Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μπράβο ρε ξαδέλφια  :grin:
παλικαρίσια νίκη
παλικαρίσια πρόκριση

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ναι μωρη ΠΑΟΚΑΡΑ
γαμα την πουτανα την τοτεναμ....
εχασα κ τα χαπια μου

Επισκέπτης
τσίμπα τώρα ρε καραγκιόζη.

μπράβο στην παοκάρα.
καιρό είχα να καρδιοχτυπήσω ελλάδα για αλλη ομάδα.

θυμίζει το παίγνιο με μπάγιερν πριν απο 20 χρόνια αυτό.
τι να τσιμπισω ρε κατεχομενε?
βαλε TV αυριο εχει παναθα στην ευρωπη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γαμώ και τον ΚΑΜΕΡΟΝ και τη ΜΕΡΚΕΛ και το ΣΑΡΚΟΖΙ και τον ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ!!!!!ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!Μετα τη Ντορτμουντ και τη Μαρσέιγ,τωρα η Τοτεναμ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ετσι.
να περάσουν για την πούτσα όλες οι καριόλες της ευρώπης.
και με10 και με 9.
αντε με τα μουνιά.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ποιοι ρε οι αδελφες του βορρα?
που βριζανε 20 χρονια τους νεκρους μας και οταν σκοτωθηκαν στο τροχαιο στα τεμπη οι δικοι τους βγαλανε ανακοινωση και ζηταγανε συγνωμη.
αδελφες και ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ
τραβα μωρη να τα πεις αλλου κολλημενη

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Μπραβο στο ΠΑΟΚ παληκαρισια νικη,καλα εκανε στους αλλαζονες εγγλεζους  :rockon:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Μεγάλε ΠΑΟΚ σε ευχαριστούμε που σε άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά μας έκανες υπερήφανους (αν και στο 2ο είχε πολυυυυυύ κατηφόρα).
Ελπίζω και στο Ελληνικό πρωτάθλημα να σώσουμε την κατηγορία.
Μόνο για το παιδάκι τον Σταφυλίδη στεναχωρέθηκα, πρέπει να του στοίχισε πολύ , αλλά τέλος καλό!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οι άνθρωποι είναι απείρως κατώτεροι από το να χαρακτηριστούν ζώα..Χυδαίοι ανθρωποειδείς μονοκύτταροι οργανισμοί που ξεφτυλίζουν με την ύπαρξή της το ανθρώπινο γένος και την Ελλάδα...Άντε να εξηγήσεις σε ξένους ότι όταν κρατούσαν ενός λεπτού σιγή για έναν άνθρωπο που αυτοκτόνησε, κάποια ανθρωποειδή φώναζαν " Να καεί το μπουρδελλλλλλο η βουλλλλλη...". Το μόνο που κατάφεραν βέβαια τα ανθρωποειδή ήταν να ξυπνήσουν το μεγαλείο της ψυχής και την αξιοπρέπεια των Άγγλων που τους σκέπασαν με το (αυθόρμητο) χειροκρότημά τους...
Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κανέναν (στ'αρχίδια μου για την ακρίβεια) δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις από έναν οπαδό που έχει ταξιδέψει τόσα χιλιόμετρα και δεν έχει ΚΑΜΙΑ ενημέρωση ούτε καν από την Ουέφα ότι θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή να καταλάβει το τι έχει γίνει. Εγώ πάντως για τον θάνατο το έμαθα από τους σπίκερ. Όσο για το χειροκρότημα αν ασχοληθείς καθόλου με το αγγλικό ποδόσφαιρο θα μάθεις ότι μετά την ενός λεπτού σιγή πάντα ακολουθεί παρατεταμένο χειροκρότημα και ούτε ήταν αυθόρμητο ούτε έχει να κάνει με καμία αξιοπρέπεια των Άγγλων. Δεν δικαιολογώ κανέναν αλλά δεν μπορώ να διαβάζω και παπαριές από δήθεν που χρησιμοποιούν χαρακτηρισμούς λες και οι οπαδοί της δικής τους ομάδας δεν είναι ζώα.

Επισκέπτης
βεβαια ο μεγαλυτερος ελληνας απ ολους μας εισαι εσυ που τα ξερεις κ καλυτερα κ παντα χαιρεσαι με μια τεραστια ελληνικη επιτυχια
εγω χαιρομαι μονο για την ομαδα μου.εσυ χαρηκες για την νικη του θρυλου στη γαλλια ελληναρα μου?

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Μπράβο στην ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. για την σπουδαία καί πανάξια νίκη τους , ντροπή οί οπαδοί του με τα καραγκιοζιλίκια στην τήρηση του ενός λεπτού σιγής στην μνήμη του Gary Speed ! καί κάτι ιστορικό : είναι μόλις ή δεύτερη νίκη ελληνικής ομάδας επι αγγλικού εδάφους ( καί το τονίζω αγγλικού καί όχι βρεττανικού )! ή πρώτη ήταν τον οκτώβρη του 1976 Derby County - A.E.K. 2 - 3 !! πάλι με δικέφαλο δηλαδή !

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Μπραβο στην ΠΑΟΚαρα μας και σε ολους τους παιχτες

Stories