Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Επί της ουσίας πάντως δεν χάθηκε τίποτα.
Ο ΠΑΟΚ στον 1ο γύρο των playoff έχει 1/1 νίκες στην έδρα του και 1/2 νίκες εκτός.
Στον 2ο γύρο εχουμε 2 αγώνες στην Τούμπα.
Χρειάζεται όμως να βρει την ηρεμία της η ομάδα, ελπίζω να την βρεί έχει δώσει πολλά κρίσιμα παιχνίδια φέτος.
Λείπει και ο καλός Ιβιτς από το κέντρο.

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Επί της ουσίας πάντως δεν χάθηκε τίποτα.
Ο ΠΑΟΚ στον 1ο γύρο των playoff έχει 1/1 νίκες στην έδρα του και 1/2 νίκες εκτός.
Στον 2ο γύρο εχουμε 2 αγώνες στην Τούμπα.
Χρειάζεται όμως να βρει την ηρεμία της η ομάδα, ελπίζω να την βρεί έχει δώσει πολλά κρίσιμα παιχνίδια φέτος.
Λείπει και ο καλός Ιβιτς από το κέντρο.

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Που να φανταστω ρε μεγαλε οτι θα κατεβαιναμε χωρις Βιερινια και με το ονειρο που ειδε ο Χαβος να κατεβασει ετσι την ομαδα...Πειραματισμοι Ιωακειμ σε τετοιο κρισιμο ματς...Για το πουτσο καβαλα...

Εκτος των αλλων ειμαστε τραγικοι στον αερα και στα στημενα...Εχουμε κανει μαγκα τον παππου τον Δελλα (γελανε κι οι πετρες) και γενικα τη ξαδερφη...

Δεν μπορω να το πιστεψω ρε μαλακες οτι χανουμε με κατεβασμενα τα χερια απο αυτη την αεκ ρε...Ας κοιταξουν να συνελθουν οι μαλακες μας και να ξυπνησουν γιατι τιποτα δεν εχει τελειωσει..Με νικη επι της κουλας την Τεταρτη στη Τουμπα ειμαστε και παλι πρωτοι...Αλλα με τετοιες εμφανισεις σαν την σημερινη δεν πας πουθενα..

Λες και πηγανε για τουρισμο ηταν σημερα...Μηδεν παθος, μηδεν ορεξη, μηδεν τακτικη, μηδεν ολα...Τον Χαβο πρεπει να τον ειδα να τον πηρε τον υπνακο του εκει στον παγκο...Ειχε και ησυχια μια χαρα...

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
πω πω τι μαντεψια ηταν αυτη.....ρε ποτε θα βγαλετε ποτε τη τσιμπλα απο το ματι? οταν σταματησετε να μεγαλοπιανεστε και καταλαβετε οτι εισαστε κατι αναμεσα σε πανιωνακι,κερκυρα κλπ κλπ ισως κατι κανετε....σεμναααααααααααα

:jerking: :jerking:

Μιλησε και η μεγαλη ομαδα...Η τεραστια αυτη ομαδαρα που τρωει εξαρες και 4αρες απο γαυρους Πειραια και Βολου...Που εβγαινε ο Μπεος και σε χαρακτηριζε πουτανακι του και οτι δεν μιλαει μετα απο τσοντες... :2funny:

Που εισαι τα τελευταια τρια χρονια ρε αεκακι? που εισαι και που ειμαι?

Τα τελευταια 10 χρονια χριαστηκε φετος να σου δωσουν το κυπελλακι για να με φτασεις σε τιτλους την τελευταια δεκαετια...Ξυπνα που μου την ειδες και ομαδαρα...Πουθεναδες...

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
xoρτασατε πουτσα φετος....  :pipa2:  :pipa2:  :pipa2:  :pipa2:  :pipa1:  :pipa1:  :pipa1:  :pipa1:  :2on1:  :2on1:  :2on1:

δεν εχετε παραπονο... :fuck1:  :fuck1:  :fuck1:  :fuck1:  :fuck1:

:zfuck:  :zfuck:  :zfuck:  :zfuck:

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:jerking: :jerking:

Μιλησε και η μεγαλη ομαδα...Η τεραστια αυτη ομαδαρα που τρωει εξαρες και 4αρες απο γαυρους Πειραια και Βολου...Που εβγαινε ο Μπεος και σε χαρακτηριζε πουτανακι του και οτι δεν μιλαει μετα απο τσοντες... :2funny:

Που εισαι τα τελευταια τρια χρονια ρε αεκακι? που εισαι και που ειμαι?

