Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αφήστε ρε τον Χαλκιά,που τον κάναμε και άνθρωπο....

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Το λενε ολα τα εντυπα,ακομη και τα ασπρομαυρα,το ειπε χθες και ο Καρπετος,μονο εσυ δεν το ακουσες?
δεν διαβαζω εφημεριδες και συνηθως δεν ακουω τι λενε στα ραδια οποτε δεν ξερω αν το ειπαν η οχι
γι'αυτο σε ρωτησα
ακομα δεν εφυγες για κινα εσυ;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν διαβαζω εφημεριδες και συνηθως δεν ακουω τι λενε στα ραδια οποτε δεν ξερω αν το ειπαν η οχι
γι'αυτο σε ρωτησα
ακομα δεν εφυγες για κινα εσυ;
Χειμωνα ειπαμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,με επρηξες!Αν θες να φυγω τωρα αγορασε μου το εισητηριο!

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Εχεις στρωμενη ομαδα,ειναι αληθεια,αλλα κατω ξυπνησαν,μην βλεπεις τωρα στην αρχη...
δεν αμφιβαλλω για τους κατω αλλα...
ειμαι αισιοδοξος ρε φιλε οπως και να το κανουμε
και ειναι η πρωτη φορα μετα απο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο που αισθανομαι ετσι

πιπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη που εισαι μωρη σημερα;
πετραν γαμιεσαι

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
την 5η αγνωνιστικη θα σκοτεινιασει η γη παιδι μου....
φοβου....

Γαμαικανέ την 5η αγωνιστική θα φας άλλα 4 όπως πέρσι... Ειδικά όπως έχει γίνει η ομάδα φέτος επιθετικά δε σε βλέπω καθόλου καλά... Πληροφοριακά τελείως πάντως θα είμαι ΜΕΣΑ!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Γαμαικανέ την 5η αγωνιστική θα φας άλλα 4 όπως πέρσι... Ειδικά όπως έχει γίνει η ομάδα φέτος επιθετικά δε σε βλέπω καθόλου καλά... Πληροφοριακά τελείως πάντως θα είμαι ΜΕΣΑ!!!
Αν εχεις κανενα Καλοπουλο μπορει,αλλιως δεν σε βλεπω καλα φετος.Τελειως πληροφοριακα θα ειμαι εξω!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
Αν εχεις κανενα Καλοπουλο μπορει,αλλιως δεν σε βλεπω καλα φετος.Τελειως πληροφοριακα θα ειμαι εξω!!!

Ρε συ AGNIUS ώρες - ώρες πραγματικά αναρωτιέμαι μήπως συνομιλώ με τυφλούς... Όπως τον έχεις δει μέχρι στιγμής τον Π.Α.Ο.Κ. ειδικά επιθετικά που έχει βελτιωθεί απείρως σε σχέση με πέρσι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ πιστεύεις ότι όχι απλώς δε θα κινδυνέψουν τα νώτα σου αλλά θα πάρεις & αποτέλεσμα μες την Τούμπα;;;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε συ AGNIUS ώρες - ώρες πραγματικά αναρωτιέμαι μήπως συνομιλώ με τυφλούς... Όπως τον έχεις δει μέχρι στιγμής τον Π.Α.Ο.Κ. ειδικά επιθετικά που έχει βελτιωθεί απείρως σε σχέση με πέρσι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ πιστεύεις ότι όχι απλώς δε θα κινδυνέψουν τα νώτα σου αλλά θα πάρεις & αποτέλεσμα μες την Τούμπα;;;
Μεχρι τοτε εχουμε καιρο και το αναφερω αυτο γιατι εχετε μια ταση προς διαλυση τις τελευταιες μερες.Οτι εισαι στρωμενη ομαδα ειναι γεγονος αλλα φετος εχω Κουπερ που σε συγκριση με περσι ξερει τι του γινεται και πως να παιξει,του εχω εμπιστοσυνη.Δεν λεω πως σωνει και καλα κερδιζω αλλα για τις 4 αρες μην εισαι τοσο σιγουρος...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
Μεχρι τοτε εχουμε καιρο και το αναφερω αυτο γιατι εχετε μια ταση προς διαλυση τις τελευταιες μερες.Οτι εισαι στρωμενη ομαδα ειναι γεγονος αλλα φετος εχω Κουπερ που σε συγκριση με περσι ξερει τι του γινεται και πως να παιξει,του εχω εμπιστοσυνη.Δεν λεω πως σωνει και καλα κερδιζω αλλα για τις 4 αρες μην εισαι τοσο σιγουρος...

Καλά κανείς δεν μπορεί να είναι ποτέ σίγουρος ότι θα ρίξει 4άρα. Τί εννοείς ότι έχουμε μια τάση προς διάλυση τις τελευταίες μέρες;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Καλά κανείς δεν μπορεί να είναι ποτέ σίγουρος ότι θα ρίξει 4άρα. Τί εννοείς ότι έχουμε μια τάση προς διάλυση τις τελευταίες μέρες;
την 5η αγωνιστικη ξυπνανε μνημες....

Συνημμένα

• 880.jpg
    880.jpg
    77,2 KB · Εμφανίσεις: 13
  • 1625.jpg
    1625.jpg
    58,9 KB · Εμφανίσεις: 17

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
την 5η αγωνιστικη ξυπνανε μνημες....

Γαμαικανέ έλεος, μη με κάνεις & γελάω τόσο κι έχω μόλις φάει... Αν εσύ μου πόσταρες δυο φωτογραφιούλες εγώ έχω να σου ποστάρω 50 & άλλα τόσα video... Πάμε μερικές που βρήκα πρόχειρες με μια ματιά. Μετά εσύ ως απάντηση να μου ποστάρεις τη φωτογραφία απ' το ευρωπαϊκό σας παιχνίδι που σας είχαμε παραχωρήσει την Τούμπα & κάνατε κερκίδα & μου την είχες ποστάρει την άλλη φορά ως αποδεικτικό στοιχείο... Τα ξέρεις καλά εσύ τα γκεμπελίστικα κόλπα που φτάνουν σε βαθμό γελοιότητας...

Συνημμένα

• harilaou2002.jpg
    harilaou2002.jpg
    84,4 KB · Εμφανίσεις: 12
  • rytr.jpg
    rytr.jpg
    52,3 KB · Εμφανίσεις: 16

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
Και μερικά σπασμένα κεφάλια έτσι για να θυμόμαστε τις γλυκές αναμνήσεις...

Συνημμένα

• 2000_PERASTIKA_STA_AFENTIKA_foto2.jpg
    2000_PERASTIKA_STA_AFENTIKA_foto2.jpg
    11 KB · Εμφανίσεις: 13
  • w66Ekp504644-02.jpg
    w66Ekp504644-02.jpg
    87,8 KB · Εμφανίσεις: 14
  • WS_03_jpg.jpg
    WS_03_jpg.jpg
    54,8 KB · Εμφανίσεις: 14

Stories

Νέο!