GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
αν βαλεις και τα "εξτρα" θα βγει ο κουκος αηδονι... ;)εγω γουσταρω
τα οικονομικα μου να δω αν θα αντεξουν
δεν θα ειναι και φτηνη εκδρομη
αν βαλεις και τα "εξτρα" θα βγει ο κουκος αηδονι... ;)εγω γουσταρω
τα οικονομικα μου να δω αν θα αντεξουν
δεν θα ειναι και φτηνη εκδρομη
γιατι απο την αρχη ειχαν συμφωνισει οι δυο ομαδες να δωθουν απο 80 με 100 περιπου προσκλησεις στους χορηγους των ομαδωνγιατι ρε μαγκα;;;ομορφα δεν τα λενε;;;εφοσον απαγορευτηκαν οι μετακινησεις τι δουλεια ειχαν οι τουριστες οι ασχετοι που βλεπαμε στις φωτο...
απαγορευτηκε να παει ο ''λαος'' και πηγαν οι κομμωτριες;;;ρατσιστικο και μαλακια μεγιστη...
για τα αλλα εχεις δικιο...κανενας δεν εγινε ρεζιλι και δεν γινεσαι ρεζιλι επειδη στην πεφτουν πουστικα και εξαφανιζονται....
αλλα γιατι να μην πανε τα αρρωστακια σε ενα ματς σταθμο;;;
σε μια εκδρομη που δεν κανεις και καθε μερα στο φιναλε...
οι περισσοτεροι παιχτες μας ειναι ηδη εκει
και ανεχεσαι να σου παιρνει η μπαρτσελονα το τσαμπιονς λιγκ;Εντάξει εδώ που τα λέμε αυτό το φετινό με τα παράλληλα ματς σε Ελλάδα & Ευρώπη ήταν ζοριλίκι πρωτόγνωρο... Χώρια η προετοιμασία από νωρίς το καλοκαίρι για τα μεγάλα παιχνίδια με Άγιαξ & Φενέρ... Αυτό που εγώ δεν μπορώ να ανεχτώ είναι να βλέπω το βάζελο πάνω από εμάς στη βαθμολογία...
και ανεχεσαι να σου παιρνει η μπαρτσελονα το τσαμπιονς λιγκ;
δυνατο κομματι τυπεκαμια τσιμπουκλου θα ειναι κ αυτη
δυνατο τυπε μου αλλα τι να το κανεις αν δεν το γαμας με 40ε?δυνατο κομματι τυπε
Σε κοβω να καψουρευτηκες τυπεδυνατο κομματι τυπε
ΜΑΓΚΕΣ τα χουμε πει μετα το ματσ -φαρσοκομωδια -με τον γαυρο οτι η ομαδα δεν φορτσαρει και πολυ στο πρωταθλημα ...ΚΟΥΤΣΑ στραβα τριτοι και μετα πλει οφ...περιμενα να τους δω στην ευρωπη λοιπον -οπου δεν εχω κανενα παραπονο και μαλιστα η προσπαθεια ειχε και οικονομικο αντικρισμα μεγαλο....ΚΑΙ περιμενω να δω την ομαδα πρωτα με τα γιαννενα και κατοπιν να προσπαθει με λυσσα για το κυππελο...
Αληθεια τωρα που ειπα κουτσα...ο κουτσια που ειναι?
Οταν θες να λεγεσαι μεγαλη ομαδα πρεπει να εχεις βαθος στον παγκο κ κ να μην εχεις παικτες οι οποιοι θα μενουν κενα τεραστια με την απουσια τους...
ΑΜΑ τον κανω κανα μπλοκο και φαει τιποτα σουτια λες να αλλαξει ροτα...γιατι αν ειναι ετσι οπως τα λες(ντολσε βιτα και πουτσινιο)εχει ροτα τον γκρεμο...και οχι τιποτα αλλο κλαιω τα 2μυρια που δωσαμε...Μάλλον με δυο Βουλγάρες αγκαλιά & με λουλούδια ακόμη στο κεφάλι του απ' τα μπουζούκια που ήταν χθες.
ΑΜΑ τον κανω κανα μπλοκο και φαει τιποτα σουτια λες να αλλαξει ροτα...γιατι αν ειναι ετσι οπως τα λες(ντολσε βιτα και πουτσινιο)εχει ροτα τον γκρεμο...και οχι τιποτα αλλο κλαιω τα 2μυρια που δωσαμε...