Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
περασες καλα βλεπω σημερα.......
δερμιτζακης:η αποβολη μας αποσυντονισε....
[move]ΜΠΟΥΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΜΠΟΥΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
[/move]

thomas!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ελα Αλέκο , ποσες φορές το σκουλήκι έπαιξε πέρσυ με παίκτη παραπάνω και δεν κέρδισε ουτε μια;;;

thomas!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εσυ μια ζωή τον πέρνεις.

Κορο'ι'δεύατε που μας έσφαζε με το μπαμπάκι ο Σπάθας πέρσυ εεε; Γιατι είχε υποχρέωση ο Κόντης στο κουμπάρο του εεε; Φατε τον στη μάπα τωρα τον βάζελο πρόεδρά σας.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
εσυ μια ζωή τον πέρνεις.

Κορο'ι'δεύατε που μας έσφαζε με το μπαμπάκι ο Σπάθας πέρσυ εεε; Γιατι είχε υποχρέωση ο Κόντης στο κουμπάρο του εεε; Φατε τον στη μάπα τωρα τον βάζελο πρόεδρά σας.

:rockon: :rockon: :rockon: ΠΕΣ ΤΑ!!! Ήλπιζαν ότι θα τους ρίξει τίποτα ψίχουλα ο Πατέρας για να τους ευχαριστήσει για το περσινό... Κι έφαγαν την ψωλή! Αυτά παθαίνει ο δούλος που ελπίζει στο έλεος του αφεντικού του... Όσο για το ματς της Τρίπολης θέλω να πιστεύω ότι έφταιξε η διακοπή του πρωταθλήματος... Δε θέλω να πιστέψω ο,τιδήποτε άλλο γιατί θα βλέπω εφιάλτες το βράδυ...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εσυ μια ζωή τον πέρνεις.

:rockon: :rockon: :rockon: ΠΕΣ ΤΑ!!! Ήλπιζαν ότι θα τους ρίξει τίποτα ψίχουλα ο Πατέρας για να τους ευχαριστήσει για το περσινό... Κι έφαγαν την ψωλή! Αυτά παθαίνει ο δούλος που ελπίζει στο έλεος του αφεντικού του... Όσο για το ματς της Τρίπολης θέλω να πιστεύω ότι έφταιξε η διακοπή του πρωταθλήματος... Δε θέλω να πιστέψω ο,τιδήποτε άλλο γιατί θα βλέπω εφιάλτες το βράδυ...

Εσεις οι δυο (και ολοι οι αλλοι γαυροβαζελομπαοκοι) οταν ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ παρτε τηλεφωνο......  :2funny:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μπα,ο καιρος εφταιγε μαλλον... :jerking: :jerking: :jerking:
                Η διακοπη του πρωταθληματος ηταν μονο για τον παοκ?Οι υπολοιποι παιξαν μεσοβδομαδα και δεν το πηραμε χαμπαρι?Οταν δεν υπαρχει Σπαθας υπαρχει η διακοπη.Και ειμαστε ακομη στην δευτερη αγωνιστικη,συνελθετε παοκια!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.687
Πόντοι
2.606
Καταρχας καλημερα και για συνεχεια---Αρειανα γαμιεστε--- :fuck2: :fuck2: :fuck2:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.687
Πόντοι
2.606
Παρτε τα αρχιδια μου τωρα και θα δειτε κι αλλα μαλακες απο αυτους που γλυφετε...Πιστεψατε εστω και για λιγο οτι εχετε ομαδα...να μαλακες υποδουλοι...ΚΑνατε οτι περνουσε απο το χερι σας και απο την σφυριχτρα του σπαθα να παει το πρωταθλημα στον πολυμετοχικο-σας χαλαγε να ερθει στην πολη-μη σας κανουμε καζουρα...να μαλακες και παλι κανατε μαγκα το βαζελο 2 φορες champions league κατευθειαν ομιλους και +φραγκα για να κινει τα νηματα οπως θελει.ετσι ειναι ομως καποιοι στη ζωη γινονται και ρουφιανοι...πρωταθλημα μαλακες δεν θα δειτε ποτε αλλα αν ειναι να ρθει ασ το παρει και η καλαμαρια -αρκει να σταματησει να γυροφερνει τον ΠΟΚ...ΑΙΝΤΑ μαλακες γλυφτρακια το καλο του ελληνικου ποδοσφαιρου ειναι το πρωταθλημα να φυγει με καθε τροπο απο τα λαμογια....ανοιχτε τα ματια και το -οποιο -μυαλο σας

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.687
Πόντοι
2.606
πως σου φανηκε η μαιμου?

Stories

Νέο!

Stories