Για τελευταια φορα θα γραψω -μπας και καταλαβεις...ισως δεν βοηθαει και το τσατ στυλ της κουβεντας βεβαια σε αυτο....ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Ο δωνης εθεσε εαυτον εκτος ομαδας....τον σολιντ, τον μπολονι,τον σερβιτορο ζαρντιμ ,τους ειπαν παρτε τα και στην ευχη του θεου....
ΥΓ....Η δικηγορος του δωνη ηταν και ΤΑΚΤΙΚΟ μελος στο δικαστηριο της επο, που θα εκρινε την υποθεση με τον πελατη της και παραιτηθηκε μονο και οταν εθεσε θεμα η παε ΠΑΟΚ....ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ...
ΥΓ2 ....καμια σχεση δεν εχει η αποψη μου για θεματα αφεντικων-εργαζομενων ,με τον τροπο που εσυ προσπαθεις να μας την παρουσιασεις ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ,υπερ του γιδοβοσκου και κατα του ΠΑΟΚ....αλλωστε η δουλεια του προπονητη αυτο ειναι (γι αυτο αμοιβονται και τοσο πολυ)να φτιαχνουν μια ομαδα....αν αποτυχουν και δεν θελουν να ειναι πλεον μελη της ομαδας(υποθεση γιδοβοσκου-ενιωθε ανασφαλεια)ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ....ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ....ελπιζω να εννοησες την διαφορα τωρα!
τη διαφορά δεν την κατανοώ γιατί είσαι λάθος.
ο εργαζόμενος παίρνει αποζημίωση όταν τον διώχνεις, είτε έχει κανει καλά τη δουλειά του είτε όχι.Τι θα πει έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ. τέρμα, όσες παραγράφους και να γράψεις δεν αλλαζει αυτό.
όσο για το αν προσπαθώ ή όχι να δημιουργήσω εντυπώσεις, προσωπικά στα αρχίδια μου
ό,τι και να πιστεύεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε καυλωμένος φίλαθλος.
όπως του την έλεγα του κουμπάρου μου που ήμουνα προχθές στη Χαλκιδική για τις μαλακίες που έλεγε περί υπερομάδας ΠΑΟΚ και ερχόμαστε και μαλακίες, άλλο τόσο του την έλεγα πωρωμένου Ολυμπιακού σε παιδικό πάρτυ της προηγούμενης εβδομάδας που έλεγε αντίστοιχες μαλακίες.
Απλά σου δείχνω πως όταν σε τυφλώνει το πάθος σου για κάτι δεν μπορείς να δεις το φυσιολογικό. Στα αρχίδια μου για τον κάθε γκασμά προπονητή ή παίκτη και για οποιαδήποτε ομάδα.
Το μόνο που με νοιάζει είναι να μην φορολογούμαι εγώ για να φτιάχνουνε γήπεδα άλλοι και να καρπώνονται τις εμπορικές χρήσεις. Να μην το παίζουνε κάποιοι πλούσιοι στην πλάτη μου.
Αλλά στην Ελλάδα είναι μόνιμο αυτό. Και οι Έλληνες μόνιμα φωνάζουνε αλλά επί της ουσίας χειροκροτάνε όταν γίνεται αυτό και νομίζουνε πως είναι προς το ώφελός τους.
Λοιπόν, με λίγα λόγια, δεν μπορείς να λες πως είσαι κατά του κεφαλαίου αλλά να παρακαλάς να σε πάρει ο μεγιστάνας Σαββίδης και να του τα σκας για να κάνει την ομαδούλα σου τεράστια στα μάτια σου.
τόσο απλά.
και δεν με ενδιαφέρει να μου απαντήσεις. Δεν με ενδιαφέρει να κάνουμε διάλογο γιατί αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν μου την αλλάζεις, συγγνώμη κιόλας. Αντί να κάτσεις να γράψεις ολόκληρη παράγραφο, κάτσε και σκέψου μήπως έχω δίκιο.
Και αν θεωρήσεις πως τελικά έχω άδικο, με γεια σου με χαρά σου. Δεν με ενδιαφέρει να σου αλλάξω τα μυαλά. Δικαίωμά σου.