Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
μανολο εισαι η ελπιδα μας
Που 'σαι ρε Γαμαικανέ; Τί κάνεις καρντάση μου; Πώς μας είδες απ' την TV χθες το απόγευμα, καλοί ήμασταν;
μανολο εισαι η ελπιδα μας
δεν την βγαζει καθαρη η αεκ μαζι μας....
φετος θα εχει 50 χιλιαρικα το οακα κ θα κλαιτε γιατι θα σας χαλασουμε κ τον μυθο της μεγαλυτερης εκδρομης στο εσωτερικο αλλα κ θα παρουμε την κουπα
θυμαμαι 2003 κ εχω πατηματα να τα λεω.πρωτα πεταω ετκος τον γαυρο στους 8 κ μετα το χανουμε κ τελικο παω με μικρη ομαδα οπως κ τοτε κ το παιρνωDeker μην το υποτιμάς το αεκάκι, είναι περίεργη ομάδα. Έχει υλικό για τον πούτσο αλλά η φανέλα είναι φανέλα!
θυμαμαι 2003 κ εχω πατηματα να τα λεω.πρωτα πεταω ετκος τον γαυρο στους 8 κ μετα το χανουμε κ τελικο παω με μικρη ομαδα οπως κ τοτε κ το παιρνω
δεν ηταν η καλη του,ηταν η δευτερη καλη τουΌντως ρε φίλε, μακάρι να γίνει deja vus φέτος... Και πάλι τότε η μικρή ομάδα της γειτονιάς είχε φτάσει μέχρι τον τελικό αποκλείοντας καφενεία... Η πιο δύσκολη ομάδα που είχε αποκλείσει ήταν το Αιγάλεω ΠΡΙΝ κι απ' την καλή του σεζόν που ήταν η επόμενη...
φετος θα εχει 50 χιλιαρικα το οακα κ θα κλαιτε γιατι θα σας χαλασουμε κ τον μυθο της μεγαλυτερης εκδρομης στο εσωτερικο αλλα κ θα παρουμε την κουπα
Όντως ρε φίλε, μακάρι να γίνει deja vus φέτος... Και πάλι τότε η μικρή ομάδα της γειτονιάς είχε φτάσει μέχρι τον τελικό αποκλείοντας καφενεία... Η πιο δύσκολη ομάδα που είχε αποκλείσει ήταν το Αιγάλεω ΠΡΙΝ κι απ' την καλή του σεζόν που ήταν η επόμενη...
Deker μην το υποτιμάς το αεκάκι, είναι περίεργη ομάδα. Έχει υλικό για τον πούτσο αλλά η φανέλα είναι φανέλα!
ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΞΥΛΟ ΣΤΙς ΦΥΣΟΥΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ...
μεγαλεξανδρος με περικεφαλαια μακεδονομαχε
ο πονος της Τεταρτης ακομη να περασει;μεγαλεξανδρος με περικεφαλαια μακεδονομαχε
ραδιοφωνα και πρεζακια σου πηραν τα μυαλα φιδεμπορα της βουλγαριας..Πω πω πως πονάει το ξέσκισμα της κωλοτρυπίδας!
Σταματήστε να λέτε μαλακίες για σκηνικά που δεν ήσασταν παρόν και σας τα διηγήθηκαν οι μικροψώληδες οπαδοί σας.
ραδιοφωνα και πρεζακια σου πηραν τα μυαλα φιδεμπορα της βουλγαριας..