Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω χαιρομαι μονο για την ομαδα μου.εσυ χαρηκες για την νικη του θρυλου στη γαλλια ελληναρα μου?
παντα χαιρομαι γιατι μαζευουμε βαθμους σαν χωρα ηλιθιε
αλλα κ να μην χαιρομουν παλι δεν θα εβγαζα χολη σαν κακιασμενη

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Μπραβο ρε ζμπαοκιααααααα

συγχαρητηρια,παληκαρισια νικη

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Εχασα τα μυαλα μου, εχασα τα χαπια μου, οι σερφερ με τα σαιτ του ΠΑΟΚ τα εχουν παιξει και μπηκα εδω τελικα να χαρω με αλλους αδερφους και μη.

Τους γαμισαμε με 10 παιχτες με 7 Ελληνες στην ενδεκαδα και ολοι εσεις που μου λετε για τα αδερφια που ηταν στο γηπεδο και δεν κρατησαν ενως λεπτου

σιγη για την προπονητη που χαθηκε θελω να δω τι θα κανατε εσεις ρε ντεμεκ πολιτισμενοι αν φτανατε λονδινο η ομαδα σας γαμουσε την τοπικη και δεν σας αφηνανε

να μπητε μεσα. Για αυτο Ελληναραδες μου εσεις που παιζετε με 17 αργεντινοισπανοκονγκολεζους παρτε μας μια  :pipa2: τωρα και αντε σπιτακι σαν να κλαψετε γιατι

πειτε την αλληθεια ...σας πονεσε η πουτσα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας περισσοτερα και απο το αν ησασταν αγγλιδες !!!!!!

ΠΑΟΚΑΡΑ ρε και τα μυαλα στο μπλεντερ .

Υ.Γ. χαιρετω τις μπεσαλιδικες ευχες απο μερικους μη παοκτσιδες που πραγματικα γουσταραν την νικη μας !!!!

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
εγω χαιρομαι μονο για την ομαδα μου.εσυ χαρηκες για την νικη του θρυλου στη γαλλια ελληναρα μου?

Δεν χαρικα  που κερδισατε τις Γαλλιδες αλλα δεν μπηκα εδω για να βγαλω χωλη και κλαψα οπως κανεις εσυ κομπλεξαρα !! :birdman:

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Οι άνθρωποι είναι απείρως κατώτεροι από το να χαρακτηριστούν ζώα..Χυδαίοι ανθρωποειδείς μονοκύτταροι οργανισμοί που ξεφτυλίζουν με την ύπαρξή της το ανθρώπινο γένος και την Ελλάδα...Άντε να εξηγήσεις σε ξένους ότι όταν κρατούσαν ενός λεπτού σιγή για έναν άνθρωπο που αυτοκτόνησε, κάποια ανθρωποειδή φώναζαν " Να καεί το μπουρδελλλλλλο η βουλλλλλη...". Το μόνο που κατάφεραν βέβαια τα ανθρωποειδή ήταν να ξυπνήσουν το μεγαλείο της ψυχής και την αξιοπρέπεια των Άγγλων που τους σκέπασαν με το (αυθόρμητο) χειροκρότημά τους...

bukowski  η bukomene θα μας παρεις μια πιπα τωρα η μετα !!! :birdman: :birdman: :birdman:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
:grin:

