Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ελα να παιξεις κι εσυ 16 τελικους κυπελλου στη Θεσσαλονικη οπως εδωσα εγω στην Αθηνα με σφαγες απιστευτες να δουμε ποσα θα ηταν τα κυπελλακια σου...

Δεκαετια 70 ακομα και δικοι σου βετερανοι παραδεχονται οτι ο ΠΑΟΚ ειχε την καλυτερη ομαδα ολων των εποχων στην Ελλαδα και απο αδικιες δεν πηρε παραπανω πρωταθληματα...

Για να μην μιλησουμε τα τελευταια 10 χρονια με μεταγραφες και μπατζετ αλλα και χρεη απιστευτα, βλεπε Ριβαλντους και δεν συμαζευεται, το μονο που καταφερες ειναι να παρεις 2 κυπελλα οσα και γω με μπατζετ πολυ μικροτερα των δικων σου...Γι αυτο εισαι και θα εισαι η μικρη και παρακατιανη του πρωην ΠΟΚ...

Και αυτους τους τιτλους που πηρα, τους πηρα με την αξια μου χανουμακι φτυνωντας αιμα και οχι με κοκκαληδες, βαρδινογιαννηδες και μελλισανιδηδες...Καταλαβες? Αλλα που να νιωσεις...
ποια αξια σου;εχει αξια το παοκακι;μην τρελαθουμε.εισαι στο επιπεδο πανιωνιου,λαρισσας,καστοριας,που εχει και αυτη ενα κυπελλο.η μαλακια σου ειναι πως πας να συγκρινεις το παοκακι με την ΑΕΚ.δεν γινεται,οτι και να λες.βαλτο στο μυαλο σου.Με σβησμενες μηχανες σου εριξε 3 γκολ.

Επισκέπτης
Ελα να παιξεις κι εσυ 16 τελικους κυπελλου στη Θεσσαλονικη οπως εδωσα εγω στην Αθηνα με σφαγες απιστευτες να δουμε ποσα θα ηταν τα κυπελλακια σου...

Δεκαετια 70 ακομα και δικοι σου βετερανοι παραδεχονται οτι ο ΠΑΟΚ ειχε την καλυτερη ομαδα ολων των εποχων στην Ελλαδα και απο αδικιες δεν πηρε παραπανω πρωταθληματα...

Για να μην μιλησουμε τα τελευταια 10 χρονια με μεταγραφες και μπατζετ αλλα και χρεη απιστευτα, βλεπε Ριβαλντους και δεν συμαζευεται, το μονο που καταφερες ειναι να παρεις 2 κυπελλα οσα και γω με μπατζετ πολυ μικροτερα των δικων σου...Γι αυτο εισαι και θα εισαι η μικρη και παρακατιανη του πρωην ΠΟΚ...

Και αυτους τους τιτλους που πηρα, τους πηρα με την αξια μου χανουμακι φτυνωντας αιμα και οχι με κοκκαληδες, βαρδινογιαννηδες και μελλισανιδηδες...Καταλαβες? Αλλα που να νιωσεις...

κομπλεξική μπουγάτσα...και στα μεταξύ μας παιχνίδια γιατί σε γαμάω ασύστολα και σε περνάων για πάνω από 20 νίκες? μήπως γιατί είσαι ΠΟΛΥ μικρή ομαδούλα?

πιάσε πρώτα τον Άρη στα πρωταθλήματα που έχει 3 και εσύ 2 και μετά μίλα για την ΑΕΚ

11- 2
14-4

πόσο πονάει όταν η ΑΕΚ γαμάει... :2on1: :2on1: :2on1:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ssaftas τελος,αρκετη καζουρα καναμε στον μικρο μας ξαδελφακο.δεν λεει να ασχολουμαστε αλλο.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
εισαι και συ μελος της λεσχης;
απο που τα μαθαινεις ολα ρε ατιμε...
μπουαχαχαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
70.000 παοκτσιδες στο οακα
μπουαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχ
ημουν και εγω στην παρολιγο μεγαλυτερη εκδρομη στον πλανητη
μπουαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχα

Πως σε ζηλεύω όμως ρε μπαγασάκο αδειούχε του Απριλίου.

Ούτε οι δάσκαλοι δεν έχουν τέτοιες διακοπές.

Τώρα που έστρωσε και ο καιρός , ποιος σας πιάνει.

Επισκέπτης
μου φαίνεται ότι έχεις δίκηο...άσε τις μπουγάτσες να βράσουν στο ζουμάκι τους κ να βρούνε για 1000ή φορά δικαιολογίες για το πώς γίνεται η ΑΕΚ να τους γαμάει συνεχώς  ;)

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Για την τελευταια δεκαετια δεν μιλας?

Ναι γι αυτη μιλαω, το καταλαβες η' οχι ακομα..?
Τελικα θα απαντησεις η' μπα?
Στο φιφα μανατζερ που παιζεις ισως η αεκ, ο πανιωνιος και η λαρισσα εχουν παραπανω τιτλους απο τον ΠΑΟΚ την τελευταια δεκαετια...Πρεπει να το χεις λιωσει...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι γι αυτη μιλαω, το καταλαβες η' οχι ακομα..?
Τελικα θα απαντησεις η' μπα?
Στο φιφα μανατζερ που παιζεις ισως η αεκ, ο πανιωνιος και η λαρισσα εχουν παραπανω τιτλους απο τον ΠΑΟΚ την τελευταια δεκαετια...Πρεπει να το χεις λιωσει...
τελευταια δεκαετια αεκ,παοκ.πανιωνιος,λαρισσα,αρης,εχουν τους ιδιους τιτλους.αρα με την δικη σου επιστημονικη λογικη,ειναι ισοτιμοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
σκάσε μπουγάτσα

