είσαι τεράστια μορφή ρε πούστηπες μου ποτε θελεις να τη φορεσω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
εννοειται οτι σου κανω τη μουρη κιμα ανα πασα στιγμη μαλακα και σου ακουμπαω τα παπαρια μου στη μαπα σου.επισης μπορω να ποσταρω και γω κοτοπουλα ολη μερα και μετα να σε ρημαξω παλι χαμουρη.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ επισης οτι μπορω να μπινελικωνω μαλακες ολη μερα αλλα δεν εχει νοημα γιατι τοτε βλημα θα εμπαινα σε αλλο thread-αρης-.
Υ.Σ αλλες εποχες θα σε γαμουσα πραγματι οποτε ηθελες ...τωρα εχω πιο πολλους λογους να μην το κανω .-------δεν συνεχιζω αλλο μην ποσταρεις----
once upon a time in the westεννοειται οτι σου κανω τη μουρη κιμα ανα πασα στιγμη μαλακα και σου ακουμπαω τα παπαρια μου στη μαπα σου.επισης μπορω να ποσταρω και γω κοτοπουλα ολη μερα και μετα να σε ρημαξω παλι χαμουρη.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ επισης οτι μπορω να μπινελικωνω μαλακες ολη μερα αλλα δεν εχει νοημα γιατι τοτε βλημα θα εμπαινα σε αλλο thread-αρης-.
Υ.Σ αλλες εποχες θα σε γαμουσα πραγματι οποτε ηθελες ...τωρα εχω πιο πολλους λογους να μην το κανω .-------δεν συνεχιζω αλλο μην ποσταρεις----
τα νιατα σου ε;είσαι τεράστια μορφή ρε πούστη
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.439
- Πόντοι
- 2.606
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:6A9Mqlh2MdzMDM:[URL unfurl="true"]http://i32.photobucket.com/albums/d42/ctmurphee/Funny%20pics/fresh-chicken-sandwich_49.jpg&t=1[/img[/URL]]
[/quote]
προτιμω αυτην
περασμένα μεγαλείατα νιατα σου ε;
Επισκέπτης
κουκλα ησουνπερασμένα μεγαλεία
η ψυχη του λοχου;
έτσι μπράβοπροτιμω αυτην
χαβαλέ
κανείς δεν θέλει να κλείσει ραντεβού
(εγω θέλω με τον λελέουρα αλλά για άλλο λόγο)
όταν δεν προκαλείς, μια χαρά θα περνάμε
εγώ και η Σαπουτζάκηκουκλα ησουν
η ψυχη του λοχου;
αμα σε στησω μην απογοητευτεις και φυγεις...έτσι μπράβο
χαβαλέ
κανείς δεν θέλει να κλείσει ραντεβού
(εγω θέλω με τον λελέουρα αλλά για άλλο λόγο)
όταν δεν προκαλείς, μια χαρά θα περνάμε
θα αποτριχωνω τον πεο μου
κοίτα μόνο μην κόψεις κανένα αρχίδι και κλαίει η χοντρήαμα σε στησω μην απογοητευτεις και φυγεις...
θα αποτριχωνω τον πεο μου
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.439
- Πόντοι
- 2.606
με υποχρεωσεις τρεχουσες μονο για ραντεβου δεν ειμαι....αλλα οχι και προκαλω ...η αλλη η χαμουρα κατευθειαν ελα να α-γαΜηθουμε....ωπα κατουρα....ειπαμε ρε godfather....Mαζεψετονα γιατι θα κλαιω και δεν εχω παει φανταρος ακομα να παρω σκελεα...
με υποχρεωσεις τρεχουσες μονο για ραντεβου δεν ειμαι....αλλα οχι και προκαλω ...η αλλη η χαμουρα κατευθειαν ελα να α-γαΜηθουμε....ωπα κατουρα....ειπαμε ρε godfather....Mαζεψετονα γιατι θα κλαιω και δεν εχω παει φανταρος ακομα να παρω σκελεα...
γκούχου
Καταρχας καλημερα και για συνεχεια---Αρειανα γαμιεστε---
αρχιδακο θιχτηκες?
θα μου τα γλυφεις και θα γειανωκοίτα μόνο μην κόψεις κανένα αρχίδι και κλαίει η χοντρή
δεν πάμε με γυναίκες μωρή χαρχάλωΠαιδια αν ειναι να γαμηθουμε να μην με ξεχασετε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K