και ελευθεροι η πολυ ακριβοι
για να συγκινησουν τον προεδρο...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ο Αρης έμαθα πείρε ένα καλό Πωλονο αμυντικό χαφ (φαντάσου πήρατε εσείς και ακομα ο γαυρος δεν έχει αμχαφ)... θα τον παρακουλουθήσω και μπορεί να γίνει καμία ανταλαγή του χρόνου... Αλλά φίλε Τσιώλη δύσκολα να φύγει... μέτρα φέτος ποσες φορες θα είναι MVP ... με το καλημερα ήταν είδη μία φορά χθες...

Κατεβαίνω Ουκρανία με

Γλυκο

Κατσουρ Τσιωλης Λαζαρ

ΣΑΛΠΙ   ΝΕΣΙΝΤ  ΛΟΥΚΑΣ

κατσουρ τσιολη στο κεντρο;;;;;

ανατριχιασα..................................................

μπρρρρρρρρρρρρρ

Επισκέπτης
Για την Ψαροκωσταινα μια χαρα ειναι,τρενο θα σε πανε...για παραπανω σιγουρα θες καλυτερους αλλα πρεπει να ειναι και ελευθεροι η πολυ ακριβοι
για να συγκινησουν τον προεδρο...
Περιμενε δεν τελειωσαν τα παλτα  :helpplea:, εχουμε και κρυφο ασσο στο μανικι... ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ  :headbang: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ας ξεκινησουμε στοιχηματα...

ημερομηνια αποχωρησης του ρωσσου..ή μαλλον κυνηγητου του απο θ.4

[size=20pt]πρωτο δεκαημερο Νοεμβριου[/size]...

Επισκέπτης

Κατεβαίνω Ουκρανία με

Γλυκο

Κατσουρ Τσιωλης Λαζαρ

ΣΑΛΠΙ   ΝΕΣΙΝΤ  ΛΟΥΚΑΣ
Τον νεσιντ αδερφε να του χτυπαμε και κανενα φραπε να μην περπαταει τσαμπα μες το γηπεδο  :P

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Αμυντικό χαφ έχουμε Τσιώλη... ειναι deep playmaker defensine midfielder playing style... μεγαλο πουλέν ... είδε τον έχω και αφίσα... όπου πήγε πείρα φανέλα.. να φαντστείς έγινα ΠΑΟΚ λόγο Τσίωλη....φέτος.. νεοΠΑΟΚτσης είμαι από μόδα και έτσι... ;)
http://[URL unfurl="true"]www.asm-fc.com/assets/Uploads/_resampled/SetWidth626-Tziolis.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

βγαλτε του στο σκουποξυλο απο τον σβερκο ρε...

ο μοναδικος παιχτης που δεν ιδρωνει...ουτε καν λουζετε μετα το τελος του ματς..οπως ειναι παει για clubbing...

ακομα θυμαμαι ολο το οακα να τον βριζει εν χορω..μαζι κ εγω

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
κατσουρ τσιολη στο κεντρο;;;;;

ανατριχιασα..................................................

μπρρρρρρρρρρρρρ

Ζηλεύεις  ε... σου πείρα τους καλύτερους διεθνής παίχτες και τα μισά λεφτά θα τα πάρω από την Εθνική ...χαχα (ας είναι καλά ο Σαντος).... :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.spox.com/de/sport/fussball/bundesliga/0903/Bilder/alexandros-tziolis-514.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.i-live.gr/wp-content/uploads/2010/09/news-ellada-spiropoulos-kroatia.jpg[/img[/URL]]
[img]http://media.larena.it/media/2013/01/590327_369555_resize_526_394.jpg
images

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ζηλεύεις  ε... σου πείρα τους καλύτερους διεθνής παίχτες και τα μισά λεφτά θα τα πάρω από την Εθνική ...χαχα (ας είναι καλά ο Σαντος).... :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.spox.com/de/sport/fussball/bundesliga/0903/Bilder/alexandros-tziolis-514.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.i-live.gr/wp-content/uploads/2010/09/news-ellada-spiropoulos-kroatia.jpg[/img[/URL]]
[img]http://media.larena.it/media/2013/01/590327_369555_resize_526_394.jpg

δεν θυμαμαι οσο καιρο βλεπω τον παναθηναικο να ειχε αλλος παιχτης την αντιμετωπιση που ειχε ο τζιολης απο τον κοσμο..

αυτος και ο μητροπουλος το 1995 στο παιχνιδι με την πιριν οπου τον εβριζε εν χορω το οακα..

αυτοι οι 2 δεν θα επρεπε να φορανε την φανελλα με το τριφυλλι

ο πρωτος γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΙΑΡΙΣΤΗΣ και ο δευτερος γιατι ειναι αλητης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom