Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
ελα να μου το πεις στο αυτακιΚΑΤΟΥΡΑ ΓΥΦΤΑΚΟ
δειλοπουστα.....
ελα να μου το πεις στο αυτακιΚΑΤΟΥΡΑ ΓΥΦΤΑΚΟ
ΔΕΙΛΟΠΟΥΣΤΑς? ΠΙΟ σωστα θα ηταν να ελεγες δειλοπουστρας...αλλα παλι θα σου θυμισω οτι η ενεργητικος η παθητικος παλι πουστρα εισαι...αν θες να πετσωσεις κοιτα δεξια και αριστερα...με ενα 50αρικακι κανεις δουλεια σου και κρατας και τον ανδρισμο σου ανεπαφο...παλι αν σε τρωει η κωλατζα σου και θεσ και κανα καινουργιο χαμογελο αλλου...εγω δεν συμετεχω...γκεκε!ελα να μου το πεις στο αυτακι
δειλοπουστα.....
κακοπουσταδώλομα όχι δεν έχω. Από δόλωμα κάτι θα κάνουμε
ΔΕΙΛΟΠΟΥΣΤΑς? ΠΙΟ σωστα θα ηταν να ελεγες δειλοπουστρας...αλλα παλι θα σου θυμισω οτι η ενεργητικος η παθητικος παλι πουστρα εισαι...αν θες να πετσωσεις κοιτα δεξια και αριστερα...με ενα 50αρικακι κανεις δουλεια σου και κρατας και τον ανδρισμο σου ανεπαφο...παλι αν σε τρωει η κωλατζα σου και θεσ και κανα καινουργιο χαμογελο αλλου...εγω δεν συμετεχω...γκεκε!
πολλάκιςκακοπουστα
λαθη δεν κανουμε ποτες;
αν αποφασισεις να ξεπουστεψεις...αν και τωρα με την κριση θα σου προτεινα να κατσεις πανω στο χερι σου -να μουδιασει καλα-και μετα να τον παιξεις.ΕΤΣΙ γλυτωνεις 50αρικακι
-ξεκαυλωνεις γενικοτερα-
-νομιζεις οτι στον παιζει αλλος-
πετραν τρεχα να προλαβεις παλι με τον κωλο αδειο θα μεινειςαν αποφασισεις να ξεπουστεψεις...
αν αποφασιεις οτι διαθετεις αρχιδια
αν αποφασισεις οτι δεν εισαι τραβεστι
εγω εδω ειμαι
[size=10pt][size=10pt]σε γαμαω [/size][/size]στο ξυλο οπου και οποτε θες
αυτα....
δεν συνεχιζω αλλο μην ποσταρεις
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:6A9Mqlh2MdzMDM:[URL unfurl="true"]http://i32.photobucket.com/albums/d42/ctmurphee/Funny%20pics/fresh-chicken-sandwich_49.jpg&t=1[/img[/URL]]
[/quote]
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχα
Γαμήσ' ρε..
Έχω και κόσμο και με κοιτάει που γελάω σα χάχας..
γεμάτος είναι ρε. Δεν έκανα κακά μου σήμεραπετραν τρεχα να προλαβεις παλι με τον κωλο αδειο θα μεινεις
ξύνεται αφούααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχα
Γαμήσ' ρε..
Έχω και κόσμο και με κοιτάει που γελάω σα χάχας..
τι φορας;πετραν τρεχα να προλαβεις παλι με τον κωλο αδειο θα μεινεις
πανε να στα βγαλειγεμάτος είναι ρε. Δεν έκανα κακά μου σήμερα
ξύνεται αφού
τι θελεις να φοραω;τι φορας;
βλέπω όμως εσένα φλερτάρειπανε να στα βγαλει
σωβρακοφανελατι θελεις να φοραω;
στο παιζει δυσκολοςβλέπω όμως εσένα φλερτάρει
πες μου ποτε θελεις να τη φορεσωσωβρακοφανελα
αποψε το βραδυ στις 3:10πες μου ποτε θελεις να τη φορεσω
εννοειται οτι σου κανω τη μουρη κιμα ανα πασα στιγμη μαλακα και σου ακουμπαω τα παπαρια μου στη μαπα σου.επισης μπορω να ποσταρω και γω κοτοπουλα ολη μερα και μετα να σε ρημαξω παλι χαμουρη.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ επισης οτι μπορω να μπινελικωνω μαλακες ολη μερα αλλα δεν εχει νοημα γιατι τοτε βλημα θα εμπαινα σε αλλο thread-αρης-.αν αποφασισεις να ξεπουστεψεις...
αν αποφασιεις οτι διαθετεις αρχιδια
αν αποφασισεις οτι δεν εισαι τραβεστι
εγω εδω ειμαι
σε γαμαω στο ξυλο οπου και οποτε θες
αυτα....
δεν συνεχιζω αλλο μην ποσταρεις