Τα τελευταια 10 χρονια χριαστηκε φετος να σου δωσουν το κυπελλακι για να με φτασεις σε τιτλους την τελευταια δεκαετια...Ξυπνα που μου την ειδες και ομαδαρα...Πουθεναδες...
AXAXAXAXAXAXAXAXA τι ειπε ρε ο ζουμπάς να με φτασεις λεει σε τιτλους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ασε τα χαχανα και απαντησε σ'αυτο το απλο που σε ρωταω...ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ποσους τιτλους εχεις και ποσους εχω? (Διευκρινιση: Δεν μιλαω συνολικα απο την ιδρυση των ομαδων, σε περιπτωση που εχεις προβλημα μυωπιας η' εγκεφαλικης βλαβης)
Με χρεη 120 μυρια που στα εσβησαν με το 44 και απο τοτε εχεις κανει κι αλλα 40 μυρια χρεη και παλι φαντασου ποσο ανυπαρκτος εισαι...Που να ειχες δηλαδη τα μπατζετ τα δικα μου την τελευταια δεκαετια...Θα σε κλαιγαν οι ρεγγες...

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Εχετε πλακα πάντως ρε ξαδέρφια.
Όποτε μιλατε με ΠΑΟΚτζήδες γίνεστε ρεαλιστές και τεχνοκράτες.
"Πόσους τίτλους έχεις κύριε; Εγώ έχω πολλούς περισσότερους. Τι μιλάς λοιπόν;"
Βέβαια όταν μιλατε με Ολυμπιακούς θυμάστε την παράγκα του Ελληνικού πρωταθλήματος, την Κωνσταντινούπολη και τις χαμένες πατρίδες, το ότι η ΑΕΚ είναι ιδέα, τα ηθικά πρωταθλήματα, καλύτερα λίγα και τίμια κτλ.

Αποφασίστε , μόνο ο αριθμός των τίτλων δείχνει το μέγεθος μιας ομάδας ή όχι.

Επισκέπτης
ΠΑΛΙ ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ μπαοκακια

ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6

Συνημμένα

• ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18.JPG
    ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18.JPG
    10,7 KB · Εμφανίσεις: 11

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ασε τα χαχανα και απαντησε σ'αυτο το απλο που σε ρωταω...ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ποσους τιτλους εχεις και ποσους εχω? (Διευκρινιση: Δεν μιλαω συνολικα απο την ιδρυση των ομαδων, σε περιπτωση που εχεις προβλημα μυωπιας η' εγκεφαλικης βλαβης)
Με χρεη 120 μυρια που στα εσβησαν με το 44 και απο τοτε εχεις κανει κι αλλα 40 μυρια χρεη και παλι φαντασου ποσο ανυπαρκτος εισαι...Που να ειχες δηλαδη τα μπατζετ τα δικα μου την τελευταια δεκαετια...Θα σε κλαιγαν οι ρεγγες...
Με λιγα λογια θεωρεις λαρισσα και πανιωνιο καλυτερους απο τον παοκ,μιας και εχουν περισσοτερους τιτλους.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εχετε πλακα πάντως ρε ξαδέρφια.
Όποτε μιλατε με ΠΑΟΚτζήδες γίνεστε ρεαλιστές και τεχνοκράτες.
"Πόσους τίτλους έχεις κύριε; Εγώ έχω πολλούς περισσότερους. Τι μιλάς λοιπόν;"
Βέβαια όταν μιλατε με Ολυμπιακούς θυμάστε την παράγκα του Ελληνικού πρωταθλήματος, την Κωνσταντινούπολη και τις χαμένες πατρίδες, το ότι η ΑΕΚ είναι ιδέα, τα ηθικά πρωταθλήματα, καλύτερα λίγα και τίμια κτλ.

Αποφασίστε , μόνο ο αριθμός των τίτλων δείχνει το μέγεθος μιας ομάδας ή όχι.
Δεν τα βλεπεις καλα τα πραγματα,για κοιτα ποιος μιλησε για τιτλους και μαλιστα την τελευταια 10ετια. :2funny:

Επισκέπτης
πρωταθλήματα έχω 11 και έχεις 2  :2funny:

κύπελλα έχω 14 και έχεις 4  :2funny: :2funny:

στα μεταξύ μας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις σε έχω ΞΕΜΟΥΝΙΑΣΕΙ  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

και ακόμα μιλάς...

:uglystupid:

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Με λιγα λογια θεωρεις λαρισσα και πανιωνιο καλυτερους απο τον παοκ,μιας και εχουν περισσοτερους τιτλους.

Μετα απο την ανακαλυψη σου τις προαλλες οτι οι αεκτζηδες ειναι περισσοτεροι απο τους ΠΑΟΚτσηδες ακομα και μεσα στη θεσσαλονικη ( :2funny: :2funny:) σημερα ανακαλυπτεις οτι εχουμε λιγοτερους τιτλους και απο νιωνιο και λαρσα... :2funny: Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα...Δεν υπαρχει νοημα να συνεχισουμε σοβαρη συζητηση...Ο γιατρος λεει να λεμε παντα ναι

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6

Συνημμένα

• ΛΕΣΧΗ ΝΑΙ.jpg
    ΛΕΣΧΗ ΝΑΙ.jpg
    30,9 KB · Εμφανίσεις: 21

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μετα απο την ανακαλυψη σου τις προαλλες οτι οι αεκτζηδες ειναι περισσοτεροι απο τους ΠΑΟΚτσηδες ακομα και μεσα στη θεσσαλονικη ( :2funny: :2funny:) σημερα ανακαλυπτεις οτι εχουμε λιγοτερους τιτλους και απο νιωνιο και λαρσα... :2funny: Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα...Δεν υπαρχει νοημα να συνεχισουμε σοβαρη συζητηση...Ο γιατρος λεει να λεμε παντα ναι
Για την τελευταια δεκαετια δεν μιλας?

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
πρωταθλήματα έχω 11 και έχεις 2  :2funny:

κύπελλα έχω 14 και έχεις 4  :2funny: :2funny:

στα μεταξύ μας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις σε έχω ΞΕΜΟΥΝΙΑΣΕΙ  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

και ακόμα μιλάς...

:uglystupid:

Ελα να παιξεις κι εσυ 16 τελικους κυπελλου στη Θεσσαλονικη οπως εδωσα εγω στην Αθηνα με σφαγες απιστευτες να δουμε ποσα θα ηταν τα κυπελλακια σου...

Δεκαετια 70 ακομα και δικοι σου βετερανοι παραδεχονται οτι ο ΠΑΟΚ ειχε την καλυτερη ομαδα ολων των εποχων στην Ελλαδα και απο αδικιες δεν πηρε παραπανω πρωταθληματα...

Για να μην μιλησουμε τα τελευταια 10 χρονια με μεταγραφες και μπατζετ αλλα και χρεη απιστευτα, βλεπε Ριβαλντους και δεν συμαζευεται, το μονο που καταφερες ειναι να παρεις 2 κυπελλα οσα και γω με μπατζετ πολυ μικροτερα των δικων σου...Γι αυτο εισαι και θα εισαι η μικρη και παρακατιανη του πρωην ΠΟΚ...

Και αυτους τους τιτλους που πηρα, τους πηρα με την αξια μου χανουμακι φτυνωντας αιμα και οχι με κοκκαληδες, βαρδινογιαννηδες και μελλισανιδηδες...Καταλαβες? Αλλα που να νιωσεις...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
Γαμαϊκανέ πως πάνε οι δημοκρατικές διαδικασίες;
Έμαθα ασκήθηκε σκληρή κριτική απο τον λαό του Αρη στην διοίκηση.
Δεν ήξεραν που να κρυφτούν.
εισαι και συ μελος της λεσχης;
απο που τα μαθαινεις ολα ρε ατιμε...
μπουαχαχαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
70.000 παοκτσιδες στο οακα
μπουαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχ
ημουν και εγω στην παρολιγο μεγαλυτερη εκδρομη στον πλανητη