Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
του χρόνου στην κλήρωση θα είσαι η ομάδα Α ή η ομάδα Β???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
βγειτε τωρα ενταξει. μπραβο τα καταφερατε παλι. μια βδομαδα φωναζατε για το γιαχο. στη επικοινωνιακη προπαγανδα και στα ψεματα παντα πρωτοι .για το πεναλντι και τα αλλα ουτε λογος. βγειτε τωρα  πανηγυριστε την ισοπαλια .για σας νικη ειναι

οσα χρονια και αν περασουν ολοι ξερουνε καλα πως θα ειστε οι ρουφιανοι του βορρα  

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω κάποιους οπαδούς. Ειδικά αυτό το ποιος από τους δυο σας είναι ο ρουφιάνος του βορρά έχει καταντήσει αστείο. Δεν μπορώ να αντιληφθώ τι σόι άνθρωπος είναι αυτός που σκέφτεται έτσι. Δεν μπορώ να καταλάβω και τα πανό κατά μήκος του γηπέδου. Μα ασχολήστε με μανούρες? Και αν ασχολήστε υπάρχει περίπτωση εσείς μόνο να δέρνετε και οι άλλοι μόνο να τρέχουν. Ή ότι μόνο οι μεν λένε ψέμματα και εσείς όχι. Και μετά μιλάμε για προπαγάνδα? Μα έχετε καταντήσει γραφικοί.
Όσο για την σφαγή θεωρώ ότι ήταν όσο σφαγή ήταν και ο αγώνας με τον Εργοτέλη που μέτρησε γκολ οφσάιντ. Χαρακτηριστικό είναι ότι άκουσα τις δηλώσεις του Τσιώλη, του Λαζαρίδη και του Φατί και δεν μίλησαν καθόλου για διαιτησία. Μια φάση δεν ισοδυναμεί με σφαγή και άλλοτε είναι υπέρ σου και άλλοτε όχι. Κοιτάξτε πως θα στρώσει η ομάδα γιατί το πρόγραμμα είναι δύσκολο και οι βαθμοί ως τώρα ελάχιστοι. Το μόνο ελαφρυντικό ότι οι 4 του Βόλου μπήκαν αργά στην ομάδα. Δεν ξέρω αν λείπουν στον Σανκαρέ τα χάπια του Μπέου γιατί από ένα σημείο και μετά κλάταρε. Προετοιμασία έκανε με τον Βόλο και δεν νομίζω να είναι ανέτοιμος. Όσο για τον ΠΑΟΚ εύκολα πήρε την ισοπαλία αλλά αφού δεν κερδισε αυτόν τον Άρη μου δείχνει ότι δύσκολα θα βγει δεύτερος. Ίσως να φταίνε οι απουσίες και γι'αυτό θα περιμένω και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για να πειστώ για το ποιος είναι το πιθανότερο να βγει δεύτερος και ποιος τρίτος.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ξανά στην Εθνική Χιλής ο Κοντρέρας
Ο Κλαούντιο Μπόργκι κάλεσε τον αμυντικό του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Κοντρέρας για τα παιχνίδια κόντρα σε Ουρουγουάη και Παραγουάη.

Για τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στις Ουρουγουάη (εκτός έδρας) στις 11 Νοεμβρίου και Παραγουάη (εντός έδρας) στις 15 Νοεμβρίου, κλήθηκε ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Ο Κλαούντιο Μπόργκι ανακοίνωσε την λίστα των 26 παικτών της Εθνικής Χιλής γι' αυτά τα δύο ματς και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι μέσα αυτή.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια αναμενόμενη εξέλιξη αν αναλογιστεί κανείς πως ο Κοντρέρας είναι βασικότατο στέλεχος του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Δεν είναι τυχαίο που οι συμπατριώτες του ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με τον τραυματισμό του μετά το ματς με την Ρούμπιν, που του στέρησε την συμμετοχή στους αγώνες της Χιλής απέναντι σε Αργεντινή και Περού.

