Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
οχι πιπη...δεν πηγες στην πολωνια?
εσυ που εισαι χαμενος.....;
οχι πιπη...δεν πηγες στην πολωνια?
αρης εισαι η αντιπαοκ?
δεν εχω καταλαβει ακομα....
κλαψεεεεεε
οχι πιπη...
εσυ που εισαι χαμενος.....;
μεσα...κηνυγαω ενα πουστη να παρω τα λεφτα μου!!
Παμε μετα τις 20 αυγουστου να του κανουμε ενα ντου?
μεσα...
σου το χα προτεινει και προτειτερα
μιλαμε για πολλα γκαφρα;
θα μαθουμε"Τελικώς, ο ΠΑΟΚ τρέχει μπροστά και τα... πρόστιμα τον καταδιώκουν! Ούτε στην Ολλανδία κατάφερε να αποφύγει τη χρηματική ποινή. Η χαρά των "ασπρόμαυρων" από το αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα κόντρα στον Άγιαξ μετριάστηκε, όταν πληροφορήθηκαν το τσουχτερό πρόστιμο που τους περιμένει.
Συγκεκριμένα, ο "Δικέφαλος" καλείται να πληρώσει 25.000 ευρώ στην UEFA για τους πέντε πυρσούς που άναψαν στη διάρκεια του αγώνα στην κερκίδα του "Άμστερνταμ Αρίνα", όπου φιλοξενήθηκαν χθες (28/7) οι οπαδοί της ομάδας. Πέντε χιλιάδες ευρώ, δηλαδή, για κάθε έναν από τους πυρσούς. Αυτή είναι η... ταρίφα που έχει κόψει η UEFA για κάθε βεγγαλικό που ανάβει."
Κραταω το μυνημα σου και την αλλη εβδομαδα θα σου στειλω τα κανελονια ντελιβερυ...σκετα,οπως αγαπας.Φαε το βραδυ ενα πιατο κανελονια, σκετα ομως μην σου κατσουν βαρια.
Να το κοιταξεις το ταλεντο σου,μην το αφησεις ετσι...ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ
ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΡΟΜΠΟΝΙΑ
ΣΑΛΠΙ ΣΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ
ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ
ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΑΓΙΑΞ ΠΑΡ'ΤΗ ΨΩΛΗ ΜΟΥ
ΕΛΑ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ
Θ'ΑΝΑΨΩ ΤΩΡΑ ΚΙ'ΕΝΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙ
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝΙ
ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ ΠΑΟΚ ΟΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!
το ξερω....Να το κοιταξεις το ταλεντο σου,μην το αφησεις ετσι...
Οχι ρε πουστη μου,και μολις επικοινωνησα με εκδοτικο οικο και τους μιλησα για ενα μεγαλο ταλεντο...το ξερω....
αλλα θα στο πω γιατι δεν ειμαι τετοιος εγω,δεν ειναι δικο μου
δεν πειραζει....κανε την ντιλια εσυ κ θα τα βρουμε ολαΟχι ρε πουστη μου,και μολις επικοινωνησα με εκδοτικο οικο και τους μιλησα για ενα μεγαλο ταλεντο...
Δωσε υλικο εσυ και κατι θα γινει...δεν πειραζει....κανε την ντιλια εσυ κ θα τα βρουμε ολα
ειλικρινα δεν μπορω να σε καταλαβωH επιλογή Δερμιτζάκη αλλά και των 2 μεταγραφών είναι τραγικές,ακόμα και αν σηκώσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ.....
και ο Ευτυχής έκανε καποτε προπονητή τον Σκάιλς και γελούσαν και οι πέτρες....και αυτός αποδείχτηκε απίστευτη προπονητάρα
οοοοοχιιιιιΔωσε υλικο εσυ και κατι θα γινει...
Πως θα την κανω ρε την ντιλια χωρις υλικο?Τον Ζαχαρια παπαντωνιου θα τους δειξω??οοοοοχιιιιι
κανε την ντιλια κ βλεπουμε