εγώ εσάς εκεί πάνω θέλω να γαμάω και στην Αθήνα ας χάνω...και ευτυχώς τόσα χρόνια τώρα σας ξεκολιάζω  :2on1:
το ξυλο στην δραμα ηταν αλλο πραμα
ποτε ξανα χανουμια στον βορρα
ξυλο χανουμια και στο σχηματαρι
ετσι γαμαει ο λαος του ΑΡΗ
ξυλο χανουμια και στην κατερινη
παρτε το χαμπαρι ο κωλος σας δεν κλεινει

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
παοκαρα...χικ,ομαδαρα..χικ,αφεντικο της πολης..χικ,κατατρεγμενη ομαδα...χικ,γαμω το αθηναικο κατεστημενο...χικ,και τα μυαλα στα καγκελλα...χικ,παοκαρα για σενα ζω...χικ,τουμπα τουμπα βιετναμ...χικ,θα κουνησω το σεντονι...χικ,τιμη και δοξα στον παμπλο γκαρσια...χικ.....πιασε ρε ταβερνιαρη μια μαλαματινα ακομα....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο ποιος; :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τελευταια δεκαετια αεκ,παοκ.πανιωνιος,λαρισσα,αρης,εχουν τους ιδιους τιτλους.αρα με την δικη σου επιστημονικη λογικη,ειναι ισοτιμοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε μεγαλε σοβαρα τωρα..Εισαι χαζος η' παριστανεις τον χαζο? Τελευταια δεκαετια= 2001-2011..ΟΚ μεχρι εδω?

Παμε τωρα αναλυτικα για να το καταλαβεις ισως και καλυτερα..

ΠΑΟΚ κυπελουχος: 2 φορες (2001, 2003)
αεκ κυπελουχος: 2 φορες (2002, 2011)
λαρισσα κυπελλουχος: 1 φορα (2007)
αρης -ατιτλος με κυπελλο παπαρι
νιωνιος-ανυπαρκτος

Τωρα σαν καλο παιδακι που τα εμαθες πες μου ποιος εχει περισσοτερους τιτλους?  :2funny:

Και αυτο για τα κυπελλα το ειπα απλα, επειδη ενω εχετε τις τρελες αβαντες οντας στην Αθηνα, με μπατζετ απειρως μεγαλυτερα απο τα δικα μου, με χρεη απιστευτα και ευνοια, παρολα αυτα εχετε καταφερει την τελευταια δεκαετια να εχετε τους ιδιους τιτλους με μενα που δεν εχω τιποτα απο αυτα...Και μου το παιζεις και ομαδαρα...Εισαι πραγματικα οπως ειπα και πριν η παρακατιανη και η μικρη ομαδουλα του πρωην ΠΟΚ...

Συνενοηθηκαμε τωρα?

Επισκέπτης

σκάσε μπουγάτσα

Β εθνική 2 φορές  :birdman:

Επισκέπτης
Ρε μεγαλε σοβαρα τωρα..Εισαι χαζος η' παριστανεις τον χαζο? Τελευταια δεκαετια= 2001-2011..ΟΚ μεχρι εδω?

νιωνιος-ανυπαρκτος

Τωρα σαν καλο παιδακι που τα εμαθες πες μου ποιος εχει περισσοτερους τιτλους?  :2funny:

Και αυτο για τα κυπελλα το ειπα απλα, επειδη ενω εχετε τις τρελες αβαντες οντας στην Αθηνα, με μπατζετ απειρως μεγαλυτερα απο τα δικα μου, με χρεη απιστευτα και ευνοια, παρολα αυτα εχετε καταφερει την τελευταια δεκαετια να εχετε τους ιδιους τιτλους με μενα που δεν εχω τιποτα απο αυτα...Και μου το παιζεις και ομαδαρα...Εισαι πραγματικα οπως ειπα και πριν η παρακατιανη και η μικρη ομαδουλα του πρωην ΠΟΚ...

Συνενοηθηκαμε τωρα?

ρε πανίβλακα...δηλαδή είσαι πιο μεγάλη ομάδα από την ΑΕΚ?  :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman:

ποποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ΚΟΜΠΛΕΞ  :2on1: :2on1: :2on1:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266

νιωνιος-ανυπαρκτος

Συνενοηθηκαμε τωρα?
κλαψε μαλακα...
70.000 παοκτσιδες στο οακα
κλαψε μαλακα

Συνημμένα

• 4199.jpg
    4199.jpg
    351,1 KB · Εμφανίσεις: 16

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε πανίβλακα...δηλαδή είσαι πιο μεγάλη ομάδα από την ΑΕΚ?  :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman:

ποποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ΚΟΜΠΛΕΞ  :2on1: :2on1: :2on1:

Ρε διαστημοτουρμποβλακα απλα σου παραθετω τα γεγονοτα οπως ειναι...

Εισαι και θα εισαι η μικρη παρακατιανη της Αθηνας...Και οσο περνουν τα χρονια, οι αβαντες που ειχες τελειωνουν...Οι Ντεμηδες που ειχες που δεν πληρωναν ΦΠΑ για να παιρνουν Ριβαλντους τελος...Τα χρεη σου μεγαλωνουν συνεχως, σαν ομαδα φθινεις ολο και πιο πολυ και τωρα ψαξε βρες 6 μυρια για να παιξεις ουεφα...Εχεις μικρυνει απιστευτα και δεν το χεις παρει χαμπαρι ακομα...Και μου το παιζεις και ομαδαρα κατσαπλια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom