Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε μεγαλε σοβαρα τωρα..Εισαι χαζος η' παριστανεις τον χαζο? Τελευταια δεκαετια= 2001-2011..ΟΚ μεχρι εδω?

Παμε τωρα αναλυτικα για να το καταλαβεις ισως και καλυτερα..

ΠΑΟΚ κυπελουχος: 2 φορες (2001, 2003)
αεκ κυπελουχος: 2 φορες (2002, 2011)
λαρισσα κυπελλουχος: 1 φορα (2007)
αρης -ατιτλος με κυπελλο παπαρι
νιωνιος-ανυπαρκτος

Τωρα σαν καλο παιδακι που τα εμαθες πες μου ποιος εχει περισσοτερους τιτλους?  :2funny:

Και αυτο για τα κυπελλα το ειπα απλα, επειδη ενω εχετε τις τρελες αβαντες οντας στην Αθηνα, με μπατζετ απειρως μεγαλυτερα απο τα δικα μου, με χρεη απιστευτα και ευνοια, παρολα αυτα εχετε καταφερει την τελευταια δεκαετια να εχετε τους ιδιους τιτλους με μενα που δεν εχω τιποτα απο αυτα...Και μου το παιζεις και ομαδαρα...Εισαι πραγματικα οπως ειπα και πριν η παρακατιανη και η μικρη ομαδουλα του πρωην ΠΟΚ...

Συνενοηθηκαμε τωρα?
οποτε μετραει μονο η τελευταια δεκαετια.μαλιστα.ειμαστε δηλαδη ισοτιμοι γιατι εχουμε απο 2 κυπελλα.καλα ποτε εφτασες εσυ να εχεις 2 κυπελλα;εκπληξη το θεωρω.τελος παντων.για πες μου το παοκακι ποσες φορες εχει παιξει τσαμπιονς λιγκ;ποσες νικες εχει εναντι της ΑΕΚ την τελευταια δεκαετια εστω.και ποσες η ΑΕΚ.και μετα κλαψε παλι.

Επισκέπτης
Ρε διαστημοτουρμποβλακα απλα σου παραθετω τα γεγονοτα οπως ειναι...

Εισαι και θα εισαι η μικρη παρακατιανη της Αθηνας...Και οσο περνουν τα χρονια, οι αβαντες που ειχες τελειωνουν...Οι Ντεμηδες που ειχες που δεν πληρωναν ΦΠΑ για να παιρνουν Ριβαλντους τελος...Τα χρεη σου μεγαλωνουν συνεχως, σαν ομαδα φθινεις ολο και πιο πολυ και τωρα ψαξε βρες 6 μυρια για να παιξεις ουεφα...Εχεις μικρυνει απιστευτα και δεν το χεις παρει χαμπαρι ακομα...Και μου το παιζεις και ομαδαρα κατσαπλια...

ρε λούλη σου ξαναλέω...εσάς να έχω από κάτω και στην ΑΘΗΝΑ ας είμαι ό,τι να'ναι...γιατί μου αρέσει να σας βλέπω να λυσάτε μετά από κάθε ΠΟΥΤΣΑ που σας χώνει η ομάδα μου...και να βλέπω το κόμπλεξ σας...

παρακατιανή ή όχι, από σένα πάντως είμαι ΠΟΛΥ πιο ΜΕΓΑΛΗ ομάδα

και το ξέρεις και σε ΤΣΟΥΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ μπουγάτσα  :birdman: :2on1:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε διαστημοτουρμποβλακα απλα σου παραθετω τα γεγονοτα οπως ειναι...

Εισαι και θα εισαι η μικρη παρακατιανη της Αθηνας...Και οσο περνουν τα χρονια, οι αβαντες που ειχες τελειωνουν...Οι Ντεμηδες που ειχες που δεν πληρωναν ΦΠΑ για να παιρνουν Ριβαλντους τελος...Τα χρεη σου μεγαλωνουν συνεχως, σαν ομαδα φθινεις ολο και πιο πολυ και τωρα ψαξε βρες 6 μυρια για να παιξεις ουεφα...Εχεις μικρυνει απιστευτα και δεν το χεις παρει χαμπαρι ακομα...Και μου το παιζεις και ομαδαρα κατσαπλια...
οτι η ομαδα μικραινει δεν το αμφισβητει κανεις.οχι ομως οτι εχει φτασει στα επιπεδα που ειναι το παοκακι.μην τρελαθουμε και τελειως.Αυτο δεν προκειται να γινει ποτε,μην τρωτε την καραμελα που σας βαζουν δημοσιογραφοι τυπου κολκα οτι και καλα θα γινετε καποτε ΑΕΚ.δεν προκειται.

Επισκέπτης
στη χειρότερη μας χρονιά σηκώσαμε κύπελλο και έχουμε λυσάξει το παοκακι στην πούτσα...3-0, 4-0...ΓΑΜΗΣΙ μέσα την τούμπα...

και μιλάνε ακόμα

μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ...που όμως διασκεδάζω να τους ακούω και να τους διαβάζω  :grin: :grin: :grin: :grin:

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
κλαψε μαλακα...
70.000 παοκτσιδες στο οακα
κλαψε μαλακα

Τι να ασχοληθω τωρα μαζι σου ρε ρουλη?  :2funny: Ασχολησου εκει με λ-αισχη σου και με τον Σκορδα που σας εχει κανει μπουρδελο και σας λεει οτι ο σαουριδης εβγαλε λεφτα απο την εκδρομη του ΟΑΚΑ...Σας τα πηρε ζεστα προβατα..Πληρωνε τον σαουριδη να σε εχει ασανσερ σε Α και Β κοροιδο...

Α και που σαι, πλησιαζει στην ολοκληρωση της η 7ετια για να ξαναπεσεις...Ετοιμασου καλου κακου... :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
Τι να ασχοληθω τωρα μαζι σου ρε ρουλη?  :2funny: Ασχολησου εκει με λ-αισχη σου και με τον Σκορδα που σας εχει κανει μπουρδελο και σας λεει οτι ο σαουριδης εβγαλε λεφτα απο την εκδρομη του ΟΑΚΑ...Σας τα πηρε ζεστα προβατα..Πληρωνε τον σαουριδη να σε εχει ασανσερ σε Α και Β κοροιδο...

Α και που σαι, πλησιαζει στην ολοκληρωση της η 7ετια για να ξαναπεσεις...Ετοιμασου καλου κακου... :2funny:
ηθελες να παρεις και πρωταθλημα μες του χαριλαου...
θυμασαι τοτε τι τραμπουκο εφαγες

Συνημμένα

• 5710.png
    5710.png
    127,5 KB · Εμφανίσεις: 18

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε λούλη σου ξαναλέω...εσάς να έχω από κάτω και στην ΑΘΗΝΑ ας είμαι ό,τι να'ναι...γιατί μου αρέσει να σας βλέπω να λυσάτε μετά από κάθε ΠΟΥΤΣΑ που σας χώνει η ομάδα μου...και να βλέπω το κόμπλεξ σας...

παρακατιανή ή όχι, από σένα πάντως είμαι ΠΟΛΥ πιο ΜΕΓΑΛΗ ομάδα

και το ξέρεις και σε ΤΣΟΥΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ μπουγάτσα  :birdman: :2on1:

Δηλαδη παπαρακο μου λες οτι θες να κερδιζεις εμενα και δε πα να πεσεις και στη Β...Και λες εσυ εμας για κομπλεξ... :2funny: :2funny: :2funny:

Που οταν παιζουμε μαζι σας επι 90 λεπτα αντι να φωναξετε ενα συνθημα για την ομαδουλα σας, λετε εκεινο το αντισυνθημα...Και μιλας εσυ για κομπλεξ...Τοσο βλαξ?

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
στη χειρότερη μας χρονιά σηκώσαμε κύπελλο και έχουμε λυσάξει το παοκακι στην πούτσα...3-0, 4-0...ΓΑΜΗΣΙ μέσα την τούμπα...

και μιλάνε ακόμα

μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ...που όμως διασκεδάζω να τους ακούω και να τους διαβάζω  :grin: :grin: :grin: :grin:

Η χειροτερη χρονια σου ειναι αυτη? Δηλαδη εδω και 10 χρονια τι παραπανω εχεις κανει ρε κατσαπλια για να ειναι αυτη η χειροτερη σου χρονια?  :2funny:

Τα λες και τα πιστευεις κι ολας...

Επισκέπτης
Δηλαδη παπαρακο μου λες οτι θες να κερδιζεις εμενα και δε πα να πεσεις και στη Β...Και λες εσυ εμας για κομπλεξ... :2funny: :2funny: :2funny:

Που οταν παιζουμε μαζι σας επι 90 λεπτα αντι να φωναξετε ενα συνθημα για την ομαδουλα σας, λετε εκεινο το αντισυνθημα...Και μιλας εσυ για κομπλεξ...Τοσο βλαξ?

σκάσε μπουγάτσα

σήμερα έφαγες την 3η πούτσα για φέτος  :birdman: :birdman: :birdman:

το θέμα δεν είναι το κόμπλεξ σας...το θέμα είναι ότι σας γαμάμε συνέχεια

1η φορά στη ζωή μου βλέπω ομάδα να γαμιέται συνεχώς από την ΑΕΚ και οι οπαδοί της οι ΦΛΩΡΟΙ να μιλάνε ακατάπαθστα αντί απλά να ΣΚΑΝΕ  :2funny: :2funny: :2funny:

μιλάμε για τεράστιο φαινόμενο κομπλεξισμού

όσα λόγια και να πείτε μπουγατσοκιμάδες η ιστορία έχει γράψει και έχει βάλει την ομαδούλα σας πολύ πιο κάτω από την ΑΕΚ  :birdman:

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Το οτι παραδεχτηκες οτι το μονο που σε νοιαζει ειναι να κερδιζετε εμας, μου φτανει κομπλεξικε πουθενα... :birdman:

Οσο χαρηκες χαρηκες με την ομαδουλα σου...Το κομπλεξ σου με μας θα γινει ακομα μεγαλυτερο τα επομενα χρονια...Να εισαι σιγουρος γι αυτο οπαδε της κουλας44...Αντε τραβα για υπνο τωρα και ονειρεψου το ποσο μεγαλη ομαδαρα εισαι και γυρνα και πλευρο για να μην πιαστεις... :2funny:

Επισκέπτης
Το οτι παραδεχτηκες οτι το μονο που σε νοιαζει ειναι να κερδιζετε εμας, μου φτανει κομπλεξικε πουθενα... :birdman:

Οσο χαρηκες χαρηκες με την ομαδουλα σου...Το κομπλεξ σου με μας θα γινει ακομα μεγαλυτερο τα επομενα χρονια...Να εισαι σιγουρος γι αυτο οπαδε της κουλας44...Αντε τραβα για υπνο τωρα και ονειρεψου το ποσο μεγαλη ομαδαρα εισαι και γυρνα και πλευρο για να μην πιαστεις... :2funny:

σκάσε μπουγάτσα

εγώ θέλω εσάς από την μπουγατσούπολη να ΓΑΜΑΩ και το ευτύχημα είναι ότι το κάνω κιόλας...ΣΑΣ ΓΑΜΑΩ

άντε τώρα κάνε ράμματα πάλι στην κολάρα σου που σου την έσκισα και τα λέμε πάλι σύντομα μην κλαις  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

ομαδούλα της γειτονιάς και 5η ομάδα στην Ελλάδα  :birdman:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ερωτηση προς μπαουγκτσηδες.Αυτο το "κουλα" που λετε συνεχεια βγαινει απο το "Γαμηκουλα"? :2funny: :2funny:
            Η κωλοφαρδια καποτε σταματαει,τα μπινελικια επρεπε να τα ριξετε απο το ματς του Βολου,η ομαδα σας εσκασε,μονο η τυχη σας εσωσε.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ερωτηση προς μπαουγκτσηδες.Αυτο το "κουλα" που λετε συνεχεια βγαινει απο το "Γαμηκουλα"? :2funny: :2funny:
             Η κωλοφαρδια καποτε σταματαει,τα μπινελικια επρεπε να τα ριξετε απο το ματς του Βολου,η ομαδα σας εσκασε,μονο η τυχη σας εσωσε.
δεν εσκασε
αλλοκοτη τακτικη και αλλοπροσαλλη επιλογη παιχτων
το επαιξε Χιμενεθ ο βλακας ο Χαβος

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν εσκασε
αλλοκοτη τακτικη και αλλοπροσαλλη επιλογη παιχτων
το επαιξε Χιμενεθ ο βλακας ο Χαβος
Σας ειδα και με τον Βολο που ηταν καλη η τακτικη,αλλα εκει ολα καλα αφου η ομαδα νικησε.Ενταξει,χθες ο Μακης το ξεφτυλισε αλλα θα χανατε ετσι κι αλλιως,μονο ο Βιερινια και ο Κοντρερας εχουν υπολοιπα ορεξης,οι αλλοι ειναι αλλου...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
μαγκες οκ, φαγαμε την πουτσα, τι να κανουμε, πιστευω πως διορθωνεται, με νικη μεθαυριο παλι πρωτοι ειμαστε...
θελω ομως να γραψω για τον Παναθηναικο...
φανταστειτε ξαφνικα να παρουνε τον ΠΑΟΚ οι Αγγελοπουλοι, ο Μυτιληναιος και ο Κοντομηνας ΜΑΖΙ!
και να σε κανει ρομπα ο Μπεος, με 3 στις 3 πουτσες, επεται και η 4η...
το φανταζεστε?? ποια τρυπα να ανοιξεις και να κρυφτεις?? πρεπει να φτασεις μεχρι το κεντρο της γης!
Αυτα τραβανε οι βαζελοι φετος...
πρεπει να ομολογησω οτι πριν απο καποια χρονια, ειχα γινει φιλοπαναθηναικος... ειλικρινα ενοιωθα περηφανος σαν ελληνας με τις εμφανισεις αυτης της ομαδαρας στην Ευρωπη...
Στη συνεχεια εγινα ο μεγαλυτερος ΑΝΤΙπαναθηναικος, οταν διαπιστωσα οτι, απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο βαζελο, θα ανταλασσαν ολα αυτα με ενα κωλοπρωταθλημα στην Ελλαδα!!!
Διαλυσανε την ομαδα λογω Ριζουπολης, σε ενα ματς που δεν επρεπε καν να κατεβουν, μεχρι και πουληταρια βγαλανε οι ιδιοι τους παιχταραδες τους!
Το ποδοσφαιρο ομως ειναι δικαιο αθλημα, παρα τα αντιθετως υποστηριζομενα...
Η τιμωρια τους ειναι αυτη η καταντια, να εχουν Βαρδινογιαννηδες, Γιαννακοπουλους, Βγενοπουλο και να τρωνε την πουτσα ολοι μαζι απο τον Μπεο και τον Κατσαβακη...

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ssaftas περιμενω να μου πεις την εμπειρεια σου απο την σημερινη ΠΟΥΤΣΑ που εφαγες...Ηταν Στροσκανιστικη...Με το ετσι με το θελω.... :pipa1: :fuck1: Ααααχχχχχ Κουλααα Κουλααααααα.... :2funny: :2funny:

Και προς ολους τους αλλοθρησκους λιγα τα λογια σας για τον αρχιδαρα τον Παμπλο πουθεναδες...

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σκάσε μπουγάτσα

σήμερα έφαγες την 3η πούτσα για φέτος  :birdman: :birdman: :birdman:

το θέμα δεν είναι το κόμπλεξ σας...το θέμα είναι ότι σας γαμάμε συνέχεια

1η φορά στη ζωή μου βλέπω ομάδα να γαμιέται συνεχώς από την ΑΕΚ και οι οπαδοί της οι ΦΛΩΡΟΙ να μιλάνε ακατάπαθστα αντί απλά να ΣΚΑΝΕ  :2funny: :2funny: :2funny:

μιλάμε για τεράστιο φαινόμενο κομπλεξισμού

όσα λόγια και να πείτε μπουγατσοκιμάδες η ιστορία έχει γράψει και έχει βάλει την ομαδούλα σας πολύ πιο κάτω από την ΑΕΚ  :birdman:

Και αυτή ήταν η δεύτερη πούτσα? Δηλαδή 3-2 στις πούτσες? Αλλαξοκωλιές βλέπω...
Το να λες ότι γάμησες 3 φορές κάποιον που σε γάμησε 2 είναι κομματάκι αστείο.
Μεγάλη απαίτηση όμως το να θελήσει η ΑΕΚ με ένα σουτ από τα 37 μέτρα και χωρίς άλλη φάση να πάρει και τον αγώνα.
Πάντως με αυτά που είδα φέτος δεν αξίζει καμία ομάδα από τις 4 τα προκριματικά του CL.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ήταν και πολύ καλός ο ΠΑΟΚ σήμερα, απλά είχε πάθος και λίγα καλά διαστήματα που έβαλε κάτω την μπάλα.
Μπράβο πάντως που γύρισε το παιχνίδι κόντρα στην ψυχολογια του αγώνα.

Γιατί πάλι ρε Πάμπλο.
Χωρίς Ιβιτς ,Γκαρσία στο κέντρο :hmm:.

Nα μας ξανάρθετε την Τετάρτη.
Μη χαθούμε.

Συνημμένα

• ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ.jpg
    ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ.jpg
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 12

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και αυτή ήταν η δεύτερη πούτσα? Δηλαδή 3-2 στις πούτσες? Αλλαξοκωλιές βλέπω...
Το να λες ότι γάμησες 3 φορές κάποιον που σε γάμησε 2 είναι κομματάκι αστείο.
Μεγάλη απαίτηση όμως το να θελήσει η ΑΕΚ με ένα σουτ από τα 37 μέτρα και χωρίς άλλη φάση να πάρει και τον αγώνα.
Πάντως με αυτά που είδα φέτος δεν αξίζει καμία ομάδα από τις 4 τα προκριματικά του CL.
κοιτα φιλε ισως τα παρατραβαει λιγο ο συναεκτζης,ομως αλλο 2 νικες με 2-1 και αλλο 3 και 4-0 και μια νικη προκριση στην εδρα σου.ασε που αν μετρησεις τις νικες απλα και μονο την τελευταια 3ετια θα κλαψεις.συμφωνω οτι δεν αξιζε τιποτα καλυτερο η ΑΕΚ,ηταν παλι ενα αισχος.και πιο πολυ απο ολα συμφωνω οτι καμια δεν αξιζει,αλλα ειναι στην μεση τα λεφτα.
2,1 εκ. παιρνει οποιος περασει στα play off για το champions league,ασε που εχει εξασφαλισμενα αλλα 5 εκ,μιας και περναει αυτοματα στους ομιλους του europa league,αν τελικα δεν καταφερει να παρει το εισητηριο για το c.l.συγχαρητηρια για την νικη.

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
κοιτα φιλε ισως τα παρατραβαει λιγο ο συναεκτζης,ομως αλλο 2 νικες με 2-1 και αλλο 3 και 4-0 και μια νικη προκριση στην εδρα σου.ασε που αν μετρησεις τις νικες απλα και μονο την τελευταια 3ετια θα κλαψεις.συμφωνω οτι δεν αξιζε τιποτα καλυτερο η ΑΕΚ,ηταν παλι ενα αισχος.και πιο πολυ απο ολα συμφωνω οτι καμια δεν αξιζει,αλλα ειναι στην μεση τα λεφτα.
2,1 εκ. παιρνει οποιος περασει στα play off για το champions league,ασε που εχει εξασφαλισμενα αλλα 5 εκ,μιας και περναει αυτοματα στους ομιλους του europa league,αν τελικα δεν καταφερει να παρει το εισητηριο για το c.l.συγχαρητηρια για την νικη.
γι αυτο ακροβως σκιζονται ολοι για τα φραγκα...αυτη τη περιοδο μην περιμενετε να δειτε μπαλλα η ποια ομαδα αξιζει να περασει...
οποιος ομως καταφερει να βγει πρωτος εχει ενα bonus για το σχεδιασμο της νεας χρονιας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom