Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Δεν γαμιεσαι και εσυ ρε μοντερειτορ   :birdman: :birdman:

( εκτος και αν την ξερεις την πουτσα του δελλα )   :2funny: :2funny:

κλαψε πουστακο!μου ηθελες και τελικο.

υγ την πουτσα του δελλα μαλλον εσυ την ξερεις για τα καλα!! ;)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.514
Πόντοι
2.606
ΕΤΣΙ ειναι,κυριοι χασαμε δικαιοτατα...ΑΣ τα γαμησουμε ολα και ασ γινουμε αγουλης...να πηγαινουμε και εκδρομες...ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ...
ΡΕ δεν χαθηκε ο κοσμος ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ...αυτα τα μουνια που χουν χρεωσει την ομαδα 2-3 μυρια προστιμα μονο για φετος εχω αχτι...ΖΑΓΟΡΑΚΗ παρε θεση...η μαζι μας Η με αυτους...
ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ΕΤΣΙ ειναι,κυριοι χασαμε δικαιοτατα...ΑΣ τα γαμησουμε ολα και ασ γινουμε αγουλης...να πηγαινουμε και εκδρομες...ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ...
ΡΕ δεν χαθηκε ο κοσμος ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ...αυτα τα μουνια που χουν χρεωσει την ομαδα 2-3 μυρια προστιμα μονο για φετος εχω αχτι...ΖΑΓΟΡΑΚΗ παρε θεση...η μαζι μας Η με αυτους...
ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ
Να και καποιος με σωστη αποψη...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.514
Πόντοι
2.606
Η κυβερνηση εκτος απο ολα τα αλλα ευθυνετε και για τον αποκλεισμο του παοκ... τι αλλο θα ακουσουμε??? :priest:
ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥ ρε αλανι τριαντα...πριν μιση ωριτσα εκανες ευχελαια

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ

Ενημερωτικα τα προστιμα τα μοιραζονται στο τελος της σεζον ........ !!!

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Με κανατε την καρδια περιβολι.......

Παω να γαμησω  !!!  :birdman:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Οι περισσότεροι από αυτούς που βρίζουν την Θ4 , είναι οι ίδιοι που περηφανεύονται για τον οπαδισμό του ΠΑΟΚ, τις εκδρομές, την κερκίδα της Τούμπας.
Σε όλα αυτά η Θ4 έχει τεράστιο μερίδιο, αλλά πάντα το φεγγάρι έχει 2 όψεις, την φωτεινή και την σκοτεινή.
Εχουν βαλθεί να τον φάνε τον "Θοδωράκη", και να ξαναφέρουν τον ΠΑΟΚ στα μέτρα τους.
Πιθανόν να ήταν προσχεδιασμένα ή όχι , πιθανόν να υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουμε ακόμα, αλλά πιστεύω ο Ζαγοράκης να δείξει γιατί τον φωνάζουνε Σκύλο, και θα έχει μαζί του μεγάλο μέρος των οπαδών του ΠΑΟΚ.
Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την καθαρή πρόκριση και μπράβο τους που βγήκαν για να τελειώσει το παιχνίδι.

Τα επεισόδια δεν τα έκανε η ΘΥΡΑ 4 αλλά οι Νεαπολίτες, σχεδόν τσεκαρισμένο, ας μας πει και κάποιος που ήταν μέσα...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τίποτα δεν ήταν οργανωμένο

50 παιδάκια,δεν μπορεί να ήταν οργανωμένα!

άλλωστε,δεν θα έμπαιναν μέσα σε περίπτωση καλού αποτελέσματος-αυτό νομίζω τα λέει όλα

το μόνο οργανωμένο και σίγουρο είναι ότι στη Θ4 μόνιμα κατοικοεδρεύουν πρεζόνια κλπ που είναι ανεξέλεγκτα και δεν παίρνουν από λόγια....

Η Θ4-όχι τώρα-αλλά από Παρί σεν Ζερμαίν είναι ο καρκίνος του ΠΑΟΚ και πρέπει ή να ελεγχθεί(απίθανο) ή να κλείσει....να αλλάξει όνομα-νούμερο ή να βάλουν παιδάκια από σχολεία εκεί,κάτι τέλος πάντων που θα εξαφανίσει μια και καλή αυτό το καρκίνωμα

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Τίποτα δεν ήταν οργανωμένο

50 παιδάκια,δεν μπορεί να ήταν οργανωμένα!

άλλωστε,δεν θα έμπαιναν μέσα σε περίπτωση καλού αποτελέσματος-αυτό νομίζω τα λέει όλα

το μόνο οργανωμένο και σίγουρο είναι ότι στη Θ4 μόνιμα κατοικοεδρεύουν πρεζόνια κλπ που είναι ανεξέλεγκτα και δεν παίρνουν από λόγια....

Η Θ4-όχι τώρα-αλλά από Παρί σεν Ζερμαίν είναι ο καρκίνος του ΠΑΟΚ και πρέπει ή να ελεγχθεί(απίθανο) ή να κλείσει....να αλλάξει όνομα-νούμερο ή να βάλουν παιδάκια από σχολεία εκεί,κάτι τέλος πάντων που θα εξαφανίσει μια και καλή αυτό το καρκίνωμα
ο Ζαγορακης ειναι μονος
κυριως 2-3 συνδεσμοι τον εχουν στην μπουκα(και οχι η θυρα4)
αυτο ειναι το αποτελεσμα των 48 συνδεσμων και 15000 μαλακων

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Η αβασταχτη ελαφροτητα μιας φανελλας...ομαδα και λαος τραγικοι.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ
ποτέ η σιωπηλη πλειοψηφια δεν εχει δυναμη
παντα οι δυναμικες μειοψηφιες ειναι αυτες που κανουν κουμαντο

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Ελα ρε παλερμο μια ζωη τα ιδια και τα ιδια μετα απο πουτσες.
ΟΚ στο ματς προταθληματος επρεπε να τους ριξουμε 3 τεμαχια για πλακα αλλα μην μου πεις οτι δεν το περιμενες το χθεσινο.
Και στο πρωτο ματς μεσα στον αθηνα αντι για 0-0 θα μπορουσαμε να φυγουμε με δυο γκολακια αντι για τα δοκαρια στην καμπουρα μας.
Ο καλος ΠΑΟΚ ουτε απο διαιτιτες μασαει ουτε απο τιποτα χθες απλα ειμασταν για τα μπαζα !!!

Γιατί εσύ το περίμενες;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
ρε παλιομαλάκα, 0-4 δυο φορές σε διάστημα 9 χρόνων η ΑΕΚ δεν έχει νικήσει ούτε τον Πανθρακικό...

για βάλε μία στατιστική αφού βλέπω ότι την ψάχνεις με πιο παλιά αποτελέσματα...βάλε να δούμε...τις συνολικές νίκες που έχουνε κάνει οι 2 ομάδες στα μεταξύ τους ματς...και μετά βάλε και τους τίτλους να δούμε ποιος έχει πιο πολλούς...

την ομάδα σας που την αγαπάτε η ΑΕΚ την έχει ΚΑΤΑΓΑΜΗΣΕΙ από όλες τις τρύπες και συνεχίζει να την γαμάει ασύστολα...στην Ελλάδα είσαστε 5οι κάτω από Άρη και με την ΑΕΚ γιδομπουγάτσες ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΗΘΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...
τελικά έτσουξε πολύ η χθεσινή πούτσα που σας χώσαμε...

Να σου πω ρε αγάμητε, εκτός απ' το bourdela.com ξέρεις να κάνεις αλλού το μάγκα; Σκουπίδι, ε σκουπίδι!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
φίλε δεν είναι όλοι σαν εσένα...εγώ ξέρω ότι στη βόρειο Ελλάδα οι παοκτζήδες πιστεύουνε οι πιο πολλοί ότι είναι πιο μεγάλη ομάδα από την ΑΕΚ...

ε, πως να το κάνουμε, αυτό δεν ισχύει-προκύπτει από πουθενά...απλά το τεκμηρίωσα και με αριθμούς-γεγονότα

και το ξέρεις πως έχω δίκιο...πιστεύετε οι πιο πολλοί από εσάς αυτό που έγραψα...μιλάμε ότι είσαστε απίστευτοι...και δεν το πάω μακρυά...θυμίσου μόνο τι λέγατε και γράφατε πριν από το χθεσινό ματς...

Οπαδικά είμαστε μεγαλύτερη ομάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom