Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Γαμαικανέ έλεος, μη με κάνεις & γελάω τόσο κι έχω μόλις φάει... Αν εσύ μου πόσταρες δυο φωτογραφιούλες εγώ έχω να σου ποστάρω 50 & άλλα τόσα video... Πάμε μερικές που βρήκα πρόχειρες με μια ματιά. Μετά εσύ ως απάντηση να μου ποστάρεις τη φωτογραφία απ' το ευρωπαϊκό σας παιχνίδι που σας είχαμε παραχωρήσει την Τούμπα & κάνατε κερκίδα & μου την είχες ποστάρει την άλλη φορά ως αποδεικτικό στοιχείο... Τα ξέρεις καλά εσύ τα γκεμπελίστικα κόλπα που φτάνουν σε βαθμό γελοιότητας...
μην φερετε την πυροσβεστικη αυτη την φορα
γιατι το μπουρλοτο θα το βαλει ο ρουιζ

Συνημμένα

• 3988.jpg
    3988.jpg
    52,7 KB · Εμφανίσεις: 12

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ποιες φωτογραφιες ρε φιλε απο τον ευρωπαικο αγωνα για κοιτα λιγο

Συνημμένα

• paok-ARIS_99-00_3-2_5.JPG
    paok-ARIS_99-00_3-2_5.JPG
    180,6 KB · Εμφανίσεις: 9
  • paok-ARIS_99-00_3-2_4.jpg
    paok-ARIS_99-00_3-2_4.jpg
    118,3 KB · Εμφανίσεις: 14
  • paok-ARIS_04-05_2-2_7_S.jpg
    paok-ARIS_04-05_2-2_7_S.jpg
    180 KB · Εμφανίσεις: 11
  • paok-ARIS_04-05_2-2_1_S.jpg
    paok-ARIS_04-05_2-2_1_S.jpg
    103,6 KB · Εμφανίσεις: 7

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
α και δωστε εισητηρεια μια φορα, μη φοβαστε τοσο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχεις δικιο
οχι απο ευρωπαικο αγωνα αλλα απο το κυπελο μηπως?

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
εχεις δικιο
οχι απο ευρωπαικο αγωνα αλλα απο το κυπελο μηπως?

ποιο κυπελλο και  ποιο ευρωπαικο για κοιτα τις κενες θυρες αναμεσα στους οπαδους. αλλα ναι ξεχασα εισητηρεια δεν δινετε εσεις και νομισες  οτι ηρθαμε μονο  στο κυπελλο και στο ευρωπαικο. τι φαση  με τα εισητηρεια την κοψατε εσεις οπως και στο παλε μεχρι και την 1 σας δωσαμε που θελατε να μπειτε εκει επειδη ταχα εχει καλυτερη θεα  και εσεις τελικα δεν δεχτηκατε.και μετα φωναζετε για λευτερια στις μετακινησεις.τι τα φωναζετε  αυτα και μετα γινεστε ρομπες

Συνημμένα

• paok-ARIS_98-99_1-4_2.jpg
    paok-ARIS_98-99_1-4_2.jpg
    191,1 KB · Εμφανίσεις: 12
  • paok-ARIS_01-02_1-1_6_S.jpg
    paok-ARIS_01-02_1-1_6_S.jpg
    127,4 KB · Εμφανίσεις: 10
  • paok-ARIS_98-99_1-4_4.JPG
    paok-ARIS_98-99_1-4_4.JPG
    203,7 KB · Εμφανίσεις: 12
  • paok-ARIS_01-02_1-1_1.jpg
    paok-ARIS_01-02_1-1_1.jpg
    151,4 KB · Εμφανίσεις: 12

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι να κατσω να ασχοληθω
περσυ που ηταν το θεμα εσεις δινατε μονο ενα κλουβι που παιρνει χιλιους νοματεους
εμεις επειδη εχουμε μεγαλυτερο γηπεδο θα επρεπε να σας δωσουμε ολη την 8 γιατι δεν βολευει αλλου
οταν ζητησαμε την 1 δεν την δινατε γιατι λεγατε οτι εχετε διαρκειας εκει
μη λες οτι να ναι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
'  Συγκινημένος αποχώρησε το απόγευμα από τα γραφεία της Τούμπας ο Ολιβιέ Σορλέν. Ο Γάλλος μέσος αφού μίλησε για περισσότερες από δύο ώρες με τον Ζαγοράκη αποφασίσθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα. Ρευστό το μέλλον του Σαβίνι στην Τούμπα με την Νάπολι να θέλει τον Ιταλό.

Για καθαρά οικογενειακούς λόγους επιστρέφει στην πατρίδα του ο Ολιβιέ Σορλέν. Ο παίκτης εργαλείο για κάθε προπονητή ευχαρίστησε την διοίκηση γιατί αντιλήφθηκε του πρόβλημα του καθώς και τον κόσμο για τις μαγικές στιγμές που έζησε στην Τούμπα.

Για το τι έγινε και τελικά φεύγει από τον ΠΑΟΚ: "Πήρα την απόφαση να επιστρέψω στην Γαλλία για οικογενειακούς λόγους. Ενημέρωσα τον πρόεδρο και εκείνος το κατάλαβε και λύσαμε το συμβόλαιό μου."

Για το αν είναι δύσκολη η απόφασή του: "Σίγουρα ήταν δύσκολη απόφαση. Το εξήγησα στον πρόεδρο, αλλά δεν μπορώ να μείνω μακριά από την οικογένειά μου."

Το μήνυμα του στον κόσμο: "Θέλω να τους ευχαριστήσω. Έζησα μοναδικές στιγμές. Εύχομαι καλή συνέχεια. Τους λέω να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα και να είναι κοντά της."

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει τίτλο: "Γιατί όχι; Και μπορεί και νομίζω ότι θα τα καταφέρει. Είναι μία μεγάλη ομάδα."

Για το τι θα θυμάται από τον ΠΑΟΚ: "Τα πάντα. Τον κόσμο, τους παίκτες, όλα". Ο Σορλέν που θα παίξει στην Γαλλική Εβιάν με ετήσιο συμβόλαιο που φθάνει στα 160 χιλιάδες ευρώ'

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
'Από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί μια μεταγραφή ποδοσφαιριστή που θα είναι βασικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μετά τον Σορλέν φεύγει και ο Σαβίνι.

Εκτός από τους Γιακουμή και Σακελαρίου ο ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει μια σημαντική μεταγραφή από στιγμή σε στιγμή με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για παίκτη που αγωνίζεται ως αριστερό χαφ και είναι ξένος.

Πάντως πέραν του Σορλέν που θα αποχωρήσει λόγω οικογενειακού προβλήματος, παρελθόν  αναμένεται να αποτελέσει ο Μίρκο Σάβινι. Για τον Ιταλό αμυντικό έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Νάπολι κι αν υπάρξει κάποια εξέλιξη εντός ημέρας θα φύγει από την «Τούμπα».'

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ρε αυτοι πηραν τον σβουρα για τεχνικο διευθυντη
ΜΠΟΥΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
τι να κατσω να ασχοληθω
περσυ που ηταν το θεμα εσεις δινατε μονο ενα κλουβι που παιρνει χιλιους νοματεους
εμεις επειδη εχουμε μεγαλυτερο γηπεδο θα επρεπε να σας δωσουμε ολη την 8 γιατι δεν βολευει αλλου
μη λες οτι να ναι

δεν τα ξερεις καλα τα γεγονοτα φιλαρακι η τα λες οπως σε βολευουν. ναι εμεις αρχικα διναμε  το κλουβι που λες και εσεις ειπατε  οτι ειναι μικρο χωρις καλη θεα και ζητησατε την 1 περιμενοντας αρνητικη απαντηση επειδη ειχε διαρκειας . εμεις ομως σας τη δωσαμε αλλα δεν δεχτηκατε επειδη ισχυριζοσασταν   παλι οτι ειναι μικρη θυρα για εσας . μεχρι και τη λυση του καυτατζογλειου σας προτειναμε  με 50 50 εισητηρια και τα εσοδα να πανε σε φιλανθρωπικα ιδρυματα  αλλα εσεις παλι δεν δεχτηκατε.ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο θα κανετε και φετος. να δω τι ψεμα  θα πεις μετα    

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
τι να κατσω να ασχοληθω
μη λες οτι να ναι

Μη λες οτι να ναι ρε συ deker, ολοι ξερουμε οτι ετσι πως εχουν ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ανταλλαγη δε γινεται να εχουμε πλεον............

Μια χαρα θα ερχοσασταν στη 4, 1100 κομματια βαση του 5%, 1400 εμεις στην 8, το δικο σας βολευει περισσοτερο γιατι ειναι οβαλ γηπεδο, κλεινεις τη μιση 7 και μιση κατω απο το υποστεγο (ποια στον πουτσο ειναι δε θυμαμαι), εμεις ειναι λιγο πιο ζορι, επειδη ειναι πιο κοντα οι αποστασεις, θα επρεπε να κλεισει η μιση 1 τουλαχιστον, ισως και παραπανω, η 5 ολη και το 1/3 της 9 εκει στο υποστεγο........ και γινονται τα ματσακια..... αλλα σου ξαναλεω, εχουν ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΠΟΛΥ τα πραγματα πλεον στην πολη με μαλακιες εκατερωθεν..... ειδικα απο τοτε που καποιοι "δικοι" σας, εκτος απο ασβερκοι ειναι και απ αυτους που μιλανε σπαστα ελληνικα-καθαρα ΣΕΡΒΙΚΑ.  ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
ποιες φωτογραφιες ρε φιλε απο τον ευρωπαικο αγωνα για κοιτα λιγο

Πιτσιλιάρη παλικάρι μου αν είσαι άσχετος μην ανοίγεις το στοματάκι σου & λες μπούρδες. Αναφέρομαι σε φωτογραφίες όπου σε ευρωπαϊκό παιχνίδι που είχατε παίξει στην Τούμπα που σας είχε ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ είχατε κάνει κερκίδα στη Θύρα 4, τις έχει ο Γαμαικανός... Ο ομοϊδεάτης σου όμως μου τις είχε ποστάρει σε αντιπαράθεσή μας πριν κάτι μήνες όταν του θύμησα την κατάληψη της Θύρας 3 απ' το Μάκη το Μανάβη & τη στρατιά του ως αποδεικτικό στοιχείο ότι έχει κάνει κι ο φλωρολαός σας κερκίδα στη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας. Κατάλαβες τώρα ή να τα ξαναπώ;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Οι φωτογραφίες που μου πόσταρες είναι απ' τις κερκίδες 7 & 8 της Τούμπας όπου πάνε οι φιλοξενούμενοι.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πιτσιλιάρη παλικάρι μου αν είσαι άσχετος μην ανοίγεις το στοματάκι σου & λες μπούρδες. Αναφέρομαι σε φωτογραφίες όπου σε ευρωπαϊκό παιχνίδι που είχατε παίξει στην Τούμπα που σας είχε ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ είχατε κάνει κερκίδα στη Θύρα 4, τις έχει ο Γαμαικανός... Ο ομοϊδεάτης σου όμως μου τις είχε ποστάρει σε αντιπαράθεσή μας πριν κάτι μήνες όταν του θύμησα την [glow=red,2,300]κατάληψη[/glow] της Θύρας 3 απ' το Μάκη το Μανάβη & τη στρατιά του ως αποδεικτικό στοιχείο ότι έχει κάνει κι ο φλωρολαός σας κερκίδα στη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας. Κατάλαβες τώρα ή να τα ξαναπώ;

Ποσο χρονων εισαι?
Θυμασαι πως εγινε εκεινη η "καταληψη"? 'Η σου τα ειπε ο μακης ο μαναβης????

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Ποσο χρονων εισαι?
Θυμασαι πως εγινε εκεινη η "καταληψη"? 'Η σου τα ειπε ο μακης ο μαναβης????

Κατ' αρχάς μένω Αθήνα οπότε & να ήμουν τότε σε γηπεδική ηλικία θα ήταν δύσκολο να έχω συμμετάσχει στην κατάληψη. Την ιστορία την ξέρω με λεπτομέρειες & την πιστεύω τόσο όσο εσύ ανάλογες ιστορίες που σου πασάρει ο σούπα 3.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Κατ' αρχάς μένω Αθήνα οπότε & να ήμουν τότε σε γηπεδική ηλικία θα ήταν δύσκολο να έχω συμμετάσχει στην κατάληψη. Την ιστορία την ξέρω με λεπτομέρειες & την πιστεύω τόσο όσο εσύ ανάλογες ιστορίες που σου πασάρει ο σούπα 3.

Εγω ξερω απλα, οτι απο "καπου" πηρανε οι δικοι σας τα εισητηρια στην εν λογω θυρα, οπως επισης οτι ηρθαν στο χαλαρο, λαου λαου, κασκολακια στον κωλο και εκαναν το ντου κανενα 20λεπτο ΑΦΟΤΟΥ ηταν σιγουροι οτι ειναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.......οπως επισης φαινεται λογικο και ευκολο να γινει αυτο τις εποχες που τα εισητηρια τα πουλουσαν 3-4 πρακτορεια προπο της πολης, οπου οποιος ηθελε επαιρνε οσα ηθελε..... κατι συζητησεις δε για αντιπαλοτητα των τοτε συνδεσμων με τον προεδρο Δασυγενη δεν ξερω αν ευσταθουν.....

Τωρα αν νομιζεις οτι ηταν καμια τεραστια μαγκια αυτο, το να αγορασεις ΟΜΑΔΙΚΑ εισητηρια για συγκεκριμενη θυρα η οποια μαλιστα δεν ξερουμε σιγουρα οτι ηταν και ΤΟΤΕ η "σκληροπυρηνικη" του Χαριλαου (ο ΣΦΑΧ, ο τοτε μεγαλος συνδεσμος, πηγαινε στην 1) και συνεχιζεται να το πιπιλιζετε 25 χρονια τωρα, τι να πω...... μαγκια!!! Και μην ξεχναμε, εποχες ΠΡΟ SUPER3.......

Αυτα ξερω, τι ειναι αληθεια, τι οχι, δε θα μαθω ποτε, αφου ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ Μ-Α-Τ-Α-Κ-Ι-Α ΜΟΥ!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Νατος, νατος και ο μπαμπης ο σουγιας, εμφανιστηκε........ ε ψιτ..... μεγαλε..... ριξε μια ματια στο ημερολογιο σου.......και βγαλε και το fly, το φορας αναποδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αις σιχτίρ ...μπήκα εδώ μέσα να βρω καμιά καλή κριτική για κάνα πουτανάκι και πάλι ασχολούμαι με τα οπαδικά...

Ρε τι κάνετε ρε εδώ μέσα ...για ομάδες και οπαδικά μιλάτε...άντε τραβάτε σε κανένα αθλητικό φόρουμ...

Τα βαρεθηκαμε τα πουτανακια, εχει τοσα πολλα και σε τοσο καλες τιμες που τα βαρεθηκαμε!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μη λες οτι να ναι ρε συ deker, ολοι ξερουμε οτι ετσι πως εχουν ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ανταλλαγη δε γινεται να εχουμε πλεον............

Μια χαρα θα ερχοσασταν στη 4, 1100 κομματια βαση του 5%, 1400 εμεις στην 8, το δικο σας βολευει περισσοτερο γιατι ειναι οβαλ γηπεδο, κλεινεις τη μιση 7 και μιση κατω απο το υποστεγο (ποια στον πουτσο ειναι δε θυμαμαι), εμεις ειναι λιγο πιο ζορι, επειδη ειναι πιο κοντα οι αποστασεις, θα επρεπε να κλεισει η μιση 1 τουλαχιστον, ισως και παραπανω, η 5 ολη και το 1/3 της 9 εκει στο υποστεγο........ και γινονται τα ματσακια..... αλλα σου ξαναλεω, εχουν ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΠΟΛΥ τα πραγματα πλεον στην πολη με μαλακιες εκατερωθεν..... ειδικα απο τοτε που καποιοι "δικοι" σας, εκτος απο ασβερκοι ειναι και απ αυτους που μιλανε σπαστα ελληνικα-καθαρα ΣΕΡΒΙΚΑ.  ;)
ειδες οτι λες οτι να ναι?
μαθε λοιπον οτι η 8 εχει μια εισοδο,οποτε δεν μπορει να κλεισει κ να φιλοξενισει 1400 ατομα αλλα 2,500 οπαδους αντιπαλων ομαδων του ΠΑΟΚ.εσεις θα παρετε τοσα δηλαδη κ εγω 1000?
δεν γινεται αυτο κ μονο απο χωροταξικα θεματα.οταν ειπαμε να μας δωσετε την 1 δεν την δινατε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom