pιστευω οτι πρεπει να κρινουμε την ομαδα μετα τα 6 παιχνιδια που θα δωσει.. 2 με την μεταλιστ και 4 στο πρωταθλημα.. Αυτο που εχω καταλαβει μεχρι τωρα οτι σωστα διωξαμε τον δωνη και πηραμε τον στεφενς Η ομαδα θελει υπομονη και στιριξη ενα παραπανω τωρα αν μας φαει ο δωνης τα 800 χιλιαρικα να δειξουμε οτι τον τον δωνη θα τον πληρωσουμε εμεις και οχι ο προεδρος που εχει κανει τοσα και θα κανει ακομα περισοτερα ..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Ειμαι απολυτα σιγουρος πως γραφω ελληνικα.Dηλαδή το ότι ΔΕΝ πήγε στην εργασία του (προπόνηση) χωρίς κάποιο λόγο υγείας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΣΗ; Τι σκατά είναι; Θα με τρελάνεις......Εγώ ξέρω αυτά που διάβασα ΟΠΩΣ και εσύ (εκτός εάν έχεις πληροφόρηση εκ των έσω). Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τον τελικό η διοίκηση έριξε ευθύνες και στον προπονητή και την επομένη (μεθεπομένη) ο Δώνης ΔΕΝ πήγε στη προπόνηση. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει για να πεις ότι ΑΡΝΗΘΗΚΕ; Να τους στείλει με ταχυδρομίο και το σκατό του;
Υ.Γ Συγγνώμη από τους οπαδους του ΠΑΟΚ, αλλά όταν διαβάζω πράγματα που δεν στέκουν σαλτάρω.
Υ.Γ Καλή επιτυχία στα προκριματικά. Δεν είναι εύκολα
Το ξαναλεω ωστοσο.
Δεν πιστευω τιποτα απο αυτα που γραφουνε οι εφημεριδες που κατακανονα ακολουθουνε τη γραμμη της εκαστοτε διοικησης.
Το αρνηθηκε λοιπον δεν το θεωρω δεδομενο.
Και επιχειρηματολογω και σου λεω πως αν ηταν οπως λες, τοτε δεν θα επαιρνε αποζημιωση. Τελικα ομως πηρε, αρα αλλα πραγματα εγιναν. Μπορει να του ειπαν να μην παει, μπορει να δηλωσε αρρωστος και αυτοι να ειπαν πως αρνηθηκε, μπορει ενα σωρο πραγματα.
Δικηγορος του δεν ειμαι και δεν ξερω.
Ξερω ομως πως οταν απολυεις καποιον, τον πληρωνεις.
Και στην περιπτωση του εγινε απολυση.
Παπαλα.
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Επισκέπτης
Ενταξει ομολογο οτι ο πιτσιρικας εδειξε καποια καλα στοιχεια, και ο τσιωλης εκανε δυο καλες πασες. Ο λουκας θα ειναι η αποκαλυψη φετος, να το θυμαστε αυτο γκαρντασια ;)
Επισκέπτης
μολις αρχίσει το έργο να δούμε
Επισκέπτης
ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ
ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΚΑ
ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΩΣΤΕΤΣΟΥΣ
ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ,
ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ
ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΠΑΟΚΑΡΑ
Κ ΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!
ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΚΑ
ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΩΣΤΕΤΣΟΥΣ
ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ,
ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ
ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΠΑΟΚΑΡΑ
Κ ΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
τη διαφορά δεν την κατανοώ γιατί είσαι λάθος.
ο εργαζόμενος παίρνει αποζημίωση όταν τον διώχνεις, είτε έχει κανει καλά τη δουλειά του είτε όχι.Τι θα πει έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ. τέρμα, όσες παραγράφους και να γράψεις δεν αλλαζει αυτό.
όσο για το αν προσπαθώ ή όχι να δημιουργήσω εντυπώσεις, προσωπικά στα αρχίδια μου
ό,τι και να πιστεύεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε καυλωμένος φίλαθλος.
όπως του την έλεγα του κουμπάρου μου που ήμουνα προχθές στη Χαλκιδική για τις μαλακίες που έλεγε περί υπερομάδας ΠΑΟΚ και ερχόμαστε και μαλακίες, άλλο τόσο του την έλεγα πωρωμένου Ολυμπιακού σε παιδικό πάρτυ της προηγούμενης εβδομάδας που έλεγε αντίστοιχες μαλακίες.
Απλά σου δείχνω πως όταν σε τυφλώνει το πάθος σου για κάτι δεν μπορείς να δεις το φυσιολογικό. Στα αρχίδια μου για τον κάθε γκασμά προπονητή ή παίκτη και για οποιαδήποτε ομάδα.
Το μόνο που με νοιάζει είναι να μην φορολογούμαι εγώ για να φτιάχνουνε γήπεδα άλλοι και να καρπώνονται τις εμπορικές χρήσεις. Να μην το παίζουνε κάποιοι πλούσιοι στην πλάτη μου.
Αλλά στην Ελλάδα είναι μόνιμο αυτό. Και οι Έλληνες μόνιμα φωνάζουνε αλλά επί της ουσίας χειροκροτάνε όταν γίνεται αυτό και νομίζουνε πως είναι προς το ώφελός τους.
Λοιπόν, με λίγα λόγια, [glow=red,2,300]δεν μπορείς να λες πως είσαι κατά του κεφαλαίου αλλά να παρακαλάς να σε πάρει ο μεγιστάνας Σαββίδης και να του τα σκας για να κάνει την ομαδούλα σου τεράστια στα μάτια σου.
[/glow]
τόσο απλά.
και δεν με ενδιαφέρει να μου απαντήσεις. Δεν με ενδιαφέρει να κάνουμε διάλογο γιατί αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν μου την αλλάζεις, συγγνώμη κιόλας. Αντί να κάτσεις να γράψεις ολόκληρη παράγραφο, κάτσε και σκέψου μήπως έχω δίκιο.
Και αν θεωρήσεις πως τελικά έχω άδικο, με γεια σου με χαρά σου. Δεν με ενδιαφέρει να σου αλλάξω τα μυαλά. Δικαίωμά σου.
Ελα παιχτη, οι τυποι το εχουν χασει τελειως με τον ρωσοποντιο πρακτορα ψευτη ολκης.....
Σηκωνουν πανο "against modern football" αυτοι που ζουν την ΕΠΙΤΟΜΗ του modern football......
Παιζει βεβαια να το χανουν καπου στη μεταφραση και να νομιζουν οτι σημαινει κατι αλλο, παοκ εισαι...!!
Αλλωστε δυσκολευονται να καταλαβουν τη διαφορα της ΑΠΟΛΥΣΗΣ με ρη ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ.......
Superleague/ΠΑΟΚ
Δημοσίευση : 25/07/2013 17:01:01
Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ φιλοξενεί το σημερινό φύλλο της Gazetta dello sport. H ιταλική εφημερίδα, στο ρεπορτάζ της Γιουβέντους, αναφέρει πως πήρε την απόφαση από τον προσεχή Γενάρη να ενισχύσει με ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ τους, συγκεκριμένες ομάδες και από την Ελλάδα έχει επιλέξει τον ΠΑΟΚ. Αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο: «Η Γιουβέντους θέλει να αξιοποιήσει την πληθώρα παικτών που έχει στην ιδιοκτησία της και οι άνθρωποι της έχουν πάρει την απόφαση να παραχωρήσουν με την μορφή δανεισμού αρκετούς απ? αυτούς σε συγκεκριμένες ομάδες. Έτσι έχουν συνάψει συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης από την Γερμανία, την Εβιάν από την Γαλλία, την Ρέντινγκ από την Αγγλία, την Αούστρια Βιέννης από την Αυστρία, την Ναϊμέγκεν από την Ολλανδία την Λιρς από το Βέλγιο, την Εστορίλ από την Πορτογαλία ενώ από την Ελλάδα η ομάδα που μπορεί να πάρει παίκτες τον προσεχή Γενάρη είναι ο ΠΑΟΚ». Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η συμφωνία της «Μεγάλης Κυρίας» με αυτές τις ευρωπαϊκές ομάδες αφορά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και έπειτα.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.637
- Πόντοι
- 2.606
.....Το ποδοσφαιρο στην ελλαδα το κινει μια συγκεκριμενη ομαδα...ΤΕΛΟΣ!ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΧΟ....ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΑΓΚΙΕΣ....[size=30pt]ΚΑΜΟΡΑ[/size]...Ειμαι απολυτα σιγουρος πως γραφω ελληνικα.-Παπαριες καμαρωτες στα ελληνικα γραφεις!
Το ξαναλεω ωστοσο.
Δεν πιστευω τιποτα απο αυτα που γραφουνε οι εφημεριδες που κατακανονα ακολουθουνε τη γραμμη της εκαστοτε διοικησης.-ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΔ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΡΟ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ....
Το αρνηθηκε λοιπον δεν το θεωρω δεδομενο. - ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ μας γραφεις πως δεν εισαι οπαδος φανατικος ,αλλα αντικειμενικος παρατηρητης....ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ρε τρομπα ειπε πως δεν ανεβαινω για προπονηση αν δεν λαβετε εξτρα σουπερ μετρα ασφαλειας....
Και επιχειρηματολογω και σου λεω πως αν ηταν οπως λες, τοτε δεν θα επαιρνε αποζημιωση. Τελικα ομως πηρε, αρα αλλα πραγματα εγιναν.-ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΚΟΔΙΚΙΑΣ- Μπορει να του ειπαν να μην παει, μπορει να δηλωσε αρρωστος και αυτοι να ειπαν πως αρνηθηκε, μπορει ενα σωρο πραγματα.
Δικηγορος του δεν ειμαι και δεν ξερω.-ελα ομως που η δικηγορος του ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ....ολως τυχαιος βεβαια!
Ξερω ομως πως οταν απολυεις καποιον, τον πληρωνεις.-ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΛΟΝΙ(κακως)...απολυθηκε-πληρωθηκε....στον γιδη κωλοσανε?
Και στην περιπτωση του εγινε απολυση.-παπαρια εγινε...αρνηθηκε να ερθει για προπονηση και μετα απολυθηκε....δηλαδη εσυ αν παρεις τηλεφωνο στη δουλεια και πεις για να ερθω θελω 2κλουβες ματ και δεν πας -ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΝΑΡΙ?
Παπαλα.-ΠΑΠΑΡΙΑ.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.637
- Πόντοι
- 2.606
επειδη εισαι προβατο εσυ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ....ΑΣ κανει ο σαββιδης τα κουμαντα του...εμεις ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ;)...ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ....
Ελα παιχτη, οι τυποι το εχουν χασει τελειως με τον ρωσοποντιο πρακτορα ψευτη ολκης.....
Σηκωνουν πανο "against modern football" αυτοι που ζουν την ΕΠΙΤΟΜΗ του modern football......
Παιζει βεβαια να το χανουν καπου στη μεταφραση και να νομιζουν οτι σημαινει κατι αλλο, παοκ εισαι...!!
Αλλωστε δυσκολευονται να καταλαβουν τη διαφορα της ΑΠΟΛΥΣΗΣ με ρη ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ.......
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Επίσημα «Τούρκος» ο Φωτάκης
Ο Γιώργος Φωτάκης αποτελεί και επίσημα παίκτης της τουρκικής Σανλιούρφασπορτ, καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο.
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/article_full_610x343/public/article/2013-07/fotakis.jpg?itok=PRwHYpnh[/img[/URL]]
Όπως αναμενόταν, στην Τουρκία και τη Σανλιούρφασπορτ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Φωτάκης. Ο μέχρι πρότινος μέσος του ΠΑΟΚ συμφώνησε και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας και είναι το φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.
Μάλιστα, στις συνολικές του αποδοχές (750.000 ευρώ) θα λάβει και μπόνους 150.000 ευρώ σε περίπτωση που η Σαλιούρφασπορτ προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία, καθώς και 3.000 για κάθε νίκη του συλλόγου τη νέα αγωνιστική περίοδο.
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
αθανατο Ελληνικο ποδοσφαιρο
kopernikos34
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ GAYΡΟΙ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ,ΛΑΟ,ΠΑΙΚΤΕΣ. ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΙΡΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΛΛΙΩΣ, ΣΩΠΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Μάλιστα, στις συνολικές του αποδοχές (750.000 ευρώ) θα λάβει και μπόνους 150.000 ευρώ σε περίπτωση που η Σαλιούρφασπορτ προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία, καθώς και 3.000 για κάθε νίκη του συλλόγου τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Αυτά ειναι...θα τρώει 2 χρόνια doner kebab και θα βγάλει 1 εκατομμύριο... αν έχει καλό μάνατζερ αυτά έχει….
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.637
- Πόντοι
- 2.606
...Η τελευταια προταση αχρειαστη...ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ....σε ολα τα αλλα +1926....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ GAYΡΟΙ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ,ΛΑΟ,ΠΑΙΚΤΕΣ. ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΙΡΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΛΛΙΩΣ, ΣΩΠΑΣΤΕ ΚΑΙΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΥΓ...ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ... ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Επισκέπτης
Ζζζμπαοκι αδερφε μου τι κανεις...Η τελευταια προταση αχρειαστη...ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ....σε ολα τα αλλα +1926....
ΥΓ...ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ... ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!
ΥΓ. παλι μας τρεχανε τα σκουληκια εχθες στην καλαμαρια..
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.948
- Πόντοι
- 34.538
Τι ονομα? ποια εταιρεια?..........Eλπιζω ο "παπας" που εσκασε απο το χοντρο σαιτ για το ονομα του χορηγου στην φανελα ,ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΝΤΩΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΠΑΣ......δεν σκεφτομαι καν το ενδεχομενο να ειναι αληθεια....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 84K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K