Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μονο εσυ θα γραφεις στιχους?Κατι κανουμε κι εμεις.Λοιπον,την κανω για κανα μαγαζι με κονεξ,ευχομαι να μην γραψεις τιποτα στο θρεντ μας μετα τις 12...
αντε ρε καλη πιπα...
ε καλη επιτυχια ηθελα να πω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Παοκια εμεις περασαμε απο τωρα,καλη αγωνια για την αλλη εβδομαδα και ηρεμα αν στραβωσει...

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
μετα λες για κομπλεξικο λαο ρε κλωναρι οrbgr
εδω χθες πετυχαμε μια ισοπαλια που δεν βλεπει καθημερινα ελληνικη ομαδα κ εσυ μας λες για αλαμανες κ για χουλιγκαν του κωλου οπως οι γαυροι
τραβα αλλου να κλαψεις

Μικρε η γλωσσα σου ειναι μεγαλη....μαλλων απο τις πολλες μπουγατσες η' @τσες που τρωτε τοσα χρονια εκει πανω στον Βορρα...
και επειδη εισαι βλακας μεγιστος και λες για κλωνους απο οτι μπορεις να δεις στο profile σε αυτο το site&forum ειμαι 2 χρονια παραπανω απο εσενα αρα με την μπουγατσο-λογικη σου εισαι κλωναρι ...αντε φυσσα την βουβουζελα σου την Τεταρτη και ασε τον γαυρο...δεν ειναι για τα κυβικα σου πρασινο παραρτημα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μικρε η γλωσσα σου ειναι μεγαλη....μαλλων απο τις πολλες μπουγατσες η' @τσες που τρωτε τοσα χρονια εκει πανω στον Βορρα...
και επειδη εισαι βλακας μεγιστος και λες για κλωνους απο οτι μπορεις να δεις στο profile σε αυτο το site&forum ειμαι 2 χρονια παραπανω απο εσενα αρα με την μπουγατσο-λογικη σου εισαι κλωναρι ...αντε φυσσα την βοθβοθζελα σου την Τεταρτη και ασε τον γαυρο...δεν ειναι για τα κυβικα σου πρασινο παραρτημα.
ρουφα εσυ ρε κλωναρι την αλλη πεμπτη απο την μακαμπι καμια ψωλη κ μην βαζεις στο κωλοστομα σου τον ΠΑΟΚ
κλωναρι....ιδια ακριβως αντιδραση με τον αλλον τον μαλακα τον καταδοτακο εχεις

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
ρουφα εσυ ρε κλωναρι την αλλη πεμπτη απο την μακαμπι καμια ψωλη κ μην βαζεις στο κωλοστομα σου τον ΠΑΟΚ
κλωναρι....ιδια ακριβως αντιδραση με τον αλλον τον μαλακα τον καταδοτακο εχεις

Βουλγαροι κομπλεξικοι....η συνεχεια ειναι γνωστη...:-)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αντε καλα απογωνε του στολου.καλο σου βραδυ ελληναρα
μην ξαναποσταρεις κ αναφερθεις σε μενα σε παρακαλω,σε αντιθεση με εσας εκει κατω εχουμε αισθητικη εμεις οι βουλγαροι εδω πανω κ μου την χαλας

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Ποπο ρε φιλαρακι πολλα ψυχολοκικα και κομπλεξ βγαζεις, δωσε κανα 100ρικο για καμια ψυχοθαραπεια και ασε τις παρενεσεις εαν και που θα ποσταρω...αιντε που σου χαλαμε και την αισθητικη σου...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ποπο ρε φιλαρακι πολλα ψυχολοκικα και κομπλεξ βγαζεις, δωσε κανα 100ρικο για καμια ψυχοθαραπεια και ασε τις παρενεσεις εαν και που θα ποσταρω...αιντε που σου χαλαμε και την αισθητικη σου...
εκτος απο ψυχολογικα εχω κ ψυχασθενεια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το 100ρικο θα σου λεγα που θα το δωσω αλλα εχει χαρη που ειπα οτι θα ειμαι καλος απο δω κ περα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom