Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Τι πινεις και δε μας δινεις ρε φιλε?
Ο Σηφακης και ο Τζορβας καλυτεροι απο Χακομπο,Γλυκο?

Ο Γλυκος εκανε κατι τρελες γκελες περυσι,θελει πολυ δουλεια ακομα νομιζω.
Κι ο Χακομπο δεν μου γεμιζει το ματι.
Γνωμη μου ειναι οτι ο Παοκ θελει οπωσδηποτε τερματοφυλακα !

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.434
Πόντοι
2.606
υπάρχουνε υπάλληλοι που παίρνουνε 100χιλιαρικα το μήνα και υπάλληλοι που παίρνουνε 3 κατοστάρικα.
Και στον ιδιωτικό τομέα και στο δημόσιο.
Στην ομάδα σου έχεις το φροντιστή που παίρνει ένα χιλιάρικο και τον προπονητή που παίρνει 100.
και οι δύο υπάλληλοι είναι

το πού πάτησε για να ΣΠΑΣΕΙ το συμβόλαιο η ομάδα είναι άλλο θέμα. Το θέμα είναι πως τον ΕΔΙΩΞΕ, δεν έφυγε μόνος του, ούτε του ζήτησε να πάει να τα βρούνε.
Οπότε πληρώστε και αφήστε τις κλαψομουνιές

αυτά που λες δικαιολογούνται μόνο οπαδικά.
εργασιακά όμως είσαι φάουλ και το ξερεις.
η ομάδα σαν εταιρία προφανώς και θα ψάξει να βρει τρόπο να μην τα δώσει.

Απλά στους Έλληνες θεωρείται πως είναι μαλάκες και δεν θα τα ζητήσουνε. Στους ξένους που πάνε ΦΙΦΑ με τη μία πάει κωλοκλανίδι και δεν παίρνει κούνημα.

Το μάθαμε κι εμείς καλά με το Σόλιντ. Αλλά ας μην τον διώχναμε...πρόβλημά μας.
τη μαλακία οι φίλαθλοι την κάνουνε που δεν έχουνε υπομονή. Πόση υπομονή κάνανε στη Λίβερπουλ με τον Μπενίτεθ ας πούμε;
Για τελευταια φορα θα γραψω -μπας και καταλαβεις...ισως δεν βοηθαει και το τσατ στυλ της κουβεντας βεβαια σε αυτο....ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Ο δωνης εθεσε εαυτον εκτος ομαδας....τον σολιντ, τον μπολονι,τον σερβιτορο ζαρντιμ ,τους ειπαν παρτε τα και στην ευχη του θεου....
ΥΓ....Η δικηγορος του δωνη ηταν και ΤΑΚΤΙΚΟ μελος στο δικαστηριο της επο, που θα εκρινε την υποθεση  με τον πελατη της και παραιτηθηκε μονο και οταν εθεσε θεμα η παε ΠΑΟΚ....ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ...
ΥΓ2 ....καμια σχεση δεν εχει η αποψη μου για θεματα αφεντικων-εργαζομενων ,με τον τροπο που εσυ προσπαθεις να μας την παρουσιασεις ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ,υπερ του γιδοβοσκου και κατα του ΠΑΟΚ....αλλωστε η δουλεια του προπονητη αυτο ειναι (γι αυτο αμοιβονται και τοσο πολυ)να φτιαχνουν μια ομαδα....αν αποτυχουν και δεν θελουν να ειναι πλεον μελη της ομαδας(υποθεση γιδοβοσκου-ενιωθε ανασφαλεια)ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ....ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ....ελπιζω να εννοησες την διαφορα τωρα!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.434
Πόντοι
2.606
Ο Γλυκος εκανε κατι τρελες γκελες περυσι,θελει πολυ δουλεια ακομα νομιζω.
Κι ο Χακομπο δεν μου γεμιζει το ματι.
Γνωμη μου ειναι οτι ο Παοκ θελει οπωσδηποτε τερματοφυλακα !
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το μιλας το τοπι φιλε .....δηλαδη αν ο ΠΑΟΚ θελει τερμα (που δεν θελει) γιατι και ο τριτος ειναι πολυ καλος......ο γκει τι πρεπει να κανει?????
ΥΓ...Σηφακης ,τζορβας...????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: να παρουν εμενα τσαμπα αμα ειναι!

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το μιλας το τοπι φιλε .....δηλαδη αν ο ΠΑΟΚ θελει τερμα (που δεν θελει) γιατι και ο τριτος ειναι πολυ καλος......ο γκει τι πρεπει να κανει?????
ΥΓ...Σηφακης ,τζορβας...????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οτι πεις φιλε....εγω προειδοποιησα παντως  :dancing:
Αν σας αρεσει ο Γλυκος,παω πασο  :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.434
Πόντοι
2.606
o χακομπο ειναι λιρα εκατο...τερματοφιτσουλας που αν ηταν στα συγκαλα του ολη την διαρκεια της καριερας του(ειχε σοβαρο τραυματισμο στην μεση) δεν θα τον βλεπαμε ουτε με κυαλια εδω...εχει και ενα θεματακι με την τρελα του,αλλα τετοιο τρελοκομειο που ειμαστε και μεις θα στρωσει,βρηκε ο γυφτος τη γενια του που λεει και ο λαος(ελπιζω)....ο δε γλυκος στα χαμηλα δεν υπαρχει,ειναι ο καλυτερος(θυμησου την αποκρουση στη λειβαδια),αλλα στα ψηλα ειναι για γ εθνικη-θελει παρα πολυ ακομα,αλλα τωρα εχει ανταγωνισμο και στο χερι του ειναι να βελτιωθει(μικρος ειναι ακομα για τερματας)....μια χαρα ειμαστε λοιπον στο τερμα!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για τελευταια φορα θα γραψω -μπας και καταλαβεις...ισως δεν βοηθαει και το τσατ στυλ της κουβεντας βεβαια σε αυτο....ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Ο δωνης εθεσε εαυτον εκτος ομαδας....τον σολιντ, τον μπολονι,τον σερβιτορο ζαρντιμ ,τους ειπαν παρτε τα και στην ευχη του θεου....
ΥΓ....Η δικηγορος του δωνη ηταν και ΤΑΚΤΙΚΟ μελος στο δικαστηριο της επο, που θα εκρινε την υποθεση  με τον πελατη της και παραιτηθηκε μονο και οταν εθεσε θεμα η παε ΠΑΟΚ....ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ...
ΥΓ2 ....καμια σχεση δεν εχει η αποψη μου για θεματα αφεντικων-εργαζομενων ,με τον τροπο που εσυ προσπαθεις να μας την παρουσιασεις ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ,υπερ του γιδοβοσκου και κατα του ΠΑΟΚ....αλλωστε η δουλεια του προπονητη αυτο ειναι (γι αυτο αμοιβονται και τοσο πολυ)να φτιαχνουν μια ομαδα....αν αποτυχουν και δεν θελουν να ειναι πλεον μελη της ομαδας(υποθεση γιδοβοσκου-ενιωθε ανασφαλεια)ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ....ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ....ελπιζω να εννοησες την διαφορα τωρα!
τη διαφορά δεν την κατανοώ γιατί είσαι λάθος.
ο εργαζόμενος παίρνει αποζημίωση όταν τον διώχνεις, είτε έχει κανει καλά τη δουλειά του είτε όχι.Τι θα πει έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ. τέρμα, όσες παραγράφους και να γράψεις δεν αλλαζει αυτό.

όσο για το αν προσπαθώ ή όχι να δημιουργήσω εντυπώσεις, προσωπικά στα αρχίδια μου
ό,τι και να πιστεύεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε καυλωμένος φίλαθλος.
όπως του την έλεγα του κουμπάρου μου που ήμουνα προχθές στη Χαλκιδική για τις μαλακίες που έλεγε περί υπερομάδας ΠΑΟΚ και ερχόμαστε και μαλακίες, άλλο τόσο του την έλεγα πωρωμένου Ολυμπιακού σε παιδικό πάρτυ της προηγούμενης εβδομάδας που έλεγε αντίστοιχες μαλακίες.

Απλά σου δείχνω πως όταν σε τυφλώνει το πάθος σου για κάτι δεν μπορείς να δεις το φυσιολογικό. Στα αρχίδια μου για τον κάθε γκασμά προπονητή ή παίκτη και για οποιαδήποτε ομάδα.
Το μόνο που με νοιάζει είναι να μην φορολογούμαι εγώ για να φτιάχνουνε γήπεδα άλλοι και να καρπώνονται τις εμπορικές χρήσεις. Να μην το παίζουνε κάποιοι πλούσιοι στην πλάτη μου.

Αλλά στην Ελλάδα είναι μόνιμο αυτό. Και οι Έλληνες μόνιμα φωνάζουνε αλλά επί της ουσίας χειροκροτάνε όταν γίνεται αυτό και νομίζουνε πως είναι προς το ώφελός τους.
Λοιπόν, με λίγα λόγια, δεν μπορείς να λες πως είσαι κατά του κεφαλαίου αλλά να παρακαλάς να σε πάρει ο μεγιστάνας Σαββίδης και να του τα σκας για να κάνει την ομαδούλα σου τεράστια στα μάτια σου.

τόσο απλά.
και δεν με ενδιαφέρει να μου απαντήσεις. Δεν με ενδιαφέρει να κάνουμε διάλογο γιατί αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν μου την αλλάζεις, συγγνώμη κιόλας. Αντί να κάτσεις να γράψεις ολόκληρη παράγραφο, κάτσε και σκέψου μήπως έχω δίκιο.

Και αν θεωρήσεις πως τελικά έχω άδικο, με γεια σου με χαρά σου. Δεν με ενδιαφέρει να σου αλλάξω τα μυαλά. Δικαίωμά σου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μην αγχώνεσαι
δεν έχει νόημα να τους πείσεις για τίποτα.
τα ξέρουνε όλα ούτως ή άλλως.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.434
Πόντοι
2.606
τη διαφορά δεν την κατανοώ γιατί είσαι λάθος.
ο εργαζόμενος παίρνει αποζημίωση όταν τον διώχνεις, είτε έχει κανει καλά τη δουλειά του είτε όχι.Τι θα πει έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας.???θα πει οτι δεν - ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ. τέρμα, όσες παραγράφους και να γράψεις δεν αλλαζει αυτό.
  :dunno: :dunno: παω να δω το ματς....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
  :dunno: :dunno: παω να δω το ματς....
πάντως ελληνικά δεν μιλάς.
ο υπάλληλος φεύγει είτε όταν παραιτείται είτε όταν απολύεται
αφού δεν παραιτήθηκε...απολύθηκε

ενδιάμεση λύση δεν υπάρχει...σόρρυ που στο χαλάω

Νοταρά σπήκινγκ....τα μισθά μου

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
6-0

οποιος και αν εμπαινε ακολουθουσε πιστα το συστημα της ομαδος
αμυνα ψηλα και πολυ πιεση σε ολους τους χωρους
δεν φαγαμε καμια φαση με αυτη την αμυνα
καλη κυκλοφορια με την μια η μπαλα, δεν την κουραζουν καθολου
τζιωλης εκανε τα παντα
κιτσιου μηχανακι και αλανθαστος
παμε καλα μεχρι στιγμης

υ.γ η ριγε γαμαει και δερνει

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εάν ΑΡΝΗΘΕΙ όπως είπες
το τι είπε και το λόγο που δήλωσε δεν τον ξέρεις
μην μένεις σε αυτά που διαβάζουνε οι φίλαθλοι στις φυλλάδες.

αλλιώς δεν θα την έπαιρνε την αποζημίωση δικαστικά

δεν του την έδωσα εγώ την αποζημίωση...του ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ.
το αν του αρέσει ή όχι του αλλουνού οπαδικά είναι άλλο θέμα.
Dηλαδή το ότι ΔΕΝ πήγε στην εργασία του (προπόνηση) χωρίς κάποιο λόγο υγείας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΣΗ; Τι σκατά είναι; Θα με τρελάνεις......Εγώ ξέρω αυτά που διάβασα ΟΠΩΣ και εσύ (εκτός εάν έχεις πληροφόρηση εκ των έσω). Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τον τελικό η διοίκηση έριξε ευθύνες και στον προπονητή και την επομένη (μεθεπομένη) ο Δώνης ΔΕΝ πήγε στη προπόνηση. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει για να πεις ότι ΑΡΝΗΘΗΚΕ; Να τους στείλει με ταχυδρομίο και το σκατό του;

Υ.Γ Συγγνώμη από τους οπαδους του ΠΑΟΚ, αλλά όταν διαβάζω πράγματα που δεν στέκουν σαλτάρω.
Υ.Γ Καλή επιτυχία στα προκριματικά. Δεν είναι εύκολα

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Dηλαδή το ότι ΔΕΝ πήγε στην εργασία του (προπόνηση) χωρίς κάποιο λόγο υγείας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΣΗ; Τι σκατά είναι; Θα με τρελάνεις......Εγώ ξέρω αυτά που διάβασα ΟΠΩΣ και εσύ (εκτός εάν έχεις πληροφόρηση εκ των έσω). Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τον τελικό η διοίκηση έριξε ευθύνες και στον προπονητή και την επομένη (μεθεπομένη) ο Δώνης ΔΕΝ πήγε στη προπόνηση. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει για να πεις ότι ΑΡΝΗΘΗΚΕ; Να τους στείλει με ταχυδρομίο και το σκατό του;

Υ.Γ Συγγνώμη από τους οπαδους του ΠΑΟΚ, αλλά όταν διαβάζω πράγματα που δεν στέκουν σαλτάρω.
Υ.Γ Καλή επιτυχία στα προκριματικά. Δεν είναι εύκολα

απροσπελαστα ειναι αλλα δεν γαμιεται

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Εγώ έπαθα πλάκα με τον Κιτσιου … αυτός ο παίχτης θα αφήσει εποχή … εποχή μεγαλύτερη και από αυτή του Τοροσίδη… και είναι μόλις 19 χρονών και έκανε ρεζέρβα τον Σκονδρα…

Ο Βιτορ με άφησε άφωνο… δεν περνούσε τίποτα κάθετα ….Πάει για πώληση στα χνάρια του Βιερινια και αυτός…

Τους Λινο -Κατσουράνη – Λαζαρ-Σαλπι-Βουκιτς τους ξέρουμε…

Ο Τσιώλης βγάζει απίστευτες κάθετες πάσες και δείχνει να είναι πολύ καλός στο τακτικό κομμάτι…

Ο Ολίσε και ο Γεωργιάδης είναι φέτος τέρατα… μπορούν να τριπλαρουν και μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο… καλές ασιστς δώσανε ύπουλες…

Ο Λουκας έδωσε καλές ασιστς και η μία από αυτές ήταν σερβιρισμένο γκολ πάρε βάλε…

Ο Νεσιντ πάγωσε όταν είδε τον Αθανασιάδη να κάνει χατ τρικ μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα… χλόμιασε θα έλεγα… θα λέει μέσα του… βρε λες… βρε λες… βρε λες να μην μπορέσω να παίξω φέτος βασικός στον ΠΑΟΚ!

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
για τον κιτσιου ασε τα θα
αυτο που βλεπουμε τωρα ειναι το θεμα
σκυλος ειναι και στις προπονησεις και δουλευει σκληρα
ειναι αποκαλυψη σε 6 φιλικα μεχρι στιγμης
ειδωμεν

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
που ειναι ο μαλακοπιτουρας που ελεγε οτι θελουμε και αλλο δεξι μπακ? :jerking:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
που ειναι ο μαλακοπιτουρας που ελεγε οτι θελουμε και αλλο δεξι μπακ? :jerking:

Τι δεξί μπακ ρε φίλε θα σου πω τι θα γίνει και γράφτω… στο λέω τώρα τέλη Ιουλίου…

Τον Γενάρη μπορεί να δεις τον Σκονδρα στα βήματα του Ιτανζ ….  ;)

Τον Κωνσταντινίδη εάν δεν τον πουλήσουν θα βαρανε το κεφάλι τους…. (δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα ότι αρνηθηκανε πρόταση της Σαλτςμπουρκ 3 χαρτιά!) :headbang:

Ο Αποστολόπουλος θα κάνει καλό πρωτάθλημα στην Βέροια και του χρόνου θα είναι μπακ απ του Κιτσιου…  ;)
Γραφτά αυτά… στο λέω τώρα τέλη Ιουλίου… θα κάνεις πολλά χρόνια να ψάξεις δεξί μπακ…

Είδα και πανάκριβα μπακ της NICE τι κάνανε… Δεξί μπακ που τριπλάρει και να μαρκάρει σαν σκύλος και να πατάει περιοχή και σουτάρει με ανάποδο πόδι βρίσκεις έτοιμο μόνο με πάνω από 1 χαρτί τον χρόνο μισθό να παίρνει ο παίχτης… το ότι έβγαλες τέτοιο παίκτη από της ακαδημίες σου είναι λαχείο…

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Θα πούμε και κάτι για τον προπονητή…

Μου αρέσει έτσι όπως στήνει την ομάδα μέχρι τώρα …απλά αυτή η πίεση ψηλά που παίζει με κοντά τις γραμμές και πλουραλισμό στην επίθεση και τους σχηματισμούς είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που έπαιζε ο Βαλβέρδε …
καλό και δεν είναι το βαρετό και άχρωμο του Σαντος το καταστροφικό …. αλλα.

αλλά εγώ παιδιά θα τον κρίνω τον Στεφενς όταν τον δω πως θα στήσει την ομάδα απέναντι στην Μέταλιστς… εκεί θεωρώ ότι άμα την κατεβάσει την ομάδα έτσι ίσως θα έχει δύσκολο βράδυ… θα δούμε… εκεί θα τον δω και θα τον κρίνω… περιμένω να δω τι θα κάνει με την Μεταλιστς σε τακτικό επίπεδο

Εδώ βλέπω μόλις τώρα στις δηλώσεις του ότι
«Θα δείτε ίσως μία άλλη ενδεκάδα στο επόμενο παιχνίδι, ίσως μία διαφορετική και την άλλη Τρίτη»
Το κρατάω αυτό όπως κρατάω ότι βλέπει τον Κλάους ρεζερβα!

Για το τι του άρεσε περισσότερο: "Μου άρεσε ότι ήμασταν ομάδα. Θα δείτε ίσως μία άλλη ενδεκάδα στο επόμενο παιχνίδι, ίσως μία διαφορετική και την άλλη Τρίτη, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε ομάδα. Μιλήσαμε με τους παίκτες, είμαι ικανοποιημένος για το 95% των προσπαθειών. Υπήρχε κι ένα 5% που δεν μου άρεσε. Δουλεύουν σκληρά όμως οι παίκτες και είναι φυσιολογικό και αποδεκτό να κάνουν λάθη".
Για τον προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions' League: "Είναι δύσκολη η δουλειά μας. Είναι πολύ καλή ομάδα, έχουν μεγάλους παίκτες, αλλά για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας πρέπει να δουλέψουμε πάνω κι από το 100%".
Για τα τρία γκολ του Αθανασιάδη: "Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που βάζουν γκολ.. Είναι σημαντικό που έρχονται παίκτες από τον πάγκο και κάνουν την δουλειά τους. Δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο σχόλιο. Είναι σημαντικό και ο παίκτης να αισθάνεται καλά".

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
να δουμε ποτε θα αρχισουν να πεφτουν πετρες,μπινελικια κλπ κλπ :grin:

Stories

Νέο!

Stories