Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
οταν θα αποκτησετε οσους εχθρους εχουμε εμεις και αν ελατε να τα ξαναπουμε...
:2funny:
Δεν νομίζω να έχετε κανένα εχθρό εσείς… :2funny:
Εδώ και χρόνια ομάδες όπως Ατρομητος Αρης κτλ. σας φιλάνε το χέρι και τους δίνετε δανικούς παίχτες κτλ… Ποιος άλλος σας βλέπει εχθρικά? Ο Βαζελος? Εδώ ο Φαφουτος παλεύει να φτάσει τον ΠΑΟΚ και ακόμα και να τον φτάσει πάλι στην Ευρώπη άλλος θα παίρνει την θέση του, δεν ασχόλειτε καν με σας και σας θεωρεί γαλακτικος… :2funny: Ποιος άλλος είναι εχθρός σας ? Η ΑΕΚ ?  :2funny: θα περάσουν χρόνια μέχρι να ξάνα έρθουν και να σας δούνε ανταγωνιστικά…

Χριστίδη δεν νομίζω να έχετε κανένα εχθρό πέρα από τον ΠΑΟΚ φέτος…

Στην ουσία και να θες να βρεις εχθρό δεν υπάρχει… Ο εχθρός είναι ο ίδιος σας ο εαυτός και η απληστία σας που θα σας οδηγήσει  στην καταστροφή μαζί με το Ελληνικό Πρωτάθλημα που προβλέπω να γίνετε ερασιτεχνικό σε λίγα χρόνια…. Σε πέρασε η Τουρκία στην βαθμολογία και σε ένα χρόνο θα παίζεις προκριματικά του τσουλου και δεν θα μπορείς να έχεις τα εγγυημένα εκατομύρια των ομίλων… Και τότε θα σας παρατήσει ο Μαρινάκης και θα σας πουλήσουν και εσάς φούμαρα για λαϊκές βάσεις για να σας πάρουν τα λεφτά… ;)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Εδώ και χρόνια ομάδες όπως Ατρομητος Αρης κτλ. σας φιλάνε το χέρι και τους δίνετε δανικούς παίχτες κτλ… Ποιος άλλος σας βλέπει εχθρικά? Ο Βαζελος? Εδώ ο Φαφουτος παλεύει να φτάσει τον ΠΑΟΚ και ακόμα και να τον φτάσει πάλι στην Ευρώπη άλλος θα παίρνει την θέση του, δεν ασχόλειτε καν με σας και σας θεωρεί γαλακτικος… :2funny: Ποιος άλλος είναι εχθρός σας ? Η ΑΕΚ ?  :2funny: θα περάσουν χρόνια μέχρι να ξάνα έρθουν και να σας δούνε ανταγωνιστικά…

Στην ουσία και να θες να βρεις εχθρό δεν υπάρχει… Ο εχθρός είναι ο ίδιος σας ο εαυτός και η απληστία σας που θα σας οδηγήσει  στην καταστροφή μαζί με το Ελληνικό Πρωτάθλημα που προβλέπω να γίνετε ερασιτεχνικό σε λίγα χρόνια…. Σε πέρασε η Τουρκία στην βαθμολογία και σε ένα χρόνο θα παίζεις προκριματικά του τσουλου και δεν θα μπορείς να έχεις τα εγγυημένα εκατομύρια των ομίλων… Και τότε θα σας παρατήσει ο Μαρινάκης και θα σας πουλήσουν και εσάς φούμαρα για λαϊκές βάσεις για να σας πάρουν τα λεφτά… ;)
Πρώτη φορά που συμφωνούμε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

αλλ'αντ'αλλα της παρασκευης το γαλα...
αναγωγες ζητησα στα αθλητικα θρεντ ,εννοουσα εχθρους τους καρπαζοεισπρακτορες οπαδους που ΘΑ εμπαιναν δηθεν να ''γλεντησουν'' ενω σε σενα ...ΤΙΠΟΤΑ...περαν των τυπικων...
μιλησα εγω για ομαδες;;
ξανα...
αλλ'αντ'αλλα της παρασκευης το γαλα  :headbang:
καλημεραααα.....

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Πρώτη φορά που συμφωνούμε...

Πως παει το νησι φετος? έγινε sold out φέτος ή να στείλω  βοηθεια με τουρισμό κοινωνικου τουρισμού από Μακεδονία... έχει βγάλει ένα πρόγγραμμα η Κεφαλογιαννη τουρισμό για όλους, το έψαξα αλλά δεν περιλαμβάνει σεξοτουρισμό...  :2funny: Πήγες στα Μαλια και στην Χερσόνισο να σκισεις καμια μεθυσμένη Αγγλιδα?  :2funny: Και καλά πάνε όλοι οι ντόπιοι για να τις βοηθήσουνε όταν τις βλέπουνε μεθυσμένες να παραπατάνε ..... :2on1:

Επισκέπτης
Εδώ και χρόνια ομάδες όπως Ατρομητος Αρης κτλ. σας φιλάνε το χέρι και τους δίνετε δανικούς παίχτες κτλ… Ποιος άλλος σας βλέπει εχθρικά? Ο Βαζελος? Εδώ ο Φαφουτος παλεύει να φτάσει τον ΠΑΟΚ και ακόμα και να τον φτάσει πάλι στην Ευρώπη άλλος θα παίρνει την θέση του, δεν ασχόλειτε καν με σας και σας θεωρεί γαλακτικος… :2funny: Ποιος άλλος είναι εχθρός σας ? Η ΑΕΚ ?  :2funny: θα περάσουν χρόνια μέχρι να ξάνα έρθουν και να σας δούνε ανταγωνιστικά…

...οταν ισοπεδωνεις τους αντιπαλους σου με το καθε μεσο...στο τελος θα καρφωσεις το ιδιο το σπαθι σου στο σωμα σου...και η αντιστροφη μετρηση για τον Ολυμπιακο ηδη απο τα περσυ εχει αρχισει...η αχορταγια δεν ειναι μαγκια-και το τσιτατο ας γινουν δυνατοι εμεις θελουμε δυνατες ομαδες...οταν βαζεις τρικλοποδιες μονιμα να μην το ξαναπουν γιατι καταντησε γελοιο..η πληξη στο αθλημα(ορατοτατη πια)θα ηταν το πιο ασημαντο που θα συνεβαινε...ομως η ολικη καταστροφη για το τοπι και η αδιαφορια χωρις ουσιαστικο ματς και ντερμπυ..φερνει την καταντια..και το τελμα..οταν τα λιονταρια φανε ολα τα αλλα ζωα...στο τελος θα τρωει το ενα το αλλο...ή θα πεθανουν απο ασιτια..νομος της φυσης και της ζωης..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αυτη την παπαρια με τον Αρη και τους δανεικους απο γαβρο κοφτην,μας τα ζαλισες.Ξερεις πολυ καλα πως εχω περιορισμο στις μεταγραφες και μονο ο γαβρος
εχει καποιους κατω των 24 με ποιοτητα που θα με κανουν να μην γινω η επομενη Κερκυρα η ο παλιος Ιωνικος και να χω πεσει απο Δεκεμβρη.Εμαθες μια μαλακια
και την πετας συνεχεια για εντυπωσεις.Εδω εσεις με χουβαρντα και "χωσαδα" προεδρο υποτιθεται και την βγαζετε με δανεικους και ελευθερους,αντε και κανα Ροναλτντινιο
για τα εκαστοτε προβατα η κανα Τζιμπουρ για τις φυλλαδες...