εχει παραγινει το αστειο με την Εθνικη του

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
εδώ είναι ΜΟΡΙΑΣ... ΡΕ ΡΕ 

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα..Παιδια ο σπορτφμ 103 θεσσαλονικη μεσο ιντερνετ μου βγαζει μονο τραγουδια για 2 ημερες τωρα...Μηπως ξερει κανα αλλανι τι συμβαινει?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καλησπερα..Παιδια ο σπορτφμ 103 θεσσαλονικη μεσο ιντερνετ μου βγαζει μονο τραγουδια για 2 ημερες τωρα...Μηπως ξερει κανα αλλανι τι συμβαινει?

νομίζω απεργία
προχθές και σημερα....χθες λειτουργούσαν κανονικά

έστι κι αλλιώς,για τα μπάζα είναι...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
νομίζω απεργία
προχθές και σημερα....χθες λειτουργούσαν κανονικά

έστι κι αλλιώς,για τα μπάζα είναι...
ty μαν :).Βασικα γουστα ειναι οι σταθμοι κτλ :)Γουστο ειναι το προσωπικο κατ αρχην αισθητικο κριτηριο του καθε ανθρωπου ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ty μαν :).Βασικα γουστα ειναι οι σταθμοι κτλ :)Γουστο ειναι το προσωπικο κατ αρχην αισθητικο κριτηριο του καθε ανθρωπου ;)

πολύ λιβάνισμα στον Ζαγοράκη,σε σημείο που να μην τους ακούνε ούτε οι Παοκτσήδες!!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
πολύ λιβάνισμα στον Ζαγοράκη,σε σημείο που να μην τους ακούνε ούτε οι Παοκτσήδες!!!!
Me  το που εβαλα απεργια στο google.. εβγαλε οτι κανουν 48ωρη οι τεχνικοι του σταθμου λογο πολυμηνης καθυστερησης της πληρωμης των εργαζομενων τεχνικων του σταθμου. Το πρωι στις 6 ληγει..Μαν και οι αλλοι σταθμοι βαζουν τον κοσμο του ΠΑΟΚ σε ανακατοσουρα και το πιο κακο πραγμα ειναι να θελουν να σε βαλουν να γηνεις κακος..Ο ζαγορακης δεν ειναι ουτε βαρδινογιαννης ουτε ορκοτος λογιστης ειναι ποδοσφαιριστης..Μας δουλεψανε πολοι υποψηφιοι επενδυτες κτλ κτλ κτλ..Ο ΠΑΟΚ Εχει τον λαο του και ο λαος τους δεν πρεπει να διχαζετε αλλα και να καταλαβενει οτι οταν δεν εχει η ομαδα η διοικηση να προσπαθει αυτος..Ξερω χιλιαδες ατομα που λενε ειναι ΠΑΟΚ και δεν εχουν βαλει ουτε μια δραχμη για τον ΠΑΟΚ στις νικες την λενε στους γαυρους αριανους κτλ και στης ηττες κατηγορουν παιχτες διοικησεις κτλ..Στα καλα ειναι πρωτοι ολοι!!! Και στα ασχημα χωρις να εχουν βοηθησει ΠΟΤΕ  οικονομικα ειναι στο αρνητικο στην μιζερια και στην μιρλα..Η ομαδα πρεπει να υποστηριζετε και στα καλα και στα κακα..Απο αυτα που λεω ειμαι και εγω μεσα σε αυτους που λειτουργουν με την πουτσα και οχι με την λογικη και εγω ενας κακος φιλαθλος ειμαι απλα λεω τα γεγονοτα..Πρεπει να ειμαστε παντα εκει ο ηρακλης τα παιδια επεσαν δελτα εθνικη και εχουν ψηλα το κεφαλι τους βλεπω και λεω χαρας το κουραγιο τους..Εμεις σαν Παοκτσηδες η 3 ομαδα στην ελλαδα.. Αν ειχαμε πεσει δελτα εθνικη επειδη ξερω τον εαυτο μου δεν θα εδινα καθολου σημασια...Πρεπει να λεμε δοξα τον θεο και να μην θυμωνουμε με την ομαδα..Και παλι ενα μπραβο στους ηρακληδεις γιατι καναν κατι που εγω δεν θα εκανα ποτε αν η ομαδα μου επεφτε στην δ εθνικη ελλαδος..ΠΑΟΚ για παντα :)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έκανε και κάνει τρομερά λάθη ο ζαγοράκης,που δεν δικαιολογούνται για τις γνώσεις του και την πείρα του