Συνημμένα

• PAOK ρε μουνιά.jpg
    PAOK ρε μουνιά.jpg
    19,3 KB · Εμφανίσεις: 15

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πραγματικα ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά που πάλεψαν μέχρι τελευταίας ρανίδος και παρά την ασφυκτική πίεση που δέχτηκαν κατάφεραν να κρατήσουν....αλλά ρε πούστη μου αυτός ο χαλκιάς πόσο γελοίος είναι?δεν ντρέπεται που δεν μπορεί να πιάσει την μπάλλα και χέζεται πάνω του?????????μέχρι και εκεί που έπρεπε λίγο να ηρεμήσει την κατάσταση προς το τέλος που μπλοκαρε(το έκανε και αυτό μιά φορά)ξαφνικά επειδή είδε στην δεξιά πλευρά της αμυνάς του τον σνάουτσερ έτρεξε γρήγορα και του την έδωσε με τα χερια ενώ ηξερε οτι αν χασει εκει την μπαλλα η ομάδα θα δεχόταν και αλλη επιθεση εκει που επρεπε να ηρεμησει έστω και για ενα λεπτο όπως και έγινε καθώς του πήραν την μπάλλα του αμυντικού και εκδήλωσαν επίθεση αμέσως...μιλάμε ο τύπος ειναι για γέλια,απλά απαράδεκτος!!!!!!!ούτε να κρατήσει λίγο καθυστερηση δεν κατάφερε...απο καθαρή αυτοθυσία των αμυντικών του και απο τυχη δεν εφαγε το 2ο και 3ο παροτι δεν είχαν κραχτές φάσεις οι άγγλοι...Μόνο και μόνο από τις τρομερές αδυναμίες του...μιλάμε χέστης τρομερός...ούτε να μπλοκάρει την μπάλλα χωρίς αντίπαλο ο μάπας...πήγε η ψυχή μας στη κούλουρη 50 φορές με τον αρχιμάλακα!!!!!ο κρέσιτς πότε επιστρέφει για να μήν τον ξαναδούμε και μας βγάλει τα συκώτια αυτός ο ηλίθιος?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.114
Πόντοι
17.085

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
μπράβο στην παοκάρα.
καιρό είχα να καρδιοχτυπήσω ελλάδα για αλλη ομάδα.

θυμίζει το παίγνιο με μπάγιερν πριν απο 20 χρόνια αυτό.

εγω την εκλεισα την τηλεοραση στο 85 και πηγα στο σαλονι οπου η γυναικα μου εβλεπε κατι ρωσικα...
ειχα ακουσει για καποιους που "κατα τη διαρκεια του αγωνα ενοιωσε μια αδιαθεσια και μεταφερθηκε εσπευσμενα στο νοσοκομειο, οπου πεθανε μετα απο λιγα λεπτα απο οξυ εμφραγμα του μυοκαρδιου" και δεν ηθελα να το πουνε και για εμενα!
εχω παρακολουθησει ματς που εκλεινα παρολι των 20 και των 30 χιλιαδων και δεν εχω κλεισει την τηλεοραση ποτε!!!
μετα απο κανα 10λεπτο χτυπησε το τηλεφωνο και ετσι εμαθα το τελικο σκορ!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
για τον Χαλκια, συζητουσα με κατι καρντασια απο Σαλονικα μετα το ματς και υποστηριζα οτι αν βαζαμε μια καρεκλα στο τερμα αντι για αυτον, το ιδιο θα ηταν το τελικο σκορ...
ομως ενα φιλλλλαρακι με διορθωσε... μου θυμησε οτι και στο πεναλτι, αυτος την εχει κανει τη μαλακια, με αστοχη εξοδο και μετα προεκυψαν τα δυο σουτ που εδιωξε ο μικρος πανω στη γραμμη...

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
σιγη για την προπονητη που χαθηκε θελω να δω τι θα κανατε εσεις ρε ντεμεκ πολιτισμενοι αν φτανατε λονδινο η ομαδα σας γαμουσε την τοπικη και δεν σας αφηνανε

να μπητε μεσα. Για αυτο Ελληναραδες μου εσεις που παιζετε με 17 αργεντινοισπανοκονγκολεζους παρτε μας μια  :pipa2: τωρα και αντε σπιτακι σαν να κλαψετε γιατι

πειτε την αλληθεια ...σας πονεσε η πουτσα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας περισσοτερα και απο το αν ησασταν αγγλιδες !!!!!!
Φιλαράκι, βγάλε την παρωπίδα και μίλα αντρίκια. Καφριλίκι μεγάλο ήτανε και ξεφτίλα και πρώτος εγώ το πόσταρα εδώ - όλοι βλέπαμε και ακούγαμε τι γινόταν. ;)

Μπαλάρα έπαιξε ο ΠΑΟΚ και με τη διαιτησία κόντρα, αλλά να μιλάμε σωστά, έτσι; Άλλωστε όλες οι ομάδες έχουν ανάλογης ποιότητας οπαδούς που κάνουν συνέχεια γυφτιές, δεν αποτελεί ο ΠΑΟΚ εξαίρεση.

