παντα χαιρομαι γιατι μαζευουμε βαθμους σαν χωρα ηλιθιεεγω χαιρομαι μονο για την ομαδα μου.εσυ χαρηκες για την νικη του θρυλου στη γαλλια ελληναρα μου?
αλλα κ να μην χαιρομουν παλι δεν θα εβγαζα χολη σαν κακιασμενη
παντα χαιρομαι γιατι μαζευουμε βαθμους σαν χωρα ηλιθιεεγω χαιρομαι μονο για την ομαδα μου.εσυ χαρηκες για την νικη του θρυλου στη γαλλια ελληναρα μου?
ετσι.
να περάσουν για την πούτσα όλες οι καριόλες της ευρώπης.
και με10 και με 9.
αντε με τα μουνιά.
εγω χαιρομαι μονο για την ομαδα μου.εσυ χαρηκες για την νικη του θρυλου στη γαλλια ελληναρα μου?
Οι άνθρωποι είναι απείρως κατώτεροι από το να χαρακτηριστούν ζώα..Χυδαίοι ανθρωποειδείς μονοκύτταροι οργανισμοί που ξεφτυλίζουν με την ύπαρξή της το ανθρώπινο γένος και την Ελλάδα...Άντε να εξηγήσεις σε ξένους ότι όταν κρατούσαν ενός λεπτού σιγή για έναν άνθρωπο που αυτοκτόνησε, κάποια ανθρωποειδή φώναζαν " Να καεί το μπουρδελλλλλλο η βουλλλλλη...". Το μόνο που κατάφεραν βέβαια τα ανθρωποειδή ήταν να ξυπνήσουν το μεγαλείο της ψυχής και την αξιοπρέπεια των Άγγλων που τους σκέπασαν με το (αυθόρμητο) χειροκρότημά τους...
μπράβο στην παοκάρα.
καιρό είχα να καρδιοχτυπήσω ελλάδα για αλλη ομάδα.
θυμίζει το παίγνιο με μπάγιερν πριν απο 20 χρόνια αυτό.
Φιλαράκι, βγάλε την παρωπίδα και μίλα αντρίκια. Καφριλίκι μεγάλο ήτανε και ξεφτίλα και πρώτος εγώ το πόσταρα εδώ - όλοι βλέπαμε και ακούγαμε τι γινόταν. ;)σιγη για την προπονητη που χαθηκε θελω να δω τι θα κανατε εσεις ρε ντεμεκ πολιτισμενοι αν φτανατε λονδινο η ομαδα σας γαμουσε την τοπικη και δεν σας αφηνανε
να μπητε μεσα. Για αυτο Ελληναραδες μου εσεις που παιζετε με 17 αργεντινοισπανοκονγκολεζους παρτε μας μια τωρα και αντε σπιτακι σαν να κλαψετε γιατι
πειτε την αλληθεια ...σας πονεσε η πουτσα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας περισσοτερα και απο το αν ησασταν αγγλιδες !!!!!!