από Μπερέτα,Δερμιτζάκη,Ζουέλα,Μπουσαιντί,Αρίας,Κριστιάνο,Δημήτρη Παπαδόπουλο!!!!!κλπ

από παπαριά σε παπαριά πάει....

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Οτι μπορει κανει ο προεδρας αμα ηταν στην αγαπημενη του ομαδα ισως τα πηγαινε καλυτερα.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Me  το που εβαλα απεργια στο google.. εβγαλε οτι κανουν 48ωρη οι τεχνικοι του σταθμου λογο πολυμηνης καθυστερησης της πληρωμης των εργαζομενων τεχνικων του σταθμου. Το πρωι στις 6 ληγει..Μαν και οι αλλοι σταθμοι βαζουν τον κοσμο του ΠΑΟΚ σε ανακατοσουρα και το πιο κακο πραγμα ειναι να θελουν να σε βαλουν να γηνεις κακος..Ο ζαγορακης δεν ειναι ουτε βαρδινογιαννης ουτε ορκοτος λογιστης ειναι ποδοσφαιριστης..Μας δουλεψανε πολοι υποψηφιοι επενδυτες κτλ κτλ κτλ..Ο ΠΑΟΚ Εχει τον λαο του και ο λαος τους δεν πρεπει να διχαζετε αλλα και να καταλαβενει οτι οταν δεν εχει η ομαδα η διοικηση να προσπαθει αυτος..Ξερω χιλιαδες ατομα που λενε ειναι ΠΑΟΚ και δεν εχουν βαλει ουτε μια δραχμη για τον ΠΑΟΚ στις νικες την λενε στους γαυρους αριανους κτλ και στης ηττες κατηγορουν παιχτες διοικησεις κτλ..Στα καλα ειναι πρωτοι ολοι!!! Και στα ασχημα χωρις να εχουν βοηθησει ΠΟΤΕ  οικονομικα ειναι στο αρνητικο στην μιζερια και στην μιρλα..Η ομαδα πρεπει να υποστηριζετε και στα καλα και στα κακα..Απο αυτα που λεω ειμαι και εγω μεσα σε αυτους που λειτουργουν με την πουτσα και οχι με την λογικη και εγω ενας κακος φιλαθλος ειμαι απλα λεω τα γεγονοτα..Πρεπει να ειμαστε παντα εκει ο ηρακλης τα παιδια επεσαν δελτα εθνικη και εχουν ψηλα το κεφαλι τους βλεπω και λεω χαρας το κουραγιο τους..Εμεις σαν Παοκτσηδες η 3 ομαδα στην ελλαδα.. Αν ειχαμε πεσει δελτα εθνικη επειδη ξερω τον εαυτο μου δεν θα εδινα καθολου σημασια...Πρεπει να λεμε δοξα τον θεο και να μην θυμωνουμε με την ομαδα..Και παλι ενα μπραβο στους ηρακληδεις γιατι καναν κατι που εγω δεν θα εκανα ποτε αν η ομαδα μου επεφτε στην δ εθνικη ελλαδος..ΠΑΟΚ για παντα :)
Αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες όμως...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Σπερα στην παρεα, μετα απο απουσια μερικων μηνων και παλι εδω. Τι εγινε το κλεισαμε το μαγαζι ????? :huh: :huh: :huh:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Άκου μαλακίες - έχει κόσμο ο ΠΑΟΚ έξω από το γήπεδο να ψάχνουν για εισιτήριο, αλλά μέσα το γήπεδο δεν έχει γεμίσει. :jerking: :jerking:

Εντωμεταξύ φώναζαν να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή την ώρα ακριβώς που δε θα έπρεπε. :uglystupid: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom