master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
πως να γινουν τσουρεκια οταν δεν εχεις.καλώς τον μαλάκα.....πάρε σβάρνα τώρα όλα τα θρεντ και να μας τα κάνεις τσουρέκια με τις παπαριές σου
πως να γινουν τσουρεκια οταν δεν εχεις.καλώς τον μαλάκα.....πάρε σβάρνα τώρα όλα τα θρεντ και να μας τα κάνεις τσουρέκια με τις παπαριές σου
εσυ στην προπαγανδα ξεπερνας και τους εβραιους...ψεμα και παραμυθι...Μιλάμε για την ομάδα που τη δεκαετία 80 είχε ταρίφα 4 έως 6 γκολ......έτσι μεγαλώσαμε!
Ελα ρε παλερμο μια ζωη τα ιδια και τα ιδια μετα απο πουτσες.
ΟΚ στο ματς προταθληματος επρεπε να τους ριξουμε 3 τεμαχια για πλακα αλλα μην μου πεις οτι δεν το περιμενες το χθεσινο.
Και στο πρωτο ματς μεσα στον αθηνα αντι για 0-0 θα μπορουσαμε να φυγουμε με δυο γκολακια αντι για τα δοκαρια στην καμπουρα μας.
Ο καλος ΠΑΟΚ ουτε απο διαιτιτες μασαει ουτε απο τιποτα χθες απλα ειμασταν για τα μπαζα !!!
ξεχασες και αλλα πραγματαχθες βγήκαν όλα τα αγωνιστικά στραβά μας
έλλειψη δεκαριού
έλλειψη σέντερ φορ
παίχτες λίγοι για τον ΠΑΟΚ(σνάουτσερ,τσιρίλο,τσουκαλάς,κούτσια)
έχουμε μαζέψει 100 εξάρια,συλλογή κάνουμε!
από επιτελικούς τίποτα
ο δε Μούσλι πάιζει να έχει το χειρότερο κοντρόλ στον κόσμο,έλεος πια...λες και παίζει με βατραχοπέδιλα
στην Τούμπα κοντρολάρει,στην Ξηροκρήνη σταματάει η μπάλα
γαμησου πουστη που θα πεις ομαδα με τον δικεφαλο -τουρκοσπορο-ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ αρχιδακι...χωστου και αλλα μπινελικια παρανομεΟσο για το τουρκοσποροι ....γαμιεσαι εσυ και ολο σου το σοι !!!!
εχουμε 30 ηττες απο τον παοκακο;;;;; :S :Sσύνολο νικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο (εντός και εκτός έδρας)
ΑΕΚ 56
ΠΑΟΚ 30
τα γκολ
ΑΕΚ 187
ΠΑΟΚ 120
ε τι άλλο να πούμε τώρα...
πάντως μου αρέσει να βλέπω το κόμπλεξ σας
σύνολο νικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο (εντός και εκτός έδρας)
ΑΕΚ 56
ΠΑΟΚ 30
τα γκολ
ΑΕΚ 187
ΠΑΟΚ 120
ε τι άλλο να πούμε τώρα...
πάντως μου αρέσει να βλέπω το κόμπλεξ σας
Μπες στην σελιδα για την ΑΕΚ και δες το κομπλεξ μας ..........
ΓΙΑ αυτο και μονο λεω οτι ισως δεν γουσταρανε ,για να μην παμε 50χιλιαρικα κατω...ΔΕΝ ειναι εποχες για ασκοπες λαοσυναξεις....οποιος καταλαβε καταλαβε.Η πλάκα είναι ότι στο μεν πρωτάθλημα κάνοντας μια σπουδαία εμφάνιση τους κερδίσαμε 2-1(αντί για 4-0,με το κοράκι να βοηθάει την αεκ-πέναλτυ τζιμπούρ),στο δε κύπελλο πήραμε άνετα το 0-0,έχοντας τις καλύτερες ευκαιρίες και με΄το κοράκι πάλι προκλητικό υπέρ αεκ(2 αποβολές)
και χθες μπήκαμε με κομμένα πόδια εντελώς και δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε 2 μπαλιές
ΓΙΑ αυτο και μονο λεω οτι ισως δεν γουσταρανε ,για να μην παμε 50χιλιαρικα κατω...ΔΕΝ ειναι εποχες για ασκοπες λαοσυναξεις....οποιος καταλαβε καταλαβε.
φίλε δεν είναι όλοι σαν εσένα...εγώ ξέρω ότι στη βόρειο Ελλάδα οι παοκτζήδες πιστεύουνε οι πιο πολλοί ότι είναι πιο μεγάλη ομάδα από την ΑΕΚ...
ε, πως να το κάνουμε, αυτό δεν ισχύει-προκύπτει από πουθενά...απλά το τεκμηρίωσα και με αριθμούς-γεγονότα
και το ξέρεις πως έχω δίκιο...πιστεύετε οι πιο πολλοί από εσάς αυτό που έγραψα...μιλάμε ότι είσαστε απίστευτοι...και δεν το πάω μακρυά...θυμίσου μόνο τι λέγατε και γράφατε πριν από το χθεσινό ματς...
ΟΚ χθες χασαμε απο την barcelona της Ελλαδας, καλυτερα τωρα??
το τι μαλακιες εχουν γραφτει εδω μεσα δεν λεγετε
χασαμε ενα ματς,τελος
μπαλα ειναι και εχουν δικαιωμα στο ονειρο και οι μικρες ομαδες
το μεγεθος μια ομαδας δεν το καθοριζει η τροπαιοθηκηχθες ήρθε 1 ομάδα ΠΟΛΥ πιο μεγάλη από εσάς και σας νίκησε μέσα στο σπίτι σας...πράγμα που έχει ξανακάνει άλλωστε πάρα πολλές φορές...
τώρα αυτά τα Barcelona είναι λόγια πονεμένων
οι μαλακιες που ελεγα πρινπάντως η δικιά σου είναι πιο μικρή και από τον Άρη...από την δε ΑΕΚ είναι αιώνες πιο κάτω
Στο κατω κατω ΠΑΟΚ δεν ειμαστε για τους τιτλους !!!!!το μεγεθος μια ομαδας δεν το καθοριζει η τροπαιοθηκη
αλλα η φανελα και ο κοσμος της
εισαι λιγο μαλακας???αμα ειναι πεστο να μη χανουμε χρονο.ΕΝΝΟΩ ΡΕ ΚΕΦΤΕ ξεκαθαρα οτι καμποσοι απο μας καμποσοι απο σας καμποσοι γαυροι καμποσοι βαζελοι και καμποσοι αλλοι μανουριαρηδες γενικως ,θα πιστευαν οτι θα εκλαναν ο ενας τον πουτσο του αλλου και ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΓΕ τεραστια μανουρα -το υπογραφω....και λεω το εξης ----οι καιροι ειναι πονηροι και τα πραγματα τεταμενα...ΠΟΣΗ αστυνομια θα χρειαζοτανε?ρε χαβαλέ ΠΟΙΟΙ δεν το γουστάρανε αυτό?
δηλαδή άντε και κατεβαίνατε...τι θα γινότανε? θα μας κλάνατε τον πούτσο?
ρε άμα δεν αποβάλετε αυτά τα κόμπλεξ δεν θα πάτε μπροστά ΠΟΤΕ