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Αυτη την παπαρια με τον Αρη και τους δανεικους απο γαβρο κοφτην,μας τα ζαλισες.Ξερεις πολυ καλα πως εχω περιορισμο στις μεταγραφες και μονο ο γαβρος
εχει καποιους κατω των 24 με ποιοτητα που θα με κανουν να μην γινω η επομενη Κερκυρα η ο παλιος Ιωνικος και να χω πεσει απο Δεκεμβρη.Εμαθες μια μαλακια
και την πετας συνεχεια για εντυπωσεις.Εδω εσεις με χουβαρντα και "χωσαδα" προεδρο υποτιθεται και την βγαζετε με δανεικους και ελευθερους,αντε και κανα Ροναλτντινιο
για τα εκαστοτε προβατα η κανα Τζιμπουρ για τις φυλλαδες...
xaxa  :2funny: πλάκα κάνεις  :2funny:
Δεν είναι παπαρια είναι η αλήθεια που την λένε όλοι... πρώτα από όλα την λένε και πάρα πολλοί υγιής σκεπτόμενοι Αριανοι που δεν ζούνε στον κόσμο τους και μέσα στο ψέμα... Το λένε όλοι οι ΑΕΚτσίδες... οι Βαζελοι... οι ίδιοι οι γαύροι βγαίνουν στα ραδιοφωνα και σας λένε παράρτημα... οπότε δεν είναι καραμέλα που την λέω μόνο εγώ, εκτός και αν ζεις στον κόσμο σου και δεν αντιλαμβάνεσε τι γίνετε γύρω σου...
Αν πάλι σε πειράζει που την λέω και εγώ (επι προσωπικου) τότε αδερφέ να μην το ξάνα πω εγώ αν σε χαλάει , γιατί πίστεψέμε το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να σου χαλάω την διάθεση.... PIECE :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΥΓ...Αρχιστε να τριβετε τα ματια σας με τον Τζιωλη...ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ...
ΥΓ2..Με μια προσθηκη ακομα σεντερ μπακ η ομαδα αποκτα τεραστιο βαθος για το μαραθωνιο του πρωταθληματος...
ΥΓ3...Εχουμε δεξια μπακ για 5χρονια...
ΥΓ4...Ενα μεγαλο ευχαριστω στους μαλακες που αφησαν την ομαδα να παιζει μονη της..ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΕΧΤΕΣ ΦΩΤΙΑ,η μενταλιστ θα ετρωγε ακομα γκολ....
ΥΓ5...Με την προσθηκη ενος  10ριου ,με ευχερεια να παιζει και τις τρεις θεσεις μεσοεπιθετικα, ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΜΑΣΤΕ!!!  ........για χτες κλεινω με το αρχαιο γνωμικο.........[size=60pt]ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΠΑΛΑ[/size].............

ρε συ,σκέτο Δελφινάριο είσαι

μήπως είδες ότι ο Κίτσιου πετούσε την μπάλα από την άμυνα κατευθείαν άουτ στην αντίπαλη περιοχή?

το κανε καμιά 10αριά φορές
δεν έχει ντρίπλα,σουτ,σέντρα,πάσα
ΤΙ ΣΚΑΤΑ βλέπουν σε αυτόν τον καραγκιόζη?
μερικοί τελικά την ώρα του ματς,βλέπουν καμιά τσόντα,δεν εξηγείται αλλιώς...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν είναι παπαρια είναι η αλήθεια που την λένε όλοι... πρώτα από όλα την λένε και πάρα πολλοί υγιής σκεπτόμενοι Αριανοι που δεν ζούνε στον κόσμο τους και μέσα στο ψέμα... Το λένε όλοι οι ΑΕΚτσίδες... οι Βαζελοι... οι ίδιοι οι γαύροι βγαίνουν στα ραδιοφωνα και σας λένε παράρτημα... οπότε δεν είναι καραμέλα που την λέω μόνο εγώ, εκτός και αν ζεις στον κόσμο σου και δεν αντιλαμβάνεσε τι γίνετε γύρω σου...
Αν πάλι σε πειράζει που την λέω και εγώ (επι προσωπικου) τότε αδερφέ να μην το ξάνα πω εγώ αν σε χαλάει , γιατί πίστεψέμε το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να σου χαλάω την διάθεση.... PIECE :2funny:
Α,οκ,αν μιλαμε για αυτους που βγαινουν στα ραδιοφωνα,παω πασο,εισαι κι εσυ ενας απο αυτους?Για να καταλαβω εππιπεδο συνομιλητη και επιχειρηματων.Δηλαδη εσυ αν ησουν προεδρος θα ελεγες στον κοσμο να πεσει με υπερηφανεια απο τον Δεκεμβρη γιατι οι δανεικοι μας ριχνουν το πρεστιζ!!Εσυ που επι Βγενο εκανες ολοκληρη ομαδα με δανεικους και χορηγιες χωρις μαλιστα να χεις τα χαλια τα δικα μου ησουν περηφανος?Δεν σε ειδα να τα κατακρινεις τοτε,να αντιδρας για Δαρλες και λοιπους,που μεταξυ μας ηταν και τελειως του πεταματου για τον βαζελο και στους φορτωσε απο υποχρεωση...για να μην ξεχνιομαστε δηλαδη!Γιατι δεν λες πως σε χαλασε που πηρα Τατο και μας το γυρισες απο την αναποδη?Βγες και πες το και θα σε παραδεχτω,οχι παπαρες,να μιλαμε σοβαρα...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εντάξει,εδώ εμείς πήραμε τον Μουν τελευταία μέρα των μεταγραφών και πανηγύριζαν κάποιοι

Επισκέπτης

μήπως είδες ότι ο Κίτσιου πετούσε την μπάλα από την άμυνα κατευθείαν άουτ στην αντίπαλη περιοχή?