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
34
Πόντοι
1
Υπανθρωποι. Οτι πλησιεστερο στον Ουρακοταγκο υπαρχει στη γη. Κοντεψα να κανω εμετό , σιχαμαρα, οταν τη στιγμη που ανακοινωθηκε ενος λεπτου σιγη για το θανατο του 40 χρονου Gary Speed, αρχισαν εν χορω τα ζωα την καφριλα.

Ειμαστε μια χωρα την οποια δειχνει με το δαχτυλο ολη η οικουμένη, και μεσα σ αυτην την κατασταση ερχονται οι θεσσαλονικεις βαλτοπιθηκοι και εξευτελιζουν ιερά και οσια. Ο Παοκ ειναι ντροπη για το ανθρωπινο ειδος. Πρεπει δηλαδη ο καθενας μας , ως Ελληνας , να μπαινει στην ιδια κατηγορια μ αυτους ? Ειναι δυνατον ?

Οι Αγγλοι τρελλαθηκαν !! Εβλεπες την απορια και την απεχθεια στα προσωπα τους. Αρχισε αμεσως αυθορμητα ενα ολοκληρο γηπεδο να χειροκροτει για να καλυψει την καφριλα. Πρεπει ν αποβληθουν απ τη διοργανωση. Η ντροπη της χωρας. Να κανουν καποια βαλκανικη λιγκα, να παιζουν με τη Βαρνταρ Σκοπιων, τη Λεφσκι και τη Μπεσικτας. Φτανει πια. Ουστ απο δω

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ναι ενω τα αλλα φιντανακια των υπολοιπων ομαδων ειναι καλυτεροι, μονο τα γονιδια των παοκτζηδων ειναι τα κακα. Δε σοβαρευομαστε λεω εγω

ΥΓ: Το οτι ειμαστε λαος κωλοτουμπας ειναι γνωστο. Τωρα, μετα απ τη μεγαλη νικη του ΠΑΟΚ ειμαι σιγουρος οτι οσοι εβριζαν τον Σαλπιγγιδη μεχρι χτες τον αποθεωνουν και ετρεξαν στο αεροδρομιο να πανηγυρισουν την επιτυχια του (τους). Τα ιδια και περσι με την ΑΕΚ οταν επαιξε στην Κρητη, αποθεωση (!) οταν πατησε κρητικο εδαφος, η σφαγη του Δραμαλη οταν εφυγε ηττημενη. Αραγε να πηγαν διαφορετικοι ανθρωποι την μια μερα και διαφορετικοι την αλλη στο αεροδρομιο; Μπα..Περαστικα μας

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
885
Πόντοι
6.755
Kαλημέρα και ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ για την ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ,ΓΑΥΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.517
Πόντοι
34.267
Ο μήνας μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΠΑΟΚ! Μπράβο στους μάγκες που ανέβασαν την Ελλάδα μεσούσης της κατρακύλας μας. Μας έκανε περήφανους κόντρα σε κατεστημένο, διαιτησία, συμφέροντα. Εκφράζω ταυτόχρονα και τον αποτροπιασμό μου για την κατάντια μας. Έχουμε ένα μοναδικό τρόπο να αδικούμε τους εαυτούς μας και να επισκιάζουμε κάθε Εθνική μας επιτυχία! Παγκόσμιο φαινόμενο! Γινόμαστε έρμαια του οπαδιλικιού και της πρέζας.... :jerking:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!! Δικέφαλος χανούμης.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν έχω δει ούτε φάσεις (εκτός από το γκολ που ακυρώθηκε της Τότεναμ) ούτε τίποτα....
αλλά άκουσα μόνο το σκορ
και μόνο αυτό μου φτάνει - συγχαρητήρια

και επιβεβαιώνει αυτό που λέω σε άλλα θρεντς πως η ευρώπη είναι αυτό που φταίει κυρίως για την κατρακύλα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα (όπως και του Ολυμπιακού)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
μπραβο στον παοκ..
ο μπολονι κανει φοβερη δουλεια..
ο δε γεωργιαδης πολυ καλο παιχτακι..μακαρι να συνεχισει ετσι

Stories