BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
[move]ΑΡΗ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΔΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ[/move]
[move]Κότα Φάε Τα Σκουλήκια [/move]
[move]ΑΡΗ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΔΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ[/move]
[move]Κότα Φάε Τα Σκουλήκια [/move]
πες μου οτι θα εισαι αυριο μεσα ημιγυμνος να φωναζεις για το θεο ΤΕΛΟΣ
μονος σου το σκεφτηκες αυτο;;;
ο σανκαρε θα σας γαμησειμε αυτόν τον ύπνο στον πάγκο μας,βλέπω ανάσταση σκουλικιών!
συν τις απουσίες....
οχι στην 2 θα παωπες μου οτι θα εισαι αυριο μεσα ημιγυμνος να φωναζεις για το θεο ΤΕΛΟΣ
δεν σε πιστευω ρε μαλακα με τιποτα.αλλα αν ειναι ετσι ξερεις οταν παιξουμε μαζι περιμενω να κατεβεις να τα πουμε..αλλα θα μου υποσχεθεις οτι θα εισαι κυριος στο γηπεδοοχι στην 2 θα παω
ηρεμος θα ειμαι...τα κοψα τα χαπια πλεον
Όχι , παλιό σύνθημα είναι.
μονος σου το σκεφτηκες αυτο;;;
ετοιμασου για σκληρο πορνο αυριοΌχι , παλιό σύνθημα είναι.
Όποτε ερχόταν η ομάδα σου να παίξει στην Τούμπα , μια κότα έκανε την εμφάνισή της στο γήπεδο και το σύνθημα αυτό δονούσε την ατμόσφαιρα.
Οι παίκτες του Αρη έτρεχαν πανικόβλητοι για να γλιτώσουν από το ράμφος της .
20.30Τι ώρα ξεκινάει το ντέρμπι της επαρχίας;
Τι ώρα ξεκινάει το ντέρμπι της επαρχίας;
ρε βλακα να μιλας εσυ για δημοσιο οταν σε εχουν σωσει το ελληνικο δημοσιο και οπι βουλευτες οταν εισαι η μοανδικη ομαδα που η πολιτεια της εχει φτιαξει γηπεδο ειναι τουλαχιστον ιεροσυλια να μιλας ;)εκτιθεσαι πολυ .μετά το τέλος του αγώνα
Ελληνικό Δημόσιο-παράρτημα ν.σμύρνης
βρισαμε την ομαδα σου μπουλη;ρε βλακα να μιλας εσυ για δημοσιο οταν σε εχουν σωσει το ελληνικο δημοσιο και οπι βουλευτες οταν εισαι η μοανδικη ομαδα που η πολιτεια της εχει φτιαξει γηπεδο ειναι τουλαχιστον ιεροσυλια να μιλας ;)εκτιθεσαι πολυ .
ασε τους κακομοιρηδες να κλαινε ρε συ που πηρανε πρωταθλημα τελευταια φορα λογω εορτασμων των 2500 της θεσσαλονικης
βλαχακο καλο θα ειναι να θυμασαι τα παντα..και οχι οτι σε συμφερουν ;)εισαι η ομαδα που που εχει ευνοηθει περισοτερο απο καθε αλλη,μαζι με τον ολυμπιακο αν το θες...αλλα εσυ δεν πρεπει να μιλας.βρισαμε την ομαδα σου μπουλη;
ξεχασες οτι το εβδομηντατριο πηγαμε να σου παρουμε τον κουδαείσαι μέσα σε όλα τα μεγάλα πολιτικά σκάνδαλα τα τελευταία 30 χρόνια
σε όλες τις κασέτες ακούγονται πρόεδροί σου
έχεις κατηγορηθεί για ολόκληρο τον Ποινικό Κώδικα και όλα τα βαριά κακουργήματα,ακόμα και για κατασκοπεία
υπάρχει το όνομά σου σε κάθε εισαγγελικό και ανακριτικό γραφείο και φάκελο στην Ελλάδα
χορηγοί σου πάντα κρατικές εταιρείες και η δημόσια τηλεόραση
το 89 έπρεπε να πέσεις στο τοπικό και σώθηκες με πολιτική παρέμβαση