:2funny: :2funny: ο κλοζερ και ο δημητράκης 999 ειναι μυρωδιες  :grin:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

Μαλάκα εσύ τελικά δεν πρέπει να θες ούτε τα έντερα σου… μιλάμε για πολύ γκρίνια… μαρέσει που θέλεις να πάμε και μαζί σε κανένα FKK στην Γερμανία… να ακούω γκρίνια 24 ώρες για τα πάντα και στο τέλος να σε πνίξω μέσα σε κανένα Jacuzzi …. :2funny:
Εσύ θέλει να βρεις καμία να την καψουρευτείς γιατί βλέπω έντονα τα σημάδια του γκρινιάρη γεροντοκόρου πάνω σου …. Τι είναι αυτό ψάξου λίγο… ύστερα σε λένε οι άλλοι ο αχώνευτος του σαιτ και τους λες ότι σε ζηλεύουν… μαλάκα ηρέμησε λίγο… άλαξε ομάδα για λίγο καιρό να ηρεμήσεις…. Γίνε Αρης να γουστάρης… τώρα που πείρε και τον Τατο δανικό τρένο θα κάνει… ώχ μου έφυγε… πιπέρι….ή μαλλον  γίνε γαύρος και τέλος… εύκολα πράγματα…. Διώξε την κατάρα του ΠΑΟΚ από πάνω σου…

Επισκέπτης
Μετα το χθεσινο ναυαγιο του δευτερου ημιχρονου, Πρεπει ο ιβαν να βαλει βαθια το χερι στην τσεπη και να παρει ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ ΕΝΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΕΝΑ Α.ΧΑΦ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ  

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Α,οκ,αν μιλαμε για αυτους που βγαινουν στα ραδιοφωνα,παω πασο,εισαι κι εσυ ενας απο αυτους?Για να καταλαβω εππιπεδο συνομιλητη και επιχειρηματων.Δηλαδη εσυ αν ησουν προεδρος θα ελεγες στον κοσμο να πεσει με υπερηφανεια απο τον Δεκεμβρη γιατι οι δανεικοι μας ριχνουν το πρεστιζ!!Εσυ που επι Βγενο εκανες ολοκληρη ομαδα με δανεικους και χορηγιες χωρις μαλιστα να χεις τα χαλια τα δικα μου ησουν περηφανος?Δεν σε ειδα να τα κατακρινεις τοτε,να αντιδρας για Δαρλες και λοιπους,που μεταξυ μας ηταν και τελειως του πεταματου για τον βαζελο και στους φορτωσε απο υποχρεωση...για να μην ξεχνιομαστε δηλαδη!Γιατι δεν λες πως σε χαλασε που πηρα Τατο και μας το γυρισες απο την αναποδη?Βγες και πες το και θα σε παραδεχτω,οχι παπαρες,να μιλαμε σοβαρα...

Ελα ρε φίλε ξεκόλα δεν το ξάνα λέω τέρμα.... ας το λένε οι άλλοι χέστικα... δεν τους ξέρεις του ΠΑΟΚτσίδες... το κόμπλεξ τους είναι ο γαύρος... χέστηκαν για τον βαζελο ... εδώ ο ΠΑΟΚ έδωσε και πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα με τον Αναστασιαδη στον Βαζελο και παλιότερα ο Βαζελος στον ΠΑΟΚ... το πρόβλημα του ΠΑΟΚτσή είναι να καταστραφεί ο γαύρος... αυτόν μισεί... αυτή η ομάδα είναι η μισιτή... αλισβερίσια με βαζελο, ΑΕΚ , ΑΡΗ δεν τον πειράζουνε... και να σου δείνανε δανικούς παιχτες ο ΠΑΟΚ στον ΑΡΗ ή και το αντίθετο δεν τον νοιάζει τον ΠΑΟΚτσή... Εσείς οι Αριανοί διατηρήτε αυτή την κόντρα χρόνια τώρα με τον ΠΑΟΚ χωρίς λόγο...

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Τα τελευταια 3 χρονια εχεις κερδισει 17 πεναλντι και ο ΑΡΗΣ 3.

