ρε η εισαι χαζος η κανεις τον χαζοΠως θα την κανω ρε την ντιλια χωρις υλικο?Τον Ζαχαρια παπαντωνιου θα τους δειξω??
θα τους πεις απλα deker κ η ντιλια θα γινει....
ρε η εισαι χαζος η κανεις τον χαζοΠως θα την κανω ρε την ντιλια χωρις υλικο?Τον Ζαχαρια παπαντωνιου θα τους δειξω??
που σαι μωρη χανουμα?με αρκετη δοση τυχης(στο α'),τσιμπησατε το Χκακι και μαλιστα με γκολ!!!
ο αγιαξ με εξαιρεση το σουαρεζ δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο..προσωπικα ρισκαρω και λεω οτι ο παοκ χτες τον απεκλεισε.
κοροιδευε εσυμπραβο παοκαρα, μας εκανες περηφανους!!!
Σιγα ρε,το πολυ πολυ να μου δωσουν ενα μπλακ εντ ντεκερ και να με στειλουν,θελω ενα ποιημα ακομη.Θα το γραψεις μετα τον αγωνα της τουμπας ομως για να βγαλει πονο...ρε η εισαι χαζος η κανεις τον χαζο
θα τους πεις απλα deker κ η ντιλια θα γινει....
οκΣιγα ρε,το πολυ πολυ να μου δωσουν ενα μπλακ εντ ντεκερ και να με στειλουν,θελω ενα ποιημα ακομη.Θα το γραψεις μετα τον αγωνα της τουμπας ομως για να βγαλει πονο...
Θελω να βγαλεις τον Καρυωτακη που κρυβεις μεσα σου...οκ
θες να με τεσταρεις σε διαφορετικα συναισθηματα δηλαδη ε?
εσεις τα αρειανα θα βγαλετε σημετα το καριολακι που κρυβετε μεσα σας?Θελω να βγαλεις τον Καρυωτακη που κρυβεις μεσα σου...
εδω ρε τυπε..ειχα παει κρητη για δυο βδομαδουλες...φιλικα δε βλεπω και δε σχολιαζω ποτε...απο το πρωτο επισημο θα αρχισω να μιλω..που σαι μωρη χανουμα?
η ομαδα σου δεν ειναι λιγο νωρις για να πεταει?
μην παραπαταει μεχρι τα μισα του πρωταθληματος
χθες οντως ειχαμε τρελη κωλοφαρδια αλλα στο δευτερο δειξαμε οτι μπορουμε να κανουμε κατι.το γκολ που πετυχαμε ηταν πολυ ωραιο κ αυτο ηρθε απο πιεση ψηλα,πιεση στο κεντρο κ μια αμυνα οχι αριστη αλλα καπως καλυτερη απο το πρωτο ημιχρονο
εισαι απο τους λιγους που λες οτι χαρηκες(εκτος οπαδων ΠΑΟΚ)εδω ρε τυπε..ειχα παει κρητη για δυο βδομαδουλες...φιλικα δε βλεπω και δε σχολιαζω ποτε...απο το πρωτο επισημο θα αρχισω να μιλω..
οσο για το χθεσινο,στα παπαρια σου πως πηρες το Χ...το αποτελεσμα μετρα..στο β ανεβηκες κατακορυφα και τους εστειλες για βρουβες..δε σου κρυβω πως το χαρηκα...στην τουμπα δεν πιστευω οτι χανεις...ιδωμεν...
υ.γ.τι πραμα ειναι αυτος ο χαλκιας ρε παιδι μου?
υ.γ.1.μεγαλη υποθεση ο κοντος προδοτης..χθες ηταν ενα μικρο δειγμα..
Δεν ξερω για καριολακι αλλα το διπλακι θα το βγαλουμε πιστευω.εσεις τα αρειανα θα βγαλετε σημετα το καριολακι που κρυβετε μεσα σας?
ΚΙ εγω χαρηκα ρε μαλακα,100 Ευρω δεν βγαζεις ετσι ευκολα...εισαι απο τους λιγους που λες οτι χαρηκες(εκτος οπαδων ΠΑΟΚ)
η κρητη τι λεει?
ο χαλκιας για τον πεο,οχι πως ο κρεσιτς ειναι κατι το ιδιαιτερο
εδω μεσα δυσκολα χανω με 40 βαθμους κελσιου,μια ΤΟΥΜΠΑ καζανι κ με το χορτο μας σε αθλια κατασταση,οχι χαλι οπως του αμστερνταμ αρινα(οπου χορτο δεν εννοω αυτο που καπνιζεται)
εισαι δυσκολος σημεραΔεν ξερω για καριολακι αλλα το διπλακι θα το βγαλουμε πιστευω.
ετσι πιστευω και γω..το πρωτο μισαωρο να φυγει χωρις γκολ,και περασες ..εισαι απο τους λιγους που λες οτι χαρηκες(εκτος οπαδων ΠΑΟΚ)
η κρητη τι λεει?
ο χαλκιας για τον πεο,οχι πως ο κρεσιτς ειναι κατι το ιδιαιτερο
εδω μεσα δυσκολα χανω με 40 βαθμους κελσιου,μια ΤΟΥΜΠΑ καζανι κ με το χορτο μας σε αθλια κατασταση,οχι χαλι οπως του αμστερνταμ αρινα(οπου χορτο δεν εννοω αυτο που καπνιζεται)
μην εισαι τοσο φιλοχρηματοςΚΙ εγω χαρηκα ρε μαλακα,100 Ευρω δεν βγαζεις ετσι ευκολα...
Με ενα κοφτη δεν ξερω,με εναν Κοντη σιγουρα...εισαι δυσκολος σημερα
θα πας τελικα να παιξεις με εναν κοφτη?
υ.γ.ετσι πιστευω και γω..το πρωτο μισαωρο να φυγει χωρις γκολ,και περασες ..
υ.γ.γενικα στην ευρωπη ειμαι με ολες τις ελληνικες ομαδες που σεβονται το αθλημα..
για αυτο τους υποστηριζω ολους εκτος οσφπ..
Οταν παιζω φυσικα και ειμαι...μην εισαι τοσο φιλοχρηματος
τα φραγκα δεν ειναι το παν....
τοτε θα πρεπει να φοβασαι....Με ενα κοφτη δεν ξερω,με εναν Κοντη σιγουρα...
Σιγα μην φοβηθω,με δευτερο παιχνιδι στον ναο...τοτε θα πρεπει να φοβασαι....