You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
αντε ΠΑΟΚΑΡΑ καλη επιτυχια
τρελανε μας κ σημερα......
με ποιόν, πού, πότε και σε ποιό κανάλι παίζει ?
με τα σερρας στην ΤΟΥΜΠΑ κ στο νοβασπορτμε ποιόν, πού, πότε και σε ποιό κανάλι παίζει ?
αντε την κανω για γηπεδο
με τα σερρας στην ΤΟΥΜΠΑ κ στο νοβασπορτ
αντε την κανω για γηπεδο
"άσσος" είναι ρε φίλε..άντε cu!
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
νωρις δεν ειναι?με τα σερρας στην ΤΟΥΜΠΑ κ στο νοβασπορτ
αντε την κανω για γηπεδο
κ ειχα αργησει κιολας ρε φιλενωρις δεν ειναι?
εγω πηγαινω σχεδον παντα κανα 3ωρο πιο πριν για ρετσινες κ τζερτζελο
καταπληκτικη ατμοσφαιρα σημερα
ολο το γηπεδο να χειροκροτει τους παικτες με την εισοδο τους επι λιγα λεπτα
μια ομαδα να παιζει απο τη μεση κ μπροστα καλο ποδοσφαιρο κ απο τη μεση κ πισω να χανομαστε πολλες φορες αλλα να στεκομαστε κ ατυχοι
το καλο ειναι οτι σε καμια περιπτωση δεν μας επιασε αγχος οπως περσυ γιατι ξεραμε οτι οσα κ να φαμε θα βαλουμε περισσοτερα κ αυτο ειναι μεγαλη υποθεση....ειδα ματς μετα απο πολυ καιρο χωρις αγχος.
ο θανασακης παραλιγο να το εχανε η μου φανηκε?
ολο το γηπεδο να χειροκροτει τους παικτες με την εισοδο τους επι λιγα λεπτα
μια ομαδα να παιζει απο τη μεση κ μπροστα καλο ποδοσφαιρο κ απο τη μεση κ πισω να χανομαστε πολλες φορες αλλα να στεκομαστε κ ατυχοι
το καλο ειναι οτι σε καμια περιπτωση δεν μας επιασε αγχος οπως περσυ γιατι ξεραμε οτι οσα κ να φαμε θα βαλουμε περισσοτερα κ αυτο ειναι μεγαλη υποθεση....ειδα ματς μετα απο πολυ καιρο χωρις αγχος.
ο θανασακης παραλιγο να το εχανε η μου φανηκε?
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Ε ρε προβληματισμός που έχει πιάσει τους κωλοαθηναίους γιατί στραβοπάτησαν οι ομάδες τους στην πρεμιέρα... Μόνο εμείς θα κοιμηθούμε ήσυχοι σήμερα που παρά τα 120' παιχνιδιού την Πέμπτη το καθαρίσαμε το ματσάκι σήμερα κι ας μείναμε πίσω στο σκορ & ζοριστήκαμε...
δεν σου φάνηκε καθόλουο θανασακης παραλιγο να το εχανε η μου φανηκε?
καλημέρα πουστρίγκια
Λελέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
που'σαι μωρή τουρκοφάγα????????????
καλημερα στρακιδεν σου φάνηκε καθόλου
καλημέρα πουστρίγκια
Λελέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
που'σαι μωρή τουρκοφάγα????????????
σου ελειψα;
σε γαμαω
καλημερα αδερφια
πήγες στη μαμά πατριδα ρε? Περιμένω εντυπώσεις. Σε φιλοξένησε κανένα νταβραντισμένο τουρκάκι?καλημερα στρακι
σου ελειψα;
σε γαμαω
καλημερα αδερφια
κατι φλωρια ηταν που πετουσαν πετρες απο 100 μετρα μακρια και οταν μας εβλεπαν ετρεχαν πιο γρηγορα απο σαςπήγες στη μαμά πατριδα ρε? Περιμένω εντυπώσεις. Σε φιλοξένησε κανένα νταβραντισμένο τουρκάκι?
καλα ηταν μωρε απλα μας ζαλισαν τα αρχιδια οι κωλοτουρκοι
κυνηγούσες τα τουρκάκια με τις γόβες μωρή τρελή?κατι φλωρια ηταν που πετουσαν πετρες απο 100 μετρα μακρια και οταν μας εβλεπαν ετρεχαν πιο γρηγορα απο σας
καλα ηταν μωρε απλα μας ζαλισαν τα αρχιδια οι κωλοτουρκοι
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Στα ριπαπα μου...τους εχω γαμησει εγω προ πολλου με ξεφτιλισματα(3-0 κτλ.) κι'ολας οταν εσυ επαιζες τα αχαμνα σου στο bou.
αααα και σταματηστε τα photoshop....οι μουφες φοτο μονο ρεζιλι μπορει να σας κανουν...αλλα να μου πεις ποιο ρεζιλι απο παοκ πεθαινεις...
εισαι μεγαλο νουμερο τελικα
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
την 5η αγνωνιστικη θα σκοτεινιασει η γη παιδι μου....Ε ρε προβληματισμός που έχει πιάσει τους κωλοαθηναίους γιατί στραβοπάτησαν οι ομάδες τους στην πρεμιέρα... Μόνο εμείς θα κοιμηθούμε ήσυχοι σήμερα που παρά τα 120' παιχνιδιού την Πέμπτη το καθαρίσαμε το ματσάκι σήμερα κι ας μείναμε πίσω στο σκορ & ζοριστήκαμε...
φοβου....
Συνημμένα
ναι ναιΤι γινεται με τον Σορλεν παοκια?Ο τελευταιος να κλεισει την πορτα...
εφυγε γιατι η β γαλλιας ηταν καλυτερη κ πηρε κ πολυ καλυτερα χρηματα,τα μισα δηλαδη...
ε ρε μαλακια.....λογω μιας πορνης εφυγε αλλα θελω να πιστευω οτι θα μας βγει σε καλο
πολυεργαλειο ο τυπος αλλα οταν εδινε την μπαλα πισω με εκνευριζε
αστους ρε νομιζουν οτι θα κανουν θεμα οπως εγινε με καμπορα και το αλλο το παλτο που ειχαν φερει στο αεροδρομιο και βγηκε μετα απο 6 μηνες και ειπε οτι ηταν 4 μηνες απληρωτοςναι ναι
εφυγε γιατι η β γαλλιας ηταν καλυτερη κ πηρε κ πολυ καλυτερα χρηματα,τα μισα δηλαδη...
ε ρε μαλακια.....λογω μιας πορνης εφυγε αλλα θελω να πιστευω οτι θα μας βγει σε καλο
πολυεργαλειο ο τυπος αλλα οταν εδινε την μπαλα πισω με εκνευριζε
δεν βλεπουν τι τους κανουν εκει,βλεπε νασουτι κ ασχολουνται με εμας κ με τον σορλεν που ετσι κ αλλιως ουτε κρυο ουτε ζεστη ηταναστους ρε νομιζουν οτι θα κανουν θεμα οπως εγινε με καμπορα και το αλλο το παλτο που ειχαν φερει στο αεροδρομιο και βγηκε μετα απο 6 μηνες και ειπε οτι ηταν 4 μηνες απληρωτος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K