Γούμενος - Ζαγοράκης - Σαχπασίδης - Τζοχατζόπουλος - Μπατατούδης, όλοι αυτοί έχουν ενεργά ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ και όλοι διώκονται ή ειναι προφυλακισμένοι.

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Μετα το χθεσινο ναυαγιο του δευτερου ημιχρονου, Πρεπει ο ιβαν να βαλει βαθια το χερι στην τσεπη και να παρει ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ ΕΝΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΕΝΑ Α.ΧΑΦ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ  
Άντε θα σου γράψω ένα ποστ να σε ικανοποιήσω  :2funny:

Αν σου έφερνε τον Κοντρέρας τώρα που μένει ελεύθερος... τον Ελεύθερο Γιοβανοβιτς, τον ελεύθερο Λαζοβιτς θα σε χαλούσε....  ;) Εσύ κολλησες με το αμυντικό χαφ... εδώ χθες η Μεταλιστ δεν είχε σοβαρό αμυντικό χαφ θες εσύ να έχεις δέκα αμυντικά χαφ... Δεξί μπακ μόνο κάτι σε Λατιν θα μου άρεσε κάτι σαν τον παλιο καλό Νετο... Που είναι αυτός τώρα? Αλλά ο Κιτσιου είναι φίλε καλή μετοχή να επενδύσεις...  ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Πριν ήταν ο Αποστολόπουλος,ο πορτιέρης του Μαρκίζ,του έκαναν αμέσως και ανανέωση συμβολαίου με τετραπλασιασμό αποδοχών.
Τον Μάιο τον έδιωξαν,ούτε καν προετοιμασία πήγε!!!!

Μετά ο άλλος άμπαλος,ο Κωνσταντινίδης.Κι αυτός στο περιθώριο τώρα.

Τώρα ο Κίτσιου,η βλακόφατσα.Τρέχει σαν χαζοβιόλης.

αύριο θα ξεχαστεί κι αυτός,όταν θα εμφανιστεί κάποιος νέος άμπαλος Φουφουτόπουλος.

ΥΓ Τελικά να προσπαθήσεις να μιλήσεις σοβαρά με οπαδό τυφλωμένο είναι ακατόρθωτο.

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Τα τελευταια 3 χρονια εχεις κερδισει 17 πεναλντι και ο ΑΡΗΣ 3.

Γούμενος - Ζαγοράκης - Σαχπασίδης - Τζοχατζόπουλος - Μπατατούδης, όλοι αυτοί έχουν ενεργά ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ και όλοι διώκονται ή ειναι προφυλακισμένοι.
Και πριν 4 χρόνια εχεις κερδισει 7 πεναλντι και ο ΠΑΟΚ κανένα. :2funny:
Και μια άλλη χρονιά εσύ είχες ρεκορ 20 κόκκινες είχαν φάει συνολικά οι αντιπαλοί σου, δηλαδή σε κάθε παιχνίδι σχεδόν ο αντίπαλος σου έπαιζε με παίχτη λιγότερο ...  :2funny: Άσε ρε φίλε την γκρινια και τα στατιστικά του υπογείου.. ξεκολά...  ο ΠΑΟΚ δεν φταίει για το κατάντημα σας...:2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εντάξει,εδώ εμείς πήραμε τον Μουν τελευταία μέρα των μεταγραφών και πανηγύριζαν κάποιοι
Α να γεια σου,αυτον ηθελα να γραψω.Ειναι δυνατον να εχεις παρει δανεικους Μουν και Δαρλα και να πικαρεις
τον αντιπαλο σου που πηρε Τατο μπας και σωθει?Αν παιρναμε τιποτα παλτα θα εβριζα κι εγω,αλλα τατο λιγες ομαδες διαθετουν.στον γαυρο δεν προκειται να παιξει ποτε,οποτε
λογικα δεν με χαλαει ουτε το θεωρω ξεφτιλα...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Την προηγούμενη βδομάδα ο Δημήτρης ο Μίτογλου είπε ότι στις ακαδημίες γίνεται της πουτάνας!!!!

Παίζει τρελό μέσο για να ανέβουν κάποιοι και άλλα στραβά....

αυτονόητο είναι,όταν από 100 παιδάκια ξεχωρίζει ο Αποστολόπουλος και ο Κωνσταντινίδης,φαντάζεται κανείς το επίπεδο των υπολοίπων!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom