asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
πλακα κανεις; ασσο το παιξες;Παοκ για παντα Αρε σουργελα ριξατε στο κουβα ολη την Ελλαδα χτες. Προτεινω να κλειδωδει το thread μεχρι την εναρξη της νεας ποδοσφαιρικης χρονιας.
οι μεν παιζουν χαλια στην εδρα τους οι δε παιζουν καλα εκτος και πιστευω η αεκ ειχε μεγαλυτερο κινητρο να νικησειΠροσωπικα μετα το 0-0 το ειχα παιξει "προκριση ΠΑΟΚ" αφου εδινε 2,10 ενω στην ΑΕΚ 1,60! Μου φανηκε πολυ υψηλη αποδοση για ενα ματς 50-50 ή και με οριακο φαβορι τον ΠΑΟΚ στη ρεβανς λογω του ουδετερου πρωτου σκορ. Λετε να ξερουν κατι παραπανω οι στοιχηματικες εταιριες; Υποπτο ;)
Ρε ανύπαρκτα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ έχετε το θράσος και κάνετε καζούρα για το κύπελλο ΕΣΕΙΣ ;;; ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΤΕ 41 ΧΡΟΝΙΑ;;; ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ 4 ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 4, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ;;; ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ 25000 ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α.;;;
Θα σου έλεγα ποιος είναι χιλιοχυμένος προκλητικό πουστράκι αλλά έχε χάρη που δεν έχω όρεξη να με κάνουν ban...
ελα ντε
αποκλεισμος απο τα τρικαλα
42 χρονια ακουποι
βγαζουν ντι βι ντι μονο για εκδρομες
και εχουν το θρασος και μιλανε
Ένταση δημιουργήθηκε μπροστά από τη Θύρα 1 της Τούμπας, όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ εντόπισαν τον Θοδωρή Ζαγοράκη, όπου ακούστηκαν και λόγια παραίτησης. Πάντως, πριν από όλα αυτά, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, κατέβηκε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ.
Χαρακτηριστική είναι η απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στους οπαδούς της ομάδας που τον περικύκλωσαν μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ: «Μετά από αυτό που έγινε σήμερα εγώ δεν υπάρχω».
ΛΟΙΠΟΝ για σκεφτειτε τωρα τι λετε ολοι σας?ΥΠΗΡΧΕ περιπτωση 1 στο εκατομμυριο να γινει τελικος στο ΟΑΚΑ με 50000 παοκια στην αθηνα....εδω ειναι τοσο αχρηστοι και σε συνδυασμο με το ποσο τεταμενα ειναι τα πραγματα λογω κρισης στη χωρα γενικα ,ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ποτε να γινει τετοιο σχημα...στον αγωνα με τον γαυρο κοντεψαν να εκκενωσουν το νομο θεσσαλονικης για να μην γινουν εκτροπα...ΔΕΝ μπορουν να κανουν ουτε ενα τελικο μπασκετ .....ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ σοβαρα τωρα να περασει ο ΠΑΟΚ τελικο και να μαζευτουμε 50χιλιαρικα στο ΟΑΚΑ....ΕΧΩ την εντυπωση οτι ουτε στον ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ πλεον αυτο,μονο εμεις το θελαμε....
Υ.Σ ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ πρεπει πλεον να παρει θεση...πρεπει να σπασει αυγα -η λυση ειναι μια-
Α...ΝΑ βγει και να πει γιατι χαθηκαν λεφτα και χρονος σε αποτυχημενες μεταγραφες -και αφου ζητησει συγνωμη-να παρει και την ευθυνη.
Β. ΕΙΝΑΙ πλεον αυτονοητο οτι το τμημα σκαουτινκ τον παιζει ολημερις -δρομο τωρα με κλωτσιες.
Γ.ΑΝ θελει να συνεχισει να ηγειται της προσπαθειας για εναν ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ να βγει και να παει κοντρα στα ισα με τα αρχιδακια που βαρανε πιτσιρικια στα φιλικα και χρεωνουν την ομαδα τιμωριες καθε κυριακη-Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ....
ΑΝΟΙΧΤΗ ΡΙΞΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