ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Αντε αηδια καταντησε. Ο ΠΑΟΚ θα παρει παικτη οταν πει ο προπονητης του και οχι οποτε κανει ο Μαρινακης.
Θα παρει τον Τζιμπουρ ,περιμενε και θα δεις
Αντε αηδια καταντησε. Ο ΠΑΟΚ θα παρει παικτη οταν πει ο προπονητης του και οχι οποτε κανει ο Μαρινακης.
το εχει πει ο στεφενς.. Για παικτη Απλα ειμαστε στην μπριζα και βλεπουμε τον γαυρο να ενισχυετε.. Λογικα μιλαμεΑντε αηδια καταντησε. Ο ΠΑΟΚ θα παρει παικτη οταν πει ο προπονητης του και οχι οποτε κανει ο Μαρινακης.
Δε μιλας λογικα.Δεν θα ελεγες τιποτα αν δεν επαιρνε παικτες ο ΧΟΝΤΡΟΣ.το εχει πει ο στεφενς.. Για παικτη Απλα ειμαστε στην μπριζα και βλεπουμε τον γαυρο να ενισχυετε.. Λογικα μιλαμε
δηλαδη βλεπω τον κυριο ανταγωνιστη μου να παιρνει παικτες και εγω να μην παιρνω.. και ο προεδρος μου μηλισε για προσφορα 6,5 εκατομμυρια ευρω για τον ροναλντινιο και να κανω την παλαβι Αν απορυφθηκε απο τον ροναλντινιο η πρωταση του σαββιδη.. Με τα 6,5 μυρια ευρω μπορει να φερει 3 παικταραδες στην τουμπα.. Αλλα δεν βλεπω κινηση και αν γηνει 1 κινηση συμφωνα με τον ανταγωνιστη μου δεν φτανει..Δε μιλας λογικα.Δεν θα ελεγες τιποτα αν δεν επαιρνε παικτες ο ΧΟΝΤΡΟΣ.
Εισαι ενας μικρος "θεος" τελικα δικε μου....ειπα να πω καμια βλακεια μπας και ανεβει λιγακη η διαθεση γιατι ολο για μεταγραφες του γαυρου ακουω και διαβαζω
ty αλεχ να σε καλα.. Να μας ζησει και ο παναθηναικος μονο 4 γκολ εφαγε απο την βαλεσιεννα σας ζησει η κορη του Σαλπι! αλλα ρει ντροπη αυτο με τον χρυσο
4; fair play εκανε στο Β;ty αλεχ να σε καλα.. Να μας ζησει και ο παναθηναικος μονο 4 γκολ εφαγε απο την βαλεσιεν
Μπραβο στον παναθηναικο εκανε ομαδα φετος4; fair play εκανε στο Β;
Εχουμε εμπιστοσυνη στο προπονητη.Μεγαλη υποθεση να βαζει δεξι μπακ ενα μικρο και οχι τη μεταγραφη.δεν μπορω να καταλαβω τον ενθουσιασμος ορισμενων εδω μεσα για τον Κιτσιου μονο και μονο επειδη σε καποια φιλικα επαιξε υποφερτα
Μπορει να ειναι παιχταρας,μπορει και οχι
Στα επισημα ματς θα δειξει αν αξιζει η οχι
Οσο για τις ελλειψεις στο ροστες ακομη Ιουλιο εχουμε,ειμαι αισιοδοξος οτι θα τις καλυψουν
όπως βλέπατε όλοι στον Ηλιάδη,τον Μπαλάφα,τον Παναγιωτούδη,τον Μανουσαρίδη,τον Βοσκόπουλο,τον Τσουλάκο,τον Δελήμπαση,τον Πεχλιβάνη,τον Αποστολόπουλο,τον Μουμίν κλπ
δεν μπορω να καταλαβω τον ενθουσιασμος ορισμενων εδω μεσα για τον Κιτσιου μονο και μονο επειδη σε καποια φιλικα επαιξε υποφερτα
Εδώ ο οικοδόμος παίζει τώρα καμπιονάτο και ο Βαις που πήρε ο γαύρος η ταλεντάρα έπαιζε σε ομάδα που βγήκε τελευταία στην β εθνική Ιταλίας (έπεσε στην ΄γ) και έπαιρνε εκεί 300 χιλιάρικα τον χρόνο εκεί και στον γαύρο θα παίρνει ένα χαρτί… ( ο Σλοβένος καστίγιο)εννοείται,στους 100 και όχι στους δέκα θα βγει ένας καλός,αλλά εμείς εδώ τους κάνουμε όλους παικταράδες με την μία
προχθές άκουγα "παικταράς ο Τσανδάρης"
τί έκανε το παλικάρι???πήρε 3 φορές την μπάλα και την έδωσε δίπλα του,τίποτα άλλο
ΥΓ Όσο για Σταφυλίδη δεν με νοιάζει πού παίζει
παλιότερα έπαιξαν έξω από τον Καπάνταη μέχρι τον Βακουφτσή στην Φιορεντίνα!
Αλλο εμεις και αλλο ο Στεφενς.όπως βλέπατε όλοι στον Ηλιάδη,τον Μπαλάφα,τον Παναγιωτούδη,τον Μανουσαρίδη,τον Βοσκόπουλο,τον Τσουλάκο,τον Δελήμπαση,τον Πεχλιβάνη,τον Αποστολόπουλο,τον Μουμίν κλπ
Ενα δεξι μπακ,ενα στοπερ, και ενα α.χαφ αν θελουμε να εχουμε ελπιδες για προκρισει στους ομιλους του τσουλου, και αν δεν προκριθουμε τους χρειαζομασται παλι για να χτυπησουμε το πρωταθλημα...
το δευτερο καλυτερο μπακ στην ελλαδα μετα τον τοροσιδη λεγατε για τον σκονδρα αλλαγη του 19 χρονου κιτσιου τωραΕδώ ο οικοδόμος παίζει τώρα καμπιονάτο και ο Βαις που πήρε ο γαύρος η ταλεντάρα έπαιζε σε ομάδα που βγήκε τελευταία στην β εθνική Ιταλίας (έπεσε στην ΄γ) και έπαιρνε εκεί 300 χιλιάρικα τον χρόνο εκεί και στον γαύρο θα παίρνει ένα χαρτί… ( ο Σλοβένος καστίγιο)
Τι να λέμε τώρα για τον Τσανδάρη καμία σχέση….
Ο Κίτσιου έδειξε κάποια πράγματα σε κάθε φιλικό που έπαιξε και ξεχώρισε… Πολλά περισσότερα από τον Κώνσταντινίδη και για αυτό έγιναν ρεζερβες οι Σκονδρας , Κωνσταντινιδης…
Αλλά στο εξηγώ… με 500 και 800 χιλιάρικα δεν παίρνεις δεξί μπακ που να σε κάνει την διαφορά… Ένας Μπορμπόκης και ένας Τοροσίδης από έλληνες ξεχώρισαν τα τελευταία 15 χρόνια …. Για να πάρεις φουλ μπακ σαν στον Λινο αλλά δεξία σε καλή ηλικία θέλει να ποίασεις ή λαχείο ή να βρεις ένα παίχτη μεταγραφή και να τον δίνεις πάνω από ένα χαρτί τον χρόνο… αυτή είναι η αγορά…
Ο 19 χρονος Κίτσιου έδειξε μέχρι στιγμής ότι τείνει να σου βγει λαχείο… υπομονή … και θα δείς…