τεταρτη 9.45πότε είναι το ματς με τον άγιαξ στη τούμπα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μην μου συγχυζετε τον ντεκερ απο τωρα και παθει τιποτα την τεταρτη με αυτα που θα δει...εκτος απο ψυχολογικα εχω κ ψυχασθενεια
το 100ρικο θα σου λεγα που θα το δωσω αλλα εχει χαρη που ειπα οτι θα ειμαι καλος απο δω κ περα
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
τεταρτη 9.45
Παει και ο σουλειμανι, εφυγε για αγγλια.
Θα στειλουμε εναν σε ειδικη αποστολη στην βαρκελωνη
να προκαλεσει τεταρτη πρωι τοκετο στην γυναικα σου σουαρεζ!!
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
εχθες βγηκατε τελικα;Παει και ο σουλειμανι, εφυγε για αγγλια.
Θα στειλουμε εναν σε ειδικη αποστολη στην βαρκελωνη
να προκαλεσει τεταρτη πρωι τοκετο στην γυναικα σου σουαρεζ!!
φαε την γλωσσα σου κ ειμαι στο ανθος της ηλικιαςΜην μου συγχυζετε τον ντεκερ απο τωρα και παθει τιποτα την τεταρτη με αυτα που θα δει...
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
την μουσικη του τσου λου
τι την βαλατε να παιζει....
αφου ο σουαρες θα βαλει 2 τεμαχια στην τουμπα
ρε μαλακα 2 χρονια ειμαι εδω μεσαετσι τα βαζουμε ντεκερ...
την μουσικη του τσου λου
τι την βαλατε να παιζει....
αφου ο σουαρες θα βαλει 2 τεμαχια στην τουμπα
λες να μην ξερω πως τα βαζουμε?
απλα εχει πολλα βιντεακια κ αξιζει να δει κανεις
οσο για τον σουαρες προσεχε μην κλαψετε ολοι μαζι την τεταρτη το βραδυ περιστασιακα φιλοι του αγιαξ
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
Το μόνο που άλλαξε ήταν η συμμετοχή και μετά η ξε-συμμετοχή του Γκαγκάτση στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ Απλυτος.
Στις 14/9/2009 ο Γκαγκάτσης είχε 2,377,172 μετοχές τις οποίες μετά τις έδωσε. Που;
Στον Βιολίδη και στον Πουρλιοτόπουλο. Αυτοί οι δυο, ενώ στις 14/9 δεν είχαν μετοχές, στις 10/11/2009 εμφανίζονται να έχουν συνολικά οι δυο τους 2,527,172 μετοχές (+150,000 μετοχές παραπάνω σε σχέση με αυτές που είχε ο Γκαγκάτσης).
Καθώς, κανενός μετόχου ο αριθμός των μετοχών δεν μεταβλήθηκε μεταξύ 14/9/09 κσι 10/11/09, τις 150.000 της πήραν (όπως προκύπτει και από τον πίνακα) από τους λοιπούς μετόχους... Πώς έγινε αυτό; Ο Αλλαχ και η ψυχή τους...
Προφανώς ο Γκαγκάτσης έδωσε τις μετοχές σε Βιολίδη και Πουρλιοτόπουλο γιατί είναι δικοί τους άνθρωποι (ο Πουρλιοτόπουλος σίγουρα είναι...)
Χέρι στις 150,000 μετοχές (ποσοστό 0.75%) των Λοιπών Μετόχων πως έβαλαν;
υγ:ξυπνα λαε του παοκ
η θοδωρα αγορασε καινουργιο καγιεννν
τσαμπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Συνημμένα
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
αν ηταν και ο Αναστασιαδης θα ηταν ως Αρχιμανδριτης
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
Στο Σουπερ Καπ Ολλανδιας: Αγιαξ - Τβεντε 0-1 πολλα νευρα εχουν οι Αιαντες, τους κανει πλακα η Τβεντε εχει χασει αρκετες ευκαιριες ειχε και δοκαρι, αυτος ο λουκουμας ο Σουαρεζ πηρε απευθειας κοκκινη για ενα εγκληματικο τακλιν που εκανε και εφυγε τρεχοντας στα αποδυτηρια...
δεν γινεται να χαστε απο αυτα τα καδρονια την Τεταρτη, βρισκονται σε τραγικη κατασταση.
δεν γινεται να χαστε απο αυτα τα καδρονια την Τεταρτη, βρισκονται σε τραγικη κατασταση.
καλημερα σας κυριοιΣτο Σουπερ Καπ Ολλανδιας: Αγιαξ - Τβεντε 0-1 πολλα νευρα εχουν οι Αιαντες, τους κανει πλακα η Τβεντε εχει χασει αρκετες ευκαιριες ειχε και δοκαρι, αυτος ο λουκουμας ο Σουαρεζ πηρε απευθειας κοκκινη για ενα εγκληματικο τακλιν που εκανε και εφυγε τρεχοντας στα αποδυτηρια...
μπορουμε να χασουμε
παοκ εισαι και νεκρους ανασταινεις
την παρασκευη δεν απαντησες στην προταση του λουκουμα
την επομενη θα σου κανουμε επισημη προταση με φαξ να ερθεις
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα σε όλες και όλους!
Κοιτούσα τα της ομάδας μου (είμαι Παναθηναϊκός) κι έπεσα πάνω σε αυτό! :o
Τί τόλμησε να δηλώσει αυτός ο αρχίδης ο Γιόλ; Άκου κατώτερης ποιότητας ομάδα ο Π.Α.Ο.Κ. Δηλαδή εντάξει, όντως ο Άγιαξ είναι ανώτερη ομάδα και πιθανότατα να προκριθεί, αλλά δε δηλώνεις τέτοιες μαλακίες. Άμα την πατήσεις τί θα κάνεις μετα; Θα παραιτηθείς;
Λοιπόν ξέρετε τί αξίζει;
0-0 μέχρι το 88 να το πάρουν απόφαση ότι τον πίνουν
0-1 στο 89 να χαρούν
1-1 στο 91 να πουν: "έλα μωρε, στην παράταση θα τους πάρουμε"
2-1 στο 93 από την ομάδα κατώτερης ποιότητας.
Το μουνι με τσάτισε πρωι-πρωι...
Να και η πηγή:
«Ομάδα κατώτερης ποιότητας ο ΠΑΟΚ»!
03/08/2010, 19:04 | Διαβάστηκε 8929 φορέςΑποστολή
Το έριξε το… φαρμάκι του για τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός του Άγιαξ, Μάρτιν Γιολ, στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στην Τούμπα, ενόψει του αγώνα ρεβάνς του «Δικεφάλου του Βορρά» με την ολλανδική ομάδα, για τα προκριματικά του Champions League. «Θα είναι αποτυχία αν αποκλειστούμε από ομάδα που δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με εμάς, που είναι κατώτερης ποιότητας», δήλωσε ο προπονητής του «Αίαντα», προσθέτοντας: «Αν βάλουμε, όμως, ένα ή περισσότερα γκολ, έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε».
Αναλυτικά, η συνέντευξη Τύπου του Μάρτιν Γιολ:
«Δεν άλλαξε η κατάσταση σε σχέση με μία εβδομάδα πριν. Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα δεν μπορεί να παίξει ο Ενό. Σήμερα (3/8) θα μάθουμε από τον γιατρό αν μπορεί να παίξει ο Λίντγκρεν. Θα είναι δύσκολα για μας αν δεν τα καταφέρει. Το αποτέλεσμα στην Ολλανδία δεν ήταν καλό για μας. Αν βάλουμε, όμως, ένα ή περισσότερα γκολ, έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε», είπε αρχικά ο Γιολ.
Σε ερώτηση για το αν έμαθε κάτι από το πρώτο ματς, ο τεχνικός του Άγιαξ δήλωσε: «Πιέσαμε από νωρίς στο ματς. Αυτό ήταν το σωστό. Κάναμε, όμως, πολλές ευκαιρίες που δεν τελειώσαμε. Και ο ΠΑΟΚ, όμως, έκανε μερικές φορές γρήγορες αλλαγές από άμυνα σε επίθεση και πέτυχε και ένα γκολ».
Σε ό,τι αφορά την αποτυχία της ομάδας του στο Σούπερ Καπ, τόνισε: «Αφήσαμε πίσω μας το ματς με την Τβέντε για το Σούπερ Καπ. Αύριο (4/8) είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για την ομάδα και τον κόσμο. Για τους παίκτες, που είναι νεαροί και θέλουν να παίξουν στο Champions League. Όχι, δεν θα είναι αποτυχία αν δεν τα καταφέρουμε. Και πέρυσι παίξαμε στο Europa League και πήγαμε καλά. Θα μας πειράξει, όμως. Θα είναι αποτυχία αν αποκλειστούμε από ομάδα που δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με εμάς, που είναι κατώτερης ποιότητας. Οι τακτικές με τις οποίες αγωνίστηκαν και οι δύο ομάδες ήταν ωραίες. Ο ΠΑΟΚ είχε υπομονή και πήρε το αποτέλεσμα. Αν εμείς ήμασταν πιο εύστοχοι θα ήταν καλύτερα τα πράγματα».
Ο τεχνικός του «Αίαντα», εξάλλου, υποστήριξε πως η μία ομάδα γνωρίζει πλέον καλά την άλλη: «Εμείς ξέρουμε ότι ο Ίβιτς προερχόταν από τραυματισμό, αλλά αγωνίστηκε και πως αύριο (4/8) μπορεί να μην αγωνιστούν δύο παίκτες του ΠΑΟΚ. Είμαστε καλά ενημερωμένοι. Η δυσκολία είναι πως στον ΠΑΟΚ ήρθε νέος προπονητής».
Τόνισε, μάλιστα, την ανάγκη της ομάδας του για γκολ: «Είναι ποδόσφαιρο και όταν χάνεις πρέπει να βάλεις γκολ. Εμείς και στο 0-0 θέλουμε γκολ».
Όσο για τα αγωνιστικά πλάνα του, επισήμανε: «Θα δούμε αν θα παίξει ο Σουλεϊμάνι σέντερ φορ. Ήμουν ευχαριστημένος από τον παίκτη στην προετοιμασία. Τραυματίστηκε και αυτό φάνηκε στο ματς, αλλά ήταν καλός. Ο Αϊσάτι, επίσης, ίσως αγωνιστεί. Πήγε πολύ καλά στο ματς που έπαιξε με την ομάδα νέων ως δεξιός χαφ, ενώ και πέρυςι, που έπαιξε αριστερά, ήταν εξίσου καλός. Εξάλλου, αν δεν έχουμε τον Λίντγκρεν στον αγώνα, θα λείπουν αρκετοί παίκτες από τη μεσαία γραμμή».
Για την υπερβολική ζέστη που συνάντησε η ομάδα του στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε: «Παλιότερα μας μάθαιναν να φοράμε χοντρά ρούχα στη ζέστη για να συνηθίζουμε στη θερμοκρασία. Οπότε αύριο (4/8) θα φορέσουμε την κανονική εμφάνισή μας και δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα».
Όσον για την ατμόσφαιρα της Τούμπας, δήλωσε: «Οι παίκτες μου ξέρουν τι να περιμένουν από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Γνωρίζουν τι θα αντιμετωπίσουν».
Βερτόνγκεν: «Είμαστε Άγιαξ»!
Ο Γιαν Βερτόνγκεν τόνισε, από την πλευρά των παικτών, πως δεν φοβούνται την Τούμπα και τις καιρικές συνθήκες: «Παρόλο που είμαστε ομάδα με νέους παίκτες, έχουμε εμπειρίες σε διάφορα γήπεδα. Νομίζω ότι πρέπει να τους "χτυπήσουμε" με την ικανότητά μας. Να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η αυτοπεποίθησή μας δεν επηρεάστηκε από την ήττα κόντρα στην Τβέντε. Είμαστε Άγιαξ, έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε δύσκολες έδρες. Και στην Ολλανδία παίζουμε σε δύσκολες έδρες. Όταν είσαι Άγιαξ, μαθαίνεις να παίζεις υπό πίεση».
Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης
Κοιτούσα τα της ομάδας μου (είμαι Παναθηναϊκός) κι έπεσα πάνω σε αυτό! :o
Τί τόλμησε να δηλώσει αυτός ο αρχίδης ο Γιόλ; Άκου κατώτερης ποιότητας ομάδα ο Π.Α.Ο.Κ. Δηλαδή εντάξει, όντως ο Άγιαξ είναι ανώτερη ομάδα και πιθανότατα να προκριθεί, αλλά δε δηλώνεις τέτοιες μαλακίες. Άμα την πατήσεις τί θα κάνεις μετα; Θα παραιτηθείς;
Λοιπόν ξέρετε τί αξίζει;
0-0 μέχρι το 88 να το πάρουν απόφαση ότι τον πίνουν
0-1 στο 89 να χαρούν
1-1 στο 91 να πουν: "έλα μωρε, στην παράταση θα τους πάρουμε"
2-1 στο 93 από την ομάδα κατώτερης ποιότητας.
Το μουνι με τσάτισε πρωι-πρωι...
Να και η πηγή:
«Ομάδα κατώτερης ποιότητας ο ΠΑΟΚ»!
03/08/2010, 19:04 | Διαβάστηκε 8929 φορέςΑποστολή
Το έριξε το… φαρμάκι του για τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός του Άγιαξ, Μάρτιν Γιολ, στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στην Τούμπα, ενόψει του αγώνα ρεβάνς του «Δικεφάλου του Βορρά» με την ολλανδική ομάδα, για τα προκριματικά του Champions League. «Θα είναι αποτυχία αν αποκλειστούμε από ομάδα που δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με εμάς, που είναι κατώτερης ποιότητας», δήλωσε ο προπονητής του «Αίαντα», προσθέτοντας: «Αν βάλουμε, όμως, ένα ή περισσότερα γκολ, έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε».
Αναλυτικά, η συνέντευξη Τύπου του Μάρτιν Γιολ:
«Δεν άλλαξε η κατάσταση σε σχέση με μία εβδομάδα πριν. Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα δεν μπορεί να παίξει ο Ενό. Σήμερα (3/8) θα μάθουμε από τον γιατρό αν μπορεί να παίξει ο Λίντγκρεν. Θα είναι δύσκολα για μας αν δεν τα καταφέρει. Το αποτέλεσμα στην Ολλανδία δεν ήταν καλό για μας. Αν βάλουμε, όμως, ένα ή περισσότερα γκολ, έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε», είπε αρχικά ο Γιολ.
Σε ερώτηση για το αν έμαθε κάτι από το πρώτο ματς, ο τεχνικός του Άγιαξ δήλωσε: «Πιέσαμε από νωρίς στο ματς. Αυτό ήταν το σωστό. Κάναμε, όμως, πολλές ευκαιρίες που δεν τελειώσαμε. Και ο ΠΑΟΚ, όμως, έκανε μερικές φορές γρήγορες αλλαγές από άμυνα σε επίθεση και πέτυχε και ένα γκολ».
Σε ό,τι αφορά την αποτυχία της ομάδας του στο Σούπερ Καπ, τόνισε: «Αφήσαμε πίσω μας το ματς με την Τβέντε για το Σούπερ Καπ. Αύριο (4/8) είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για την ομάδα και τον κόσμο. Για τους παίκτες, που είναι νεαροί και θέλουν να παίξουν στο Champions League. Όχι, δεν θα είναι αποτυχία αν δεν τα καταφέρουμε. Και πέρυσι παίξαμε στο Europa League και πήγαμε καλά. Θα μας πειράξει, όμως. Θα είναι αποτυχία αν αποκλειστούμε από ομάδα που δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με εμάς, που είναι κατώτερης ποιότητας. Οι τακτικές με τις οποίες αγωνίστηκαν και οι δύο ομάδες ήταν ωραίες. Ο ΠΑΟΚ είχε υπομονή και πήρε το αποτέλεσμα. Αν εμείς ήμασταν πιο εύστοχοι θα ήταν καλύτερα τα πράγματα».
Ο τεχνικός του «Αίαντα», εξάλλου, υποστήριξε πως η μία ομάδα γνωρίζει πλέον καλά την άλλη: «Εμείς ξέρουμε ότι ο Ίβιτς προερχόταν από τραυματισμό, αλλά αγωνίστηκε και πως αύριο (4/8) μπορεί να μην αγωνιστούν δύο παίκτες του ΠΑΟΚ. Είμαστε καλά ενημερωμένοι. Η δυσκολία είναι πως στον ΠΑΟΚ ήρθε νέος προπονητής».
Τόνισε, μάλιστα, την ανάγκη της ομάδας του για γκολ: «Είναι ποδόσφαιρο και όταν χάνεις πρέπει να βάλεις γκολ. Εμείς και στο 0-0 θέλουμε γκολ».
Όσο για τα αγωνιστικά πλάνα του, επισήμανε: «Θα δούμε αν θα παίξει ο Σουλεϊμάνι σέντερ φορ. Ήμουν ευχαριστημένος από τον παίκτη στην προετοιμασία. Τραυματίστηκε και αυτό φάνηκε στο ματς, αλλά ήταν καλός. Ο Αϊσάτι, επίσης, ίσως αγωνιστεί. Πήγε πολύ καλά στο ματς που έπαιξε με την ομάδα νέων ως δεξιός χαφ, ενώ και πέρυςι, που έπαιξε αριστερά, ήταν εξίσου καλός. Εξάλλου, αν δεν έχουμε τον Λίντγκρεν στον αγώνα, θα λείπουν αρκετοί παίκτες από τη μεσαία γραμμή».
Για την υπερβολική ζέστη που συνάντησε η ομάδα του στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε: «Παλιότερα μας μάθαιναν να φοράμε χοντρά ρούχα στη ζέστη για να συνηθίζουμε στη θερμοκρασία. Οπότε αύριο (4/8) θα φορέσουμε την κανονική εμφάνισή μας και δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα».
Όσον για την ατμόσφαιρα της Τούμπας, δήλωσε: «Οι παίκτες μου ξέρουν τι να περιμένουν από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Γνωρίζουν τι θα αντιμετωπίσουν».
Βερτόνγκεν: «Είμαστε Άγιαξ»!
Ο Γιαν Βερτόνγκεν τόνισε, από την πλευρά των παικτών, πως δεν φοβούνται την Τούμπα και τις καιρικές συνθήκες: «Παρόλο που είμαστε ομάδα με νέους παίκτες, έχουμε εμπειρίες σε διάφορα γήπεδα. Νομίζω ότι πρέπει να τους "χτυπήσουμε" με την ικανότητά μας. Να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η αυτοπεποίθησή μας δεν επηρεάστηκε από την ήττα κόντρα στην Τβέντε. Είμαστε Άγιαξ, έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε δύσκολες έδρες. Και στην Ολλανδία παίζουμε σε δύσκολες έδρες. Όταν είσαι Άγιαξ, μαθαίνεις να παίζεις υπό πίεση».
Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης
τον παιρνειςΟυτε κουβεντα πριν το ματσακι τα παοκια,τοσο σιγουροι πως θα αποκλειστειτε ειστε και φοβαστε μην εκτεθειτε?
φυγε ρε για κινα σε λεω
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
αντε ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ γερά με τσαμπουκά και όχι μαλακίες στις κερκίδες...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Τι να παρω,απλα σχολιασα το γεγονος οτι δεν ποσταρει κανεις για το παιχνιδι,συνηθως ειστε λαλιστατοι,φοβαστε κατι?τον παιρνεις
φυγε ρε για κινα σε λεω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 83K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K