Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
ΣΦΑΓΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Λογικό, αφού είστε πρόβατα.ΣΦΑΓΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
καλησπερα..Παιδια ο σπορτφμ 103 θεσσαλονικη μεσο ιντερνετ μου βγαζει μονο τραγουδια για 2 ημερες τωρα...Μηπως ξερει κανα αλλανι τι συμβαινει?
ty μαν .Βασικα γουστα ειναι οι σταθμοι κτλ Γουστο ειναι το προσωπικο κατ αρχην αισθητικο κριτηριο του καθε ανθρωπου ;)νομίζω απεργία
προχθές και σημερα....χθες λειτουργούσαν κανονικά
έστι κι αλλιώς,για τα μπάζα είναι...
ty μαν .Βασικα γουστα ειναι οι σταθμοι κτλ Γουστο ειναι το προσωπικο κατ αρχην αισθητικο κριτηριο του καθε ανθρωπου ;)
Me το που εβαλα απεργια στο google.. εβγαλε οτι κανουν 48ωρη οι τεχνικοι του σταθμου λογο πολυμηνης καθυστερησης της πληρωμης των εργαζομενων τεχνικων του σταθμου. Το πρωι στις 6 ληγει..Μαν και οι αλλοι σταθμοι βαζουν τον κοσμο του ΠΑΟΚ σε ανακατοσουρα και το πιο κακο πραγμα ειναι να θελουν να σε βαλουν να γηνεις κακος..Ο ζαγορακης δεν ειναι ουτε βαρδινογιαννης ουτε ορκοτος λογιστης ειναι ποδοσφαιριστης..Μας δουλεψανε πολοι υποψηφιοι επενδυτες κτλ κτλ κτλ..Ο ΠΑΟΚ Εχει τον λαο του και ο λαος τους δεν πρεπει να διχαζετε αλλα και να καταλαβενει οτι οταν δεν εχει η ομαδα η διοικηση να προσπαθει αυτος..Ξερω χιλιαδες ατομα που λενε ειναι ΠΑΟΚ και δεν εχουν βαλει ουτε μια δραχμη για τον ΠΑΟΚ στις νικες την λενε στους γαυρους αριανους κτλ και στης ηττες κατηγορουν παιχτες διοικησεις κτλ..Στα καλα ειναι πρωτοι ολοι!!! Και στα ασχημα χωρις να εχουν βοηθησει ΠΟΤΕ οικονομικα ειναι στο αρνητικο στην μιζερια και στην μιρλα..Η ομαδα πρεπει να υποστηριζετε και στα καλα και στα κακα..Απο αυτα που λεω ειμαι και εγω μεσα σε αυτους που λειτουργουν με την πουτσα και οχι με την λογικη και εγω ενας κακος φιλαθλος ειμαι απλα λεω τα γεγονοτα..Πρεπει να ειμαστε παντα εκει ο ηρακλης τα παιδια επεσαν δελτα εθνικη και εχουν ψηλα το κεφαλι τους βλεπω και λεω χαρας το κουραγιο τους..Εμεις σαν Παοκτσηδες η 3 ομαδα στην ελλαδα.. Αν ειχαμε πεσει δελτα εθνικη επειδη ξερω τον εαυτο μου δεν θα εδινα καθολου σημασια...Πρεπει να λεμε δοξα τον θεο και να μην θυμωνουμε με την ομαδα..Και παλι ενα μπραβο στους ηρακληδεις γιατι καναν κατι που εγω δεν θα εκανα ποτε αν η ομαδα μου επεφτε στην δ εθνικη ελλαδος..ΠΑΟΚ για πανταπολύ λιβάνισμα στον Ζαγοράκη,σε σημείο που να μην τους ακούνε ούτε οι Παοκτσήδες!!!!
Αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες όμως...Me το που εβαλα απεργια στο google.. εβγαλε οτι κανουν 48ωρη οι τεχνικοι του σταθμου λογο πολυμηνης καθυστερησης της πληρωμης των εργαζομενων τεχνικων του σταθμου. Το πρωι στις 6 ληγει..Μαν και οι αλλοι σταθμοι βαζουν τον κοσμο του ΠΑΟΚ σε ανακατοσουρα και το πιο κακο πραγμα ειναι να θελουν να σε βαλουν να γηνεις κακος..Ο ζαγορακης δεν ειναι ουτε βαρδινογιαννης ουτε ορκοτος λογιστης ειναι ποδοσφαιριστης..Μας δουλεψανε πολοι υποψηφιοι επενδυτες κτλ κτλ κτλ..Ο ΠΑΟΚ Εχει τον λαο του και ο λαος τους δεν πρεπει να διχαζετε αλλα και να καταλαβενει οτι οταν δεν εχει η ομαδα η διοικηση να προσπαθει αυτος..Ξερω χιλιαδες ατομα που λενε ειναι ΠΑΟΚ και δεν εχουν βαλει ουτε μια δραχμη για τον ΠΑΟΚ στις νικες την λενε στους γαυρους αριανους κτλ και στης ηττες κατηγορουν παιχτες διοικησεις κτλ..Στα καλα ειναι πρωτοι ολοι!!! Και στα ασχημα χωρις να εχουν βοηθησει ΠΟΤΕ οικονομικα ειναι στο αρνητικο στην μιζερια και στην μιρλα..Η ομαδα πρεπει να υποστηριζετε και στα καλα και στα κακα..Απο αυτα που λεω ειμαι και εγω μεσα σε αυτους που λειτουργουν με την πουτσα και οχι με την λογικη και εγω ενας κακος φιλαθλος ειμαι απλα λεω τα γεγονοτα..Πρεπει να ειμαστε παντα εκει ο ηρακλης τα παιδια επεσαν δελτα εθνικη και εχουν ψηλα το κεφαλι τους βλεπω και λεω χαρας το κουραγιο τους..Εμεις σαν Παοκτσηδες η 3 ομαδα στην ελλαδα.. Αν ειχαμε πεσει δελτα εθνικη επειδη ξερω τον εαυτο μου δεν θα εδινα καθολου σημασια...Πρεπει να λεμε δοξα τον θεο και να μην θυμωνουμε με την ομαδα..Και παλι ενα μπραβο στους ηρακληδεις γιατι καναν κατι που εγω δεν θα εκανα ποτε αν η ομαδα μου επεφτε στην δ εθνικη ελλαδος..ΠΑΟΚ για παντα
Κι εδω άκρα του ταφου...Ρε μπας κι επεσε το σάιτ στα βόρεια??????Σπερα στην παρεα, μετα απο απουσια μερικων μηνων και παλι εδω. Τι εγινε το κλεισαμε το μαγαζι ?????