vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Στουτγκαρδη ή Λιβερπουλ
για τρελα γουστα
για τρελα γουστα
στγχαρητηρια στο μικρο μας ξαδελφακι.ελπιζω σημερα να ακολουθησει και το μεγαλο.
Καλημερα ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ μπραβο σας και καλη κληρωση και για των επομενο γυρο ΓΑΥΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Επειδη και η Ελλαδα πηρε το ευρωπαικο.. Πιστευω οτι Ο ΠΑΟΚ εχει, και με αλλες ομαδες, πιθανοτητες.. να παρει την προκριση
εμας παλι μας στειλανε στις ξενερωτες τις αγγλιδες...ελεος!!!
Τσιρίλο ανεβασμένος τελευταία.
Ενα ξεχωριστό ευχαριστώ στον ηρωϊκό κοντοπούτανο Βίκτορ Βιτόλο που έπαιξε με πόνους.
Καλημέρα και στον Πειραιά.
η ποιο κακη κληρωση
ουτε τεραστιο ονομα να γουσταρουμε παιχνιδι,ουτε Γερμανια να γουσταρουμε εκδρομη αλλα ουτε καμια πορτογαλικη να εχουμε ελπιδες
μαλακια
αυτοι οι βορειοι τελικα εντελως για τον πουτσο καβαλα ειναι
γιατί το λες αυτό, εγώ νομίζω ότι βελτιώνονται, πχ πουθενά δεν αναφέρει ότι φταίει η Αθήνααυτοι οι βορειοι τελικα εντελως για τον πουτσο καβαλα ειναι
εγω γουσταρωδηλαδη δεν γουσταρεις εκδρομη Μοσχα??...
εγω γουσταρω
τα οικονομικα μου να δω αν θα αντεξουν
δεν θα ειναι και φτηνη εκδρομη
γιατι ρε μαγκα;;;ομορφα δεν τα λενε;;;εφοσον απαγορευτηκαν οι μετακινησεις τι δουλεια ειχαν οι τουριστες οι ασχετοι που βλεπαμε στις φωτο...αυτοι οι βορειοι τελικα εντελως για τον πουτσο καβαλα ειναι
γιατί το λες αυτό, εγώ νομίζω ότι βελτιώνονται, πχ πουθενά δεν αναφέρει ότι φταίει η Αθήνα
ηταν να ερθουν grobari μαζι μαςγιατι ρε μαγκα;;;ομορφα δεν τα λενε;;;εφοσον απαγορευτηκαν οι μετακινησεις τι δουλεια ειχαν οι τουριστες οι ασχετοι που βλεπαμε στις φωτο...
απαγορευτηκε να παει ο ''λαος'' και πηγαν οι κομμωτριες;;;ρατσιστικο και μαλακια μεγιστη...
για τα αλλα εχεις δικιο...κανενας δεν εγινε ρεζιλι και δεν γινεσαι ρεζιλι επειδη στην πεφτουν πουστικα και εξαφανιζονται....
αλλα γιατι να μην πανε τα αρρωστακια σε ενα ματς σταθμο;;;
σε μια εκδρομη που δεν κανεις και καθε μερα στο φιναλε...